Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:16:43
|
|
|
|
Netta
|
super, sem vesela da si boljš, no pa vsaj hišo lahko ogrevate na plin
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:17:08
|
|
|
|
Anonimen
|
super si nardila! obvladaš!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
dzanika vau, se je lahko sprehajal po možganih!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:19:01
|
|
|
|
Netta
|
LJ - Pofočkajte se za jutri (da Lunica pripravi knjige). Napiši - če prideš in število naročenih knjig: - Zimska in Lan: 1 knjiga Mirjam in Ana: 1 knjiga
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 15:19:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:20:14
|
|
|
|
Anonimen
|
zimska, ti se hecaš! ampak v knjigi je res najmanj ena napaka. fulll grda, sam upam da ne bo nihče opazil. sem jo opazla prejšni teden, sam je blo prepozno mirjam, tvoje posvetilo je za lukca ane
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:21:25
|
|
|
|
Anonimen
|
zimska se dobima danes ob 12 ba fejsu?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 15:21:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
zmagovalka dobi vikend paket v termah ptuj za tri osebe. all inclusiv
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 15:22:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 15:23:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:23:33
|
|
|
|
ilatic
|
knjige so tu! SEM TI REKLA DA BODO
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:23:35
|
|
|
|
Anonimen
|
facebook connecting people. lej zimska, ko sva sami
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:25:08
|
|
|
|
Anonimen
|
ilatic jupiiiiiii, sej pol bom pa hitr novo napisala, da ne boste mele miru pred mano sej se hecam, mal pavze, blo preveč psihične obremenitve... ilatiiiic zdej sem se spomnila, lahko jo nesete s sabo na družinski dvoboj, misliš da bi pstili v ekipi?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 15:25:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 15:26:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
ja ktero le
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:28:43
|
|
|
|
dzanika
|
No da vam povem kaj se je meni zdaj že 2x zgodilo v šparu... Zadnjič grem prvič kupit za Jana fruteka. In najdem ene fruteke (ful velik jih je bilo) ko je oktobra potekel rok... Pa sem bla prijazna in sem prodajalki rekla da naj jih umakne da ne bodo meli kakšnih problemov. Še moj se je hecu k pravi da ve kako je s tem k sam tut dela v tem poslu... In ona je očitno dala ven sam tiste k sem jih pokazala ker sem šla včeraj spet iskat sok za Jana ker bo očitno pil to ker čaja ne mara, to pa pije. In kaj najdem?? Fruteke ko jim je rok potekel marca! Skoraj eno leto. Pol je pa moj skor znoru. Je reku da zdej jih bo pa kam prijavu ker to pa nikamor več ne pelje da dvakrat zapored naletimo na pretečene roke. Povrhu vsega je rok pretekel skoraj pred enim letom. In to je hrana, ki jo jejo dojenčki... Toliko za opozorilo da bodite pozorne na roke uporabe!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:30:38
|
|
|
|
Anonimen
|
No da vam povem kaj se je meni zdaj že 2x zgodilo v šparu... Zadnjič grem prvič kupit za Jana fruteka. In najdem ene fruteke (ful velik jih je bilo) ko je oktobra potekel rok... Pa sem bla prijazna in sem prodajalki rekla da naj jih umakne da ne bodo meli kakšnih problemov. Še moj se je hecu k pravi da ve kako je s tem k sam tut dela v tem poslu... In ona je očitno dala ven sam tiste k sem jih pokazala ker sem šla včeraj spet iskat sok za Jana ker bo očitno pil to ker čaja ne mara, to pa pije. In kaj najdem?? Fruteke ko jim je rok potekel marca! Skoraj eno leto. Pol je pa moj skor znoru. Je reku da zdej jih bo pa kam prijavu ker to pa nikamor več ne pelje da dvakrat zapored naletimo na pretečene roke. Povrhu vsega je rok pretekel skoraj pred enim letom. In to je hrana, ki jo jejo dojenčki... Toliko za opozorilo da bodite pozorne na roke uporabe! pazi zdej, zdej bojo dal tja fruteke, ki jim je rok lani potekel! ej sramota! pa za otroke! če že morjo golfat, pa služit, jim menda ni treba na dojenčkih! kr prijavta jih, resno! al pa rečta, da jih bosta, pa vama bojo šenkal kej. sam upam, da ne onih pretečenih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 15:31:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:31:56
|
|
|
|
dzanika
|
Pa še eno vprašanje mam: Tiste, ki uporabljate aventove flaške. Men se ful pogosto dogaja da mi spuša flaša tm na vrhu k se zašraufa... Pol jo morm pa spet odpret pa nazaj zapret pa je dobr, včasih pa morm večkrat to nardit. In če nism pozorna mam lahko tut poplavo. Se še kteri to dogaja? In če se kteri kej sanja zakaj bi se to dogajal?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:32:58
|
|
|
|
ilatic
|
ilatiiiic zdej sem se spomnila, lahko jo nesete s sabo na družinski dvoboj, misliš da bi pstili v ekipi? Ja to je super ideja!!!! Ja jo bomo mal poreklamirale!!!!!!! Lahko lahko po moje. Neboglasnica obvlada pa jo bo zreklamirala, bo pa to naša kako se že reče tisto za srečo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:34:23
|
|
|
|
ilatic
|
LJ - Pofočkajte se za jutri (da Lunica pripravi knjige). Napiši - če prideš in število naročenih knjig: - Zimska in Lan: 1 knjiga - Mirjam in Ana: 1 knjiga - Sanja in Tarik, Iris, Larisa 1knjiga - - LJ - podpiši se, če si naročil in te jutri ne bo: - - -
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 15:35:23
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 No da vam povem kaj se je meni zdaj že 2x zgodilo v šparu... Zadnjič grem prvič kupit za Jana fruteka. In najdem ene fruteke (ful velik jih je bilo) ko je oktobra potekel rok... Pa sem bla prijazna in sem prodajalki rekla da naj jih umakne da ne bodo meli kakšnih problemov. Še moj se je hecu k pravi da ve kako je s tem k sam tut dela v tem poslu... In ona je očitno dala ven sam tiste k sem jih pokazala ker sem šla včeraj spet iskat sok za Jana ker bo očitno pil to ker čaja ne mara, to pa pije. In kaj najdem?? Fruteke ko jim je rok potekel marca! Skoraj eno leto. Pol je pa moj skor znoru. Je reku da zdej jih bo pa kam prijavu ker to pa nikamor več ne pelje da dvakrat zapored naletimo na pretečene roke. Povrhu vsega je rok pretekel skoraj pred enim letom. In to je hrana, ki jo jejo dojenčki... Toliko za opozorilo da bodite pozorne na roke uporabe! pazi zdej, zdej bojo dal tja fruteke, ki jim je rok lani potekel! ej sramota! pa za otroke! če že morjo golfat, pa služit, jim menda ni treba na dojenčkih! kr prijavta jih, resno! al pa rečta, da jih bosta, pa vama bojo šenkal kej. sam upam, da ne onih pretečenih. ma ja groza res. Še dobr da mam js navado vedno datum prekontrolirat. Sploh pri takšnih stvareh. Marsikdo verjetno ne pogleda pa kupi in pač da otroku. In si predstavljaš kakšen je moral biti tisti frutek hruškov sok?? Sigurno ves skisan. In poslušaj to... Je moj eno prodajalko ustavil pa ji rekel a lahko sam vprašam do kdaj velja tale frutek? Pa ona reče ne vem, bi mogla uprašat. Pol pa le gre brat pa reče ja tale pa velja od 18.3.2008 do 18.3.2006. Ma za zjokat ti rečem. Ker sta pa dva datuma gor - kdaj je bil narejen in do kdaj velja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 15:35:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?