špelin@
|
Mene je prej čisto povozilo Zdaj sem že malce bolje, lačna sem kot volk, ampak mi je obenem še vedno ful slabo, zato moram počakat, da se tole unese... Še dobro, da je babi lahko prišla malo na obisk in sem se za pol ure ulegla, ker se je Gregi crkljal pri njej. edinaos, če gledam na vsa prejšnja srečanja (no, govorim o tistih, na katera sem tudi jaz prišla), nas je vedno prišlo še več, kot smo sprva računale, zato sem tako napisala IZVIRNO SPOROČILO: edinaos jooj kar v slabo voljo me je spravla, za papizdit 35 min sem jo po rokah nosila za 11 min spanca Poznam ta občutek... jana81, hijenca, krasna sta vajina fantolina Estrella*, a eno uro sta debatirali?? Super, da Katina pride Anitka, sva že dve v klubu malih tečnobic Gregi je huuuud sitko IZVIRNO SPOROČILO: Aurea jaz sem včeraj kupila eno majhno TT in 3 cucelj, ker mi radovednost ni dala miru (zaradi te iste radovednosti imamo doma ene 10 različnih dud, pa 4 navadne flaške, pa 5 magičnih lončkov z vsemi mogočimi nastavki ) In sem si rekla - še ena več me ne bo ubila IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Aja, še poročilo o našem spanju: 20.00 zaspi, utrujena, saj je imela plavanje 20.30 prvič alarm, uspava ati 21.05 drugič alarm, uspava ati 21.55 tretjič alarm najprej uspava ati, potem poseže vmes mami, a niti dojenje ne zaleže - mala čukica je budna in pripravljena na "galamo" 22.00 - 0.55 - žurka 100 na uro, smejemo se, telovadimo, vstajamo na nogice, plazimo... 0.55 - mami upa, da bo šla lahko malo spat, a princeska se še ne da 1.00 - 2.00 skupaj izdelujeva novoletne čestitke, pojeva "zimske" pesmice... 2.00 - princeska zaspana, zaspi ob dojenju v naslanjaču Epilog: spali sva do 11h dopoldne. Še dobro, da sta lahko spali dopoldne Naty*, lepo, da se javiš A je prvi zobek zdaj že čisto zunaj? Grem si zdaj pogret juhico, mi je manj slabo.
|