|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
18.12.2008 10:11:09   
pigama
ilatic Ne bova obupali, kajne! Na koncu bova medve na boljšem, kot oni!!!!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
18.12.2008 10:16:57   
ilatic
ilatic Ne bova obupali, kajne! Na koncu bova medve na boljšem, kot oni!!!

Ah kje pa. HB da sva zdravi in dokler me noge in roke služijo bom delala pa čeprav kot čistilka, če drugega ne dobim. Se sploh ne sekiram. Delo se vedno najde če hočeš delat. Samo izbirčen ne smeš biti preveč.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
18.12.2008 10:20:55   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Dobro jutro, cvekice!

Kaksna prijetna novicka me je prebudila danes:
http://cobiss2.izum.si/scripts/cobiss?ukaz=DISP&id=0942018210049671&rec=5&sid=1

Jupi, objavljen clanek. Vesela ... ful ...

ne dela mi user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
18.12.2008 10:23:28   
pigama
lunica pa kaj palca, zdajle, ko sem jezna bi bil še kol pretanek

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
18.12.2008 10:33:07   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

ilatic Ne bova obupali, kajne! Na koncu bova medve na boljšem, kot oni!!!

Ah kje pa. HB da sva zdravi in dokler me noge in roke služijo bom delala pa čeprav kot čistilka, če drugega ne dobim. Se sploh ne sekiram. Delo se vedno najde če hočeš delat. Samo izbirčen ne smeš biti preveč.

ilatic....jst te občudujem in se hkrati strinjam s tabo...jst bi šla delat tud v proizvodnjo, sam pol je že problem ker mi rečejo da imam previsoko izobrazbo user posted image pa bi z veseljem delala.......so pa tud taki, ki bi delali samo svoje delo in pika, pa za čimvišjo plačouser posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
18.12.2008 10:41:41   
ilatic
ilatic....jst te občudujem in se hkrati strinjam s tabo...jst bi šla delat tud v proizvodnjo, sam pol je že problem ker mi rečejo da imam previsoko izobrazbo pa bi z veseljem delala.......so pa tud taki, ki bi delali samo svoje delo in pika, pa za čimvišjo plačo

Netki če bi se šlo sam zame bi bila mogoče tudi jaz zbirčna. Trije otroci pa niso šala. Tko da moram delat zato pravim kar je. Se bom pa maximalno potrudila pri iskanju službe, in upam na pozitivno ker vem da sem pridna, zvesta delavka in da mi ta posel leži.
V teh časih je pa res pomembno tudi da imaš izkušnje ne samo izobrazbo.

Netki ne sekiraj se tko, kot smo ti rekli za hiško tko je tudi s službo. Upaj in ne izgubi upanja. Vse kar si želiš se ti lahko uresniči če delaš na tem in ne izgubiš upanja!!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
18.12.2008 10:47:53   
3jeMi
ilatic in pigama... sploh ne morem verjet user posted image ...  fuuj...

IZVIRNO SPOROČILO: netki

so pa tud taki, ki bi delali samo svoje delo in pika, pa za čimvišjo plačouser posted image

oz. delali NIČ za čimvišjo plačo user posted image

Aja, pigama, jaz "gospodu" ne bi govorila, da iščeš službo kje drugje, ker ti zna kaj srat. Če ti je rekel, da te ne rabi, ga tudi nima kaj brigat, če si iščeš oz. si najdeš službo kje drugje.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
18.12.2008 10:48:05   
netki
ilatic....hvala za lepe besede....sej nam bo uspelouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 10:48:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4559
18.12.2008 10:49:36   
netki
pozabla sem povedat da je tilen iznašel eno ful dolgo besedo:

Adadadadadadajjjj  user posted image user posted image user posted image

pol pa to skoz ponavlja......joj kolk je srček user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
18.12.2008 10:52:18   
netki
flower.....men plača 500-600 eur ni slaba.....nekateri še tega ne vidijo

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 10:53:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4562
18.12.2008 10:53:48   
rovar_ka
Jutrouser posted image

Noč je bla user posted image Jedli smo na 2 uriuser posted image Šla je spat ob 21, prvo hranjenje ob 22.45user posted image   in pol celo noč na 2 uri, svaštauser posted image

Po moje imam pomanjkanje mleka.

IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Pa še nekaj se ful čudno počutim (opažam zadnja 2 dni), kot da bi me "jemalo". Zdaj recimo, ko berem, me kr naenkrat zgrabi, kot da bi hotla skup zlest, pa sploh recimo nisem zaspanauser posted image Pojma nimam kaj je to, ampak je res taki čudn filing, mi kr bed postane.

pritisk, utrujenost, pomanjkanje spanca, lakota....

upam, da boš kmalu boljše user posted image

pomanjkanje spanca definitivno, ko pa tu gor visim, namesto da bi spalauser posted image in potem sem valda utrujena ane? user posted image

Liju - vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Aja, sem vidla, da imamo nove članice tu pri julijkah.. Mačkiceuser posted image

Metuljček, bravo za članekuser posted image , ga pa žal ne vidim, ker mi javlja neko napako na straniuser posted image

Ilatic in pigama - user posted image za vaše nadrejene. Katastrofa no..

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 4563
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 10:54:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4564
18.12.2008 10:56:29   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: netki

flower.....men plača 500-600 eur ni slaba.....nekateri še tega ne vidijo

men pa žal je za delo na 3 izmene ker imava na mesec 700 EUR fiksnih stroškov..

to sem mislila na splošno....ne ravno za tvoje delo

Neposredna povezava do sporočila: 4565
18.12.2008 10:56:55   
Anonimen
ne članka zdej res ni več. 

Neposredna povezava do sporočila: 4566
18.12.2008 10:57:26   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

lex - opb, si sam svoj car user posted image

vem ja, samo kaj ko pa so vse take tam, ki še dolgo ne bodo šle kam

liju VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše mesečkomuser posted image user posted image

tud pri nas snežiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ( ta je zato ker gremo dans po trgovinah božička iskatuser posted image )

user posted image nanka hvala prav to sem rabila, ker me res VSAK hoče prepričat, da zdaj pa 1user posted image še, da bom doma. jaz pa ne bi bla

ilatic in pigama šit no, pa kaj je s tem folkom nouser posted image user posted image user posted image

noč katastrofa - najbolj pridna je bla Alina, ati je hotel jagode obirat pa ga je Vita prehitelauser posted image user posted image user posted image user posted image , Aleks ni hotel plenice in se je polulal, skratka pol noči sem bla pokonciuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4567
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 11:01:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
18.12.2008 11:02:51   
3jeMi
punce, ampak tale ja pa za crknt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://24ur.com/novice/svet/na-vlaku-smrti-skoraj-rodila.html

ma kaj za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 18.12.2008 11:03:06 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
18.12.2008 11:07:07   
ilatic
Moram se še to izpihat. Ko sem bila noseča, niso na mene niti malo gledali, pa se ni povsod delalo ponoči, jaz sem. En teden pa me je ženska dala delat celo tam, kjer je treba najbolj in ponoči , se ful hitro sklanjat, 1700/ uro, umrla sem skor, vsak dan sem se jokala, ker resnično nisem zmogla, bila sem štiri mesece noseča in takrat sem rekla, da če sem 2 leti delala na enem mestu, da mi res ni treba zdaj premestit na težje del. mesto in da če je tak, da naj mi pol raje knjigo dajo, ker ni vredno toliko..

Groza. Res so nekateri tako grozni da kr ne moreš verjeti. Potem pa si tako vesel, ko vidiš da so še ljudlje ki imajo srce na mestu. Naprimer VE PUNCE MOJE. Jaz sem jokala po dolgem času zadnjič ko ste mi bile pripravljene pomagat. Veliko ti pomeni ko veš da nisi sam.

Neposredna povezava do sporočila: 4570
   [Brisano sporočilo]
18.12.2008 11:08:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4571
18.12.2008 11:08:51   
ilatic
noč katastrofa - najbolj pridna je bla Alina, ati je hotel jagode obirat pa ga je Vita prehitela , Aleks ni hotel plenice in se je polulal, skratka pol noči sem bla pokonci

user posted image user posted image user posted image škoda. Vem da ti je najhuje ko nisi jagod obiralauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
18.12.2008 11:09:50   
glugluglu
no tako, odpadel mi je zobozdravnik, obiskv službi, skratka vsa današnja potepanja.

Zjutraj se odpravimo, smo bili zrihtani že na poti za v Lj., vmes bi morala na Vrhniki odložiti Mitja, sem sicer študirala, da moram poklicati zobozdravnico, ker sem majčkeno prehlajena, če me vseeno vzame, no pa dobim klic od Ninine učiteljice, naj pridem po Nino, ker bruha.user posted image Tako ko sem odložila Mitja sem zamenjasla smer, namesto proti Lj. pa na Medvedje brdo, kjer je NIna v šoli v naravi.user posted image
Božica je v tem času že 3x bruhala, vmes sem ji že z avtom ustavila, očitno je pa virus, ker je zbolela tudi njena najboljša sošolka, nekaterim je bilo pa tudi slabo.
Na Medvedjem brdu, ki je dosti višje od Logatca je že padal sneg, samo res čisto tam na vrhu, tako, da ne vem, če se bo to kaj nižje spustilo.

Nanka zaradi enakih razlogov kot si opisala jaz mislim, da tudi v primeru, če bi nam finančno zneslo ne bi morala ostati doma, čeprav dostikrat pomislim kako bi bilo fajn, pa ziher bi si kaj našla vseeno za počet, no finačno nam ne bi nikoli kaj takega zneslo, se ima pa fajn prijateljica, ki dela doma pri možu, ker imajo obrt in se ima prav fino. V miru zjutraj pelje otroke v vrtec, šolo, potem dela doma, potem jih gre v miru iskat, skrbi za celotno gospodinjstvo , ima vse porihtano, ker tisto kar dela za moža ji ne znese za polni delavnik.

Sedaj pa upam, da mi bo še kaj za nazaj uspelo prebrati kaj se dogaja Ilatic, pigama, ker vidim, da ste ostale brez službe med porodniško, jao vso srečo za vse, da boste čimprej našle nove službeuser posted image user posted image user posted image ,

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
18.12.2008 11:10:22   
pigama
Pa sej to je sranje. danes smo že dobesedno prisiljeni, da sprejmeš službo, ki se ti ponudi, pa ne glede na izobrazbo. Če malo poslušaš ljudi, koliko jih dela za 400 eurov user posted image .

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
18.12.2008 11:11:30   
ilatic
o glugluglu sem te že pogrešala. A te lahko zdaj pokličem??

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?