Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 10:17:29
|
|
|
|
Tiki55
|
Jutro! A tle se skrivate vse taglavne čveke... Kako ste kaj? Vidim pikicao pridno miga, aquica ti si pa vsakič, ko te vidim, bolj seksi, urši hja res malo prehitevaš, ampak ti ni za zamerit, saj vemo, kako težko čakaš januar Jaz sem ravno odprezentirala (a je ta sploh slovenska ) zadnji projekt za letos, tako da se zdaj lahko predam veselemu decembru Se veselim, da se v torek vidimo... S TA VELIKIMI darili
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 10:20:14
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. aquica, Tane te zavaja glede daril...ker pa je ona res tko skromna, pa samo meni prinesi potem TA VELIKO darilo ella, ti si pa svoje TA VELIKO darilo že dobila.....
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 11:52:27
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. s* jz sem se mogla zdej s kremo mazat..si me tok opekla jutrooooooooo a si zdej zapečena in s hrustljavo skorico, jaz mam takega pujska najraje? meni bi tusi pašal en odojek zdej
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 12:21:31
|
|
|
|
sonček85
|
tu ste vse čveke čvekaste ,zato je december tako pust,no bo mpa še tukaj navijala za vse in da bo čim več nosečk
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 12:23:36
|
|
|
|
crvicek
|
Oooooo vidim da ste tu zelo aktivne. Sem se tolk nasmejala, ko sem brala za nazaj. Moram malo več tu bit, pa bom boljše volje. Tane, kaj ti si kar preskočila december? Mah saj bolše da bi se tudi jaz, ker za december sploh nimam upanja, da sva kaj spackala. Joj, jaz bi bla tud v torek rada z vami, ma kaj ko sem v tej k***** deželi med čudnimi ljudmi. Punce, bodite še naprej tako vesele!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 13:06:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Oooooo vidim da ste tu zelo aktivne. Sem se tolk nasmejala, ko sem brala za nazaj. Moram malo več tu bit, pa bom boljše volje. Tane, kaj ti si kar preskočila december? Mah saj bolše da bi se tudi jaz, ker za december sploh nimam upanja, da sva kaj spackala. Joj, jaz bi bla tud v torek rada z vami, ma kaj ko sem v tej k***** deželi med čudnimi ljudmi. Punce, bodite še naprej tako vesele! veš, te bomo pogrešale!!!! te pol pokličem in ti podam izčrpno poročilo s srečanja!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 13:19:35
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Oooooo vidim da ste tu zelo aktivne. Sem se tolk nasmejala, ko sem brala za nazaj. Moram malo več tu bit, pa bom boljše volje. Tane, kaj ti si kar preskočila december? Mah saj bolše da bi se tudi jaz, ker za december sploh nimam upanja, da sva kaj spackala. Joj, jaz bi bla tud v torek rada z vami, ma kaj ko sem v tej k***** deželi med čudnimi ljudmi. Punce, bodite še naprej tako vesele! veš, te bomo pogrešale!!!! te pol pokličem in ti podam izčrpno poročilo s srečanja!! Jaaaaaaaaaa! Aqua pridem pa januarja v vaše kraje za par dni, tako da se pripravi za kako !
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 13:24:50
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Oooooo vidim da ste tu zelo aktivne. Sem se tolk nasmejala, ko sem brala za nazaj. Moram malo več tu bit, pa bom boljše volje. Tane, kaj ti si kar preskočila december? Mah saj bolše da bi se tudi jaz, ker za december sploh nimam upanja, da sva kaj spackala. Joj, jaz bi bla tud v torek rada z vami, ma kaj ko sem v tej k***** deželi med čudnimi ljudmi. Punce, bodite še naprej tako vesele! veš, te bomo pogrešale!!!! te pol pokličem in ti podam izčrpno poročilo s srečanja!! Jaaaaaaaaaa! Aqua pridem pa januarja v vaše kraje za par dni, tako da se pripravi za kako ! Komi čakam!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:28:19
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Oooooo vidim da ste tu zelo aktivne. Sem se tolk nasmejala, ko sem brala za nazaj. Moram malo več tu bit, pa bom boljše volje. Tane, kaj ti si kar preskočila december? Mah saj bolše da bi se tudi jaz, ker za december sploh nimam upanja, da sva kaj spackala. Joj, jaz bi bla tud v torek rada z vami, ma kaj ko sem v tej k***** deželi med čudnimi ljudmi. crvicek...malo tu malo tam...tu sem uradno samo navijačica ampak tudi mislim, da bom kar borka postala. ti pa ne obupuj že zdaj počakaj še malo ker nikoli ne veš, ja?! mi je všeč tvoja smrekica ter mizna dekoracija...zelo lepo, pridna. Upam, da si danes kaj boljše volje in poklič ko prideš januarja...pa enkrat me za spremembo priletimo na obalo kajne aquica. jaz sem tudi od sončka recepte dobila vendar se upam lotit le kokosovih poljubčkov ostalo je meni malo pretežko, ker ne znam ravno peč...samo tiramisu znam ful dober narest, ki ni treba peč sonček potem bom pa tele frajle v torek za poskusne zajce imela kaj praviš? ne saj ne tako kruta pa spet nisem.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:34:11
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Oooooo vidim da ste tu zelo aktivne. Sem se tolk nasmejala, ko sem brala za nazaj. Moram malo več tu bit, pa bom boljše volje. Tane, kaj ti si kar preskočila december? Mah saj bolše da bi se tudi jaz, ker za december sploh nimam upanja, da sva kaj spackala. Joj, jaz bi bla tud v torek rada z vami, ma kaj ko sem v tej k***** deželi med čudnimi ljudmi. crvicek...malo tu malo tam...tu sem uradno samo navijačica ampak tudi mislim, da bom kar borka postala. ti pa ne obupuj že zdaj počakaj še malo ker nikoli ne veš, ja?! mi je všeč tvoja smrekica ter mizna dekoracija...zelo lepo, pridna. Upam, da si danes kaj boljše volje in poklič ko prideš januarja...pa enkrat me za spremembo priletimo na obalo kajne aquica. jaz sem tudi od sončka recepte dobila vendar se upam lotit le kokosovih poljubčkov ostalo je meni malo pretežko, ker ne znam ravno peč...samo tiramisu znam ful dober narest, ki ni treba peč sonček potem bom pa tele frajle v torek za poskusne zajce imela kaj praviš? ne saj ne tako kruta pa spet nisem. jaaaaaaaaaaaa, na obalo!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:35:40
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Oooooo vidim da ste tu zelo aktivne. Sem se tolk nasmejala, ko sem brala za nazaj. Moram malo več tu bit, pa bom boljše volje. Tane, kaj ti si kar preskočila december? Mah saj bolše da bi se tudi jaz, ker za december sploh nimam upanja, da sva kaj spackala. Joj, jaz bi bla tud v torek rada z vami, ma kaj ko sem v tej k***** deželi med čudnimi ljudmi. crvicek...malo tu malo tam...tu sem uradno samo navijačica ampak tudi mislim, da bom kar borka postala. ti pa ne obupuj že zdaj počakaj še malo ker nikoli ne veš, ja?! mi je všeč tvoja smrekica ter mizna dekoracija...zelo lepo, pridna. Upam, da si danes kaj boljše volje in poklič ko prideš januarja...pa enkrat me za spremembo priletimo na obalo kajne aquica. jaz sem tudi od sončka recepte dobila vendar se upam lotit le kokosovih poljubčkov ostalo je meni malo pretežko, ker ne znam ravno peč...samo tiramisu znam ful dober narest, ki ni treba peč sonček potem bom pa tele frajle v torek za poskusne zajce imela kaj praviš? ne saj ne tako kruta pa spet nisem. jaaaaaaaaaaaa, na obalo!!!! na morčeka
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:36:49
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: tane IZVIRNO SPOROČILO: crvicek Oooooo vidim da ste tu zelo aktivne. Sem se tolk nasmejala, ko sem brala za nazaj. Moram malo več tu bit, pa bom boljše volje. Tane, kaj ti si kar preskočila december? Mah saj bolše da bi se tudi jaz, ker za december sploh nimam upanja, da sva kaj spackala. Joj, jaz bi bla tud v torek rada z vami, ma kaj ko sem v tej k***** deželi med čudnimi ljudmi. crvicek...malo tu malo tam...tu sem uradno samo navijačica ampak tudi mislim, da bom kar borka postala. ti pa ne obupuj že zdaj počakaj še malo ker nikoli ne veš, ja?! mi je všeč tvoja smrekica ter mizna dekoracija...zelo lepo, pridna. Upam, da si danes kaj boljše volje in poklič ko prideš januarja...pa enkrat me za spremembo priletimo na obalo kajne aquica. jaz sem tudi od sončka recepte dobila vendar se upam lotit le kokosovih poljubčkov ostalo je meni malo pretežko, ker ne znam ravno peč...samo tiramisu znam ful dober narest, ki ni treba peč sonček potem bom pa tele frajle v torek za poskusne zajce imela kaj praviš? ne saj ne tako kruta pa spet nisem. jaaaaaaaaaaaa, na obalo!!!! na morčeka iiiiiiiiiiiiiiii, kolk nam bo fajn!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:37:54
|
|
|
|
ursa30
|
ja...juhuhu hehe
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:39:17
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 ja...juhuhu hehe urši pri vas mate pa plodne dneve te dni!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:41:23
|
|
|
|
ursa30
|
tko mi je tale koledarček zračunu, bomo vidl sm lihkar mojmu pisala sms, da nej bo prpravlen za akcijo, drgač ga bom čez kolena dala
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:47:43
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 tko mi je tale koledarček zračunu, bomo vidl sm lihkar mojmu pisala sms, da nej bo prpravlen za akcijo, drgač ga bom čez kolena dala super!!! pol se bo pa dons vse treslo v tvojih krajih!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:48:39
|
|
|
|
aqua77
|
evo mal božičnega vzdušja...
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:51:13
|
|
|
|
ursa30
|
iiiiii, kera lepa smrekicaaaa
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 14:58:29
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 iiiiii, kera lepa smrekicaaaa men je bela najlepša...
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 15:00:22
|
|
|
|
sonček85
|
tane:a ti bi kr poskusne zajčke imela meni je pa una stran dobra od rame k so knjižice tam je full receptov
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 15:01:54
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 iiiiii, kera lepa smrekicaaaa men je bela najlepša... men tut všeč, za drug let si jo bom omislila punce, lep vikend vsem, papa
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 15:02:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 iiiiii, kera lepa smrekicaaaa men je bela najlepša... men tut všeč, za drug let si jo bom omislila punce, lep vikend vsem, papa pa, pa urši...
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 16:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hojla rada bi se vam pridružila v nepričakovanju , moj bo to že 13 krog tako da sem že kar navajena da čakam in čakam pa nič ne dočakam tako da bo moja največja novoletna želja da 17.01. dočakam tako težko pričakovani .... En lep pozdravček vsem soborkam
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 16:59:20
|
|
|
|
lunika
|
Ojla! Kako ste kaj punce? Jaz delovno, sem v službi! Pikica25 ne obupaj, tudi midva se že trudiva od junija pa nič od nič! Tudi jaz upam, da 11.1. zagledam . Mogoče nama pa prinese božiček . Kaj se ve?
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 19.12.2008 17:56:03
|
|
|
|
sonček85
|
pri decemberkah so se pa danes nosečke javile ,kje ste sedaj čveke
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?