Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 13:24:16
|
|
|
|
ella.
|
Tane, tale blond pripomba...me je pa prizadela. ne bom več pisala sem gor, ker imam filing, da se načrtno delaš norca iz mene.... skratka, hvala za take fore!!! In če si ti temnolaska, ne pomeni, da si pojedla vso pamet sveta...
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 13:27:22
|
|
|
|
ella.
|
b] Tane, ŠALAAAAA Upam, da ne bom v torek Pa sej ni važn, spredi/zadi/gor/dol/z boka al na glavo, samo da se 1) imamo lepo in 2) naredimo svoje dojenčke ;)
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 13:29:55
|
|
|
|
tane
|
ella, zdej pa najboljš da se norca delaš.... ker če ne te bom pa še čez koleno dala... sploh je pa urša30 vse za****tko, da bod kar nanjo jezna...ker je ona vsega kriva...oz. po mojem je kar miškula kje to sploh vprašala
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 13:33:54
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. b] Tane, ŠALAAAAA Upam, da ne bom v torek Pa sej ni važn, spredi/zadi/gor/dol/z boka al na glavo, samo da se 1) imamo lepo in 2) naredimo svoje dojenčke ;) no, te le poznam tko k mislim, da te poznam...ampak boš vidla zdej bo pa to nekdo prebral pa bom jaz ta grda no, pa sej ni važn sam da se imamo lepo, kajne
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 13:38:05
|
|
|
|
ella.
|
Tanček moj dragi, pa sej veš, da nisem mal ubrisana, da bi ti kej tazga zamerila nooooo Pa te mam še mejčk rada zraven, pol pa sploh ni več dileme a ne? Skratka, Tane ni noben zlodej (ok...most of the time ni :)) in sem se samo hecala Ursa30: ti pa vseeno prej malo razmisli, preden kakšno tako ustreliš, da se potem med sabo besedno tepemo!!!!!! HEEEEC again ajlavjuol!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 13:49:28
|
|
|
|
ursa30
|
ella, k sm pa tole brala k se na tane jeziš, mi je pa kar vroče ratal, sem že vidla sliko v torek, kako si delita bunke ti si res za hece ej jah, urša poskrbi za pestro dogajanje...priznam, kriva sem bom dala za pjačo v torek, da se malo odkupim
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 13:55:39
|
|
|
|
ella.
|
Ursa30 in Tane in Giottka in Aqua in Tiki, da ne pozabite v torek TA VELIKIH DARIL prinest!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 13:56:58
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 jah, urša poskrbi za pestro dogajanje...priznam, kriva sem ja, ampak tista o šibanju na WC in pokvarjeni zadrgi...ta je pa zgodovinska!
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:01:28
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Ursa30 in Tane in Giottka in Aqua in Tiki, da ne pozabite v torek TA VELIKIH DARIL prinest! hmm..pa si bla dost pridna za kkšno darilo???
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:01:59
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Ursa30 in Tane in Giottka in Aqua in Tiki, da ne pozabite v torek TA VELIKIH DARIL prinest! hmm..pa si bla dost pridna za kkšno darilo??? hec valda, darila pridejo, sam velka lih ne bojo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:03:19
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 jah, urša poskrbi za pestro dogajanje...priznam, kriva sem ja, ampak tista o šibanju na WC in pokvarjeni zadrgi...ta je pa zgodovinska! tane, ti se tut pripravi na to, kšna kiklca zaželjena, al pa dodatn fršlus
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:05:17
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Ursa30 in Tane in Giottka in Aqua in Tiki, da ne pozabite v torek TA VELIKIH DARIL prinest! hmm..pa si bla dost pridna za kkšno darilo??? ja, si mi vzela iz jezika...ne vem, če je bla dost pridna za TA VELIKA darila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:06:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Ursa30 in Tane in Giottka in Aqua in Tiki, da ne pozabite v torek TA VELIKIH DARIL prinest! hmm..pa si bla dost pridna za kkšno darilo??? ja, si mi vzela iz jezika...ne vem, če je bla dost pridna za TA VELIKA darila Oj, oj kako kaj čvekice moje???
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:10:11
|
|
|
|
ursa30
|
o , aqui, ja mi smo kokr vidš....kr zanimivo dobre volje pa ti, kako si?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:11:02
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: ella. Ursa30 in Tane in Giottka in Aqua in Tiki, da ne pozabite v torek TA VELIKIH DARIL prinest! hmm..pa si bla dost pridna za kkšno darilo??? ja, si mi vzela iz jezika...ne vem, če je bla dost pridna za TA VELIKA darila ella., pa si kj nastavla za ta velka darila
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:11:33
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 o , aqui, ja mi smo kokr vidš....kr zanimivo dobre volje pa ti, kako si? fajn! sploh, ko mam mal časa sem gor skočit!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:15:37
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 o , aqui, ja mi smo kokr vidš....kr zanimivo dobre volje pa ti, kako si? fajn! sploh, ko mam mal časa sem gor skočit! te je lepo brat maš dela na polno? še mal, pa bojo prazniki, pa bomo lahko mal doma čas za RR se pa itak vedno najde..no, saj jaz ga najdem
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
oo ta izgubljena dušica se je prikazala a še zmer peglaš kiklco al se ukvarjašs tem kako prižgat likalnik? no aqua kako si kej?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:17:37
|
|
|
|
ella.
|
Tane in Ursa30; za NAJTAVEČJE darilo sem nastavila, ampak je dostava šele spomladi, za TA VELIKA sem pa bila res pridkana, itak pa ko me človek vidi, da bolj pridkane punce ni na tem svetu... Aquica, čist nas špricaš klele!! Hitro kaj povej, si/sta pridna z lupčkanjem???
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:21:47
|
|
|
|
aqua77
|
Pozdravček vsem skupaj! Kiklco sem dala prat, tko da sem sam še v gatkah.... Nimam časa prit na RR ker mam ful dela v službi, za praznike bo pa še hujše, tako, da do 6 januarja nisem nič fraj, ampak bom delala... Pridem pa kaj počvekat sem....
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:23:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Tane in Ursa30; za NAJTAVEČJE darilo sem nastavila, ampak je dostava šele spomladi, za TA VELIKA sem pa bila res pridkana, itak pa ko me človek vidi, da bolj pridkane punce ni na tem svetu... Aquica, čist nas špricaš klele!! Hitro kaj povej, si/sta pridna z lupčkanjem??? Ja ella, sva pridna! Sicer sva plodne dni ta mesec preskočila, sam januarja pa začnemo zares!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:24:29
|
|
|
|
ella.
|
Aquica, kaj pa delaš, da nisi frej? Trgovina? men se zdi, da nas večina kar malo zabušava v teh dneh, ko moraš ti delat... boščk!!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:25:37
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Aquica, kaj pa delaš, da nisi frej? Trgovina? men se zdi, da nas večina kar malo zabušava v teh dneh, ko moraš ti delat... boščk!!!!! Turizem... Ja jaz delam, drugi pa potem lahko uživajo!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:33:20
|
|
|
|
tane
|
čaki, aquica sam po darila pa prideš v torek?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 18.12.2008 14:36:26
|
|
|
|
ella.
|
ja,Aqua, da ne bi zdej izgovorov iskala...jaz računam na darilo!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?