|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
18.12.2008 12:34:25   
mimi30
saša, a ti si doma in preko telefona kontaktiraš s službo? Daj vsedi se malo dol in si zavrti neko umirjeno glasbo, parkrat globoko vdihni in počivaj vsaj kakšno urco brez telefona. Saj vem, da je lahko rečt, jaz tudi sama pokličem v službo pa vprašam kako je, pol se pa znerviram, ker zdej, ko me ni, itak vsi udrihajo po meni in pametujejo kako bi kaj lahko naredili. Na koncu ti tako ni noben hvaležen za nič. Pa sem vedela, kako stvari grejo in sem bila vseeno na lastno željo tam in delala, čeprav me je g. hotla dat na bolniško.
Saj iz porodnišnice jim pa itak ne boš mogla pomagat, zdaj boš mogla pa še prej it kot bi drugače.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 551
18.12.2008 12:35:49   
mimi30
sem doma in pospravljam eno luknjo v kateri je svašta in kuham kosilo. Vsake toliko pa malo preverim, če je katera kaj napisala.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 552
18.12.2008 12:50:25   
petra88
mah jst danes sploh nimam volje do ničesar, sitna, pouhen kufer mam vsega, niti na računalniku se mi ne da bit. nevem kam naj grem, in še to vreme je za en drek ... ehja..

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 553
18.12.2008 12:59:47   
snikolina
Živjo punce, samo da se na hitro javim.
URŠIKA VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNI DAN!!! uPAM, DA SI LEPO PRAZNOVALA.

Nimam časa za rač. ker mam taščo na obisku-brez besed. Sladkor je začuda v normaliuser posted image user posted image user posted image

Se javim, ko bo odšla.
papa

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 554
18.12.2008 13:13:15   
ronja
uršika, samo hladilnega mazila pa ne v Mulerju kupovat, tisto je pa njihovo zanič, vsaj Ronja je mela takoj vse vneto, to je boljše v lekarni nabavit.

mima, vidva sta ga pa dolgo mela v svoji sobi, svaka čast! midva mava rada malo časa oz. prostora tudi zase in ker imamo malo stanovanje, se v bistvu drugače tudi ni dalo, saj posteljica v najino sobo dobesedno ne gre. Tako je bila pri nama 7 mesecev, potem sva jo dala v posteljico, kjer je prespala pol noči, ob 4h, ko se je podojila, pa se je preselila k nama do jutra. In potem ko sem zanosila, smo počasi še to prešaltali, da sta onadva z očijem spala potem na tleh, zdaj ko je bila bolana, pa je bila spet pri nama, ker je pač rabila. Ampak danes je bila lepo pol noči spet v svoji poteljici. Saj njim je res vseeno, kje spijo, dokler spijouser posted image . če se pa zbudi in se pritoži, jo pa seveda vzameva k sebi.

krtex, jaz te čisto razumem glede službe, samo mene je izučilo prvič, ko bi vse skup skoraj šlo nekam, ker sem delala, ko ne bi smela... Tako da zdaj drugič, ko sem takrat ful krvavela, sem si obljubila, da pustim službo čisto pri miru, samo da bo vse ok... Saj bomo šle nazaj v službo in je bomo mele še poln kuferuser posted image .

saša. no, saj to pa moraš razumet moža, da znori, če vidi, da se sekiraš zaradi službe in ti zato pritisk naraste, pa to ogroža (tudi njegovega) otroka... Ti si zaposlena v družinskem podjetju, ne? ma, družina mora tudi razumet, da je pač nečak/vnuk,... karkoli pač pomembnejši in naj zrihtajo kakor vejo in znajo! Tvoj Enej je pa ful srček, meni je pa to ime ful všeč. Jan tudi zelo, samo me moti, da jih je toliko (pa še nečak je Jan, tako da odpade v primeru kakih fantov)...

No, jaz včeraj nisem šla na MŠ na predavanje od psihologinje, sem bila rajši doma. Jutri tudi po vsej verjetnosti ne grem na službeno zabavo, kar je bilo za zrihtat, sem kar sodelavki poslala in mi je ona nesla oz. oddala dalje... Klinc, ziher je ziher... Ker jutri ma še lubi službeno zabavo v eni muko******, tako da ga bogve do kdaj ne bo... In se ne smem preterat... A sem pridnauser posted image . Madona, sej moram res 2x skor rodit, da me strezni...

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 555
18.12.2008 13:17:01   
Zvezdica
Naš veliki škrat že tri dni spi sam v svoji sobi. Mi je bilo tako hudo prvi dan, ko smo mu tam pripravili posteljo, on je šel pa s pravim veseljem spat in sploh ni bilo problema. Sva oba čakala, da bo imel ponoči krizo in bo hotel k nama, pa nič... Mama in ata bolj komplicirata kot je treba .

Mimi poznamo tole ja. Sem toliko komplicirala, otrok si je kar odahnu ko je šel v svojo sobouser posted image user posted image user posted image

mame ga včasih biksnemouser posted image ...pa sej lahko ane?

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 556
18.12.2008 13:17:03   
Zvezdica
Tako da bo naša punca res plod hudega znanstvenega dela.
Glede službe pa tako, da je res da jamram, sam brez nje pa ne bi zdržala. Enostavno ne zmorem misliti ves čas samo na to, da sem mama in da je to kao najpomembnejše. Prav paše mi kdaj dvigniti telefon in se pogovoriti še s kom, ki ni moja žlahta, 3 ali 5 letnik in ima IQ >100.
Danes delamo pri nas doma voščilnice. Jaz sem pobarvala podlago, fanta bosta pa kako krico-kraco čičko-čačko dodala.

Čisto verjamem. No jast malo doma sodelujem pr vseh projektih, tak da nisem čist iz biznisa...ampak se rada posvečam sebi in dolgcajtuuser posted image

Pri nas smo jih delali nekaj dni nazaj, tamali je itaq obupal, pa sem morala sama dokončat. Itaq ista pesem. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 557
18.12.2008 13:17:05   
Zvezdica
Evo mene s pregleda - nič pametnega - pristisk prevelik, otrok ima pulz prevelik, skratka eno veliko sranje . Jutri mam spet CTG, pa mert pritisk in tako naprej - aja pa dans sem mogla kri dat!!! jUTRI SO REZULTATI- pol pa me čaka porodnišnica

Ja moj mož me sicer razume ampak mu vsake toliko časa prekipi k me vidi vso živčno zaradi službe.

'
Saša, a ti res hočeš rodit decembra? Ne ga lomit bejba... Vzdrži se stresa in ostalga šita pa uživaj do konca v nosečnosti.

i belive i can fly....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 558
18.12.2008 13:40:30   
uršika***
Hvala vsem za lepe želje!!!

Saša a kar rekel ti je že, da boš morala v bolnico???? Jutri al kako?

Ja, danes je pa res tko beden dan, da ne morem čist nič delat. Sama sebi grem na živce, ko se mi nič ne da, na tv ni nič pametnega,...dolgčas v glavnem. Komaj čakam, da pride lubi domov, da bova naredila hlev za jaslice- saj bi ga lahko sama, pa danes nekak nisem sposobna za ničuser posted image

Snikolina želim ti prijetno druženje s tvojo taščicouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela pa včeraj spet probleme s svojo. Lepo mi je povedala, da ju ne bo na rd, ker ona dela popoldan. In sem ostalim povedala, da se dobimo ob 7 zvečer, ker me dragi pelje v šoping. In kaj se je zgodilo: ko sva bila v nm, kliče tast mojga, kje sva, da je on prišel men voščituser posted image . In potem mu še tašča piše, da kako to, da nisva doma, da je ati prišel k nama, zdaj pa da je žalosten, ker naju ni bilo,..... Pa za posrat no. Kot da morva cele dni doma čakat kdaj se bo komu sprdnlu pridet na obisk- sploh je pa rekla, da jih ne bouser posted image user posted image user posted image  In mi pokvar ves apetit in uniči lepe trnutke, ko sva kupovala za bebiko. Saj se nisva dolgo sekirala, ampak sem bila najbrž kar mal glasna, ko  mi je povedal kaj mu je spet pisala. Sem skor živčni zlom doživela nasred trgovineuser posted image
Sam upam, da jih dans ne bouser posted image user posted image user posted image

Nina saj je vedno tko- manj kot vidiš žlahto, rajši jih imašuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 559
18.12.2008 13:40:34   
mimi30
mima, vidva sta ga pa dolgo mela v svoji sobi, svaka čast!

Pri nas ni bilo druge možnosti. Imamo bolj majhno stanovanje, zdaj smo pa dobili še eno dodatno sobo in smo jo morali najprej porihtati.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 560
18.12.2008 13:46:52   
krtekxx
Zdravo punce, pri nas je pa tak nadležen veter in mraz, da sem kar v pečki mal zakurila, da mi plamenčki, ki jih gledam skozi šipo peči, dajejo občutek toplote.
Tako sem dobro uro zdrknila v globok spanec in se bo kosilo najverjetneje narisalo kar iz zmrzovalnika.
Mi mamo danes še zadnje predavanje v MŠ - se mi kar ne da iti, ampak bo na vrsti porod. No, kljub dvema fantoma doma bo to zame prvi porod, zato bo bolje, da grem. Namreč, midva sva po številnih letih čakanja na štorkljo obupala nad njo in otroka posvojila...potem se je pa štorklja vseeno spomnila in se najavila.
V zvezi s službo je pa tako, da je meni zelo takoj rado dolgčas in veliko raje kaj delam, kot pa nič ne delam; ne maram pa plesti ali pa kakih takih ročnih del, TV in knjig pa tudi ne morem cel dan bulit, živim na vasi med samimi starejšimi in nimam prave družbe dopoldan...potem se pa malo kratkočasim s službo. V bistvu kar malo pogrešam tisto vsakodnevno občasno dvigovanje pritiska in naraščanje adrenalina....predvsem pa je vsemu temu krivo to, da se trenutno še vedno res dobro počutim.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 561
18.12.2008 13:57:38   
sonček33
Krtekx - dva posvojena fantiča imaš? čestitam  in lepo je to slišat. povej nam kaj več o tem, če ti ni preosebno. Kkao je potekala posvojitev itd. Bravo za take ljudi.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 562
18.12.2008 14:48:00   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

ma k bi ve vedle kaj se vse dan danes dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej kaj te tako močno jezi. Boš videla da se bo vse porihtalo. Ti samo pazi nase in na dojenčeka, ostalo pa se bo vse uredilo. Saj te razumem...ker sem na istem. S tem, da se bo tole meni dogajalo konec januarja...me je že sedaj strah kako bo. Drži se user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 563
18.12.2008 14:52:21   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Nimam časa za rač. ker mam taščo na obisku-brez besed. Sladkor je začuda v normaliuser posted image user posted image user posted image

Se javim, ko bo odšla.
papa

Občutek imam, da se bom spet nasmejala. Me tako nasmejite s svojimi poročanji o taščah...zraven pa vidim kako srečo imam ker ne živim zraven nje user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 564
18.12.2008 16:02:31   
khurde
helou!

sem malo prebrala za nazaj, pa veliko pozabila vmes... to ni ok, biti preveč odsoten od tukaj, pa čeprav je včasih samo en dan...user posted image  smo ratale prave čveke tule gor, končno!

aq, držim pesti za vaju!!!

za mimo tudi upam, da je vse ok.

uršika!!! vse najboljše za nazaj!!! user posted image

ja, nina, ti se pa kar zabavaj ob naših štorijah! user posted image  moja zaenkrat še ni tako kruta kot od kakšnih drugih, samo se bom držala ulinega nasveta, pa zatirala v kali. user posted image user posted image user posted image  samo ta moj tast me zadnje čase prav jezi, tašča je (trenutno oz. do zdaj) ok, zdej sem skeptik ratala, zato vse malo časovno omejujem, ker ne vem, kako bo pol, po porodu.user posted image user posted image user posted image

je zadnjič moj prišel čist paf domov iz šihta, ima enega ultra debilnega šefa (direktor firme). je moj naredil eno napako, mu šel povedat in mu je rekel, da on hoče, da napake drug drugemu podtikajo kot so oni delali v njegovem prejšnjem šihtu. že prej je na enem sestanku rekel, da hoče, da se tožarijo med sabo, špijonirajo en za drugim in mu vse poročajo. v glavnem, od svojih delavcev "zahteva", da drug drugega v drek tlačijo, potem pa uganite vzdušje na šihtu, ker par jih pa dejansko upošteva te njegove "ukaze". in je moj rekel, da on tega ne bo delal, pa mu je rekel, da če se počuti nesposobnega za to službo, naj gre drugam. user posted image user posted image user posted image  že prej je bilo par zadev, npr. zaposleni se naj ne bi smeli pogovarjati o plačah, pa so se in so ugotovili, da imajo za POPOLNOMA isto delovno mesto in obveznosti tudi 300 evrov razlike itd., samo to zadnje mu je pa bilo kaplja čez rob, še posebno, ker se je - odkar direktor ve, da bo pač moj imel otroka - spremenil še na slabše (do njega)... kao način, zdej bo pa ostal tukaj pa ga lah jeb** kokr mi paše itd. in sem videla, da je bil res čist totalno slabe volje, bolj kot je že itak ponavadi, ko pride domov, pa sem mu rekla, da če mu res tako mori, bi bilo res bolje, da še bolj aktivno išče drugo službo kot jo že itak in gre drugam. ker raje vidim, da kak mesec malo težje shajava, pa da je on dobre volje itd., kot pa da pride domov tak kot da bi ga traktor povozil in da je cel vikend nesrečen zaradi ponedeljka. in ker mu pogodba poteče januarja, je rekel, da jo najverjetneje ne bo podaljšal, pa pač aktivno išče novo zaposlitev. in je to povedal svojima dvema, pa mu je fotr rekel, da je zdaj drugače, da ni sam na svetu, da bo imel otroka in da mora prevzeti tudi kakšno odgovornost v življenju. in to mu reče človek, ki ga več kot 25 let ni želel ne videti ne preživnine plačevati?!?!? matr sem bila jezna, ko mi je to povedal, potem mu pa še pribije, da če on misli, da ga bom jaz gledala... mislim, imam pa že raje, da menja službo, pa čeprav mogoče ne bo še isti trenutek dobil zaposlitve kot pa da hodi domov in da ni podoben samemu sebi.

danes sem šla še zadnjič dati kri za tokso. zdele pa kolcamo, brcamo in boksamo vse naenkrat. user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 565
18.12.2008 16:19:42   
ronja
Pri nas ni bilo druge možnosti. Imamo bolj majhno stanovanje, zdaj smo pa dobili še eno dodatno sobo in smo jo morali najprej porihtati.

hehe, gotovo ne manjše kot naše, mi mamo 38 kvadratov in v tem dve sobi - ena je "velika", ta je otroška in od psa, manjša pa je najina in v njej ni prostora za več kot zibko, ker imava že tako precej majhno posteljo (v principu je za enega, širine 110, ni zakonska...). Tako da ko zibko preraste, se mora dete preselit, hehe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 566
18.12.2008 16:25:26   
ronja
khurde, mislim, tole je pa čist avt! Sem prebrala lubiju, pa je rekel: "Kako ma ksiht?"user posted image Upam, da ga je lubi nakuru ko zmaj!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 567
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 16:26:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 16:33:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
18.12.2008 16:55:40   
uršika***
Khurde tvoj naj posluša samega sebe, ne pa ostalih naokrog, ki so itak najbolj pametni. Dobro da sploh komunicira s svojim očetom, če ga je on tako dolgo zavračal. Se mi zdi, da jaz nebi mogla biti tako dobrega srca in mu odpustiti, da me je zanemarjal večji del življenja. Itak da mora it v službo z veseljem in skrbi čez vikend pustiti tam, ne pa jih nosit domov. Ker tole kar si napisala je pauser posted image user posted image user posted image  za enga normalnega šefa. Ampak tale nima 100 pikuser posted image

Snikolina kako si preživela obisk? Ali ga nisiuser posted image user posted image
Moja ni še nič klicala, da pride, tko da upam, da tako tudi ostaneuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 570
18.12.2008 17:31:22   
snikolina
Spet na hitro. Obisk še kar traja. Trenutno je umirjeno stanje-je bilo pa danes že napeto. Moram it, prihaja iz wcja.čao

Aja, do jutri je tu. Naaaaapeeeeeetoooooo    user posted image

< Sporočilo je popravil snikolina -- 18.12.2008 17:32:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 571
18.12.2008 18:01:55   
khurde
takrat, ko so mel to "debato", me ni bilo zraven, sam verjetn je kaj rekel nazaj, ne pa ful, ker se mu v bistvu sploh ne da kaj preveč ukvarjat z njim... bolj na način čez en uho not, čez druzga ven, ko te mam dost, grem pa gor, itak mi je vseen kaj mi ti govoriš.

parkrat sem bila, ko sta imela podobno stvar, pa mu je oče rekel, da kar je bilo, je bilo, da zdej je pa tuki, da mu pomaga. user posted image  in je moj rekel, da je, ampak da če bi bil že 10 let nazaj tuki, bi še vedno bilo prepozno, ker ga on kot odrasla oseba ne rabi, ga je pa prej. samo to on gladko presliši in mojega označi za vase zagledanega egocentrika.user posted image user posted image user posted image  in še par mesecev nazaj, ko se skoraj nista nič pogovarjala, me je tast spraševal, zakaj je tak do njega... heh, ne vem, mogoče ima samo slab dan?!? user posted image  user posted image user posted image user posted image  ga pa tolerira zaradi mame, ker ji to ful pomeni, samo nima ga pa za očeta in ga kot očeta tudi ne spoštuje (saj ga nima za kaj, pa če se še tako grdo sliši). in to je njima čudno in nesprejemljivo obnašanje za odraslega človeka. user posted image

je pa dobra stran tega to, da si tast ne upa v najino stanovanje in še ko so balkon pospravljal, so vse naredil preko odrov, postavljenih za fasado. user posted image

samo ima pa podobnost, ronja, s tvojo taščo... sicer na drugem področju, ampak vseeno... dokler nista nič komunicirala, mu oče ni nič rekel in nič pametoval, sedaj, ko ga je pustil malo bližje, ga pa mori... ponudiš prst, pograbi roko...

Neposredna povezava do sporočila: 572
18.12.2008 18:02:50   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Spet na hitro. Obisk še kar traja. Trenutno je umirjeno stanje-je bilo pa danes že napeto. Moram it, prihaja iz wcja.čao

Aja, do jutri je tu. Naaaaapeeeeeetoooooo    user posted image

Heh, zdej lahko še za take primere napišemo, da držimo pesti! user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 573
18.12.2008 18:17:08   
petra88
tudi jaz nimam problemov s taščo in tastom ker nimamo stikov in Hb nimam preveč izkušenj z njimi, če vam pa kaj pomaga pa sočustvujem z vami user posted image
snikolina boga, do ju3 je pri tebi? kako pa to?
mene pa danes tok hormoni mečejo... nevem, celo nosečnost je bilo kolikor toliko ok, danes pa... za brezveze se lotim jokat, potem je 5min ok, potem spet, kaj je z mano? user posted image
Sem pa prej iz vse te žalosti šla prvič delal bananino rolado, sedaj je v hladilniku in čaka... bomo videli, če bo za kaj user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 574
18.12.2008 18:30:46   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

No, kljub dvema fantoma doma bo to zame prvi porod, zato bo bolje, da grem. Namreč, midva sva po številnih letih čakanja na štorkljo obupala nad njo in otroka posvojila...potem se je pa štorklja vseeno spomnila in se najavila.

pohvalno vredno! Bravo in to kar dva - čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image   to pa je neki

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.