|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
16.12.2008 23:29:26   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

a Tinky je že šla? Zdaj al sta se spičla dalje al pa je Bavaria pripomogla, pa imata strasten večer (tak al pa drugač) user posted image user posted image user posted image  

me Lunca na chatu preganja, se je ne morem losat user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
16.12.2008 23:29:48   
maja24
user posted image

Ela čebela

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
16.12.2008 23:30:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

a Tinky je že šla? Zdaj al sta se spičla dalje al pa je Bavaria pripomogla, pa imata strasten večer (tak al pa drugač) user posted image user posted image user posted image  

me Lunca na chatu preganja, se je ne morem losat user posted image user posted image user posted image

ni res, jaz že pol ure spim!

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4103
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 23:31:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
16.12.2008 23:31:38   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

ma tudi tle strašiš? pejt spat user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
16.12.2008 23:32:04   
Anonimen
ja mami! 

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4106
16.12.2008 23:33:54   
lex
nič grem jaz tud under de šover pa šlafen, niht kinder mahenuser posted image  - mejte se

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 23:34:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4108
16.12.2008 23:34:55   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

js sm pa žalostna... vse mi boste ušle na hujšanje, jz pa nočem shujšat...

in zato si žalostnauser posted image user posted image user posted image

ja sem, ja. ker pol ne bote tle tuk čvekale... niste fer. user posted image

Jaz sem rekla, da ostanemo tukaj, če se bodo ostale strinjale. Pa nobena ni nič rekla, da lahko ostanemo. user posted image  Itak da ne berejo mojih postov.user posted image  
Ker ravno veliko smetile s tem ne bomo, jaz ne mislim pisat kilometrskih postov o svojem hujšanju, vsak dan en odstavek se mi ne bo poznal pri mojih itak že dolgihhhhh postih.user posted image  Pa še razparcelirale se ne bomo, kar meni tudi ni všeč. Saj smo julijke, imamo podobne interese, ene hujšajo, ene ne, ene jagode obirajo, druge ne, ene imajo težave z GH, druge ne, ene imajo zdrave otročke, ene večkrat bolane. Pa smo vseeno vedno skup, se super razumemo in se imamo rade.user posted image  Povejte še ostale, kaj menite o tem, da ostanemo tu s seznamom julijskih mačk.

Neposredna povezava do sporočila: 4109
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 23:34:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4110
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 23:35:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4111
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 23:37:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4112
16.12.2008 23:37:34   
lex
blacky jaz sem se tu vsidrala in nočem kam drugam. bom itak vsak dan samo raportirala kolk čokolad manj sem vase zmetalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
16.12.2008 23:38:08   
lex

maja, lahko noč.

mene tud moj na kavču "čaka". smrrrrrči tak, da se vse trese user posted image Tej pa tej se zbudi pa reče, a še ne grema, rečem, ja glih zaj...naslednji 2 sek. je že v stadiju globokega šobanja spet, to je že ene 5 x blo. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moj tud čaka

Neposredna povezava do sporočila: 4114
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 23:38:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4115
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 23:39:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4116
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 23:40:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4117
16.12.2008 23:44:04   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

almera, otroka prijavit se splača vedno tistemu, ki je imel v celem letu skupaj več prihodkov, večjo plačo,...

Ja, če je prvi, je tako. Pri drugem se pa že splača preverit. Kolegica ima občutno nižjo plačo od fanta, pa se jima bolj splača imet drugega otroka prijavljenjega njej, kot pa oba njemu.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
16.12.2008 23:44:08   
karamela6

lunca, ti ga res pihneš ... se rolam k bedak

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
17.12.2008 1:00:42   
Majuska
pa kaj tu vse govorite kako ste okrogle? na sliki še nobene nisem videla, da bi bla. user posted image

ampak pri meni ni nobenega dvoma user posted image

ajde grem spat ... jutri bom pri mami, pa zobarja imam, tako da me čez dan ne bo ...  papa user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4120
17.12.2008 8:04:51   
neboglasnica
Dobro jutro!!!!

Kaj zdaj, mačke na obisku?

blacky30: seveda lahko ostanete tudi t shujšane julijke tu, saj ste naše

Zdaj grem pa Staša zbudit, ker greva na polikliniko, grem na pregled za ščitnico, če me bodo vzel danes. Ponoči je žuriral po postelji, zdaj pa drnjoha, mulc!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
17.12.2008 8:33:24   
ilatic
Dobro jutro!

Mater ste imele žurko včeraj, pa nobena nič povablauser posted image .

Včeraj ne vem kaj je bilo v zraku. Nisem mogla zaspat do 1h pa sem puzzle sestavljala. (nimam nobenih novih pa otroške sestavljam, k itak manjka kakšen del).
Pol pa je še Tarik ob 3h zbudil celo hišo. Se je jokal kot da ga nekaj strašno boli. (od drugega meseca že spi celo noč). Nič mi ni bilo jasno kaj mu je. Naredila sem mu za jest in HB je pojedel in zaspal nazaj kot top. Nič mi ni jasno!

Sploh ne vem če ste že kaj debatirale o tem ampak me zanima KJE BOSTE ZA SILVESTROVO?

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
17.12.2008 8:44:45   
Netta
jutro,

hej dečve ki ste ga tak pile včeraj zvečer....je kaj mačka danesuser posted image user posted image user posted image

Dones sm bla v naši firmi in mi je sodelavec povedu da je jutr fešta,pa če bom pršla.Kaj bi ve naredle na mojem mestu a bi šle,al bi doma ostale? Nekak sm v dilemi,kaj nej nardim,šla bi na fešto,sam mi je smotan da me naujo drugi ful čudn gledal.

odvisno od tega, kako si se razumela s sodelavci...če dobro potem bi šla, boš imela vsaj čas zase in imela priložnost čvekati vsaj o čem drugem kot o plenicahuser posted image
pa ne razumem zakaj bi te čudno gledali??

lidija - lep tiker...ej dajte mi povedat ve s starejšimi otroki...ali jim kaj nastavite pod blazino, ko izgubijo zobke?

blacky - ful lepo sei napisala tole o božičku, bom porabila še sama, ker sem ravno letos nameravala napisati kar pismo od božička za svoje nečake in kakšno mini malenost zraven. res hvala za idejouser posted image

lunica, maya, netki ... - nehajte se obremenjevati s kilami. men je to grozno te reklame sedaj, da mora imet ženska pod 60 drugač je že kaj jaz vem - grda, zapuščena, neurejena ...
pomembno je da ste znotraj super dečve, če pa bi rade hujšale to storile zaradi dobrega počutja in ne zarad česa drugega. pa ne 35kg - to mi je čist too much, en realen cilj za začetek pa bo.user posted image

inigo - user posted image user posted image je danes kaj bolje

rebeca pri nama je isto. Ne zdrživa da nebi govorila. Ma moj sploh ne prenese da ne govorim z njim. Tolk časa sili v mene da se vse lepo pomenva in lepo govoriva naprej.

isto - je pa res, da on prej popusti, jaz sem trmasti bikecuser posted image

zimska - super statistika, bi bla za matematičarkouser posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3530945/mpage_1/key_/tm.htm

bože mili....a to res ene sprašujejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz grem še enga potegnit.

jaz grem tud enga potegnit

tole se da pa še drugače razumetuser posted image user posted image user posted image

lex - luštkanauser posted image

blacky - jaz sem tudi za to, da ostanemo kar tu gor...aja pa k  seznamu mi napiši -7kg.

neboglasnica - dobro poštimaj na pregleduuser posted image

ilatic - tudi jaz nisem in nisem mogla zaspat včeraj...mi danes mal manjkauser posted image

silvestrovo - s prijatelji v eni kočici...to bo pestro, dva dojenčka in ena dvoletnica zraven...spal itak ne bomo nčuser posted image user posted image user posted image
pa ti?

ana je imela včeraj zadnji pregled kolkov, končno smo se rešili širokega povijanja, no saj sem jo itak samo ponoči povijala zadnji mesec in je zdaj vse ok. le na izvidu piše, da ima hiperabdukcijo kolkov. a katera ve, kaj to pomeni?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
17.12.2008 8:52:24   
netki
jutro.....spet deževno
a niso za četrtek neki obljubljali sonce....zdej pa vidim da bo sneguser posted image

men se že meša k sem skoz noter

aja, za silvestrovo bomo pri mojih starših....letos se mi ne da žurat, bomo rajš eno družinsko večerjo užgaliuser posted image ...pa preveč je letos user posted image  mama in ata ne folgata pazit nanje user posted image user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 8:54:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?