glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu almera, otroka prijavit se splača vedno tistemu, ki je imel v celem letu skupaj več prihodkov, večjo plačo,... Ja, če je prvi, je tako. Pri drugem se pa že splača preverit. Kolegica ima občutno nižjo plačo od fanta, pa se jima bolj splača imet drugega otroka prijavljenjega njej, kot pa oba njemu. smo to že tolikokrat te variante preračunali, nekaj si je mogla narobe zračunat, to je nemogoče, po vsej logiki bi se njemu splačalo imeti oba otroka. majuska, jaz imam pa jutri zobarja , bo spet moj oče Tiana pazil, tašči ne rečem več, kar naj se sama ponudi. Potem pa močno upam, da mi bo končno uspelo iti Tiana v službo pokazat. novo leto: sem že enkrat pisala, vse mi gre na k.... ko pomislim, moja želja je bila, da smo doma, ker smo prvič za novo leto v tej novi hiški, pa se drugi, ki imajo večje otroke temu ne morejo prilagoditi, sem zato jezna, ampak bom potem tam pri bivših sosedih, ker ena pa res ne more iti drugam kot biti doma, ker ima probleme s hrbtenico in njo čisto razumem. Če pa bi ona bila zdrava, bi se jaz skujala in bi mi bili sami doma. Pa na jetra mi gre, naj mi v faco rečejo, da jim je smotano bit pri nas. Tako sem zoprna in tečna ko se menimo o tem, da po mojem me bo bog kaznoval in bomo kaj zboleli, potem bom pa itak imela sranje. Res pa je, da pričakujem tetko , mogoče sem zato sedaj še toliko bolj tečna. Ja pa še to: pralnega stroja še nimamo, ta stari je pa tako crknil, da poleg tega, da centrifuga ne dela, mi še opral ni tako kot treba. pa še ustavlja se kar sredi pranja. Saj sem se ravno navadila na roke ožemat, potem pa še to. Ma čisto je šel. In novega pripeljejo šele v petek (pa so rekli, da bo že v ponedeljek - aha, pa ja). Imam toliko za oprati kot, da bi bili 14 dni na počitnicah .
|