Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:37:45
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 najboljš da celjanke in zasavčanke u lj. uletimo.....pol bo pod vodo premal placa že če sam midve prideva ahahahahha hec hec točno
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:41:24
|
|
|
|
netki
|
populis.....jaz imam isto izobrazbo...kam si hodila v srednjo šolo? sem tud jst študirala da bi šla še eno šolo nardit.....pa se odločam bolj za prekvalifikacijo ker me ta moja šola ne interesira preveč.....kolebam med vzgojiteljico ali zdravstvenim tehnikom ....to se baje rabi ful
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:43:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:46:28
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika poglejte če so vam kitajci prav napovedali. Meni so. http://php.ringaraja.net/index.php?page=CGCalendar Samo za Vito, una dva je glih kontra napovedal pa kaj ste nore čvekate kot bi mele petarde v prstih mi smo popoldan preživeli v vrtcu, najprej pri Alini kjer smo izdelovali ropotuljice in okraske za smrekico. Nato pa še pri Aleksu, kjer smo šli po vuzenici z lučkami, v igranici so še peli in plesali. ful je bilo fajn in kar malo pogrešam vrtce, še posebej v tem čarobnem času. ki je poln skrivnosti. vse ste lepe čestitke so oh in sploh vsem čestitke z mini roj. dneve, zobke, sedenje,....................... MARIBOR V PETEK?????? ŠE VELJA
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:46:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:47:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:48:46
|
|
|
|
lex
|
netki ti bi delala srednjo šolo za vzgojiteljico. za razmislek jaz dobim cca 600€ plače za pomočnico vzgojiteljice, končan mam pa fax v MB, čakam na svojo skupino. (do le kdaj?)
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:53:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:53:31
|
|
|
|
lex
|
ja, 99,9% pridem - tisto malo pustim, če bi slučajno kateri zakuhal, saj veste kako to gre da pridem jaz v A, sem morala mojemu sveto obljubit, da bom v petek šla v obija ali kaj podobnega po sredstvo proti plesni, pa čevlje si kupit. mi lanski spuščajo, gojzarjev pa zravn plašča glih ne morem nosit
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:57:10
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lex netki ti bi delala srednjo šolo za vzgojiteljico. za razmislek jaz dobim cca 600€ plače za pomočnico vzgojiteljice, končan mam pa fax v MB, čakam na svojo skupino. (do le kdaj?) pa kje bi dobila več.....sej ni tolk denar, ampak to da so vikendi frej, počitnice, delavnik samo dopoldan, razgibano delo.....to mi je ful všeč....pa še tuki pri nas sem že delala v vse vrtcih in že vse zaposlene poznam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:57:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:59:03
|
|
|
|
netki
|
flower.....poznam kolegico, ki je dobila službo maja in je že imela rezerviramo morje, pa je to na razgovoru omenila, ker pač ne moreš vedeti ali boš dobila službo ali ne in si prej rezerviraš, sej to morjo zastopit.....no naj bi.....in ona je dobila službo in šla na morje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 23:00:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 23:02:14
|
|
|
|
lejla969
|
Kako pomanjšam slikico, da naredim avatar?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 23:02:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 23:03:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 23:04:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 23:04:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 23:06:06
|
|
|
|
lex
|
netki počitnic pri nas ni, le dopust lažje takrat dobiš oz. ga moraš takrat pokoristit če boš rabila kakršne koli zapiske sem ti vedno na voljo. meni se je danes kar zluštalo šihta. jaz bom februarja že 2 leti doma. malo mi že najeda. skoz eno in isto. se mi zdi da sem kar stagnirala, tak da tud če kdaj naredimo 4 ne vem če bi ostala doma. nanka kaj ti ostaneš doma do natkinega 10 leta? in kako je kaj s kešom v tem primeru. malo me zanima, če smo že tako daleč
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 23:08:20
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: lex netki ti bi delala srednjo šolo za vzgojiteljico. za razmislek jaz dobim cca 600€ plače za pomočnico vzgojiteljice, končan mam pa fax v MB, čakam na svojo skupino. (do le kdaj?) zakaj ne greš v šolo? se ti bolj splača (večja plača, krajši delovnik, počitnice...) ni placa oz. čakam, da grejo v penzijo . ma kaj jaz vem, za 1 razred mi ni glih najbolj. nekak mi večina učiteljic ne sede.
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 23:29:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 23:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto ste mrknile zdaj. če si pa ti prišla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 23:32:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 23:32:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 23:34:18
|
|
|
|
Anonimen
|
nočko punce
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?