Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:52:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ekola sem že zmazala sladoled . Estrella kako kaj tvoj libido? A misliš da je je zato kriva mirena? Ker mene ne trda po seksu kaj preveč Moj libido je na psu, odkar imam mireno Imam kake prebliske in to je vse pol pa hitro ven s tem sra.n.je.m. b o treba kaj drugega pogruntat, pa še same probleme imaš z izcedki... Že razmišljam v tej smeri, a kaj ko se bojim, da bi bila spet . Samo tega ne, se bojim kot križa.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:52:56
|
|
|
|
aurora28
|
Nočko SS Jaz ob mireni nimam več izcedkov, hvala bogu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:54:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala Kot sem že poprej napisala, da mi dol binglja, ker če je to edina stvar od mlečnih kaš, ki jo bo jedla in čle jo bo dobro prenašla , jo bo jedla. Kar pa piše na škatli mi je pa kratko malo vseeno. Misliš, da bo čez 1m kaj drugače????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:54:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jaz sem ratala pravi padalec, kar nekje vmes uletim . Jana bravo za Nejca in Anitka za 1x dojenje. Se strinjam z Estrello, da je najboljše AM Hippovo. Danes je Gal prvič pojedel skoraj 7 žlic keksolina narejenega z sojinim in riževim mlekom . Včeraj je dobro prenesel goveje meso in danes je spet bil priden jedec. To sem res vesela, ko ga vidim, da je z užitkom. Sva kar dosti pojedla. Za zajtrk keksolino in jogurt z banano in kosmiči, nato kosilo puranja prsa z bučkami, korenčkom + začimbe, spet malo navadnega jogurta, za večerjo pa skoraj celo ocvrto banano in še 180 g smetanovega jogurta okus hruška in temna čokolada. Vem, da bo tole zgledalo kot neko hvaljenje, ampak moram vam povedati, ker sem res vesela za svojega sončka, da veselo papa. Jutri imava kontrolo teže, me zanima koliko zdaj tehta. Opa, kako ste pa vi pridni papavčki postali , upam, da bo šel tudi naš Gal po vaših stopinjah. Katere smetanove jogurte mu to daješ? In katere kosmiče?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:55:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana poglej da se ni Nejc pokakal, ker Gal se je tudi enkrat tako in ni mogel zaspati nazaj, dokler ga nisem previla. je takoj zaspal nazaj, sam flašo je dobil v usta JE pa naš tud pozizal takoj, in ko je katera rekla ja sej veš kak je to dojenje po pol ure mučno sem jo sam debel pogledala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:55:35
|
|
|
|
aurora28
|
Čmrlika , sej se bo umirilo. Jaz grem tudi v meževo deželo, mi mož že pol ure grejo posteljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:55:37
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala jaz pa odkar sem imela tablete, ne dam več ničesar kaj takega v mene, ne skozi usta, ne skozi hm, hm,. ali metoda "pazi" ali pa kondom. sicer ga nisem do nosečnosti sploh prakticirala, ma zdej mi je metoda "pazi" mal na psiho udarla, ker sem vidla kako se to hitro prime.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:57:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Evo Barbaw, me je edina opazila, pa sem mislila da ste me pogrešale , no saj tudi zdaj grem, ker sem že v nizkem štartu, Taja je začela z "nočno" Mirno in čim bolj prespano noč vam želim. enako , upam da tvoj vsaj kapo da na glavo ko gre od doma. Jo mora obvezno gor dat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:57:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale. Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejel . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je joj Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala. Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo. In kaj vse naj mu dam namesto mlekca? Mlečne kašice, če jih je, jogurt, skuta, jaz sem naši naredila mečni zdrob na razrečenem mleku (1x do zdaj).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:57:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vidim, da je totalno zatišje na majskih, zato grem pod tuš in pridem pokukat, če se kaj dogaja, če ne grem spat Od mene ne pričakuj preveč, ker moja biti Jaka v vrtcu najkasneje do 7.15, ker imajo jutri DM. Še dobro, da mi je to en ata povedal, drugače bi ga zamudil. Tale vrtec me včasih razpiz.... Niso nama dali okraske, za veliko smreko zunaj. Pa notranjo smrekico so okarsili brez njega, ker so jo ob 7h zjutraj okraševali. Potem pa še ne povedo kdaj je DM zjutraj. Ej tole pa meni preseda, da pozabljajo na mojega otroka. Tale vaš vrtec bi blo pa treba mal Pa kako ti niso povedali za DM? Nimam pojma. Vedela sem, da je jutri samo ni pisalo da tako zgodaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:57:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale. Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejel . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je joj Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala. Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo. In kaj vse naj mu dam namesto mlekca? Čez dan: skuta, jogurt, mlečne kaše, ponoč pa bo vseeno moeral pet AM. Jaz mislim, da če bi dobil zjutraj in zvečer pred spanjem AM, bi bilo dovolj. Jaz sem moji dajala zvečer mlečno kašo, 3 dni nazaj pa je dobila AM in od takrat noče več jest kaše za večerjo ampak čaka flašo. Je hecna, ker prav pljune ven dudo, ko vidi flašo z belo vsebino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:58:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala jaz pa odkar sem imela tablete, ne dam več ničesar kaj takega v mene, ne skozi usta, ne skozi hm, hm,. ali metoda "pazi" ali pa kondom. sicer ga nisem do nosečnosti sploh prakticirala, ma zdej mi je metoda "pazi" mal na psiho udarla, ker sem vidla kako se to hitro prime. Jaz nisem za metodo pazi, ker zanosim v šusu. Sedaj ko je to zadnja stavr na svetu, ki bi si jo želela,bi pa verjetno še hitreje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:58:56
|
|
|
|
barbaw
|
Moj se je "zaljubil" v Mammo mio! Saj meni je tudi dobra, samo on je pa že skoraj obseden z njo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 21:59:19
|
|
|
|
aurora28
|
Opa, kako ste pa vi pridni papavčki postali , upam, da bo šel tudi naš Gal po vaših stopinjah. Katere smetanove jogurte mu to daješ? In katere kosmiče? Anitka jaz mu kupujem od Ljubljanskim mlekarn Mu 3,2 in Maxim jogurt okus vanilija in okus hruška z temno čokolado in so mu zelo dobri. Kosmiče pa uporabljava od Milupe 7korn in meni osebno so do sedaj najboljši kosmiči, pa še za te mi je povedala Estrella. Zato hvala Estrelli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:00:51
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala jaz pa odkar sem imela tablete, ne dam več ničesar kaj takega v mene, ne skozi usta, ne skozi hm, hm,. ali metoda "pazi" ali pa kondom. sicer ga nisem do nosečnosti sploh prakticirala, ma zdej mi je metoda "pazi" mal na psiho udarla, ker sem vidla kako se to hitro prime. Jaz nisem za metodo pazi, ker zanosim v šusu. Sedaj ko je to zadnja stavr na svetu, ki bi si jo želela,bi pa verjetno še hitreje no, pol smo pa na istem, sam mene čez mal več kot pol leta nebi več motilo če bi bila . zdej pa ja - zato pa imamo palerino.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:01:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurora, naša je zizala za obrok po 3-5 minute, pa se je kljub temu redila. Če ne bi sama tega doživela, ne bi verjela, da otrok lahko s toliko malo preživi, kaj šele napreduje. Očitno ima Gal 3 minute dovolj, da zadosti potrebi po hrani in pijači. Tudi naše dojenje nikoli ni potekalo dosti dlje kot 5 minutk in smo se kar fajn zredili
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:01:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala jaz pa odkar sem imela tablete, ne dam več ničesar kaj takega v mene, ne skozi usta, ne skozi hm, hm,. ali metoda "pazi" ali pa kondom. sicer ga nisem do nosečnosti sploh prakticirala, ma zdej mi je metoda "pazi" mal na psiho udarla, ker sem vidla kako se to hitro prime. Jaz nisem za metodo pazi, ker zanosim v šusu. Sedaj ko je to zadnja stavr na svetu, ki bi si jo želela,bi pa verjetno še hitreje Midva sva imela metodo pazi, potem so bile tabletke in moram rečt, da sem bila z njimi najbolj zadovoljna. Kondom je eno sranje. Za mireno pa imam še zdaj recept, ker sem stisnila rep med noge.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:01:47
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:02:22
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moj se je "zaljubil" v Mammo mio! Saj meni je tudi dobra, samo on je pa že skoraj obseden z njo. Jaz sem se tudi , sem si danes potegnala dol cel album Mamma mia sound track.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:03:03
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Anitka: -101 Kaj pravite za 9 del, bo do sobote do 12h padel??? pa kam se vam mudi, a bi rade še koga prehitele?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:03:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Anitka, a si že probala kaj flaško? jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila No, sem ji dala čajčka, pa je kar nekaj spila, kakih 30 ml, danes zjutraj pa še 20. Mogoče pa je res nekaj na teh flaškah Ker aventove ji sploh niso ustrezale. Flaška TT je pri nas že nekaj časa v uporabi zaradi čaja. AM pa mi še ni sprejel . Tišči usta skupaj in se zmrduje, da je joj Sem kar malce žalostna, ker že vidim, da bodo večje težave z odstavljanjem kot sem pričakovala. Zakaj bi bila težava? Saj mu ne rabiš dajat AM. Boš mu dala na žlico druge mlečne izdelke pa bo. In kaj vse naj mu dam namesto mlekca? Čez dan: skuta, jogurt, mlečne kaše, ponoč pa bo vseeno moeral pet AM. Jaz mislim, da če bi dobil zjutraj in zvečer pred spanjem AM, bi bilo dovolj. Hvala za odgovor in če mi vseeno ne sprejme AM? Dojiti res ne mislim v nedogled.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:03:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala jaz pa odkar sem imela tablete, ne dam več ničesar kaj takega v mene, ne skozi usta, ne skozi hm, hm,. ali metoda "pazi" ali pa kondom. sicer ga nisem do nosečnosti sploh prakticirala, ma zdej mi je metoda "pazi" mal na psiho udarla, ker sem vidla kako se to hitro prime. Jaz nisem za metodo pazi, ker zanosim v šusu. Sedaj ko je to zadnja stavr na svetu, ki bi si jo želela,bi pa verjetno še hitreje no, pol smo pa na istem, sam mene čez mal več kot pol leta nebi več motilo če bi bila . zdej pa ja - zato pa imamo palerino. palerino.... Dober izraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:04:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka jaz imam od Spar Natur pur soja-reis milk in je zelo okusen. Estrella a vidve sta že poskusilo čokolino, jaz pa odlašam, ker piše kao po 8. mesecu? Estrella po moje je kriva mirena, ampak vsekakor bolje to, kot da bi morala paziti pri vsakem odnosu, ker kondom, pa ne hvala jaz pa odkar sem imela tablete, ne dam več ničesar kaj takega v mene, ne skozi usta, ne skozi hm, hm,. ali metoda "pazi" ali pa kondom. sicer ga nisem do nosečnosti sploh prakticirala, ma zdej mi je metoda "pazi" mal na psiho udarla, ker sem vidla kako se to hitro prime. Jaz nisem za metodo pazi, ker zanosim v šusu. Sedaj ko je to zadnja stavr na svetu, ki bi si jo želela,bi pa verjetno še hitreje no, pol smo pa na istem, sam mene čez mal več kot pol leta nebi več motilo če bi bila . zdej pa ja - zato pa imamo palerino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 22:04:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka daš mu polnomastno skuto, jogurt 3,2 m.m., sir polnomastni in jaz Galu še dam sojino in riževo mleko. A ti mleko pije po flaški?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?