Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:01:51
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Jdi ne,... tako, da...vem, da to tudi ni zdravo, zato sedaj skušam shujšati s športom- ali katera hodi na pilates? Sem mislila, da je to samo za oblikovanje postave, pa mi je prijateljica rekla, da je tudi za kurjenje maščob. Jaz, jaz..no, bom začela po novem letu in sicer pri Katarini, enkrat tedensko. In preprosto ne razumem ljudi, ki si za hrano ne vzamete časa. Jaz vedno in povsod. Danes sem po pregledu ščitnice (mimogrede: čakam na izvide) šla do zlate prijateljice na zajtrk, mnjami, okusni pizza muffini so padli. Pa jabolko, pa še kaj, vam ne povem, da ne boste planile proti hladilniku in "sladki" omari. ..... Kaj sem že pisala? Aja, vedno znova se začudim, kako sladka stvar hitro osveži spomin. Kak mi je to znano. Ravno včeraj je ena julijka pekla pizza muffine.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:02:02
|
|
|
|
Anonimen
|
haha mojcek luka dobi božjastni napad (vsaj zgleda tko), ko vidi kozarec, pa mulc sploh ne mara vode drgač
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:02:06
|
|
|
|
dzanika
|
lunica brat jih naj da nekam na petrol pa naj prosi prodajalca če jih shrani da jih pride potem ena iskati. K sem jaz delala na petrolu jih je tko velik delalo. Pa ponavadi so ful prijazni prodajalci. In potem jih samo ena k bo na srečanju pobere in jih raztala. Tebi pa pošlejo denar.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:02:39
|
|
|
|
netki
|
punce..jutr bo sneg!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:02:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 sm prejle jedla japko. mala znori v naročju, hoče met, seveda. ker bi mela VSE, kar imam jaz. no, in ji jo dam za lizat. ku norc!!!!!!!!!! pol ure je gonila japko po ustih, če sm vzela, se je tko ujezila, da sm dala nazaj. hecn. al na žlico ne. s kozarca bi pila fuuul - pa ji pol nekak ne gre še čist dol. ampak nagiba pa noro. se bo že naučila. ampak je tko hecna, res. Pri nas isto. Ko jemo, Staš kar leti po zraku. Prejle je sestra jedla pizza muffin in je sedel pri njej v naročju. Ji je skor roko odtrgal in bi po mojem kar spuzal, če bi bil na tleh. Tako, da jutri ga dam na tla, pa hrano za vabo, sem prepričana, da bo shodil. Hm, le po kom ima to???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:02:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:03:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Jdi ne,... tako, da...vem, da to tudi ni zdravo, zato sedaj skušam shujšati s športom- ali katera hodi na pilates? Sem mislila, da je to samo za oblikovanje postave, pa mi je prijateljica rekla, da je tudi za kurjenje maščob. Jaz, jaz..no, bom začela po novem letu in sicer pri Katarini, enkrat tedensko. In preprosto ne razumem ljudi, ki si za hrano ne vzamete časa. Jaz vedno in povsod. Danes sem po pregledu ščitnice (mimogrede: čakam na izvide) šla do zlate prijateljice na zajtrk, mnjami, okusni pizza muffini so padli. Pa jabolko, pa še kaj, vam ne povem, da ne boste planile proti hladilniku in "sladki" omari. ..... Kaj sem že pisala? Aja, vedno znova se začudim, kako sladka stvar hitro osveži spomin. Kak mi je to znano. Ravno včeraj je ena julijka pekla pizza muffine. Sedi. Pet.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:04:03
|
|
|
|
netki
|
a ma katera recept za te pizza muffine?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika lunica brat jih naj da nekam na petrol pa naj prosi prodajalca če jih shrani da jih pride potem ena iskati. K sem jaz delala na petrolu jih je tko velik delalo. Pa ponavadi so ful prijazni prodajalci. In potem jih samo ena k bo na srečanju pobere in jih raztala. Tebi pa pošlejo denar. uf ful dobra ideja! sej za plačilo bomo že, sam da ne bi blo stroškov s pošiljanjem, glede na to, da se tko skoz dobivamo/jo.. sam problem je, kr naslednje srečanje bojo mele šele po božiču... ne vem, kak vam je lažje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:04:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, le po kom ima to??? dej, nimam pojma
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:05:46
|
|
|
|
Anonimen
|
še zdej ne vem, katera je pekla pizza muffine? sam nesramne ste pa ful, sm bla zihr, da ne bom danes jedla več in evo.. hladilnik kliče
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:05:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki a ma katera recept za te pizza muffine? Populis in kulinarika.net.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:06:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:07:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sendvič se peče, za hitro potešitev lakote pa pijem jogurt - oh kako je to dobro Aurora - Pod vodo je v City Parku - daj pridi pridi Lunica kje in kdaj pa ima fant sestanek v LJ, pa ga lahko prej ali po sestanku počakamo Revež bo ušel, ko bo videl tolk bab na kupu.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:07:16
|
|
|
|
nanka
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki nanka .....samo kaj se vama bolj splača da jih prijavi v službi ali na davčni.....torej dobiva vsak mesec večjo plačo? Ja Netki moj dobiva vsak mesec večjo plačo, drugače je pa vseeno ali večja plača vsak mesec ali pa večji znesek pri dohodnini, samo s tem kreditiraš državo brez obresti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:07:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
almera, nimam pojma kje... aja, da bi ena od vas tja prišla. to pa nism poštudirala. sam vprašanje, če bo sploh to šlo, ker ma šefa skoz poleg. dej zdej ga grem pa zbudit pa vprašat sej ne, bom jutr kolkr sem pa razumela (sam mi spomin nagaja) majo na ZUMTOBBlu sestanek.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:08:16
|
|
|
|
Blacky30
|
Dzanika, Ilatic, lejla969, žal mi je za vaše očete. Rovarka, kaj ti si skregana z nami? Te nič ni gor. Neboglasnica, velja! Presneto, zdaj si me spomnila, da moram jutri poklicat za fotoknjigo, mi je še zdaj niso poslali. Pa jo rabim do božiča. Petra1984 - za sedenje!!! Sasi13 - za drugi zobek, seznam že prihaja! Netki, a ni bil ful brezvezen konec pri filmu???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:08:45
|
|
|
|
neboglasnica
|
auroraa: nas boš našla ali ti pošljem GSM številko? Drugače je najbolje, da parkiraš v drugem nadstropju, čisto na koncu (gledano proti Šmartinki) in se spustiš po klančini in padeš med vozičke.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:09:02
|
|
|
|
glugluglu
|
mojcek1, populis, jaz imam namen biti tudi jutri v Lj., če bom okoli 12-2 letala tam okoli Rudnika se javim.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:10:24
|
|
|
|
neboglasnica
|
Evo, dekleta, grem pogledat, če je postelja še vedno tam, kjer sem jo zgodaj zjutraj zapustila. Imejte se, pa brez pijače, da ne bo levov pa tigrov jutri! Nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 17.12.2008 22:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, dekleta, grem pogledat, če je postelja še vedno tam, kjer sem jo zgodaj zjutraj zapustila. Imejte se, pa brez pijače, da ne bo levov pa tigrov jutri! Nočka, dej pozdravi si hitr oči, da bomo spet bolj čvekale!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:11:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.12.2008 22:12:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?