|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
17.12.2008 14:45:44   
Estrella*
ss: a imaš sorodnico Auree na sumu???

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
17.12.2008 14:46:33   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty. za Gorenjko se spomnim, da si nekaj omenjala, za lešnike sem pa po občutku vzelauser posted image A jr TV ready????

Jaaaaa, sm housa včeri že tam gledala user posted image , prav carsko!!! Lešnike si pa trofla ja user posted image !

A ste se ve menile kej glede prevoza za soboto? Mislim predvsem notranjke...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 3202
17.12.2008 14:46:41   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Hej Naty - a zobek ša kar nagaja? Upam, da bo kmalu prikukal na dan.

Glede dojenja pa - čez dan smo mi že skoraj na nuli, le noč ima pri nas svojo močuser posted image user posted image še zmeraj.

Ja ampak ni tolk hudo, kot pri prvem. Vsaj zaenkrat, bomo vidl, kako bo, ko bo čist na koncu. Včeraj zvečer sm mu dala Calpol in je deloval do pol dveh, pol pa kriza. Mazanje s Calgelom je zaleglo za 15 minut spanja user posted image , pol pa še ena doza Calpola, da je bil mir do jutra.

Ja ponoči je res luštn uporabit zizo user posted image . Js vem, da ne dojim vedno zarad njega, ampak predvsem zato, ker se mi ga ne da nosit ponoči user posted image . Zdele, ko je zobek dobival in zdej, ko ga drugi matra se ful zbuja ponoči in joka. Če mu hočm dat dudo, se začne še bolj dret, flaška s čajem no way, tud nošenje ne pomaga. Zdej pa preostane, da se mi dere al ga pa priklopim in zaspi.

Jaz ga tudi nerada nosim ponočiuser posted image , je pa ati tako prijazen, da to počne namesto mene in kakšno rundo jima celo uspe zaspati brez zize. In res HB, da je po 6,5 mesecih sprejel dudo, ki tudi malo pomaga. Čaj ponoči pa je tudi pri nas - no way.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
17.12.2008 14:47:32   
Anitka
Spimo že 31 minutuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
17.12.2008 14:49:41   
Estrella*
Anitka:Tekom dneva ti pošljem receptuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3205
17.12.2008 14:50:14   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image Še vsaj enkrat toliko

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
17.12.2008 14:51:25   
Estrella*

Naty. za Gorenjko se spomnim, da si nekaj omenjala, za lešnike sem pa po občutku vzelauser posted image A jr TV ready????

Jaaaaa, sm housa včeri že tam gledala user posted image , prav carsko!!! Lešnike si pa trofla ja user posted image !

A ste se ve menile kej glede prevoza za soboto? Mislim predvsem notranjke...

Nič. Jaz grem malo prej, ker grem v Tomačevo po torto.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
17.12.2008 14:51:33   
sesil

Glede dojenja pa - čez dan smo mi že skoraj na nuli, le noč ima pri nas svojo močuser posted image user posted image še zmeraj.

Anitka, a imata Gal in Aneja kaj skupnega?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
17.12.2008 14:52:16   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image Še vsaj enkrat toliko

No way - smo vstali po 33 minutahuser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3209
17.12.2008 14:53:04   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Anitka, a imata Gal in Aneja kaj skupnega?

Zgleda, da imata tihi dogovoruser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
17.12.2008 14:53:44   
Anitka

ok, hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3211
17.12.2008 14:55:08   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

SS...imaš ZSuser posted image

Tally..Lahko te poberem.Kje se pa dobimo in kdaj?Me boš malo usmerjala,če ne bom znala do tja priti.user posted image

Ok. Sej jaz tudi nič ne vem kje naj bi se dobili. Lokacija domžale ostalo je neznanka. user posted image Estrella, mafi??????????

kaj pravte na Merkator center, ga sigurn ne boste fulale

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
17.12.2008 14:56:02   
sesil

ok, hvalauser posted image

a lahko tudi meni, please. sem bolj štor kar se kuhinje tiče...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
17.12.2008 14:56:07   
Naty*
Anitka ma sej bo... počasi. Sm zadnjič glih nekje prebrala, da se odstavljanje začne z maminim prepričanjem, da bo šlo. Tko, da če si se odločila, pol bo! Lepo, da ti ati pomaga user posted image . Tud pri nas mu rata uspavanje v minuti user posted image . Sam na ramo si ga nasloni in mali že spi. Atiji majo res eno posebno moč user posted image !

Estrella aja ti greš po torto za tisto žurko, ki sem jo js na prejšnjo nedeljo prestavila ane user posted image . Sej se mi je zdel čudno, da bi mel pred rojstnim dnevom, ampak tud to se dogaja user posted image . Js bom verjetno kr s svojim avtom prišla, če bi bla slučajno kaka kriza pri nas, da bi blo treba hitro domov.

sesil mislim, da majo ponoči vsi najraje zizo veš user posted image . Mene to sploh nekak ne moti. Mi je blo bolj zoprno takrat alernovo pripravljat sred noči, tko da sm rajš na dojenju user posted image .

Grem zdej mal lenarit. Pridne bodte!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
17.12.2008 14:57:12   
sesil
pa da mi ne bo katera zavidala sprehoda. nisem šla, ker se je naslednji moment usulo. čakam da bo samo malo roselo.user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
17.12.2008 14:57:45   
jana81
Nejc je spal borih 20 minut...user posted image  

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
17.12.2008 14:59:36   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Nejc je spal borih 20 minut...user posted image  

o ti nejc ti, kaj hecaš mamo?
naša spi zdej 15 minut, nevem pa kolko časa bo.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
17.12.2008 15:18:10   
špelin@

Mene je prej čisto povozilo user posted image  Zdaj sem že malce bolje, lačna sem kot volk, ampak mi je obenem še vedno ful slabo, zato moram počakat, da se tole unese... Še dobro, da je babi lahko prišla malo na obisk in sem se za pol ure ulegla, ker se je Gregi crkljal pri njej.

edinaos, če gledam na vsa prejšnja srečanja (no, govorim o tistih, na katera sem tudi jaz prišla), nas je vedno prišlo še več, kot smo sprva računale, zato sem tako napisala user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
jooj kar v slabo voljo me je spravla, za papizdituser posted image user posted image user posted image user posted image 35 min sem jo po rokah nosila za 11 min spancauser posted image

Poznam ta občutek... user posted image  user posted image

jana81, hijenca, krasna sta vajina fantolina user posted image user posted image

Estrella*, a eno uro sta debatirali?? user posted image  Super, da Katina pride user posted image

Anitka, sva že dve v klubu malih tečnobic user posted image  Gregi je huuuud sitko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru user posted image  (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki user posted image  user posted image  user posted image  ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila user posted image  user posted image   

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Aja, še poročilo o našem spanju:

20.00 zaspi, utrujena, saj je imela plavanje
20.30 prvič alarm, uspava ati
21.05 drugič alarm, uspava ati
21.55 tretjič alarm najprej uspava ati, potem poseže vmes mami, a niti dojenje ne zaleže - mala čukica je budna in pripravljena na "galamo"
22.00 - 0.55 - žurka 100 na uro, smejemo se, telovadimo, vstajamo na nogice, plazimo...
0.55 - mami upa, da bo šla lahko malo spat, a princeska se še ne da
1.00 - 2.00 skupaj izdelujeva novoletne čestitke, pojeva "zimske" pesmice...
2.00 - princeska zaspana, zaspi ob dojenju v naslanjaču

Epilog: spali sva do 11h dopoldne.

user posted image user posted image  Še dobro, da sta lahko spali dopoldneuser posted image

Naty*, lepo, da se javiš user posted image  A je prvi zobek zdaj že čisto zunaj?

Grem si zdaj pogret juhico, mi je manj slabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
17.12.2008 15:35:40   
katy82
Naša je zdle po eni uri spanca pojedla mal skutke in frutka pa zaspala nazaj.Mene tud drži,da bi šla zraven sam moram še cunce sčekirat pa jih nest sosedi nazaj da mi posodi še ta večje.

Nobena ne misli it z mano lučk gledat?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
17.12.2008 15:38:10   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Mene je prej čisto povozilo user posted image  Zdaj sem že malce bolje, lačna sem kot volk, ampak mi je obenem še vedno ful slabo, zato moram počakat, da se tole unese... Še dobro, da je babi lahko prišla malo na obisk in sem se za pol ure ulegla, ker se je Gregi crkljal pri njej.

Naty*, lepo, da se javiš user posted image  A je prvi zobek zdaj že čisto zunaj?

Grem si zdaj pogret juhico, mi je manj slabo.

Boga user posted image , a si kako virozo fasala??? Lepo, da je babi prišla, da te je mal razbremenila.
Ja ta prvi zobek je že čist zunaj, se celo že vidi, ko se nasmeji user posted image . No javim se pa zdej bolj poredko iz čist praktičnega razloga. Moj mali divjak je zdej pogruntal, da se da po kolenčkih prit kamorkoli user posted image . Kar pomeni, da ga ne morem pustit na puzlah in it niti na wc, ker se napoti za mano. Če sem na računalniku pride do sem in mi hoče ugasnit računalnik na gumbuuser posted image . Zdele dva dni ma še foro, da se da na vse štiri (rit v luft), pol bi pa on vstaluser posted image . Pa ne ob opori, ampak sred dnevne...dvigne eno roko in vsake tolk ga potem obrne in pade na hrbet in seveda z glavo ob tlauser posted image . Ful je že hiter in dejansko pride kamor hoče, niti za minuto ne more bit več sam.
Skratka cel čas mu visim za ritko, ker naju je presenetil s tako zgodnjim puzanjem in stanovanje še ni "varnostno preverjenouser posted image ". Pol se pa rajš bl poredko javim, sam da vas mal pozdravim in pogledam če ste vsi vredu user posted image .

katy kdaj pa greš lučke gledat? Mi smo se odločili, da gremo v Ljubljano enkrat po 27., ko bo vsak večer sprevod dedka mraza user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
17.12.2008 15:39:13   
katy82
Špelina a to ti je najbrž tud zarad tableta slabo k tramal dokazano povzroča slabost,drži se user posted image user posted image user posted image

Hijenca mali je pa tak cukr kaj ma lepe ličkauser posted image naša je kr jest nehala k ga je zagledalauser posted image

Jana tvoj mali je pa že ornk dedec kok pa tega kruha dejansko poje?Se mu ne napihne v ustih

Estrella jst bi tud mela recepr za piščančjo obarcouser posted image

Nč grem hitr oblekce spokat pa če bom mela še kaj časa pridem nazaj

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
17.12.2008 15:40:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Naša je zdle po eni uri spanca pojedla mal skutke in frutka pa zaspala nazaj.Mene tud drži,da bi šla zraven sam moram še cunce sčekirat pa jih nest sosedi nazaj da mi posodi še ta večje.

Ko bom tam ti bom lahko povedala, če se mi bo dalouser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
17.12.2008 15:41:12   
katy82

katy kdaj pa greš lučke gledat? Mi smo se odločili, da gremo v Ljubljano enkrat po 27., ko bo vsak večer sprevod dedka mraza user posted image .

Naty jst sem mislila po večerji v soboto čeprav iz srečanj vem da bo težka ker se bomo najbrž začvekaleuser posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
17.12.2008 15:42:28   
katy82

Ko bom tam ti bom lahko povedala, če se mi bo dalouser posted image

Dobiš kuhanga vinčka
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3224
17.12.2008 15:46:53   
Naty*

Naty jst sem mislila po večerji v soboto čeprav iz srečanj vem da bo težka ker se bomo najbrž začvekaleuser posted image user posted image

U ja, ta bo pa težka user posted image user posted image user posted image . Glede na to, kake čveke smo, bojo verjetn celo lučke ugasnil, preden bomo me končale user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?