|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
17.12.2008 17:45:42   
Katjusa
sunny jst ne bom prišla ju3... po pravici povedano se mi v tem vremenu ne da pa še sama bi se mogla vozit.... tale dež me je čist spravu iz tira...... za jutri so še kr padavine napovedane sicer bojda kot sneguser posted image user posted image user posted image upam da res da se mi mal energija povrne....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
17.12.2008 18:04:21   
rebeka84
čez 1 teden je božični večer
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
17.12.2008 19:05:29   
Maksi1
Rebeka - kako lepo slikico si nam nalimala. Pravo božično vzdušje si nam pričarala.

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
17.12.2008 19:42:18   
claud
Ja kje pa ste dons vse trebuškarce?!

A vas je dež čist zbil.....sj mene je tuduser posted image
Jutr pa baje kr sneg....

Jst mam dons že cel dan tok napihnjen, napet trebuh in Larissa se tok premetava, tko da sploh ne vem kam naj se dam pa kako naj se naštimam....

Ste pa ene že čist božično razpoložene a?user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
17.12.2008 20:11:10   
sunny24
Čer! Evo mene...sm tudi jst božično razpoložena-krasim smrekico! Sm že skori končala!user posted image

Joj, mene je zdej stric klicu in jutri ne gre v LJ zaradi slabega vremena, meni pa tudi ne diši, da bi sama gor furala, če bo sneg...user posted image   Claud, upam, da ne boš jezna, ti pa jutri pošlem paket. user posted image  

Kaj počnete? Mi furamo voziček-trening po stanovanjuuser posted image , pa še moj tata ga je malo fural, večerjo smo suhali in moj dragi je še okno v kuhni malo okrasil z lučkami. Je prov not padu!user posted image
Jutri gremo pa še po postlco...bomo vzeli kar  razstavni eksponat in nas bo pršlo še neki ceneje. Bomo pršparali kak evro!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
17.12.2008 20:18:45   
rebeka84
sunny-srečnica že maš vozičekuser posted image prilepi kako slikico, da vidim kakšen je
moj hoče zdaj grozljivko gledat, jaz pa jih ne gledam rada, me je tak strah

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
17.12.2008 20:23:21   
Katjusa
hvala za slikico božičnega razpoloženja sma snegec še manjka....

sunny čakam slikice:)

men je pa florjan zdle dal na trebuh rokico pa ga je mali brcnal in je reku brcnu me je pa se za rokoco držal k da ga boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
17.12.2008 20:23:59   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

sunny-srečnica že maš vozičekuser posted image prilepi kako slikico, da vidim kakšen je
moj hoče zdaj grozljivko gledat, jaz pa jih ne gledam rada, me je tak strah

ja moj tud rad gleda grozljivke sam ne sam ker ko je tist vrhunec si pokrije oči in mene sprašuje če je že konecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
17.12.2008 20:26:36   
rebeka84
katjusa- jaz sem večino filma pokrita s koco, tak da zelo malo filma vidimuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
17.12.2008 20:27:17   
Čebel@
čer!
no midva sva kupila kuhinjo-mi je res lepa(svetel  les,2 vitrini,neki izrezano in srebrne kljukice-tok nahiterci opisuser posted image )-jo gre moj jutri iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no potem sva pa v baumaxu kupila še topli pod(kao svetel parket)samo ne za po celem stanovanju ker niso imeli pravih dimenzij in bova še malo počakala da ga še dubijo.........tko da danes je bil uspešen dan za zapravljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dele pa študeram če se mi  da  jit postavit smrekico-nisem neki polna energijeuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
17.12.2008 20:29:47   
rebeka84
majchy- čestitke za novo kuhinjouser posted image zdaj boš pa mogla bit pridna in kuhat user posted image no upam, da ne boš preživela preveč časa v njejuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
17.12.2008 20:31:06   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

čer!
no midva sva kupila kuhinjo-mi je res lepa(svetel  les,2 vitrini,neki izrezano in srebrne kljukice-tok nahiterci opisuser posted image )-jo gre moj jutri iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no potem sva pa v baumaxu kupila še topli pod(kao svetel parket)samo ne za po celem stanovanju ker niso imeli pravih dimenzij in bova še malo počakala da ga še dubijo.........tko da danes je bil uspešen dan za zapravljanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dele pa študeram če se mi  da  jit postavit smrekico-nisem neki polna energijeuser posted image

super no pa boš mela svojo kuhinjo ko bo bebika prišla, to je fino.....

smrekica pa lahko počaka do 24. takrat bo bol vzdušje in bo tud energija prišla.... bosta to s tvojim lepo skupaj naredla in razmišljala da naslednje leto jo boste pa že trije okraševali.... no nama je florjan prvo leto predvsem nagajaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
17.12.2008 20:33:29   
claud
sunny- ni panike...Bomo mele pa pol enkrat srečanje z vozički...
Da ne bosta vse vogale zaobla z vozičkom donsuser posted image

majchy-user posted image user posted image user posted image za nakup kuhinje!!!!!!

No zdj pa letim k en film gledam...pridem pol kj nazaj

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
17.12.2008 20:35:38   
Čebel@
rebeka.......komi čakam da bo vse zmontirano,ker se mi velikokrat zalušta čokolino in se mi ne da jit dva štuka nižje pogrevat mleko
katjuša.......sej se mi jo sploh ne da.......jaz bi jo dala v spalnico,moj v dnevno tko da dokler se ne zjasniva kje bo,je ne bom postavljala.......ja komi čakam drugo leto ker imava pod smrekico tudi vlakec in bo otroku po moje full zanimivo k se vozi okoli

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
17.12.2008 20:39:17   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

rebeka.......komi čakam da bo vse zmontirano,ker se mi velikokrat zalušta čokolino in se mi ne da jit dva štuka nižje pogrevat mleko
katjuša.......sej se mi jo sploh ne da.......jaz bi jo dala v spalnico,moj v dnevno tko da dokler se ne zjasniva kje bo,je ne bom postavljala.......ja komi čakam drugo leto ker imava pod smrekico tudi vlakec in bo otroku po moje full zanimivo k se vozi okoli

ja mi mamo tud vedno vlakeca pod smrekico in florjan ga 1. leto sploh ni pustil primiru.... je kr tja hodu pa tračnice vlekel.... pa pol mamo še jaslice in je še ovčke okol nosil.... pa je bil star 8 mesecev in je že bil tak nagajivuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
17.12.2008 20:40:31   
sunny24
Majchy, super za kuhno! user posted image user posted image user posted image  Za smerekco krasit moreš bit pa tko kot mi2...vsak dan damo neki gor...No, jst jo zdej dokončujem-sm v finišu!user posted image

Slikice od vozička pa sm dala v album...Sam prosim ne gledat, kako je razmetano...

claud, ja, kantone pa ahtamo...user posted image   Kir film pa gledaš? Ja, se bomo pa srečale z vozički...Mi je full žal, sam kaj čmo, če bo pa vreme smotano!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
17.12.2008 20:44:24   
brkn83
o čvekice, kak ste kaj?

No js sem doma, od frizerja in tudi iz trgovine. Sedaj pa sem sama ker je mogu moj nazaj v službo. Bom zdele mal delala novoletne voščilnice - morem mal pohiteti, sej neki materiala sem kupila, kar pa mi manjka bom pa še jutri kupila.

majchy- bravo za nakupuser posted image user posted image user posted image

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
17.12.2008 20:51:44   
Čebel@
sunny.......samo mate res razmetano-lohk bi kej pospravla-HECAM SEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full luškan vozek-a je to modre barve?pa še smrekica je lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
17.12.2008 20:54:47   
Katjusa
sunny kak se sveti..... sam res kaj sta zdej modrega vzela?

smrekico bi tud lahko slikala k s evid da je že gotovauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
17.12.2008 20:55:20   
rebeka84
sunny-full lepi vozičekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
17.12.2008 20:58:07   
sunny24
Sej bom zdej pospravla, no...user posted image user posted image user posted image  

Ne, voziček je črno-siv. Tak je: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176265 
Na ta prvi slikici ospodi je naša barva.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
17.12.2008 20:58:54   
Čebel@
no jaz vas zapuščam.......se je moj odloču da bi pa on vseeno postavu smrekico.......se tipkamo jutri.........fajn čvekejte.........čawči bawči

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
17.12.2008 21:00:53   
Katjusa
men se pa nekaj lušta kak predlog? sam nej ne bo čokolada k sme dons že ful čokolade pojedla...user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
17.12.2008 21:05:33   
sunny24
Sam ni neki lepo videt, se mi zdi...K sm slikala brez fleša...user posted image   Pa še ugotovila sm, da tam na sredini manka ena balka in sm jo hitro šla dodat...user posted image  

user posted image

Pa kaj je res videt, da je plave barve? Lahko da je fleš svoje naredu...user posted image  

< Sporočilo je popravil sunny24 -- 17.12.2008 21:07:12 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
17.12.2008 21:08:11   
sunny24
Katjusa, jst mam en predlog, sam ne vem, če se ti lušta...sej veš, take bolj majhne, pa oranžne, sladke...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.