|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
17.12.2008 8:59:29   
ilatic
Jaz v
ali jim kaj nastavite pod blazino, ko izgubijo zobke?

Jaz vedno. Velikokrat pa jim pustim denar. Npr. 5 eur.

Za silvestrovo še nič ne vem. Dragi naj bi delal, pa mi je včeraj sporočil, da ne bo. Zdaj pa ne vem kaj bomo.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
17.12.2008 9:00:51   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

almera, otroka prijavit se splača vedno tistemu, ki je imel v celem letu skupaj več prihodkov, večjo plačo,...

Ja, če je prvi, je tako. Pri drugem se pa že splača preverit. Kolegica ima občutno nižjo plačo od fanta, pa se jima bolj splača imet drugega otroka prijavljenjega njej, kot pa oba njemu.

smo to že tolikokrat te variante preračunali, nekaj si je mogla narobe zračunat, to je nemogoče, po vsej logiki bi se njemu splačalo imeti oba otroka.

majuska, jaz imam pa jutri zobarjauser posted image , bo spet moj oče Tiana pazil, tašči ne rečem več, kar naj se sama ponudi. Potem pa močno upam, da mi bo končno uspelo iti Tiana v službo pokazat.

novo leto: sem že enkrat pisala, vse mi gre na k.... ko pomislim, moja želja je bila, da smo doma, ker smo prvič za novo leto v tej novi hiški,
pa se drugi, ki imajo večje otroke temu ne morejo prilagoditi, sem zato jezna, ampak bom potem tam pri bivših sosedih, ker ena pa res ne more iti drugam kot biti doma, ker ima probleme s hrbtenico in njo čisto razumem. Če pa bi ona bila zdrava, bi se jaz skujala in bi mi bili sami doma.
Pa na jetra mi gre, naj mi v faco rečejo, da jim je smotano bit pri nas.
Tako sem zoprna in tečna ko se menimo o tem, da po mojem me bo bog kaznoval in bomo kaj zboleli, potem bom pa itak imela sranje. Res pa je, da pričakujem tetkouser posted image , mogoče sem zato sedaj še toliko bolj tečna.

Ja pa še to: pralnega stroja še nimamo, ta stari je pa tako crknil, da poleg tega, da centrifuga ne dela, mi še opral ni tako kot treba. pa še ustavlja se kar sredi pranja. Saj sem se ravno navadila na roke ožemat, potem pa še to. Ma čisto je šel. In novega  pripeljejo šele v petek (pa so rekli, da bo že v ponedeljek - aha, pa ja).
Imam toliko za oprati kot, da bi bili 14 dni na počitnicahuser posted image .

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
17.12.2008 9:26:45   
nanka
Dobro jutro,

nekaj slikic

najprej mala me

user posted image

moji otroci

user posted image

prva GH, mlečni obrok

user posted image

naša sladka smreka

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
17.12.2008 9:32:41   
netki
nanka......super fotke user posted image user posted image user posted image

mojcek......jst sem tko vesela k se velik oglašaš in normalno čvekaš, se hecaš.....kr prej smo ble pa tko žalostne k si takšne novice pisala o živi in me je blo kr strah k sm vidla da si se javila da ne boš spet kej takega napisala....čim manj slabih in veliko dobrih novic nam natrosiuser posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
17.12.2008 9:33:33   
glugluglu
nanka,user posted image lepe slikice, tista ko so vsi štirje gor mi je najbolj všeč, so vsi tak luštni

smrekca je pa res dobra, pa slastna, prav dobra idejauser posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
17.12.2008 9:38:02   
nanka
Tam kjer so vsi štirje sem jih kmaj uspela skupaj zbobnat, sem pa to sliko poslala v novoletnih voščilicah sorodnikom, ki še niso uspeli videti Natke.

Popoldne pa tudi naju čaka cepljenje, če jo sploh bojo zaradi kozic. Krastice zdaj pridno odpadajo in jih ima še čisto malo.
Zobarja imam pa jaz v ponedeljek in ga nič ne čakam, ker imam kar nekaj za popravit, edino čudežno me je nehal zob bolet, kdo bi si mislil?user posted image

Hvala za pohvale

Neposredna povezava do sporočila: 4131
17.12.2008 9:41:08   
glugluglu
Si me spomnila, ko sem bila v drugem letniku sš smo bili za novo leto na žurki pri eni sošolki blizu centra Lj., ker smo šli malo ven, potem pa k njej in je tja prišla ena družba fantov in so tej punci pojedli vse okraske iz smrekce, je tudi imela samo sladkarije gor. user posted image Ne vem kako je njena mama reagirala naslednji dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4132
17.12.2008 9:43:00   
nanka
Pri nas se tega ni za bat, ker nimamo preveč radi teh vrst sladkarij, sploh ne medenjakov.

Neposredna povezava do sporočila: 4133
17.12.2008 9:47:22   
glugluglu
jaz sem pa prehlajena, sem se spomnila, da me je ponoči malo grlo bolelo, pa malo kiham in šmrkljam, moja zobarca pa ne mara, da si prehlajen,user posted image ne smeš tja priti, če si prehlajen je zadnjič enga malo nakurila. Samo un je kar močno kašljal. Jaz pa ne kašljam. Tako, da, če bom jutri ista pa ne bom šla.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
17.12.2008 9:49:18   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Pri nas se tega ni za bat, ker nimamo preveč radi teh vrst sladkarij, sploh ne medenjakov.

Kaj pa potem narediti s temi sladkarijami? Potem jih pa lahko prišparate za naslednje leto, saj videz ostane, samo za jest niso.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
17.12.2008 9:49:50   
Netta
nanka - super obeski...user posted image user posted image user posted image pomoje ne bodo zdržali do novega letauser posted image user posted image

mojcek - boš fotografirala voščilnice??

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 9:50:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.12.2008 9:51:28   
glugluglu
Moj dragi gre danes v službo kasneje ob 11.30, je rekel, da bova imela generalno čiščenje, situacija: jaz sem na RR, on je pa zaspal na kavču.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
17.12.2008 9:59:26   
lavita*
Živio punce!

kako ste kaj? Vidim, da se boste spravle hujšat. Kdaj pa začnete in po kateri dieti? To pa tud mene zanima. jaz grem dans na brezplačen pregled v linea snella studio. Me zanima kaj bodo povedal.
Drgač pa bise vam pridružla, sam kaj ko se tulk malo oglašam, da ne vem kako bom sledila.
Lunica v kg prekašam tebe, tak da se ne sekiraj. jih še ima nekdo več kot ti!

Naša babika ga je po cepljenju začela spet nekaj srat. Skoz je smrkava. In ponoči hoče dvakrat jest. Pa kar neki cmevka celo noč. Zdaj pa ne vem al je premalo mleko, ki ga dobi al kaj ji spet manjka. Začele sma sicer že jest malo mlečne kašice. upam, da bo kaj bolje.

Silvestrovo- letos bomo verjetno kar doma. Edin če bomo mogoče šli k mojim domačim. Bomo vidl kak bo predlog. Ponavadi smo se z enimi kolegi izmenjeval. Vsako leto pri enem. Ker pa imamo bolj malo stanovanje in nas je kar malo več, kos e je družina povečala, je problem, kam jih dat spat. tako da verjteno bomo res kar doma.

Nič malo sem se oglasila,uživajte in upam, da vam bom lahko sledila tudi s hujšenjem.

lp

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
17.12.2008 10:13:49   
Netta
Moj dragi gre danes v službo kasneje ob 11.30, je rekel, da bova imela generalno čiščenje, situacija: jaz sem na RR, on je pa zaspal na kavču.

user posted image user posted image to bo pa temeljito pospravljenouser posted image user posted image

no pri nas se odvija drugi dan generalnega čiščenja, sem se lotla najine spalnice. se mi zdi da sem po teh antibiotikih, k,i jih jemljem, kot bi bila na spidu...kar naprej nekaj delam in ni šans da sm mal na miru.user posted image
prejle sesam, ana se igra na kavču, končam, pogledam na kavč in ona spiuser posted image user posted image hehe, sploh nisem vedla da tud nanjo sesalc pomirjevalno deluje

Neposredna povezava do sporočila: 4140
17.12.2008 10:14:30   
Inigo

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

fino! jst sm se spičla sama s sabo user posted image sm slabe volje k šus! in grem sam spat. nimam apetita ne po sendviču in ne po RR.

se vidjamo jutri u jutru!

kaj je blo???

ma nč takega... mali cel dan natekjen bil, pol pa mojmu ob štirih pride, da bi šel še s kolegom na kofi, pol se je še z agentom dobil... in bil doma šele ob pol osmih... js pa vse na koncu z živci k me je mali čist spil... pol mi pa še reče ka sm taka?! in da sm se spičla sama s sabo. ja pa ja!
in ko sm misla, da bo dans bolš... je mali še bolj tečen, kr revež že 4 dan ne kaka in ga boli buši za 100 user posted image sm mu prej naredla čaj proti krčem in usula notr koroške kapljice in upam, da se mi do popoldneva sposerje, kr če ne se bo spet "spiča sama s sabo". user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 10:16:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4142
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 10:17:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4143
17.12.2008 10:19:23   
lex
za silvestrovo bomo najprej šli na večerjo k njegovim, ko bodo šli pa otroci spat bomo pa pri nas. zdaj ne vem a bojo prišli pol tud naši k nama, pač doma bomo kot že 4 leta

nanka kake lepe otroke imašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , super fotke

glugluglu saj masta generalno čiščenje - ti čekiraš rr, da se ti ne nasmeti veliko za prebrat, on čisti telo pred utrujenostjouser posted image user posted image user posted image user posted image

mirjam lepa beba si blauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
17.12.2008 10:20:48   
Netta
inigo - no če to ne bo pomagalo, pa čudežen napitek za kakanje (2žlici sladkorja in žlica janeža prevreti) pa bouser posted image user posted image

a lahko z vami delim eno ful veselo novico...ne nisem nosečauser posted image user posted image

pred tremi leti je moja mami zbolela za rakom na prsih, se uspešno pozdravla, sedaj pa mora še pet let jemati ene hormonske tablete. po njih pa se ji ful zadebeljuje maternična sluznica in je bila že dvakrat na čiščenju, pa še nevarnost da se še tam rak razvije je večja. no potem so ji rekli da ji bodo januarja vse pobral - operativno. ta teden pa je bila na pregledu in je vse ok z njo...maternica kot da ni nič, popolnoma ok in operacije ne bouser posted image user posted image user posted image to je zame najlepše darilo za božičuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
17.12.2008 10:22:39   
Netta
almera - luštna si bila, ampak tudi tvoja mama je zelo fejst za pogledat. si ji podobna?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
17.12.2008 10:27:40   
Inigo
nanka - čudovite otroke maš! smrečka je pa njamiiii!!! jst bi jo s podstavkom vred pojedla! user posted image user posted image user posted image

almera
- lušna pupa si bla!

lex - tvoja Alina je pa kopija tebe... pa sj Vita bo tudi. kr ma že zdj tek poteze. user posted image

mirjam
- 2 žlici al 2 žlički? in kolko vode? in v kolkem času bi se naj "zgodilo"?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
17.12.2008 10:28:07   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

pred tremi leti je moja mami zbolela za rakom na prsih, se uspešno pozdravla, sedaj pa mora še pet let jemati ene hormonske tablete. po njih pa se ji ful zadebeljuje maternična sluznica in je bila že dvakrat na čiščenju, pa še nevarnost da se še tam rak razvije je večja. no potem so ji rekli da ji bodo januarja vse pobral - operativno. ta teden pa je bila na pregledu in je vse ok z njo...maternica kot da ni nič, popolnoma ok in operacije ne bouser posted image user posted image user posted image to je zame najlepše darilo za božičuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo mami!

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
17.12.2008 10:30:38   
Netta
mirjam - 2 žlici al 2 žlički? in kolko vode? in v kolkem času bi se naj "zgodilo"?

žlički...v 1dcl vode..prevreš...kdaj se bo zgodilo; ???? - upam da čimprej, moja se je v parih urah pokakala do vratu, sem pa to varianto uporabla le enkrat, ker drugače nimamo težav s kakanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
17.12.2008 10:36:02   
lex
to je pa res najlepše darilouser posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za tvojo mami

inigo al pa na termometer ful kreme pa v rito, v bistvu tega je da pride krema not, jaz sem to Aleksu 1x naredila se je pokakal ko veliki

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?