![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 19:01:08
|
|
|
|
nizy
|
odpeljejo in rabiš podpisat vse tiste papirje. zdej sem tud jst že IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: buči lilči, kako ste? sem čisto za časom. Kaj novega glede ušesk? Ste že kaj naprej? No, mislim kar se zdravnikov tiče? Luka je operacijo prestal čisto po moško, kar sploh ni čudno, ker je februarček. Odstranili so mu žrelnico in preverili kakšna je prevodnost obeh polžev in kako delata slušnaživca. Dobili so dobre rezultate, tako da naj bi dobil Pv februarja in sicer na desno uho (ta je bolj"pokvarjen"). tko da čakamo.... Po eni strani komi čakam, po drugi me je pa totalna groza. Mah res, dokler nisi na tem, da ti otroka odpeljejo in rabiš podpisat vse tiste papirje. zdej sem tud jst že pozabla oz. si težko predstavljam, kok je grozno. ampak pol bomo pa slišali! sem mu glih včeri kupla cd maček muri- moja najljubša otroška pesmica in komi čakam, da jo bova skupi pela. uuffff lilči to je res grozno , ko prepustiš otroka drugim v roke , ti pa z teževo sediš in čakaš kaj bodo odkrili , ....... pa super , da bo Luka takrat lahko slišal , to bo čisto drugi otrok . Nam je že na FT napovedala drugačno obnašanje otroka , ko začnemo nosit očala , je rekla , da jo bo veliko več stvari zanimalo kot zdaj , ....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 19:42:42
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Luka je operacijo prestal čisto po moško, kar sploh ni čudno, ker je februarček. Odstranili so mu žrelnico in preverili kakšna je prevodnost obeh polžev in kako delata slušnaživca. Dobili so dobre rezultate, tako da naj bi dobil Pv februarja in sicer na desno uho (ta je bolj"pokvarjen"). tko da čakamo.... Po eni strani komi čakam, po drugi me je pa totalna groza. Mah res, dokler nisi na tem, da ti otroka odpeljejo in rabiš podpisat vse tiste papirje. zdej sem tud jst že pozabla oz. si težko predstavljam, kok je grozno. ampak pol bomo pa slišali! sem mu glih včeri kupla cd maček muri- moja najljubša otroška pesmica in komi čakam, da jo bova skupi pela. No, to je pa najlepši stavek, ki sem ga razbrala . lilči, to me od vsega res najbolj veseli. Vse ostalo bo kmalu pozabljeno. Kako je pa potem z levim ušesom? Tudi na tega čisto nič ne sliši, ali bo operacija prav tako, le kasneje? No, mi smo tudi iz Dedka Mraza. Moram povedat, da je Anaja prav uživala, saj je plesala in tudi ploskala . Je bila pa proti koncu tudi že fajn zmatrana in zaspana, da smo jo prav hitro ucvrli domov. Sva se takoj dali v pižamo, spili mleko in šli ninat. Je zaspala v momentu. Upam, da bo tako zdržala do jutra. Danes je odspala le 2 uri po kosilu.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 19:47:34
|
|
|
|
bamby
|
Sem na brzino malo k majčicam pokukala in so že na 106 strani. Ampak moram povedat tudi to, da imajo stalno neke sezname in grozne citate . No, na tak način pa lahko šibajo. Meni je tak tempo po pravici povedano čisto OK, saj še tako porabim po več kot uro, da se prebijem skozi. Tako sem vsaj na tekočem, kaj se pod našo streho dogaja.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 19:50:31
|
|
|
|
Janey
|
jaka spi...in upam da tako tudi ostane...jaz mam pa čas za rr
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 19:51:48
|
|
|
|
blaža
|
pošteno povedano se mi ni dalo kej preveč klepetat, ma ko sem vidla kaj je lillchi napisala sem se morala javit. lillchi za tvojega fantka, pa da je operacijo uspešno prestal, po moško. pa da bo slišal.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 19:56:56
|
|
|
|
itata
|
čer, evo usposobljen internet ponovno - po ponovno naloženih driverjih karkol to že je cel dan (9h do 15h) sem bila na seji senata. zanimivo sam skor mi je rit odpadla. pol smo šli še mal po nakupih v btc in to je to. zdej gremo pa počas spat. včeraj je bila predstava res super tko da priporočam KDO JE PA VAM TO DELU igra v Špas teatru. pa še mali se je ponoč samo 2x zbudu!! resno ? kako naj čist mlek ukinem? danes me mal špika joška leva in jo bom pol mogla mal dat na praznenje - k ni bla že 2 dni - tko da mleka mam res čist mal še... sam ne vem kako pol to kar nehaš pa če te še mal špika? zmer bolj poredko?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 19:59:46
|
|
|
|
Janey
|
lilchy za operacijo itata za super spanje. jaz ko sem nehala dojit (sam to je blo po mescu dni) ker mi je začelo mleka zmanjkovat, sem kar preprosto nehala in mi je zmanjkalo. je pa res da naprimer nikoli nisem imela polnih prsi in občutka da morem zdaj podojit, ker mi jih bo razneslo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:22:55
|
|
|
|
Janey
|
a smrdim al kaj ko mam jaz čas ni nobene, ko grem naflekate 20 strani
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:36:49
|
|
|
|
listek1
|
čer, janey- kako je bilo z ogledom stanovanja? LIllchy - naš obožuje Mačka murija, vedno se začne full smejat Jencili - jest sem za, da gremo skupaj. Pa ravnokar sva z mojim pojedla uno baggetko s česnom. Njamsi kok je dobra. kako je Taj? ella, februarka - kje ste ble? V Tušu ane Blacky - čimprej se pozdravi. Mesečnica - da so ti podaljšali porodniško. Kok bosta še uživali z Luno Naš škratek pa že spi, smo danes smrekco postavili, pa v trgovini smo bli, smo imeli lep dan. Zdele bom pa še slikce dala gor od kuhinje in naše prve skupne smrekce.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:37:35
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 ella, februarka- jest moram tud po fasngo, tako, da povejta kje bosta? Prosim Da vaju saj vidim in rečem dan šele zdaj sem vidla zakaj naju pa nisi poklicala jaz bi te tud že rada vidla Mlavla, na žalost nisva šle v BC da bi pogledala za plenice... pol sem mela pa slabo vest in sem poklicala tja in so rekli da je to že zdavnaj šlo ker je blo v akciji Ella, Bajsa, lepo vaju je blo spet vidt super je blo tam, bomo še šle a ne? Zdej sem pa totalno nerazpoložena in slabe volje ne bom trosila svoje nejevolje tuki, zato vas zapuščam in želim lepo noč
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:39:06
|
|
|
|
Janey
|
listek hvala za vprašanje. so bili lastniki malo preveč vsiljivi, pa se jaz tega ne grem da me bo nekdo preverjal..ni šans
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:39:52
|
|
|
|
blaža
|
Jaz vas tudi samo še pozdravim. se pripravljam na jutrišnjo predstavo . No lepo spančkajte, pa vaši bubci tudi!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:45:32
|
|
|
|
mlavla
|
februarka hvala..da si se tako potrudila...a mate v KR drgač dva BC? ker so mi rekli v LJ..da v enem ziher majo..zdej pa nevem če sem jih prov razumela?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:46:27
|
|
|
|
jencili
|
čer, evo pa smo. Ati je mogu na šiht mal it neki zamenjat, Taj že skor eno urco spi, jst sm pa medtem smrečico sfiniširala in zdej vam dam še mal slikic oz. filmčkov, da boste vidle kako zgleda pri nas by day: by day: by night: pa upam, da bo delalo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:46:42
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey a smrdim al kaj ko mam jaz čas ni nobene, ko grem naflekate 20 strani men se je dones tud to dogajal...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:48:44
|
|
|
|
mlavla
|
jencili luštna smrekca... pri nas jo bomo pa postavljai šele drug teden..pa jaslice tud...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:50:20
|
|
|
|
mlavla
|
pa še ?..kako pa vaše smrečice "zaščitite" pred vašimi živahnimi ... naša je tak firbec..da me prov skrbi kako bo tole zgledalo..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:50:47
|
|
|
|
mlavla
|
evo spet ni nikjer nobene..
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 20:52:35
|
|
|
|
mlavla
|
nič se grem še mal stiskat..pa vas mogoče pridem še mal kasenje brat...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 21:03:05
|
|
|
|
listek1
|
jencili - iiiiiiiiiiiiii, uuuuuuuuuuaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu kako lepa smrekca A maš nove bunkice Februarka - upam, da se potem vsaj v petek vidimo. Povej nam kaj te je tako razžalostilo Zato smo tukej, da poslušamo. Janey - boste pa našli drugo boljše stanovanje NO, jest sem tudi dala gor slikice. Mlavla, midva sva jo dala čist v kot h kavču, pred smrekco mava pa tako stojalo za časopise. Upam, da bo to držal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 21:03:30
|
|
|
|
Janey
|
mlavla jaz tut razmišlam kako bo to s smrekico...mene ni ker šnofam za stovanjem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 21:04:42
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: listek1 čer, janey- kako je bilo z ogledom stanovanja? LIllchy - naš obožuje Mačka murija, vedno se začne full smejat Jencili - jest sem za, da gremo skupaj. Pa ravnokar sva z mojim pojedla uno baggetko s česnom. Njamsi kok je dobra. kako je Taj? ella, februarka - kje ste ble? V Tušu ane Blacky - čimprej se pozdravi. Mesečnica - da so ti podaljšali porodniško. Kok bosta še uživali z Luno Naš škratek pa že spi, smo danes smrekco postavili, pa v trgovini smo bli, smo imeli lep dan. Zdele bom pa še slikce dala gor od kuhinje in naše prve skupne smrekce. Matr, zdej bom pa že provizijo od teh bagetk zahtevala, k sm jim tako reklamo nardila. Ti si zdej že ene 4-ta Taj je pa tko tko. Revež se res muči in kašla. Še vedno ful kašla in če v četrtek ne bo boljše, grem definitivno k P. Spi pa dons tud dosti več kot ponavadi in še vedno zeloooooo maloooo je . No ja, bo že. Je pa dons sam zaspal, kar je pa tud super
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 21:06:37
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla februarka hvala..da si se tako potrudila...a mate v KR drgač dva BC? ker so mi rekli v LJ..da v enem ziher majo..zdej pa nevem če sem jih prov razumela? mamo dva BC-ja, ja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 21:07:21
|
|
|
|
Janey
|
listek in jencili lepe smrekice, jaz jo bom mogoče zdaj ko mi jo moj prinese iz avta, ker gre še na eno pijačo in imam čas listek kako imaš ti to kuhinjo? a to se vstavlja not, al kak?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 16.12.2008 21:08:17
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla pa še ?..kako pa vaše smrečice "zaščitite" pred vašimi živahnimi ... naša je tak firbec..da me prov skrbi kako bo tole zgledalo.. midva sva jo dala v kot, pa še miza pride tam, tko da recimo, da ne bo glih tok na izi tja prit. Se pa še vseeno da, kar mislim, da bo za nekoga veliko veselje
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.