|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
17.12.2008 21:40:55   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Anitka, a si že probala kaj flaško?
jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru user posted image  (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki user posted image  user posted image  user posted image  ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila user posted image  user posted image  

No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah user posted image  Ker aventove ji sploh niso ustrezale.  

Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejeluser posted image user posted image user posted image . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je jojuser posted image user posted image user posted image Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala.

Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo.

In kaj vse naj mu dam namesto mlekca?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.12.2008 21:41:21   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjemuser posted image user posted image user posted image Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico

Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Aljeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko. user posted image

Jaaaaaaa. Sam da zraste ta frkljauser posted image

pa sej ni slabo imeti dojenčka...jaz se ji včasih tako narežim, tudi če ne zna še nič povedatuser posted image
od kar sedi je pa res carsko.

Ja jaz sem že skusila čar, ko začne hodit, pa ko gre ven s plenic, pa ko pove, da bi jedel(ne da se dere), da ni treba cele punkle sabo nosti, če se kam odpraviš, ni treba posebej pripravljat hrane in še in še bi lahko naštevala. To je zame luxuz in takrat bom jaz spet ta pravauser posted image

jaz pa še ne vem kako je to, pa sem z malim zadovoljnauser posted image

Zato pa hop cup v akcijo, da ne bo potem toliko težje, ko boš bila že na vrhnji stopnici in boš spet padla na dnouser posted image Verjemi mi, preizkušeno in fejst boliiiiiiuser posted image user posted image

sem že v nizkem štartu, sam čakam še pok pištole - zeleno luč.

Si jo pa sama na zelen pobarvajuser posted image user posted image Joke, saj boš kmalu lahko šla v akcijo. A greš pred tem še na pregled h G??

ja itak da grem, ker tisto 6 tednov po porodu je zgledalo bolj klavrno. dopusti, posledično je bla ena , ki je pravkar končala faks. me samo na hitro pregledala in adijo.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.12.2008 21:41:31   
aurora28
Čmrlika nočko. user posted image

Jaz sem si ravno postregla z sladoledom in čokoladnim prelivom. user posted image

Estrella sej Gal je bil tudi prej takšen, on je bil izredno hiter kar se zizanja tiče, jaz sploh nisem mogla verjeti, da nekateri otroci pa zizajo po pol ure.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.12.2008 21:42:08   
Soncnica Sandra ***

Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Aljeuser posted image user posted image user posted image

O še prehitro bodo zrasli tile naši hroščki

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.12.2008 21:42:08   
Anitka

No pa še eno vprašanje - ima katera tole doma: http://www.topshop.si/winsor_pilates_dvd-10606-p.html?med=em&typ=ed&cmod=prod&orig=mcn&brd=ts&ctyp=ad&ctn=si&vir=no&referrer=ringaraja&src=ringaraja_ban-em_ny-winsor

Sem dobila ponudbo na mail od RR-je pa me zanima, če je kaj vredno tole.

Meni je bilo ful dobro, samo si moraš vzet čas, da telovadiš. Jaz sem z neta potegnila dvd-je.

A prav te dvd-je? Kje jih pa lahko najdem? Bi jih še jaz potegnila doluser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.12.2008 21:42:58   
Estrella*

Anitka, a si že probala kaj flaško?
jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru user posted image  (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki user posted image  user posted image  user posted image  ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila user posted image  user posted image  

No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah user posted image  Ker aventove ji sploh niso ustrezale.  

Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejeluser posted image user posted image user posted image . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je jojuser posted image user posted image user posted image Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala.

Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo.

In kaj vse naj mu dam namesto mlekca?

Čez dan: skuta, jogurt, mlečne kaše, ponoč pa bo vseeno moeral pet AM. Jaz mislim, da če bi dobil zjutraj in zvečer pred spanjem AM, bi bilo dovolj.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.12.2008 21:43:20   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aha, že rogovilijo pred vrati... No, 25 minut sem pa le imela zase user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image naslednjič bo pa že 35 minutkuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.12.2008 21:43:56   
Soncnica Sandra ***

Vidim, da je totalno zatišje na majskih, zato grem pod tuš in pridem pokukat, če se kaj dogaja, če ne grem spatuser posted image

Od mene ne pričakuj preveč, ker moja biti Jaka v vrtcu najkasneje do 7.15, ker imajo jutri DM. Še dobro, da mi je to en ata povedal, drugače bi ga zamudil.
Tale vrtec me včasih user posted image  razpiz.... Niso nama dali okraske, za veliko smreko zunaj. Pa notranjo smrekico so okarsili brez njega, ker so jo ob 7h zjutraj okraševali. Potem pa še ne povedo kdaj je DM zjutraj. Ej tole pa meni preseda, da pozabljajo na mojega otroka. user posted image

Tale vaš vrtec bi blo pa treba mal
user posted image

Pa kako ti niso povedali za DM? user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.12.2008 21:43:56   
aurora28
Anitka daš mu polnomastno skuto, jogurt 3,2 m.m., sir polnomastni in jaz Galu še dam sojino in riževo mleko. 

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.12.2008 21:44:19   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Sporočam vam, da ima tudi Zala sedaj kolke kot je treba. Je tok fino, ko ti pediatrinja pohvali otroka. Res je ta Kopačeva tok prjazna. user posted image user posted image user posted image  za prijazno osebje v Kr. porodnišnici.

V soboto mene ne bo, saj naš Luka praznuje 6. rojstni dan. Ve pa se imejte itak skrajno lepooooooooooooooooo!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image super za kolke in lepo praznovanje vam želim.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.12.2008 21:44:53   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Čmrlika nočko. user posted image

Jaz sem si ravno postregla z sladoledom in čokoladnim prelivom. user posted image

Estrella sej Gal je bil tudi prej takšen, on je bil izredno hiter kar se zizanja tiče, jaz sploh nisem mogla verjeti, da nekateri otroci pa zizajo po pol ure.

ja jaz sem se tud čudila, ker Andraž je bil tud brzakuser posted image Sicer je pa boljš tako, kot pa pol ure, ker potem ga imaš cel dan goruser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.12.2008 21:44:53   
aurora28
Me je že Estrella prehitela. user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.12.2008 21:46:17   
Estrella*

Anitka daš mu polnomastno skuto, jogurt 3,2 m.m., sir polnomastni in jaz Galu še dam sojino in riževo mleko. 

Jaz sem Alji danes na riževem mleku naredila čokolino in ga je pojedla 130guser posted image user posted image user posted image Se nikoli do sedaj ni sprejela nobene mlečne kaše, torej JE MOJAuser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.12.2008 21:46:18   
Anitka

sesil, katy in Anitka imate ZSuser posted image

Smo se šele sedaj privlekli iz KJ- LIDL je bil spet oblegan z naše strani. Alja je sedela v voziču in bila nadvse zadovoljnauser posted image Grem prebrat za nazaj, da vidim, če sem kaj zamudila.
A še to, Alji sem naredila čokolino na riževem mleku in ga je celo pojedla 150guser posted image user posted image user posted image Mi pa prav dol visi, če ni še 8 mesecev stara

Bom pogledalauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image pridna Alja. Kje pa se dobi to riževo mleko?

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.12.2008 21:47:06   
aurora28
Ekola sem že zmazala sladoled user posted image . Estrella kako kaj tvoj libido? A misliš da je je zato kriva mirena? Ker mene ne trda po seksu kaj preveč user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.12.2008 21:47:18   
Estrella*

sesil, katy in Anitka imate ZSuser posted image

Smo se šele sedaj privlekli iz KJ- LIDL je bil spet oblegan z naše strani. Alja je sedela v voziču in bila nadvse zadovoljnauser posted image Grem prebrat za nazaj, da vidim, če sem kaj zamudila.
A še to, Alji sem naredila čokolino na riževem mleku in ga je celo pojedla 150guser posted image user posted image user posted image Mi pa prav dol visi, če ni še 8 mesecev stara

Bom pogledalauser posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image pridna Alja. Kje pa se dobi to riževo mleko?

V vseh trgovinah na bio izdelkih. Jaz sem ga kupila od alnature v DM in je okusen, niso pa vsiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.12.2008 21:48:13   
Estrella*

Ekola sem že zmazala sladoled user posted image . Estrella kako kaj tvoj libido? A misliš da je je zato kriva mirena? Ker mene ne trda po seksu kaj preveč user posted image

Moj libido je na psu, odkar imam mirenouser posted image Imam kake prebliske in to je vse

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.12.2008 21:48:22   
Soncnica Sandra ***
No drage moje, jaz vas prepuščam večernemu čveku, jaz pa si bom z mojim dragim privoščila še kozarček sladkega muškata, potem pa vija postelja kliče user posted image

NOČKO

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.12.2008 21:48:38   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Tkole moj polžek spi, js pa upam na mirno noč user posted image . A smrekce mate že vse postavljene? Sicer naj bi se delale na božični večer, ampak men je večji filing, če je že mal prej user posted image .

Anitka tud js letos ne bom izdelovala voščilnic user posted image , drugo leto pa sigurno spet! Winsor pilates mam js doma in mi je ful dobr. Je pa tko, kot z vsako drugo stvarjo... treba si je cajt vzet user posted image .

ss user posted image user posted image user posted image  za frizurco, bi rekla, da pripopaj slikco, pa ni treba, ker se bomo itak v soboto vidle user posted image user posted image user posted image .

darmar super za kolke user posted image user posted image user posted image !!! Sonce? Kaj je že to? Glede ta sitne... ja tud js jo mam zadnjih nekaj dni user posted image ...

špelin@ js bi ti rade volje presnela pa prinesla v soboto pilates, ampak mam samo en cd doma, ostale sem pa posodilauser posted image . Še dobr, da ste me spomnile, bom kr jutri poklicala, da jih rabim nazaj. Morm mal mojo mehkobo nazaj v formo spravit user posted image .

Grem zdej s čajčkom pred tv. Vsem želim čimbolj prespano noč!!!!!

Naša smrekca bo postavljena 24.12.

Tudi vam želim čimbolj prespano nočuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.12.2008 21:50:16   
sesil

Moj libido je na psu, odkar imam mirenouser posted image Imam kake prebliske in to je vse

pol pa hitro ven s tem sra.n.je.m. user posted image b
o treba kaj drugega pogruntat, pa še same probleme imaš z izcedki...

Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.12.2008 21:50:51   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

No drage moje, jaz vas prepuščam večernemu čveku, jaz pa si bom z mojim dragim privoščila še kozarček sladkega muškata, potem pa vija postelja kliče user posted image

NOČKO

kam pa ti?
sej še prišla nisi.

Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.12.2008 21:50:53   
Estrella*

eh ss, če bi bila Alja sedaj stara 3 leta, bi bilo že poznouser posted image  Vem, da se ful grdo sliši, ampak jaz res težko shajam s tako malimi otroki. Bi imela še kakega, če bi se rodil mal starejši, ker še enkrat čez te muke, pa res ne grem več.

Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.12.2008 21:51:32   
aurora28
Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu?

Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.12.2008 21:51:55   
sesil

eh ss, če bi bila Alja sedaj stara 3 leta, bi bilo že poznouser posted image  Vem, da se ful grdo sliši, ampak jaz res težko shajam s tako malimi otroki. Bi imela še kakega, če bi se rodil mal starejši, ker še enkrat čez te muke, pa res ne grem več.

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.12.2008 21:52:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Pozdravljene mačke in user posted image !

evo veseli december me je čisto potegnil vase....user posted image  in mi zmanjkuje časa, konkretno! user posted image  In potem žal ne  znese  da pridem med vas, ki ste mimogrede svetovne s čvekanjem user posted image   user posted image  user posted image , če mi ne bi danes Hijenca sms -a poslala pa bi  prišla jutri al pojutrišnjem gor bi vas itak v 9 tem delu našla user posted image .

No, midve sva drugače vredu, edino _Taja ga je začela hudoooooo biksat ponoči, user posted image user posted image user posted image in zelo slabo spi...jaz pa tega nisem navajena in nam je vsem trem groza...poleg tega imava atija še vedno bolanega,,,user posted image  in smo vsi trije cele dneve noter pa gremo že malo en drugemo na živce user posted image

Ne vem, kaj neaj, v bistvu sem že nehala razmišljat, kaj muči Tajo, in  bom počakala da mine user posted image  Sem pa zarad tega ful žalostna...no pa danes itak ni bil moj dan...user posted image  smoo pa smrekoco postavili in pred dnevi okrasili po stanovanju pa lučk namontirALIin zdaj je taja vsa nora user posted image  se ji dopade.

No toliko, aja pa kot zgleda mi ni usojena prit na večerjo...tako da me najverjetneje ne bo...user posted image  Vem, pa da boste mislile name user posted image , jaz vas pa itak pogrešam...user posted image

Barbaw, -hvalaza vso velikodušno pomoč glede sedeža, padla je druga odločitev in smo naročilo maxi cosi priorifix user posted image  pride k bratu od mojga v nemčijo , pa nam ga pripelej čez praznike. Nekaj manj od babycentra je ...pikapolonica ga sploh nima, te internetne varjante pa so tudi dražje kot tale...Tako da ga namesto babycentrovih 310 dobimo za 230 € . Nekaj je, ne? user posted image  user posted image  user posted image , kaj praviš?  

Čmrlika zate in za tvojo družinicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da ga bo tvoja princeska nehala biksati ponoči.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!