|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2007 - vztrajamo !
14.12.2008 13:40:24   
helenav
guppy da bi bilo hitro vse boljeuser posted image user posted image user posted image
mogant
user posted image sem vselela,da se je stanje izboljšalo in da bi kamlu prišli na iste tirniceuser posted image user posted image user posted image Zate pa ena rožica, za potrpljenje in pozitivizem....

sandra mene je ta viroza letos že dvakrat obiskala in obakrat, HB se Klara ni nalezlauser posted image user posted image

Lina naša Klara ko ima dober dan, je tak cuker, da bi jo kar pojedla..klepeta, se igra...sama..vsakotoliko pride kaj pokazat. Ponavadi je srečna, že samo da jo gledaš in ona ti od daleč podari taaak nasmehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko pa ima tisti njen dan mi rečemo po italjankso: GIORNO NO ( dan neuser posted image )  je pa živ obup. Samo po rokah bi bila, hitro se naveliča igre..tepe...meče vse kar dobi v roke na tla...in se tolče po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Takrat raje ne grem iz hiše....ker se ljudje zgražajo..sploh ker jaz ne popuščam in me dretej in trma ne ganejo,....ona na tleh, jaz pa jo ignoriram..to je najbolje zdravilo..ko vidi, da jo no ben ne šmirglja, se pripl azi in umiri...
Do tujcev je prve pol ure zelo nezaupliva...pol pa se odpre..s tem, da moram bit jaz v strogi bližini...user posted image

še eno vprašnaje ki me zelo skrbi:
Tolčenje po glavi!!!!
ko me kaj rezjezi in zakričim na njo-dvignem malo glas, ali pa ko kaj rečem ne....ali pa da je lumpa, se tolče po glavi in ko ji rečem, ma ne to delat, se še bolj..ene trikrat-štirkrat se udari in to je to....khmm..bi me moglo skrbet??????

Zdej pa grem malo počivat....včeraj je bila službena fešta do jutra in sem čisto iz forme in zdelana

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
14.12.2008 17:02:56   
lumpa6

Statistika telesa

* sedem sekund traja, da hrana pride iz ust v želodec

* človeški las zdrži težo treh kilogramov

* dolžina moškega spolovila je približno enaka trem dolžinam palca

* stegenska kost je bolj čvrsta kot cement

* žensko srce bije hitreje kot srce moškega

* na vsakem našem stopalu je za približno tisoč milijard bakterij

* mežik očesa je pri ženskah dvakrat hitrejši kot pri moškem

* naše telo uporablja tristo mišic samo zato, da bi obdržalo ravnotežje ko stojimo

* ženske so to sporočilo že prebrale..........

............moški še zmeraj merimo palec.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
14.12.2008 18:28:59   
guppy
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
14.12.2008 20:13:02   
aljab
Punce ste me ful nasmejale! Lumpa z vici, Helena pa s tolčenjem po glavi.user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz mislim, da je to normalno. Moja se tud udari, pa za lase se cuka, če je kriza.

No še mal o naši zverinici. Je ful nasmejana in kot Nik ma najraje, če jo kdo lovi in jo straši. sam da se jaz skoz bojim, da si razbije bučko. Najraje bere knjigice in kaže na živali, posebno še tiste, ob katerih ji pojem pesmice (ježek, žaba, slon, veverica....), Ko jo najde, naredi tak cvileč zvok, ki naj bi pomenil petje in se ziba sem in tja. Ful ma rada tud pesmico od Fifi, risank pa (žaluser posted image user posted image ) noče gledat. Skoz bi gledala kaj počnem v kuhinji in če je ne dvignem (trebuh mal ovira) me grize v nogo. OBUP! se tud že zelo grdo strma...mami na žalost popusti. Veliko že govori in ponavlja besede....stric, hiša, luža,.....bober...največkrat uporaljana pa je Tam! No pa zadnje dni spet pokaže, ko jo tišči kakat...se kar odpravi v kopalnico in kaže na kahlo. Če pa se pokaka v plenico gre pa tud h kopalnici. Verjetno bi lahko še ure naštevala...smo vse čisto nore na svoje otročke. user posted image

Guppy in Mogant user posted image user posted image user posted image user posted image . Čimprej ozdravite!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
15.12.2008 7:26:19   
LINA31
Jutrouser posted image ,
moja Ikea danes odpade, ker je Žanko bolanuser posted image . No, saj Ikea bo počakala, upam pa da bo pri Žanu bolezen čim preje izginila. Full je skos zdrav, tako da je logično, da prehladi, kašelj in podobno tudi nas včasih uloviuser posted image . Se bova šla popoldne pokazat, če so slučajno ušesa, čeprav morda so le zobje....skos ima rokice po ustih in čist bele dlesniuser posted image .

Lep delovni ponedeljek vam želimuser posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
15.12.2008 11:18:27   
Rožica*
Sandra:
10. zobek:     12.12.08
11. zobek:     12.12.08

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
15.12.2008 11:31:46   
lemavrica
Rožica sem naredila zrezke po tvojem receptu in so bili super, lubi je bil ful navdušen, še Jaka je pojedel nekaj zrezka, pa drugače goveje ali telečje meso ven spluva.

Vsem bubančkom user posted image .

Mognat kako Nik? Upam da ste že doma in da bo kmalu ozdravel.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
15.12.2008 20:16:09   
sonce78
Čav punce!

Držite pesti, jutri gremo v bolnico, ker bodo Vasji naredili preiskave zaradi neješčnosti, jokanja pri kakanju, zelenega blata, nepridobivanju na teži - od 11. meseca se ni zredil niti grama - še vedno smo na 8900g, ...

Verjetno ga bodo testirali za intoleranco na laktozo, celikalijo, gastroezofagealni refluks, parazite, ...

Upam, da najdejo kaj ga muči, tudi pa močno upam, da ne najdejo kakšne hujše bolezni.

Vsem bubančkom milijon pikakpok tudi od nas!

Čudovito je biti mama!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
15.12.2008 20:25:04   
aljab
Sonce78 držim pesti, da se vse v redu izteče!!user posted image user posted image

(odgovor članu sonce78)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
15.12.2008 20:38:20   
annie
Sonce78, vso srečo Vasjiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
15.12.2008 21:00:43   
sandra85
sonce vso srečo jutri!!!!!!!!!!!!!!!!!! revčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo, da se nam vsake toliko še kej oglasišuser posted image
helena
glede tolčenja po glavi je pri nas tudi tako-sem pa brala, da se tolčejo po glavi tudi, ko jih fejst matrajo zobki in s tem oblažijo bolečino, revčki. tudi ti si pridna, ker nisi pozabila na nasuser posted image
LINA upam, da bo prehlad hitro mimo!!! guppy, kako pa Marko?
mogant
, kako kej pri vas???

lumpa, sem opazila da nekaj manjka na seznamčku-nekaj sem morala pri tebi spregledat? pardonuser posted image

js sem danes kot nova-po šestih dneh ni več slabosti, driske in trebušnih krčevuser posted image smo pa bili danes vsi trije tako nejevoljni, saj je tako vremeuser posted image niti stopili nismo čez praguser posted image

upam na malo sončka, da bomo šli na kak sprehod in igrala.
kako kej pri vas darila? mi smo nabavili že skoraj vse-sem tako vesela, ker po navadi to počneva ZADNJI DAN in sva pol oba paničnauser posted image

grem pogledat kak film, pol pa bo dragi že dom

lep večer

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
15.12.2008 21:47:35   
lemavrica
Sonce srečno na testiranjih user posted image

Mi gremo jutri na provokacijo in potem upam da bo končno konec vsega tega, no vsaj za nekaj časa, potem se nam nekateri testi še ponovijo, HB samo ambulantno.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
15.12.2008 22:04:55   
guppy
Marko je spet v bolnišnici, tokrat min 3 dni. Vročina čez 40 in poslabšanje izpuščaja.
LP

Neposredna povezava do sporočila: 1013
15.12.2008 22:24:39   
lemavrica
Joj Guppy upam da bo vse ok. Pa je kdo z njim ponoči al je sam? user posted image za vas.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
15.12.2008 23:53:46   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Rožica sem naredila zrezke po tvojem receptu in so bili super, lubi je bil ful navdušen, še Jaka je pojedel nekaj zrezka, pa drugače goveje ali telečje meso ven spluva.

ME VESELI !!!
Kaj pa ostale je katera že preizkusila kakšen recept ki sem am jih poslala na Septemberke.
Jaz se ravnokar bašem z potico z lešnikovim nadevom po tistem receptu za hladno potico, le nadev sem spremenil.
Tudi medenjeke sem že spekla, so dlični, mehki,.. Super!!!
Mi je najbolj fino ko gledam kako tašča tekmuje z mano, pa ji ne rata. user posted image user posted image user posted image user posted image Letos me je po več kot 10 letih, kar sva z dregim skupaj prvič vprašala za moj recept za potico.
AAAAA user posted image  kaj?  sploh nisem mogla verjet!
No in jaz dobra duša sem ji ga dala, pa mi je bilo že izti trenutek žal, ker me je že učila, da to pa se ne da noter, pa da ona nikoli ni tako delala in me učila, solila pamet,...
Najraj bi ji zabrusla, da zato še nikoli ni spekla vredu potice. ... Pismo, vedno misli da je celo znanost pojedla!

No pa sem spet zašla! user posted image user posted image user posted image

Naš mali je velik dobrovoljček, skoraj nikoli ne joka, ko kaj ni po njegovem ali ko kaj ne doseže,.. ga učim tako, da naj ne joka ampak da mi pove kaj želi. Npr. ko se zbudi, sem ga naučila, da me pokliče in ne joka, da bi prišla....
Tako je hecen, kadar mu vklopim varuško, da bi ga slišala če kaj delam, vzame baby fon v roke in govori vanj mama, mama, mama,..... tako dolgo da pritečem v njegovo sobo. user posted image
Drugače pa tudi tu pa tam poizkusi z trmo in misli, da bo tako kaj dosegel. Takrat se jezno usede na tla in to večkrat ponovi ter me opazuje ali sem ga opazila, kako bom reagirela,... Jaz ga navadno ignoriram ali pripomnim " u kje pa XX čiča?"
Zelo se mu je odprl govor, trenutno povezuje do tri besede. In res vsak dan preseneča, z besedami, ki jih sliši in ga nisem učila. Res veliko govori, ogromno stvari ga razumem in vem kaj v njegovi gagajščini kaj pomani. Npr. kadar želi da se igram z njim mi reče mama čiči mni; pidi mni pomeni pridi kmeni; Ba je bager; bajski pa Telebajski, ki jih naravnost obožuje in bi jih ves čas gladal, tako da meni gredo že prav na jetra, ker imamo samo 4 dele, sploh ne vem če jih je več
Ve mogoče katera?
Zelo rad piše, riše, bere knjige tako "kot mama" s prstkom hitro preleti tekst in še hitreje obrne staran, tako je prav hitro prebrana cela knjiga. user posted image
Izredno rad ima pesmice in vedno želi da zapleševa, sevada je zelo pomembno, da ga mami dvigne, potem me prime čez ramo, drugo roko pa v roko, drugače ne velja, kot prava plesna drža,..user posted image  in potem tako uživa ko se vrtiva, jaz pa še bolj ko vidim kako srečen je..
Res je kot pravi aljab, še ure bi lahko naštevala in opisovala kaj počneva,..., vse smo čist nore na svoje otroke. 

Vsem bubančkom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1015
16.12.2008 12:18:53   
december06
Hej. Ma kaj berem, sami bubančki in obiski bolnic. Nič prijetnega. Vsem res, res, res, hitro okrevanje in čimprej domov v mamin objem.

Naš Maks je tudi pravi divjak. Uživa, samo da se kaj dogaja..... Do tujcev pa tako, da odvisno kaken dan ima oz. ali je zaspan. Običajno je prvih par minut miren, potem pa ni problema. Tako, da me včasih kar zaskrbi, da brez problema kar gre h nekomu, čeprav zdaj vseeno preveri kje sem jaz.

Vikend je uspel. Imeli smo generalko za novoleto. user posted image  Kolega je praznoval rojstni dan, šli smo bowlat in na večerjo. Mali divjak je cel večer laufal sem in tja, kelnerce osvajal, .... zaspal v avtu na poti ob 21:30 in se zbudil zjutraj ob 9 uri in še ene 20 minut ležal in počival. user posted image  Prespali smo pri kolegih in je moral vse prečekirat. Verjetno je spal tako dolgo, ker je slišal atija smrčat zraven  user posted image  in je vedel, da ni sam.

Jaz pa moram še napisat seznam božičku. Upam, da ne bo v trgovini zmanjkalo.

Vesel december.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
16.12.2008 12:29:18   
guppy
Rožica...
prav nasmeh se mi je narisal na obrazu ko sem brala o tem, kako se imate... TO je bistvo.......

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
16.12.2008 12:46:36   
lemavrica
Ojla,

mi smo konec s provokacijo. Sicer nas niso sprejeli na oddelek ker je prehlajen, ga je pa potem pregledala Dr.Toplakova in odločila da glede na to da ima laktozno intoleranco provokacije ne priporoča, poleg tega pa je Jaka že dobival jogurte, kislo sm, in ni bilo nobene alergijske reakcije.

Zdaj pa upam da mu bo zdravje zdržalo do konca leta, imajo toliko enih fajn zadev v vrtcu, da bi bilo res škoda če bi manjkal. Včeraj se je prvič zgodilo da ni hotel domov ampak mi je kar nazaj v igralnico ušel. Samo da bi se to navdušenje nad vrtcom obdržalo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
16.12.2008 20:18:53   
LINA31
Čeruser posted image ,
guppy in sonce78...veliko sreče in objemčkov od nasuser posted image .
Mah nevem kaj se pa pri nas dogaja...tamal tudi zelo slabo je in pije. Me je danes varuška čist prestrašila, da moram mirkat, da ne bo dihidriral, da sem bila cel popoldne paničnauser posted image  Kolk vaši sončki kej spijejo čez dan? Hvala bogu vročine nima, pa tudi ene 200ml je spil čaja, pa še 100ml mleka, pojedel je tudi kar nekaj kruha z evrokremom (samo te je spravil dol) in jogurt.
Upam, da bo jutri boljši danuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1019
16.12.2008 20:45:45   
lemavrica
Lina Jaka spije cca 500-600ml mleka + 200-250ml soka na dan.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
16.12.2008 21:54:03   
lemavrica
Sandra

13.zobek 10.12.08
mere za 15m 10700g

Neposredna povezava do sporočila: 1021
16.12.2008 22:56:03   
sandra85
čer,

guppy
user posted image revček Marko! upam, da ni nič resnega in da bo čimprej domauser posted image user posted image user posted image
LINA Enej spije najprej nekje 100-150ml vode, po kosilu mu dam sok (cedevito) in spije do večera 250-400ml, ker se nacejauser posted image pol pa ima zjutraj tako polno pleničko, da mu do kolen visiuser posted image

spet je en obupen - deževen dan za nami!user posted image
user posted image punce, ki nimate sušilnega stroja-kako in koliko časa sušite perilo???? js imam že sive lase zarad tegauser posted image user posted image user posted image najprej sušim perilo na terasi pod streho (2 dni) po 2 dneh je še vedno mokro, zato nosim majco po majco sušit na radiator in res ni glih praktično in lepo za videt, ko visijo majce, gate, hlače po radiatorjihuser posted image user posted image user posted image
to me je že resnično spravljalo ob živce! operem vsak dan 1 stroj, med vikendom 2-3 in pol mi visi uno perilo vsepovsod
sem obupala in smo naročili sušilni stroj-KOMAJ ČAKAM, da mi ga jutri pripeljejo iz merkurja!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

ufa, Enej se neki buni v sobi.................mirno noč vsem!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 1022
16.12.2008 23:27:35   
Rožica*
Punce komaj čakam da bo konec te decemberske norije.
Sem pravkar iz službe, pa danes naj še nebi bilo take gužve. user posted image
Pa še takoj po praznikih smo polno zasedeni user posted image , pa saj se mo bo zmešalo.
Malo mi je pa težko, ker je mali prvo leto, da malo bolj razume in z navdušenjem spremlja dogajanje, jaz pa vse zamudim. Nisem mogla na Miklavža,... kaj bo šele zdaj z Božičkom,....user posted image user posted image user posted image

Guppy, Mogant kakšno je stanje?
Mislim na vas.

Guppy, kaj ti je prikradlo nasmešek na usta, moja naivnost ali dogodivščine z mojim sinom?

Lina vsega skupaj naj bi naši malčki na dan zaužili 1,2 l tekočine (juhe, sok, mleko,...).
Tako mejo so nama postavili v bolnišnici, to je minimum.
Jaz moram vse beležit, kaj, koliko poje, popije,... zaradi težav ki jih ima s črevesjem. Jutri imava kontrolo, pa bomo videli kako naprej, Mislim, da zdravil še ne bomo ukinili, sem pa vesela, ker me je na prejšni kontroli zdravnica potolažila, da so to najmanjši odmerki, in da sva bila zelo pridna da sva tako zmanjšala dozo.

Sandra ma jaz tudi ne sušim vsega v sušilcu ( se za določene kose oblačil malo bojim). In imam včasih kar sive lase, ker ni suho, pa bi kaj potrebovala,... Sušim sicer v hiši, traja pa 2-3  dni.
Poizkusi obesit v hiši, ne na teraso, ker je zdaj taka vlaga,..., razen če mate dol kaj burje. user posted image

Lp.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
17.12.2008 8:55:22   
guppy
Pri nas se je včeraj dopoldan izboljšalo, popoldan pa poslabšalo stanje. Izpuščaj je hujši, vročina je narasla, 3x je bruhal. Čakamo na rezultate preiskav.

Rožica, nasmejala sem se, ker se mi zdi, da je to bistvo "biti mama". To, kar počneta skupaj s sinom. Zdaj, ko sta moja2 v vrtcu včasih kar težko odgovorim na vprašanje "kaj najraje jesta", "s čim se najraje igrata", ker je tam popolnoma drugače kot doma. Ko sem brala tvoje dogodivščine pa me je prav ganilo v srce, kako sta si blizu in kako gradita odnos in medsebojno zaupanje. Res lepo.

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
17.12.2008 10:03:09   
lemavrica
Guppy user posted image za Marka, da čimpreje odkrijejo kaj ga matra.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?