|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
17.12.2008 22:01:51   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Jdi ne,... tako, da...vem, da to tudi ni zdravo, zato sedaj skušam shujšati s športom- ali katera hodi na pilates? Sem mislila, da je to samo za oblikovanje postave, pa mi je prijateljica rekla, da je tudi za kurjenje maščob.

Jaz, jaz..no, bom začela po novem letu in sicer pri Katarini, enkrat tedensko.

In preprosto ne razumem ljudi, ki si za hrano ne vzamete časa. Jaz vedno in povsod. Danes sem po pregledu ščitnice (mimogrede: čakam na izvide) šla do zlate prijateljice na zajtrk, mnjami, okusni pizza muffini so padli. Pa jabolko, pa še kaj, vam ne povem, da ne boste planile proti hladilniku in "sladki" omari.

.....

Kaj sem že pisala? Aja, vedno znova se začudim, kako sladka stvar hitro osveži spomin.

Kak mi je to znano.user posted image  Ravno včeraj je ena julijka pekla pizza muffine.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
17.12.2008 22:02:02   
Anonimen
haha mojcek luka dobi božjastni napad (vsaj zgleda tko), ko vidi kozarec, pa mulc sploh ne mara vode drgač user posted image

(odgovor članu petra1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
17.12.2008 22:02:06   
dzanika
lunica brat jih naj da nekam na petrol pa naj prosi prodajalca če jih shrani da jih pride potem ena iskati. K sem jaz delala na petrolu jih je tko velik delalo. Pa ponavadi so ful prijazni prodajalci. In potem jih samo ena k bo na srečanju pobere in jih raztala. Tebi pa pošlejo denar. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4403
17.12.2008 22:02:39   
netki
punce..jutr bo sneg!!!!!!!!

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
17.12.2008 22:02:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

sm prejle jedla japko. mala znori v naročju, hoče met, seveda. ker bi mela VSE, kar imam jaz. no, in ji jo dam za lizat. ku norc!!!!!!!!!! pol ure je gonila japko po ustih, če sm vzela, se je tko ujezila, da sm dala nazaj. hecn. al na žlico ne.

s kozarca bi pila fuuul - pa ji pol nekak ne gre še čist dol. ampak nagiba pa noro. se bo že naučila. ampak je tko hecna, res.

Pri nas isto. Ko jemo, Staš kar leti po zraku. Prejle je sestra jedla pizza muffin in je sedel pri njej v naročju. Ji je skor roko odtrgal in bi po mojem kar spuzal, če bi bil na tleh. Tako, da jutri ga dam na tla, pa hrano za vabo, sem prepričana, da bo shodil. Hm, le po kom ima to???user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 22:02:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4406
17.12.2008 22:03:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Jdi ne,... tako, da...vem, da to tudi ni zdravo, zato sedaj skušam shujšati s športom- ali katera hodi na pilates? Sem mislila, da je to samo za oblikovanje postave, pa mi je prijateljica rekla, da je tudi za kurjenje maščob.

Jaz, jaz..no, bom začela po novem letu in sicer pri Katarini, enkrat tedensko.

In preprosto ne razumem ljudi, ki si za hrano ne vzamete časa. Jaz vedno in povsod. Danes sem po pregledu ščitnice (mimogrede: čakam na izvide) šla do zlate prijateljice na zajtrk, mnjami, okusni pizza muffini so padli. Pa jabolko, pa še kaj, vam ne povem, da ne boste planile proti hladilniku in "sladki" omari.

.....

Kaj sem že pisala? Aja, vedno znova se začudim, kako sladka stvar hitro osveži spomin.

Kak mi je to znano.user posted image  Ravno včeraj je ena julijka pekla pizza muffine.user posted image

Sedi. Pet.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
17.12.2008 22:04:03   
netki
a ma katera recept za te pizza muffine?

Neposredna povezava do sporočila: 4408
17.12.2008 22:04:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

lunica brat jih naj da nekam na petrol pa naj prosi prodajalca če jih shrani da jih pride potem ena iskati. K sem jaz delala na petrolu jih je tko velik delalo. Pa ponavadi so ful prijazni prodajalci. In potem jih samo ena k bo na srečanju pobere in jih raztala. Tebi pa pošlejo denar. user posted image

uf ful dobra ideja! sej za plačilo bomo že, sam da ne bi blo stroškov s pošiljanjem, glede na to, da se tko skoz dobivamo/jo..

sam problem je, kr naslednje srečanje bojo mele šele po božiču...

ne vem, kak vam je lažje

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 22:04:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4410
17.12.2008 22:05:03   
Anonimen
Hm, le po kom ima to???

dej, nimam pojma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
17.12.2008 22:05:46   
Anonimen
še zdej ne vem, katera je pekla pizza muffine?
sam nesramne ste pa ful, sm bla zihr, da ne bom danes jedla več in evo.. hladilnik kliče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
17.12.2008 22:05:47   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: netki

a ma katera recept za te pizza muffine?

Populis in kulinarika.net.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 22:06:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4414
17.12.2008 22:07:13   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sendvič se peče, za hitro potešitev lakote pa pijem jogurt - oh kako je to dobro

Aurora - Pod vodo je v City Parku - daj pridi pridi

Lunica kje in kdaj pa ima fant sestanek v LJ, pa ga lahko prej ali po sestanku počakamo

Revež bo ušel, ko bo videl tolk bab na kupu.

Neposredna povezava do sporočila: 4415
17.12.2008 22:07:16   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: netki

nanka .....samo kaj se vama bolj splača da jih prijavi v službi ali na davčni.....torej dobiva vsak mesec večjo plačo?

Ja Netki moj dobiva vsak mesec večjo plačo, drugače je pa vseeno ali večja plača vsak mesec ali pa večji znesek pri dohodnini, samo s tem kreditiraš državo brez obresti.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 22:07:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4417
17.12.2008 22:07:48   
Anonimen
almera, nimam pojma kje... aja, da bi ena od vas tja prišla. to pa nism poštudirala. sam vprašanje, če bo sploh to šlo, ker ma šefa skoz poleg.

dej zdej ga grem pa zbudit pa vprašat user posted image user posted image user posted image user posted image

sej ne, bom jutr

kolkr sem pa razumela (sam mi spomin nagaja) majo na ZUMTOBBlu sestanek.

Neposredna povezava do sporočila: 4418
17.12.2008 22:08:16   
Blacky30
Dzanika, Ilatic, lejla969, žal mi je za vaše očete.user posted image

Rovarka, kaj ti si skregana z nami? Te nič ni gor.user posted image

Neboglasnica, velja!user posted image  Presneto, zdaj si me spomnila, da moram jutri poklicat za fotoknjigo, mi je še zdaj niso poslali. Pa jo rabim do božiča.user posted image

Petra1984 - user posted image user posted image user posted image user posted image  za sedenje!!!

Sasi13 - user posted image user posted image user posted image user posted image  za drugi zobek, seznam že prihaja!user posted image

Netki, a ni bil ful brezvezen konec pri filmu???

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
17.12.2008 22:08:45   
neboglasnica
auroraa: nas boš našla ali ti pošljem GSM številko? Drugače je najbolje, da parkiraš v drugem nadstropju, čisto na koncu (gledano proti Šmartinki) in se spustiš po klančini in padeš med vozičke.

Neposredna povezava do sporočila: 4420
17.12.2008 22:09:02   
glugluglu
mojcek1, populis, jaz imam namen biti tudi jutri v Lj., če bom okoli 12-2 letala tam okoli Rudnika se javim.

Neposredna povezava do sporočila: 4421
17.12.2008 22:10:24   
neboglasnica
Evo, dekleta, grem pogledat, če je postelja še vedno tam, kjer sem jo zgodaj zjutraj zapustila. Imejte se, pa brez pijače, da ne bo levov pa tigrov jutri!

Nočka,

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4422
17.12.2008 22:11:17   
Anonimen
Evo, dekleta, grem pogledat, če je postelja še vedno tam, kjer sem jo zgodaj zjutraj zapustila. Imejte se, pa brez pijače, da ne bo levov pa tigrov jutri!

Nočka,

dej pozdravi si hitr oči, da bomo spet bolj čvekale!

Neposredna povezava do sporočila: 4423
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 22:11:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4424
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 22:12:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?