dzanika
|
jaz IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 Ej, bejbe, nobena ni komentirala, če se strinjate, da jaz odprem 6. del? Sem se zdaj narežala, ko sem gledala DD. Tisti Sašo ga res bixa. So mi solze tekle. Pa sem ravno dojila zraven in se začnem režat ... ker je Nina že skoraj zaspala, sem se trudila zadrževat. Potem pa, glas sem uspela zadržat, telo pa ne ... sem se tresla ko šiba na vodi - saj veste, ko se režiš ko pečen maček. No, Nino je očito še bolj uspavalo. Sem pozabla včeraj komentirat debato gospodinjstvo: Moj sesa 1x tedensko s parnim sesalcem celo stanovanje, kar pomeni, da posesa in pomije po tleh v enem šusu. To mi je ogromno, ker res sovražim pomivat po tleh. Če mu rata vmes še na hitro z navadnim sesalcem, drugače pač ne. Brisanje prahu je tudi njegovo - to naredi pred sesanjem, ko čaka, da se naredi para v sesalcu. V stanovanjski hiši nas je 5, torej vsakih 5 tednov pobriše vse štenge - se je navadil, ko sem bila noseča, ker jaz nisem smela nosit težkega vedra z vodo. Potem pa je njegovo še odnašanje smeti (ga je treba tudi kdaj spomnit), preoblačenje postelj (ponavadi jih jaz slečem, da mu kapne ), kopanje psa (jaz imam sušenje, striženje, česanje), kopanje Nine. Ostalo je moje. Skuhal je tud že, sicer traja, pa vseeno. Da bi likal - ni šans, prat dajem jaz - on pozna samo 1 program in sicer za kopalniške preproge (pene), ki jih daje prat med sesanjem. V sušilec jaz dam in največkrat zložim, on včasih nogavice in stvari, ki se ne likajo. Če ne sušim, tudi on kdaj obesi na stojalo. Aha, pa posodo tudi dajeva oba v pomivalca, sicer več jaz, a ko je treba, tudi on. Hmmm, zdaj, ko sem tole napisala, vidim, da kar nekaj naredi in da ne smem jamrat! Ilatic in Pigama - kakšno sranje z vajinima službama. Držim pesti, da se čimprej uredi. Tudi mene je začelo biti strah, kako bo z mojo službo. Če mi uspe do poletja diplomirat bo fajn. Pa še tako ne vem, kako bodo navdušeni vzeti mlado mamico z 1-letnim otročkom, ko se ve, da bo verjetno kmalu vsaj še eden ... Jaooo, sploh ne smem razmišljat o tem. Bomo sproti reševali težave. Se pa malo že zanimam za privat varstvo - soseda (ki pa je še ne poznam), 50m stran, naj bi varvala otročke in da je zelo skrbna. Bomo videli. Nič, Nina je zaspala, jaz sem vas pokomentirala, grem za knjige. ravno to sem tut jaz zdej ugotovila k te berem. IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. kaj pa moj, ko mi ne pusti dat venčka na vhodna vrata in zakaj.....zato, ker nimamo na vhodnih vratih tablice s priimkom kaj ma pa tablica veze z venčkom?? zimska ja res je. Tudi moja kolegica, ki je vzgojiteljica in dela v šoli ima plačo 2xLex. Pa dela v 1. razredu pa samo dopoldne pa še poleti je en mesec in pol frej. In tudi ko so počitnice je večinoma frej. Čist vedno pa vsak dan mogoče ne, večinoma pa ja. Aja pa ne dela v Ljubljani... lunica za knjige!!
|