Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:40:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale. Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejel . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je joj Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala. Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo. In kaj vse naj mu dam namesto mlekca?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:41:21
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem tudi nadvse zadovoljna in predvsem olajšana, ker sem nehala z dojenjem Mene je to tako utesnejvalo in žal ne prvič, ne drugič nisem v tem uživala. Mala pa je sedaj tud čist happy z žlico Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje Da ti bo smrkljica rekla, mami daj mi kruh pa hrenovko. Jaaaaaaa. Sam da zraste ta frklja pa sej ni slabo imeti dojenčka...jaz se ji včasih tako narežim, tudi če ne zna še nič povedat od kar sedi je pa res carsko. Ja jaz sem že skusila čar, ko začne hodit, pa ko gre ven s plenic, pa ko pove, da bi jedel(ne da se dere), da ni treba cele punkle sabo nosti, če se kam odpraviš, ni treba posebej pripravljat hrane in še in še bi lahko naštevala. To je zame luxuz in takrat bom jaz spet ta prava jaz pa še ne vem kako je to, pa sem z malim zadovoljna Zato pa hop cup v akcijo, da ne bo potem toliko težje, ko boš bila že na vrhnji stopnici in boš spet padla na dno Verjemi mi, preizkušeno in fejst boliiiiii sem že v nizkem štartu, sam čakam še pok pištole - zeleno luč. Si jo pa sama na zelen pobarvaj Joke, saj boš kmalu lahko šla v akcijo. A greš pred tem še na pregled h G?? ja itak da grem, ker tisto 6 tednov po porodu je zgledalo bolj klavrno. dopusti, posledično je bla ena , ki je pravkar končala faks. me samo na hitro pregledala in adijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:41:31
|
|
|
|
aurora28
|
Čmrlika nočko. Jaz sem si ravno postregla z sladoledom in čokoladnim prelivom. Estrella sej Gal je bil tudi prej takšen, on je bil izredno hiter kar se zizanja tiče, jaz sploh nisem mogla verjeti, da nekateri otroci pa zizajo po pol ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:42:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje O še prehitro bodo zrasli tile naši hroščki
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:42:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale. Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejel . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je joj Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala. Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo. In kaj vse naj mu dam namesto mlekca? Čez dan: skuta, jogurt, mlečne kaše, ponoč pa bo vseeno moeral pet AM. Jaz mislim, da če bi dobil zjutraj in zvečer pred spanjem AM, bi bilo dovolj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:43:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aha, že rogovilijo pred vrati... No, 25 minut sem pa le imela zase naslednjič bo pa že 35 minutk
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:43:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da je totalno zatišje na majskih, zato grem pod tuš in pridem pokukat, če se kaj dogaja, če ne grem spat Od mene ne pričakuj preveč, ker moja biti Jaka v vrtcu najkasneje do 7.15, ker imajo jutri DM. Še dobro, da mi je to en ata povedal, drugače bi ga zamudil. Tale vrtec me včasih razpiz.... Niso nama dali okraske, za veliko smreko zunaj. Pa notranjo smrekico so okarsili brez njega, ker so jo ob 7h zjutraj okraševali. Potem pa še ne povedo kdaj je DM zjutraj. Ej tole pa meni preseda, da pozabljajo na mojega otroka. Tale vaš vrtec bi blo pa treba mal Pa kako ti niso povedali za DM?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:43:56
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka daš mu polnomastno skuto, jogurt 3,2 m.m., sir polnomastni in jaz Galu še dam sojino in riževo mleko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:44:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Sporočam vam, da ima tudi Zala sedaj kolke kot je treba. Je tok fino, ko ti pediatrinja pohvali otroka. Res je ta Kopačeva tok prjazna. za prijazno osebje v Kr. porodnišnici. V soboto mene ne bo, saj naš Luka praznuje 6. rojstni dan. Ve pa se imejte itak skrajno lepooooooooooooooooo!!! super za kolke in lepo praznovanje vam želim.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:44:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Čmrlika nočko. Jaz sem si ravno postregla z sladoledom in čokoladnim prelivom. Estrella sej Gal je bil tudi prej takšen, on je bil izredno hiter kar se zizanja tiče, jaz sploh nisem mogla verjeti, da nekateri otroci pa zizajo po pol ure. ja jaz sem se tud čudila, ker Andraž je bil tud brzak Sicer je pa boljš tako, kot pa pol ure, ker potem ga imaš cel dan gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:44:53
|
|
|
|
aurora28
|
Me je že Estrella prehitela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:46:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka daš mu polnomastno skuto, jogurt 3,2 m.m., sir polnomastni in jaz Galu še dam sojino in riževo mleko. Jaz sem Alji danes na riževem mleku naredila čokolino in ga je pojedla 130g Se nikoli do sedaj ni sprejela nobene mlečne kaše, torej JE MOJA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:46:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil, katy in Anitka imate ZS Smo se šele sedaj privlekli iz KJ- LIDL je bil spet oblegan z naše strani. Alja je sedela v voziču in bila nadvse zadovoljna Grem prebrat za nazaj, da vidim, če sem kaj zamudila. A še to, Alji sem naredila čokolino na riževem mleku in ga je celo pojedla 150g Mi pa prav dol visi, če ni še 8 mesecev stara Bom pogledala . pridna Alja. Kje pa se dobi to riževo mleko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:47:06
|
|
|
|
aurora28
|
Ekola sem že zmazala sladoled . Estrella kako kaj tvoj libido? A misliš da je je zato kriva mirena? Ker mene ne trda po seksu kaj preveč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:47:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil, katy in Anitka imate ZS Smo se šele sedaj privlekli iz KJ- LIDL je bil spet oblegan z naše strani. Alja je sedela v voziču in bila nadvse zadovoljna Grem prebrat za nazaj, da vidim, če sem kaj zamudila. A še to, Alji sem naredila čokolino na riževem mleku in ga je celo pojedla 150g Mi pa prav dol visi, če ni še 8 mesecev stara Bom pogledala . pridna Alja. Kje pa se dobi to riževo mleko? V vseh trgovinah na bio izdelkih. Jaz sem ga kupila od alnature v DM in je okusen, niso pa vsi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:48:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ekola sem že zmazala sladoled . Estrella kako kaj tvoj libido? A misliš da je je zato kriva mirena? Ker mene ne trda po seksu kaj preveč Moj libido je na psu, odkar imam mireno Imam kake prebliske in to je vse
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:48:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
No drage moje, jaz vas prepuščam večernemu čveku, jaz pa si bom z mojim dragim privoščila še kozarček sladkega muškata, potem pa vija postelja kliče NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:48:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Tkole moj polžek spi, js pa upam na mirno noč . A smrekce mate že vse postavljene? Sicer naj bi se delale na božični večer, ampak men je večji filing, če je že mal prej . Anitka tud js letos ne bom izdelovala voščilnic , drugo leto pa sigurno spet! Winsor pilates mam js doma in mi je ful dobr. Je pa tko, kot z vsako drugo stvarjo... treba si je cajt vzet . ss za frizurco, bi rekla, da pripopaj slikco, pa ni treba, ker se bomo itak v soboto vidle . darmar super za kolke !!! Sonce? Kaj je že to? Glede ta sitne... ja tud js jo mam zadnjih nekaj dni ... špelin@ js bi ti rade volje presnela pa prinesla v soboto pilates, ampak mam samo en cd doma, ostale sem pa posodila . Še dobr, da ste me spomnile, bom kr jutri poklicala, da jih rabim nazaj. Morm mal mojo mehkobo nazaj v formo spravit . Grem zdej s čajčkom pred tv. Vsem želim čimbolj prespano noč!!!!! Naša smrekca bo postavljena 24.12. Tudi vam želim čimbolj prespano noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:50:16
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ekola sem že zmazala sladoled . Estrella kako kaj tvoj libido? A misliš da je je zato kriva mirena? Ker mene ne trda po seksu kaj preveč Moj libido je na psu, odkar imam mireno Imam kake prebliske in to je vse pol pa hitro ven s tem sra.n.je.m. b o treba kaj drugega pogruntat, pa še same probleme imaš z izcedki...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:50:51
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No drage moje, jaz vas prepuščam večernemu čveku, jaz pa si bom z mojim dragim privoščila še kozarček sladkega muškata, potem pa vija postelja kliče NOČKO kam pa ti? sej še prišla nisi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:50:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje O še prehitro bodo zrasli tile naši hroščki eh ss, če bi bila Alja sedaj stara 3 leta, bi bilo že pozno Vem, da se ful grdo sliši, ampak jaz res težko shajam s tako malimi otroki. Bi imela še kakega, če bi se rodil mal starejši, ker še enkrat čez te muke, pa res ne grem več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:51:32
|
|
|
|
aurora28
|
Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:51:55
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čakam pa na ....hmmmm 3 rojstni dan Alje O še prehitro bodo zrasli tile naši hroščki eh ss, če bi bila Alja sedaj stara 3 leta, bi bilo že pozno Vem, da se ful grdo sliši, ampak jaz res težko shajam s tako malimi otroki. Bi imela še kakega, če bi se rodil mal starejši, ker še enkrat čez te muke, pa res ne grem več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:52:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravljene mačke in ! evo veseli december me je čisto potegnil vase.... in mi zmanjkuje časa, konkretno! In potem žal ne znese da pridem med vas, ki ste mimogrede svetovne s čvekanjem , če mi ne bi danes Hijenca sms -a poslala pa bi prišla jutri al pojutrišnjem gor bi vas itak v 9 tem delu našla . No, midve sva drugače vredu, edino _Taja ga je začela hudoooooo biksat ponoči, in zelo slabo spi...jaz pa tega nisem navajena in nam je vsem trem groza...poleg tega imava atija še vedno bolanega,,, in smo vsi trije cele dneve noter pa gremo že malo en drugemo na živce Ne vem, kaj neaj, v bistvu sem že nehala razmišljat, kaj muči Tajo, in bom počakala da mine Sem pa zarad tega ful žalostna...no pa danes itak ni bil moj dan... smoo pa smrekoco postavili in pred dnevi okrasili po stanovanju pa lučk namontirALIin zdaj je taja vsa nora se ji dopade. No toliko, aja pa kot zgleda mi ni usojena prit na večerjo...tako da me najverjetneje ne bo... Vem, pa da boste mislile name , jaz vas pa itak pogrešam... Barbaw, -hvalaza vso velikodušno pomoč glede sedeža, padla je druga odločitev in smo naročilo maxi cosi priorifix pride k bratu od mojga v nemčijo , pa nam ga pripelej čez praznike. Nekaj manj od babycentra je ...pikapolonica ga sploh nima, te internetne varjante pa so tudi dražje kot tale...Tako da ga namesto babycentrovih 310 dobimo za 230 € . Nekaj je, ne? , kaj praviš? Čmrlika zate in za tvojo družinico Upam, da ga bo tvoja princeska nehala biksati ponoči.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
turistični boniLelly28 RRAli boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?da (
51%)
ne (
43%)
nevem še (
5%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!