|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
16.12.2008 13:58:25   
majana79
Vidim da imamo vse svoje križe in težave. user posted image Upam da ne bo v četrtek prevelik šok, bom poročala (kar se kil tiče). user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
16.12.2008 14:54:07   
lauferka
July08 čestitke za pozitivne rezultate pregleda!!!!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
16.12.2008 16:14:46   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Prejmi eno piko za srečo, da bi bilo kr boljši in ti ne bi bilo nikoli več slabo je želja, ki jo pošiljam z njo.user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiii, kok si dobra.....hvala za lepe želje....buh te usluš user posted image

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
16.12.2008 16:26:30   
MONY25
hmmm, mam še eno vprašanje...kaj boste kej kuple svojemu predragemu za božička? js že celo večnost tuhtam, pa iščem po  netu, pa kr nimam nobene ideje, no...

a ma kera kkšno dobro idejo???

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
16.12.2008 17:23:34   
Janci F
Jaz bom kupila svojemu dragemu nekaj uporabnega - par Skinny boksarc in malo igračke - nov usb ključ vsaj 8gb, ker ga nikoli nima, ko ga potrebuje ali pa je premajhen.

Se pa zna zgoditi, da bom kupila tudi kaj za user posted image , tko malo za dušo.

Drugače se pa lahko pohvalim, da imam že skoraj vsa darila kupljena, vsaj tiste za večino ljudi.
Sedaj moram kupiti še možičku in nečakinjima.

Tako, da potrebujem samo kakšno dobro urco in imam že vse nakupljeno. user posted image

Jaz ponavadi dajem sorodnikom enaka darila in ne želilm preveč komplicirati.
Lansko leto sva cel december pekla piškote, tako da je vsak dobil cca. 1kg domačih piškotov v božični škatli in moram priznati, da so bili piškoti pravi uspeh.

Letos pa sva kupila steklene okraske za na smrekco in dala gravirati imena posameznikov, tako da bodo imeli trajen novoletni spomin. Upam, da bo tudi to letos uspeh.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
16.12.2008 17:31:14   
fragola
Pozdravljene souser posted image  po nekaj času se tudi jaz javljam.
Imela sem nuhalno in je vse ok, naš otročk veselo brca.
Naslednji pregled imam zdaj 13.01.2008!
Zdaj ko so ti prazniki bo en dva tri pišel 13.01.
Drugače do zdaj sem se zredila za 1kg in upam, da bom tudi naprej pridna, ker kg imam že od prej preveč!user posted image

Zdaj pa en lep pozdrav!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
16.12.2008 17:56:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

Da so bili piškoti pravi uspeh.

Letos pa sva kupila steklene okraske za na smrekco in dala gravirati imena posameznikov, tako da bodo imeli trajen novoletni spomin. Upam, da bo tudi to letos uspeh.

Ja, res super darila Janči. Jaz se jih ne bi branila.user posted image Še posebaj ne piškotov, res si bila pridna. user posted image
No, mi pa nimamo neke navade, da bi se obdarovali, mah smo čudni, ko denar v štumfu šparamo.user posted image user posted image .

Bravo vsem, ki ste opravile izpite na faksu.

Bravo vsem za lepe rezultate NS, še posebaj tebi July - a vidiš da so angelči pomagali.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem vas komaj vse prebrala za nazaj, čvekice - no le tako naprej.

Meni kronično primanjkuje časa; do petka moram opraviti vse obveznosti do italijanščine na faksu (Kalanteja, a bo user posted image a gre? Pa srečno na izpitu jutri, če se nisem zmotila) , v soboto in nedeljo - službene obveznosti. user posted image

Tko da bo pestro in delovno ves čas do novega leta. user posted image

Uživajte drage moje souser posted image in srečno s pikicami / pikci v bušijih. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
16.12.2008 18:33:32   
biba14
Ojla
July08, čestitam za dober DTHuser posted image user posted image user posted image ...jaz pa še vedno čakamuser posted image . Sploh nič ne morem, vsak dan se mi zdi kot večnost.

Lep preostanek večera vam želim.
papa

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
16.12.2008 19:21:28   
MONY25
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

ta je pa res huda ideja...kam si pa dala to vgravirat?

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
16.12.2008 19:31:46   
Janci F
Enemu podjetju, ki se ukvarja s tem, delajo tudi medalj, pokale, štampiljke in podobne stvari.
In potem so z laserjem vgravirali napise v okraske.
Čeprav po pravici povedano, je bilo veliko težje najti steklene okraske, kot pa nekoga za graviranje.
Iskala sem jih na vseh mogočih koncih in končno sem jih našla v Butlersu.

Božajte svoje trebuščke.

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
16.12.2008 21:59:45   
Goldy
Jaz sem imela tudi danes pregled. Vse je krasno, otroček živahen, kar se da. Sem pa pozitivna na tokso, tako da lahko sedaj vse jem. user posted image  Tudi suhe salame in pršut. Sem pa na meji z železom, tako da je rekla, naj kar začnem z rdečo peso, radičem, rdečimi sokovi.... Naslednji pregled imam 13.1.2009.

Janci - res dobra ideja za darilo.user posted image

In pa seveda čestitke vsem za dobro opravljeno NS in preglede!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
16.12.2008 23:10:30   
skuštrana
Živijo!

Najper pozdravčke po dolgem času, čestitke vsem za dobro opravljene preglede in izpite na faxu user posted image

Mene je pa danes naš otročiček prvič brcnil, juhejuser posted image user posted image Še katera čuti brce??

Goldy
, jaz imam tudi pregled 13.1.user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
17.12.2008 0:27:53   
bjondi
Tudi za nami je NS...piko je najprej spal in smo se kar namučili da smo ga zbudili,potem pa se je na glavo postavljal in je stoje delal in se ni in ni hotu postavt tako kot bi mi želel...NS je 1,2 mm-1:1890,me je pa dal še na odvzem krvi za vsak slučaj ...pomoje zato ker smo že bl pr ta starih 33-ka...
Naslednja dva pregleda mam 20.1 in 20.2NS...

Sva pa danes peljala hčerkico na kosilo-v tisto gostilno gremo samo ko kaj praznujemo in je takoj rekla ,če imava obletnico.No potem sva napeljala na to,da bomo nekaj dobili sam da mormo počakat in je rekla če kužka,potem je rekla za mucko in presenetljivo šele v tretje za zajčka ki si ga želi...no potem pa sem dodala da se morta met mami in tati rada in ji je ratal nerodno in dala glavo na mizo ,mož se je že komaj zadrževal čustev jaz sem bla že čist gotova in potem ona pogleda mene in reče s solznimi učki od želje po dojenčku mami a res ...sem rekla kaj res ...pravi a dojenčka bomo mel ...sem komej še rekla ja...
me objela,potem smo pogledali še slikico in je rekla a bo fantek...sva ji takoj razložila da kar bo bogec dal bomo vzeli...je rekla no sej tud če bo fantek bo v redu,ker lulčka že zna narisat...za lahko noč pa me je prišla pobožat po bauhiju...in jutri bo v šoli najvažnejša saj je še edina v razredu  ,ki je bila edinka...

Zdej grem pa panat,za mano je lep dan...vsem vam pa ja če ne drugega čimveč sonca user posted image ....
Aha celo pritisk so mi zmerl ga mam 85/55...upam da ni železo da je samo kilavo vreme krivo...
Aja PDP se je prestavil na 1.7.2009...sam jz bom med junijkam ostala,če lahko...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
17.12.2008 7:58:43   
July08
Janci F odlični ideji za darila! Tudi jaz sem letos razmišljala o peki piškotov, pa nikakor ne nejden pravega časa. Imaš morda kak dober in enostaven recept za kekse?
Fragola in Bjondi bravo za NS!!!user posted image user posted image  Enako želim tudi ostalim souser posted image , ki jih NS še čaka!
Ja, Mala Princeska, angelčki so očitno res pomagali user posted image  Še enkrat hvala lepa!
Biba 14 upam, da čimprej dočakaš rezultate DHT! So ti kaj rekli kdaj jih lahko pričakuješ?
Goldy čestitke za pregled user posted image user posted image

Jaz čutim občasno premikanje v trebuhu, ampak nisem čist sigurna ali se gre za širjenje maternice ali se že otroček tako premika, da ga čutim. Ni važno, kaj, ampak že sedaj je občutek lep!

vsem želim lep dan, poln tistih drobnih, a prečudovitih trenutkov!

ZA VSE ŽELIM:
Eno pokico za srečo  user posted image
Enga srčka za naše pikice user posted image
Enga objemčka za toplinouser posted image
In eno rožico kar tako user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
17.12.2008 8:22:14   
bačko
July vidiš da je vse uredu z user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem ki pa ste opravile izpite pa čestitam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pri Žani zelo pozno čutila brce ker sem bolj močna.Tudi tokrat nimam te sreče da bi že čutila brce.Bo že!Vse ob svojem času!
Bjondi kako lepo!Ko sem brala mi je kar na jok šlo!user posted image user posted image user posted image
No mene tudi vsake toliko malo trebuh zaboli.Mislim da je to verjetno od tega ker se maternica širi.Drugače pa kar gre.Samo utrujena sem malo bolj kot pri Žani.
Bodite pridne in si božajte svoje trebuščke.In pogovarjajte se z svojimi user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2265
17.12.2008 8:27:25   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Janci F odlični ideji za darila! Tudi jaz sem letos razmišljala o peki piškotov, pa nikakor ne nejden pravega časa. Imaš morda kak dober in enostaven recept za kekse?

Spekla sva več vrst piškotov in sicer medeljake (v obliki decemberskih oblik - smrekce, zvončke,...), linške oči, čokorančine (ene piškote oblite s čokolado z okusom po pomaranči), in še dve vrsti - malo sem že pozabila katere.

Največji uspeh so bili pa ti čokorančini, ti bom poslala na zs recept, ko pridem domov popoldne ali pa zvečer.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
17.12.2008 9:02:43   
bačko
Janci a bi še zeme kaj spekla?user posted image user posted image user posted image Zgleda da si dobra kuharica!
Jaz sem zadnjič probala neke piškote spečt pa mi ni ratalo.Daj še meni pošlji recep za čokoladne piškote!Prosim!

< Sporočilo je popravil bačko -- 17.12.2008 9:03:32 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
17.12.2008 9:34:40   
July08
Janči, po moje bo najbolj, da kar tuki objaviš recept. Sem zihr, da bo še full povpraševanja user posted image user posted image

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
17.12.2008 9:45:05   
biba14
Jutrček!
July08: meni so na DTH rekli le, da dobim izvid po pošti...in danes ni bilo še ničuser posted image .
JanciF-kaj čokolado si kupila z okusom pomaranče ali si dodala ekstrakt? Seveda bi celi recept tudi prav prišeluser posted image . Jaz se bom tudi danes lotila piškotov in božičnega kruha ( ta mora do božiča se potem "pacat"da razvije polno aromo,ko so notri sami suhi sadeži in rumuser posted image ,no letos bom kolača bolj malo pojedla..ampak vsi drugi komaj čakajo nanjuser posted image ),tako da si malo popestrim deževen danuser posted image .
pozdravček

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
17.12.2008 9:58:29   
nenah83
Nuhalna je pokazala vse ok user posted image ...spola še nismo videli, otročiček pa raste in raste, sedaj smo veliki 73mm...naslednji pregled je 20.1.09

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
17.12.2008 10:00:40   
kalanteja
ma daj italijanščino bom do sobote malo dala stran, v petek pa ja, veselo na izpit, glede vprašanj sem pogledala res so bila vsa iz vzorčnih izpitnih vprašanj, tako da se samo te učim, ne vem pa, če se bodo ponovila vprašanja iz 1 roka?

Mam občutek, da sem vsak dan bolj okrogla, ja sedaj se pa že pozna tako, da neb mogla več skrivat, pa če bi htela

lep dan vsem

Julija, 9.6.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2271
17.12.2008 10:37:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Tudi za nami je NS...piko je najprej spal in smo se kar namučili da smo ga zbudili,potem pa se je na glavo postavljal in je stoje delal in se ni in ni hotu postavt tako kot bi mi želel...NS je 1,2 mm-1:1890,me je pa dal še na odvzem krvi za vsak slučaj ...pomoje zato ker smo že bl pr ta starih 33-ka...
Naslednja dva pregleda mam 20.1 in 20.2NS...

Sva pa danes peljala hčerkico na kosilo-v tisto gostilno gremo samo ko kaj praznujemo in je takoj rekla ,če imava obletnico.No potem sva napeljala na to,da bomo nekaj dobili sam da mormo počakat in je rekla če kužka,potem je rekla za mucko in presenetljivo šele v tretje za zajčka ki si ga želi...no potem pa sem dodala da se morta met mami in tati rada in ji je ratal nerodno in dala glavo na mizo ,mož se je že komaj zadrževal čustev jaz sem bla že čist gotova in potem ona pogleda mene in reče s solznimi učki od želje po dojenčku mami a res ...sem rekla kaj res ...pravi a dojenčka bomo mel ...sem komej še rekla ja...
me objela,potem smo pogledali še slikico in je rekla a bo fantek...sva ji takoj razložila da kar bo bogec dal bomo vzeli...je rekla no sej tud če bo fantek bo v redu,ker lulčka že zna narisat...za lahko noč pa me je prišla pobožat po bauhiju...in jutri bo v šoli najvažnejša saj je še edina v razredu  ,ki je bila edinka...

Zdej grem pa panat,za mano je lep dan...vsem vam pa ja če ne drugega čimveč sonca user posted image ....
Aha celo pritisk so mi zmerl ga mam 85/55...upam da ni železo da je samo kilavo vreme krivo...
Aja PDP se je prestavil na 1.7.2009...sam jz bom med junijkam ostala,če lahko...

Bjondi seveda lahko med junijkami ostaneš. user posted image za lep rezultat NS, DHT bo pa tudi vredu - ja rdečo pesko pa le papcat.user posted image
Po moje, da je vreme kaj vplivalo na pritisk, saj non stop dežuje user posted image - če bi bilo toliko snega, kot dežja - bi nam že hišo zametalo. user posted image user posted image
Zelo ganljivo kako sta mali razložila, da ne dobi zajčka al pa mucke, ampak kar bo Bogec dal, res.
Moja princesa - 4.leta in pol me vsak večer poboža po trebušču, zjutraj v vrtcu pa je poljubila tudi dojenčka v trebuščku.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
17.12.2008 10:44:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

ma daj italijanščino bom do sobote malo dala stran, v petek pa ja, veselo na izpit, glede vprašanj sem pogledala res so bila vsa iz vzorčnih izpitnih vprašanj, tako da se samo te učim, ne vem pa, če se bodo ponovila vprašanja iz 1 roka?
Mam občutek, da sem vsak dan bolj okrogla, ja sedaj se pa že pozna tako, da neb mogla več skrivat, pa če bi htela
lep dan vsem

Kalanteja srečno v petek na izpitu, bom mislila nate.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Souser posted image naj diši po vaši kuhinji po cimetu, pomaranči, limoni in ostalih piškotnih aromah. Lani nama je z malo uspelo nekaj napečti, letos pa nič ne bo user posted image , ker zmankuje časa.
Sem pa v nedeljo naredila pijano nevesto, pride full sončno - samo je treba do 2-3 dni pojest, tko da jo sedaj nekaj časa ne bom več pekla (to je neke vrste kakavov biskvit, prelit z rumom; vanilijev puding in smetana; če se vam pa ne da pečt pa recept nr.2 - jabolka naribate, dodate malo cimeta, malo obkuhate, vse skup date v pekač na albertove ali bebi piškote - podlaga, potem spet 2 pudinga po želji - vanilija ali jagoda je njami in smetana - pa je sladica za vaše goste že tu).

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
17.12.2008 10:44:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: nenah83

Nuhalna je pokazala vse ok user posted image ...spola še nismo videli, otročiček pa raste in raste, sedaj smo veliki 73mm...naslednji pregled je 20.1.09

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenah83)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
17.12.2008 10:46:38   
Mala_princeska
Ja, tudi jaz sem čedalje bolj okrogla.

user posted image user posted image user posted image

Le zakaj? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj dragi je zvečer rekel: "le jej, le jej, da boš debelej."user posted image user posted image Bi ga kar nekam usekala.  Mam to smolo, da imam malo špeh podlage, ker mi je nekaj ostalo iz 1.user posted image , nekaj je pa k temu prispevala nepravilna prehrana.

Aja in še eno vprašanje - moj stari ata (moj dedek) ima sladkorno(drugo leto jih bo dočakal 80. in zdaj je že hudo, da je na insulinu), a je pametno da to povem na pregledu oz. je možno, da jo jaz fašem sedaj v nosečnosti?
No, upam da mi bodo dali tisto grozno glukozo čimprej za popit, da bom potem bolj brez skrbi.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 17.12.2008 10:48:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?