|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
17.12.2008 11:09:37   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

, tako da lahko sedaj vse jem. user posted image  Tudi suhe salame in pršut. Sem pa na meji z železom, tako da je rekla, naj kar začnem z rdečo peso, radičem, rdečimi sokovi.... Naslednji pregled imam 13.1.2009.

Goldy tudi jaz mam nalednji pregled 13.1!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
17.12.2008 11:11:01   
biba14
Malaprinceska, poveš lahko, ampak sladkorna tvojega dedka na nosečniško sladkorno ne vpliva.
Nosečnika sladkorna je povezana samo z nosečnostjo, ker hormoni in metabolizem v treb.slinavki malce ponori..pri nekaterih bolj in se to kaže z nos.sladkorno,pri drugih manj. Teoretično-tudi če nosečnica dobi sladkorno med samo nosečnostjo, bo le ta po porodu izginila in jo mlada mamica več ne bo imela. Niti ni nujno, da jo dobi v naslednji nosečnosti, ker vsaka nova nosečnost je edinstvena in se tako tudi odražauser posted image .
papa

< Sporočilo je popravil biba14 -- 17.12.2008 11:12:40 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
17.12.2008 14:29:27   
tina77
Zivjo vsem. Se vam se nisem oglasila, vas pa redno prebiram. Sama sm v 16.tednu, je pa to moja 1.nosecnost ... dolgo pricakovana.

Me pa zanima, ali ste kje nasle kaksne fajn obleke (hlace, tope...) za nas user posted image . Jaz malo gledam naokoli pa nisem nasla se nic cute. Sicer nosim se svoje stare obleke, se pa vseeno ze pripravljam na cas, ko mi ne bodo vec prav user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
17.12.2008 15:03:45   
kalanteja
tudi moja stara mama je imela sladkorno in sem to omenila, vendar je imela starostno sladkorno, torej jo je dobila po 60 letu in je rekla, da to ni kj takega

drugače pa, če bi katera želela imeti kakšne recepte za kekse, piškote  naj pusti mail, jih imam okrog 100

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2279
17.12.2008 16:21:44   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

, tako da lahko sedaj vse jem. user posted image  Tudi suhe salame in pršut. Sem pa na meji z železom, tako da je rekla, naj kar začnem z rdečo peso, radičem, rdečimi sokovi.... Naslednji pregled imam 13.1.2009.

jaz tudi user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
17.12.2008 16:25:08   
amaya
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

tud jst sem isto naredila, ker sem mislila, da se mi bo v avatarju pojavlo tk, da se bo videlo kda mam rok, ampak se ni nič zgodilo, zakaj se pa nč ne zgodi pa pojma nimam

moraš kopirat tapravi slide v : moj profil: dodaten opis

kater paje tapravi slide

poskusi oba, pa potem vidiš, če se ti je prikazalo. mislim, da je drugi

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
17.12.2008 19:48:19   
Mala_princeska
A verjamete v kitajsko napoved spola? user posted image user posted image user posted image
Tud tuki na RR lahko preverite.

Meni so v prvo zadeli s user posted image ; v drugo pa mi kaže tudi na user posted image po tej metodi, čeprav bi jaz raje user posted image .user posted image

Nikoli pa ne bom pozabila besed mačehe ob krstu moje princese; da bomo še imeli punčko, če bom še enkrat user posted image . Je šlogarca iz ciganskih kart.

Torej - naj si mislim da bo fant in bo res user posted image ali naj verjamem kitajski metodi in šlogarci user posted image user posted image user posted image .

Malo za popestritev tega večera. user posted image

Držte se!

Aja - jaz sem tokso tud že prebolela v 1. user posted image potem to pomeni, da se lahko redim s pršutom in biftekom ob praznikih? user posted image user posted image   Da nisem jaz buča kej narobe zastopla....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
17.12.2008 19:50:41   
majana79
Sedaj lahko to ješ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2283
17.12.2008 20:35:04   
mitmor
Pozdravljene vse junijke :)
Tudi jaz se pridružujem med junijske user posted image ! user posted image
Po začetnih težavah (krvavitve...) je sedaj hvala bogu vse v redu, rok imam 19.6., NS smo dali čez 9.12. in je bilo 1:3800, kar je moj ginekolog interpretiral kot ok. Vidim, da imate nekatere tudi 1:8000 ali več...user posted image  no, pa sej... očitno sem v nekem povprečju...

Tudi mene pestijo vse mogoče težave user posted image  od zaprtja, do napenjanja... tiščanja in špikanja v trebuhu... menjanje razpoloženja od joka do smeha - v minuti user posted image  
Drugače sem pa tudi jaz na bolniški in čakam odločbo od ZZZS... zaradi prej omenjenih težav... me je dal kar preventivno na bolniško do začetka januarja...

želim vam prijeten večer z vašimi bušiji in svojimi dragimi

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
17.12.2008 21:27:56   
ronja1a
IZVIRNO SPOROČILO: biba14

Ojla
July08, čestitam za dober DTHuser posted image user posted image user posted image ...jaz pa še vedno čakamuser posted image . Sploh nič ne morem, vsak dan se mi zdi kot večnost.

Lep preostanek večera vam želim.
papa

jaz sem malo po telefonu tečnarila, tko da sem izvedela za rezultate štiri dni prej kot po pošti

Yuly08, fino, čestitke za rezultat

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
17.12.2008 21:32:11   
ronja1a
salam
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Hej hej!
Kako ste kaj danes user posted image ? Spet je en dolgočasen dan.
Imam eno vprašanje - ali katera ve, če slučajno suhe salame ni zaželjeno jest med nosečnostjo? Ker sem slišala, da pršuta ni ravno dobro jesti. Mi vsako leto na božični večer pripravimo "kanapejčke" s suho salamo in ostalimi dodatki. Bi mi bilo kar malo žal, če ne bi mogla tudi letos tega papcat user posted image

Hvala za odgovore.

jaz gledam, da so stvari pasterizirane, sicer je menda malo verjetnosti, da bi s kakšnim v trgovini kupljenim pršutom bilo kaj narobe, sam za vsak slučaj ...

sicer pa je ena omenila toksoplazmozo, da jo ježe prebolela, je pa še ena zadeva, zaradi česar ne smeš jesti nekuhanega mesa - listerioza

glej: http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=250

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
17.12.2008 22:10:08   
Goldy
ronja1 - listerioza, to je tudi ena izmed bolezni, ja. Jaz še vedno vse zelo perem sadje, zelenjavo..., ne bom jedla biftka. Samo suhih salam sem si pa res zaželela. Ne bom pa pretiravala. Itak.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ronja1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
17.12.2008 22:52:31   
fejči
ŽIVJO JUNIJKE . SE VAM PRIDRUŽUJE ŠE ENA......ŠE NISEM VELIKO PREBIRALA PA BOM ZDAJ VEČ KO SEM VAS NAŠLAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
17.12.2008 22:56:22   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu fejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2289
18.12.2008 6:19:10   
Lsica
Pozdravljene souser posted image  po nekaj času se tudi jaz javljam.
Imela sem nuhalno in je vse ok, naš otroček veselo raste. Bila sva skupaj z user posted image , bil navdušen nad direktnim prenosom življenja v malem... Pa kako se srček sliši... in kako se otroček premika...
Zdaj nimam nobenih ovir več in kar razglašam okoli veselo novico. Saj veste, ko poveš enemu vesta dva, ko dvema, vejo štirje, od treh jih zve devet...
Pred novim letom me še čaka en pregled. Na amnio ne bom šla razen, če bi g. menila drugače. Uživamo v blaženem stanju, jemo, rastemo...

Zdaj pa en lep pozdrav!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
18.12.2008 7:26:13   
July08
Dobro jutro, souser posted image !
Da vas še jaz na hitro pozdravim in zaželim lep in uspešen dan.
Mi v službi delamo le še danes in jutri, tako da sem že prav lepo razpoložena in se veselim praznikov!!!
Dobrodošle tudi nove souser posted image ! Vas bo treba na seznam vpisati. Kolikor vem, Amaya to obvlada in skrbi - hvala še 1x, Amaya.
Malo smo bili razočarani zjutraj, saj smo glede na včerajšnjo napoved pričakovali sneg. Ko vstanemo, pa spet samo dež...user posted image  Fanta sta bila vidno razočarana, pa kaj hočemo, na to se ne da vplivati.
Imejte se, pa se še pišemo.

Biba, upam, da morda danes dobiš rezultate!!!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
18.12.2008 8:06:43   
Janci F

Tudi jaz imam naslednji pregled 13.1.
Ali ga ima katera od vas v Kranju?

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
18.12.2008 9:39:52   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Tudi jaz imam naslednji pregled 13.1.
Ali ga ima katera od vas v Kranju?

kolk nas je naročenih 13.1. ga ma mogoče katera v Postojni pri dr. Merlotu?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
18.12.2008 10:03:02   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

A verjamete v kitajsko napoved spola? user posted image user posted image user posted image
Tud tuki na RR lahko preverite.

Meni so v prvo zadeli s user posted image ; v drugo pa mi kaže tudi na user posted image po tej metodi, čeprav bi jaz raje user posted image .user posted image

Nikoli pa ne bom pozabila besed mačehe ob krstu moje princese; da bomo še imeli punčko, če bom še enkrat user posted image . Je šlogarca iz ciganskih kart.

Torej - naj si mislim da bo fant in bo res user posted image ali naj verjamem kitajski metodi in šlogarci user posted image user posted image user posted image .

Malo za popestritev tega večera. user posted image

Držte se!

Aja - jaz sem tokso tud že prebolela v 1. user posted image potem to pomeni, da se lahko redim s pršutom in biftekom ob praznikih? user posted image user posted image   Da nisem jaz buča kej narobe zastopla....

Kje pa si našla na RR Kitajsko napoved spola?
Ali mi lahko prosim pošlješ link?

Lep dan želim in ne pozabite, da je danes že mali petek!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2294
18.12.2008 10:06:45   
Goldy
Jaz sem 13.1. 2009 naročena v Laškem.
Ni Kranj in ni Postojna!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
18.12.2008 10:25:48   
fragola
www.mama.si
in pogledaš tam kjer piše al bo punčka ali fantek

< Sporočilo je popravil fragola -- 18.12.2008 10:29:17 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
18.12.2008 11:26:27   
Anonimen
meni je ta karta kazala v prvo user posted image in imamo user posted image . sedaj mi spet kažeuser posted image . bomo videli.user posted image
no drugače sem ok, razen počasne prebave, ki me res grozno mučiuser posted image . bolniško so mi podaljšali do 10.1.09- sedaj imam na odločbi napisano, da smem zapustiti naslov bivanja za obisk zdravnika oz. upoštevati navodila zdravnika. kaj lahko to pomeni, da ne dobim več kontroleuser posted image ker po navodilih g lahko grem na sprehode in ne vem zakaj bi me potem doma iskaliuser posted image mogoče si pa narobe predstavljam.
trebušček je vsak dan večji in že imam probleme z oblačiti in predvsem modrci. sem si mogla kar dobro številko večjega in brez kosti nabavit, ker sem zvečer umirala, ko sem onega slekla.
v ponedeljek pa pregled, sedaj bomo verjetno samo srček poslušali.
ta vikend imam v planu, še kekse pečt. upam, da mi uspeuser posted image
no sedaj sem se pa razpisala- se vidi, da me že en čas ni bilo na rruser posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 2297
18.12.2008 11:45:55   
bjondi
Bačko,hvala za pozornost...ja je blo zelo ganljivo,Karin je stara 8,5 let in stvari res da lahko temu rečem dojema verjetno bolj zrelo kot malčki,plus tega da je bila želja po dojenčku iz njene strani res velika.No pa še rakica je po horoskopu in ji čustva niso tuja user posted image ...Mi je pa všeč tvoj nick name ker naš deda našo Karin kliče Bačko od kar se je rodila-naziv pa je dobila po bachy bonbončkih...

mala_princeska,Joj mi je včer tok rolal cel dan,dans ni kej dost boljšuser posted image  Ma ja res upam da je vreme krivo,ker sem res odvisnica sonca...tlele na compu mi pa tale sonček sam premikajo ,dans so ga kar na pondeljk dal...
Naša Karin ima tako velik dela zdej okol vsega,skoz za mano hod pa me opazuje user posted image .

Men je pa kitajc kazu user posted image  in smo jo dobili...zdej pa mi men se zdi user posted image  kaže,kaj bo bomo pa kar do konca počakal...

Zakaj ste pa tako nestrpne ko čakate na DHT.Jaz sem šla včer dat kri za DHT pa nam izvidov dobila,grejo direkt do G in ,če bo vse o.k. me ne bojo klicali...Kaj čm zdej paniko delat pa obremenjevat še pikota...

Drugače pa čestitke vsem za preglede pa dobro peko pri piškotih...

Neposredna povezava do sporočila: 2298
18.12.2008 14:53:13   
skuštrana
Goldy, jaz sem tudi naročena v Laškem user posted image mogoče se vidivauser posted image A si Laščanka???

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
18.12.2008 14:56:58   
skuštrana
Kitajska napoved- obakrat narobeuser posted image Itak, 50% da napove pravuser posted image

Joj, kakšno gnilo vreme user posted image Pri nas je bilo včeraj pol urce sončka, čisto da ne pozabimo kako izgleda.
Mi pa doma, pečemo kekse, barvamo okraske, pa z možem bova pripravila lutkovno predstavo za naša malčka...Skratka, dolgčas nam ni, samo vseeno..Jaz bi sonceuser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?