Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:51:11
|
|
|
|
katy82
|
1. edina 2. katina 3. estrella 4. špelin@ 5. sesil 6. kasso 7. naty 8. tally 9. barbaw 10. jana81 11. hijenca 12. nataša34 13. darmar 14.nina7 15.Katy tud pride Estrella za našga dedka mraza se moraš sam pobrigat te tud ne obvestijo nič,njim je sao važno da sindikat in zbornico plačuješ,ma naj grejo v rit. Berem kolk ene dobite mi ni čist nč jasn zakaj KC k je tko velka ustanova tud enga k...malega paketa ne da Bom pa res poklicala na kadrovsko in povprašala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:51:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally Tilči a ti greš na prednovoletno večerjo? Ne. Me pa matra tale kava v petek v Domžalah. Glede na to,da že cel teden okol letava s Tilnom,pa ja ne bova sedaj pa v petek doma Škoda. V domžale bi pa tudi jaz šla. A bi naju lahko pobrala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:52:26
|
|
|
|
špelin@
|
1. edina 2. katina 3. estrella 4. špelin@ 5. sesil 6. kasso 7. naty 8. tally 9. barbaw 10. jana81 11. hijenca 12. nataša34 13. darmar 14.nina7 15.Katy tud pride 16. Čmrlika tudi, ne? 17. narava bo tudi menda malo uletela Mogoče prideta za kratek čas kakšno reč še Taula in tana7.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.12.2008 11:54:54 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:54:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: bobika Datum za operacijo je v Murski soboti februarja. Jo moram danes naročiti. O, super, samo da ni treba predolgo čakat ok, se moram psihično pripravit, da bo treba kosilo skuhat... Na srečo ima velika pika pouk do 13:30, tako da se mi še ne mudi preveč. Moj ima tudi včasih migrenske napade, pa ni sposoben takrat nič delat. Zato se mi prav smiliš, ko moraš še Gregija rihtat, pa še ta veliki piki, pa še kuhat. Kako bi ti lahko pomagala?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:57:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: bobika Datum za operacijo je v Murski soboti februarja. Jo moram danes naročiti. O, super, samo da ni treba predolgo čakat ok, se moram psihično pripravit, da bo treba kosilo skuhat... Na srečo ima velika pika pouk do 13:30, tako da se mi še ne mudi preveč. Moj ima tudi včasih migrenske napade, pa ni sposoben takrat nič delat. Zato se mi prav smiliš, ko moraš še Gregija rihtat, pa še ta veliki piki, pa še kuhat. Kako bi ti lahko pomagala? Saj glavno, da tole bruhanje preguram, potem bo bolje. Moram se vmes zamotit z drugimi rečmi, da odvračam misli od bolečin in slabosti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:57:55
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kakšno kartušo rabiš? Saj veš, da jih jaz prodajam no fajn...jst mam lexmarka X1250 tule pr seb, pa mam nove kartuše in mi vse rumeno printa... amš za te tud, bi mela obe, črno in barbo, ker ne vem katera je hin. Bom pa še mamci rekla, ko bo dol za pisarno rabla zate, da ti mal prometa nardimo. o hvala za biznis imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:59:00
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 1. edina 2. katina 3. estrella 4. špelin@ 5. sesil 6. kasso 7. naty 8. tally 9. barbaw 10. jana81 11. hijenca 12. nataša34 13. darmar 14.nina7 15.Katy tud pride 16. Čmrlika tudi, ne? 17. narava bo tudi menda malo uletela Mogoče prideta za kratek čas kakšno reč še Taula in tana7. Čmrliki sem ravnokar poslala sms, pa čakam odgovor.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 11:59:35
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: bobika Datum za operacijo je v Murski soboti februarja. Jo moram danes naročiti. O, super, samo da ni treba predolgo čakat ok, se moram psihično pripravit, da bo treba kosilo skuhat... Na srečo ima velika pika pouk do 13:30, tako da se mi še ne mudi preveč. Moj ima tudi včasih migrenske napade, pa ni sposoben takrat nič delat. Zato se mi prav smiliš, ko moraš še Gregija rihtat, pa še ta veliki piki, pa še kuhat. Kako bi ti lahko pomagala? Saj glavno, da tole bruhanje preguram, potem bo bolje. Moram se vmes zamotit z drugimi rečmi, da odvračam misli od bolečin in slabosti. o boga jaz ti želim le čimmanj stresa, ker vse te težave saj veš izvirajo od tega hudiča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:00:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Pri nas ne vem kakšne tablete so imeli, ker nisem nobene porabila, sem pa mela eno skozi na omarici za vsak slučaj. Je pa ena sestra vsak dan hodila in spraševala, če katera kaj rabi (tiste, ki smo bile šivane). Jih je imela pa kar v žepu in narezane tako na poamezne kose, se mi je zdela kot ena "švercerka" Pri nas je isti sistem v P. V Lj Por. po carskem te itak 3 dni šopajo z injekcijami, potem na oddelku dobiš na dan 3x Zaldiar, 3x nalgesin 500, pa še daleron. Ma jaz sem gledala da čimmanj pijem tega. Injekcij se nisem branla, tablete sem pa ko je bila sila pojedla, drugače jih pa imam še doma nekaj. Sem si višek domov odnesla, ker nisem vedla, kako bo stanje doma. jaz jih tudi imam doma še nekaj, nisem pa doma HB nobene rabila. Jaz sem zadnji dan v porodnišnici fasala še vnetje šivov in sem s takim konjskim antibiotikom domov prišla, kak se mu reče ne vem več, na Z se začne. Zinat?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:00:41
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: jaz imam srečo/nesrečo, da naša ne mara spat v naši postelji Še bolj joka, če jo stisnem k sebi. Drugače sem pa v avtu opazila en čuden roč(plastičen) ga mogoče pogrešaš??? ja moje, od vozička...pogrešam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:00:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kakšno kartušo rabiš? Saj veš, da jih jaz prodajam no fajn...jst mam lexmarka X1250 tule pr seb, pa mam nove kartuše in mi vse rumeno printa... amš za te tud, bi mela obe, črno in barbo, ker ne vem katera je hin. Bom pa še mamci rekla, ko bo dol za pisarno rabla zate, da ti mal prometa nardimo. o hvala za biznis imaš zs Kasso jaz bi tudi rabla kartuše. Predvsem barvno, ker se mi je glava posušila, pa je ne morem več polnit. Imam pa hp 1315, 3 v 1.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:02:02
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Pri nas ne vem kakšne tablete so imeli, ker nisem nobene porabila, sem pa mela eno skozi na omarici za vsak slučaj. Je pa ena sestra vsak dan hodila in spraševala, če katera kaj rabi (tiste, ki smo bile šivane). Jih je imela pa kar v žepu in narezane tako na poamezne kose, se mi je zdela kot ena "švercerka" Pri nas je isti sistem v P. V Lj Por. po carskem te itak 3 dni šopajo z injekcijami, potem na oddelku dobiš na dan 3x Zaldiar, 3x nalgesin 500, pa še daleron. Ma jaz sem gledala da čimmanj pijem tega. Injekcij se nisem branla, tablete sem pa ko je bila sila pojedla, drugače jih pa imam še doma nekaj. Sem si višek domov odnesla, ker nisem vedla, kako bo stanje doma. jaz jih tudi imam doma še nekaj, nisem pa doma HB nobene rabila. Jaz sem zadnji dan v porodnišnici fasala še vnetje šivov in sem s takim konjskim antibiotikom domov prišla, kak se mu reče ne vem več, na Z se začne. Zinat????? Točno. 2 na enkrat sem mogla jest.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:03:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 1. edina 2. katina 3. estrella 4. špelin@ 5. sesil 6. kasso 7. naty 8. tally 9. barbaw 10. jana81 11. hijenca 12. nataša34 13. darmar 14.nina7 15.Katy tud pride 16. Čmrlika tudi, ne? 17. narava bo tudi menda malo uletela Mogoče prideta za kratek čas kakšno reč še Taula in tana7. Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:04:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Pri nas ne vem kakšne tablete so imeli, ker nisem nobene porabila, sem pa mela eno skozi na omarici za vsak slučaj. Je pa ena sestra vsak dan hodila in spraševala, če katera kaj rabi (tiste, ki smo bile šivane). Jih je imela pa kar v žepu in narezane tako na poamezne kose, se mi je zdela kot ena "švercerka" Pri nas je isti sistem v P. V Lj Por. po carskem te itak 3 dni šopajo z injekcijami, potem na oddelku dobiš na dan 3x Zaldiar, 3x nalgesin 500, pa še daleron. Ma jaz sem gledala da čimmanj pijem tega. Injekcij se nisem branla, tablete sem pa ko je bila sila pojedla, drugače jih pa imam še doma nekaj. Sem si višek domov odnesla, ker nisem vedla, kako bo stanje doma. jaz jih tudi imam doma še nekaj, nisem pa doma HB nobene rabila. Jaz sem zadnji dan v porodnišnici fasala še vnetje šivov in sem s takim konjskim antibiotikom domov prišla, kak se mu reče ne vem več, na Z se začne. Zinat????? Točno. 2 na enkrat sem mogla jest. To je ful močen in drag antibiotik. Moj Andraž ga je dobival 3x in edino ta mu je pomagal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:04:52
|
|
|
|
buccka
|
sesil hvala za povabilo, sam moj dela, tko da brez lin bi šlo težko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:05:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil: jaz imam srečo/nesrečo, da naša ne mara spat v naši postelji Še bolj joka, če jo stisnem k sebi. Drugače sem pa v avtu opazila en čuden roč(plastičen) ga mogoče pogrešaš??? ja moje, od vozička...pogrešam. se mi je zdelo. V soboto me spomni, ga bom pustila kar v avtu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:06:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso Kakšno kartušo rabiš? Saj veš, da jih jaz prodajam no fajn...jst mam lexmarka X1250 tule pr seb, pa mam nove kartuše in mi vse rumeno printa... amš za te tud, bi mela obe, črno in barbo, ker ne vem katera je hin. Bom pa še mamci rekla, ko bo dol za pisarno rabla zate, da ti mal prometa nardimo. o hvala za biznis imaš zs že ? ga še ni veš, zs-ja namreč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:06:50
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh se mi ne da tega našega lumpa po rokah nosit, zato sem si kar v posteljo prinesla laptop on naj se pa še zraven mene malo matra - slaba mama o faca..men je pa wireless šel po gobe, in morem bit na kablu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:06:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** evo zdele je ravno do mojih nog pripuzala in bi mi rada copat vzela, pa se krega, ker ga ji ne pustim kok mi je to znano, al se pa krega z mojimi zajci na nogah(copati)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:08:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Meni so dali samo 3 te tablete po porodu so rekli, da mi več ne pripada (ker sem naravno rodila) samo to pa res zadene Pri nas ne vem kakšne tablete so imeli, ker nisem nobene porabila, sem pa mela eno skozi na omarici za vsak slučaj. Je pa ena sestra vsak dan hodila in spraševala, če katera kaj rabi (tiste, ki smo bile šivane). Jih je imela pa kar v žepu in narezane tako na poamezne kose, se mi je zdela kot ena "švercerka" Pri nas je isti sistem v P. V Lj Por. po carskem te itak 3 dni šopajo z injekcijami, potem na oddelku dobiš na dan 3x Zaldiar, 3x nalgesin 500, pa še daleron. Ma jaz sem gledala da čimmanj pijem tega. Injekcij se nisem branla, tablete sem pa ko je bila sila pojedla, drugače jih pa imam še doma nekaj. Sem si višek domov odnesla, ker nisem vedla, kako bo stanje doma. jaz jih tudi imam doma še nekaj, nisem pa doma HB nobene rabila. Jaz sem zadnji dan v porodnišnici fasala še vnetje šivov in sem s takim konjskim antibiotikom domov prišla, kak se mu reče ne vem več, na Z se začne. Zinat????? Točno. 2 na enkrat sem mogla jest. To je ful močen in drag antibiotik. Moj Andraž ga je dobival 3x in edino ta mu je pomagal HB, da mu je vsaj pomagal. Meni je tudi pomagal, so se mi potem hitro nardile krastice in ni bilo več tako hudo rdeče. Boleli so pa kot
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:08:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ 1. edina 2. katina 3. estrella 4. špelin@ 5. sesil 6. kasso 7. naty 8. tally 9. barbaw 10. jana81 11. hijenca 12. nataša34 13. darmar 14.nina7 15.Katy tud pride 16. Čmrlika tudi, ne? 17. narava bo tudi menda malo uletela 18. Ta sončno smo pozabile štet!!! Mogoče prideta za kratek čas kakšno reč še Taula in tana7. Špelin@, jaz teh, ki pridejo "mogoče" sploh ne štejem, ker se mi zdi totalno nefer, do drugih, ki bi mogoče rade za zihr pršle. Pa ne zamerit, ker meni se naježi koža ob tej "gospodi mogoče" Pri meni velja pridem ali ne pridem, ker toliko časa kot so imele za rezervacijo...... Saj vem
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.12.2008 12:09:08 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:09:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ej punce, kaj pravite na 65 urni delavnik???? Pa če bodo to sprejeli, bomo imeli samo dve možnosti. Sprejet, ali pa bomo doma. Na žalost. Družina pa pri tem propade. Otroci bodo cele dneve v šolah in vrtcih, ko bomo prišli domov, pa bodo šli spat. Družina na psu. Žalostno je, da se slovenčki bunimo, nikoli pa ne stopimo skupaj, da bi dosegli kar želimo. Če bi čisto vsi bojkotirali določene stvari, se ne bi dogajale. žalostno, ampak resnično.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:13:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Žalostno je, da se slovenčki bunimo, nikoli pa ne stopimo skupaj, da bi dosegli kar želimo. Če bi čisto vsi bojkotirali določene stvari, se ne bi dogajale. žalostno, ampak resnično. Tega ne bomo NIKOLI dočakali iz najmanj dveh razlogov: 1. Le redki se upajo/upamo postaviti po robu in javno s svojim imenom in priimkom zagovarjati svoje stališče 2. Ogromno je Slovencev, ki delujejo po načelu: "Kar naj mi crkne krava. Glavno, da bosta sosedu dve."
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:16:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Žalostno je, da se slovenčki bunimo, nikoli pa ne stopimo skupaj, da bi dosegli kar želimo. Če bi čisto vsi bojkotirali določene stvari, se ne bi dogajale. žalostno, ampak resnično. Tega ne bomo NIKOLI dočakali iz najmanj dveh razlogov: 1. Le redki se upajo/upamo postaviti po robu in javno s svojim imenom in priimkom zagovarjati svoje stališče 2. Ogromno je Slovencev, ki delujejo po načelu: "Kar naj mi crkne krava. Glavno, da bosta sosedu dve." Vem ja. Je prav žalostno. Tale foušija je pa itak nacionalna prepoznavnost Slovenije.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 17.12.2008 12:17:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo tole sem našla še na 6.delu edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!! Mogoče pridejo: natasa34 - mislim da pride CatJa - mislim da ne pride MARTINA25 - mislim da pride narava -baje pride Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7? Tiana-NE pride Svojeglava-NE pride mya26-kolikor se spomnim ne pride tana- zanje pa ne vem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?