Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:13:01
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla drage moje, se spet malo javljam ... naš mali je danes spal do 8.30, kot bi se res hotel usmiliti mamice. Včeraj sem bila pri zobarci, mi je reševala šestico, ki me je že nekaj tednov matrala. Globok karies, menda. Tako hudo je bilo, da me še danes boli ... Tako, zdaj vas grem pa lahko prebrat - en dan me ni, pa ful naklofate jasno
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 11:13:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:13:37
|
|
|
|
ilatic
|
Jaz ne morem verjeti da ni vedela! A daj no vsaka normalna punca ko ne dobi menstruacije takoj posumi na nosečnost. A ni tko no?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:15:00
|
|
|
|
ilatic
|
Aja, mi sedimo...Iraya je včeraj sedela že več, kot 20 sekund, potem jo je pa prevagalo na stran Ne vem no, če je to že sedenje, na koncu je vedno na eno stran potegne. Tariq pa je včeraj prvič plazil in to NAZAJ! A je to ok? Saj ni prišel daleč, premaknil se je za recimo 20 cm. Pa še to, naša Iraya se oglaša, kot TinyLove kužek Ko ga prižgem začne lajat in ona ponavlja, njeno zgleda kot bi hotela kašlat, to pa dela samo kadar laja kužek. Kak sem se mogla nasmejat včeraj. za Tariqa in Irayo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:15:59
|
|
|
|
pigama
|
lex moje sožalje za včerajšnje jagode Zgleda da so najine tamale na isti valovni dolžini
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:17:52
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic noč katastrofa - najbolj pridna je bla Alina, ati je hotel jagode obirat pa ga je Vita prehitela , Aleks ni hotel plenice in se je polulal, skratka pol noči sem bla pokonci škoda. Vem da ti je najhuje ko nisi jagod obirala ja valda - kak si vedla - me pa dans pelje v šoping glede na to, da sem diplomirana vzgojiteljica, se nikakor nočem sprijaznit s tem, da sem na mestu pomočnice, ker dobim ziher vsaj 200-400€ manj, kot če bi mela svojo skupino. Saj nam gre, saj vidite ampak nisem študirala za to, da bom vedno komu kimala. saj bojo šle v penzijo in nam pustile mesto. neki let bom že zobe stisnila. edino česar me je strah, da dobi skupino kdo drug namesto mene, ki še nima izobrazbe ima pa delovne izkušnje. eh nočem o tem mislit, se bom avgusta s tem obremenjevala.
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 11:41:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:44:36
|
|
|
|
netki
|
joj kolk sneži!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:46:22
|
|
|
|
3jeMi
|
punce, ko smo ravno pri službah... 2 filmčka evropski uradniki (op. glej na levi strani, teto na sredini in na desni strani... tri cvetke) in japonski uradniki
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:47:39
|
|
|
|
Majuska
|
Liju, vse najboljše!!!
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 11:48:36
|
|
|
|
Blacky30
|
HUJŠANJE OD 5.1.2009!!!! Julijske mačke: nick - odvečne kg lex - 3 kg Blacky - 10 kg karamela6 - 8 kg netki - 15 kg lunica - 15 kg auroraa - 5 kg rebeca - 7 kg flower - 7 kg levinja dzanika - 10 kg nanka - 5 kg inigo 3jeMi - 8 kg glugluglu - 5 kg sandrine - 3 kg hruška debeluška - 5 kg mirjam80 - 7 kg 24julij maya80 - 20 kg Pofočkajte se še ostale interesentke, plis. Tistim, ki še manjka, javite odvečne kg.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:01:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
Populis, vidim, da si prijavljena. Nisi šla na Barje na kavo z Mojcek? Sicer pa morata paziti, da vaju ne poplavi. Mimogrede: moj Staš je danes že 2x kakal in to vsakič, ko ga vzamem k računalniku, da prečekiram RR. Mi hoče kaj povedati? glugluglu: že milijonkrat sem ti želela napisati, da lahko cunje k meni pripelješ, bova oprali najnujnejše, vmes poklepetali, čas bo pa minil tik-tak. Povsod poročate o snegu, pri nas samo nenormalno dežuje. Baje bo tako deževno vreme vse do 15.01. službe: sem takega mnenja kot ilatic. Ker imam otroke za preživet, bi delala vse kar je legalno, seveda. Moja mami je bila čistilka in se je nisem nikoli sramovala, saj sem vedela, da ji življenje ni prizanašalo in ni mogla hoditi v šole in je bila tako pridna, da je poprijela za vsako delo (hodila po domovih likat, pospravljat..), samo da nas je preživela. Vsako pošteno delo je častno! Almera: si zaspala zimsko spanje skupaj z Borom? Zdaj bi pa jedel....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:09:34
|
|
|
|
Blacky30
|
Jutro! Spet smo imeli suho noč! Tokrat sploh ni šel lulat celo noč, pač pa komaj ob 5.40 in je teklo in teklo in teklo..... Lunica, ful lep avatar. Samo to ni Lukec, ne?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:18:53
|
|
|
|
liju
|
Dober dan! Najprej hvala za čestitke . Včeraj sem imela naporen dan kot , Žan je bil tak jokav, da nisem vedela kaj naj, samo na rokah bi bil. Pol zvečer pa nista mala2 morala zaspat in Nino je bedel do 23.30, Žan pa do 1.00 Te se končno z njim na rokah spravim, da vas vsaj pozdravim in ne shranim, pa me ven flikne . Tak sem bila jezna, da sem mislila, da eksplodiram . No danes zgleda da bo bolje, bomo vidli kako bo do konec dneva. Majuska: hvala dobila, danes grem na banko in ti nakažem denar Služba:ja dandanes je res sranje, jaz sem imela še lani ko sem zanosla v planu, da bi menjala, zdaj pa si niti pomislit ne upam Bolje to, pa ziher kot pa nekaj "boljšega"za kratek čas. No pa še danes sem po meilu prejela dobro novico, da smo dobili božičnico, čeprav sem mislila da je ne bo, zaradi recesije, sem full hvaležna, ker naju itak matrajo finance ta mesec. Drugi mesec pa bomo imeli krst in NIno ima roj. dan, tako da za našo firmo. Pri nas tak pada sneg z dežem, da znoriš, pa piha kot Nič nimam prebrano, tako da ne morem nič komentirat drugega. lp
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:21:08
|
|
|
|
Inigo
|
to je pa eno slabših juter na RR... tk me razžalosti, ko tole berem... vso to odpuščanje... tut v Velenju ni kaj drugače. mami dela v Groenju. zdajle je v bolniški zaradi obrabe hrbtenice in ramena. čeprav dela v pisarni v marketingu, se tudi njen stolček trese. pa tut pr nas sneži!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:23:57
|
|
|
|
Inigo
|
ko že mamo tooooooolki seznamov, pa dajmo nardit še enega! Naj julijec/julijka npr. - najbolj občutljiva rita - Bor in Brin - najtežji - Lan - največja - Kali - ...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
- najlepši- luka hec nooo blacky, hvala, ne to ni luka na slikci, je pa kulska se strinjam. tak grem zdej uspavat mojga pliškota.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:37:13
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo ko že mamo tooooooolki seznamov, pa dajmo nardit še enega! Naj julijec/julijka npr. - najbolj občutljiva rita - Bor in Brin - najtežji - Lan - največja - Kali - ... ampak je vsak nekaj posebnega, vsak je v nečem prvi....po moje pol bi lahko kr zraven seznama blacky napisala: Lan....najtežji
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 12:39:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:43:18
|
|
|
|
pigama
|
neboglasnica: no pa imaš recept za kakanje, ti ne bo treba več janeža kuhat Pri nas noro sneži, tamal pa čist nor, že smuče išče!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
tu pri nas pa sam dež dež, že cel dan..
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:49:45
|
|
|
|
pigama
|
lunica A res sam dež? Sem samo 30 km vstran od tebe.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
samo dež pa čakam sneg, tudi če bo, dvomim da se bo kaj prijelo. no, d abi vsaj za božič bil sneg!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 12:50:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 18.12.2008 12:52:03
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 samo dež pa čakam sneg, tudi če bo, dvomim da se bo kaj prijelo. no, d abi vsaj za božič bil sneg! če verjameš v palčke
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?