Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:03:48
|
|
|
|
netki
|
hvala vam za vse odgovore na mojih 1000 vprašanj!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:05:10
|
|
|
|
netki
|
joj pa še neki rabim... žiga more jutri v vrtec prinesti voščilnico z voščilom.....kaj naj napišem not????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 19:12:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:13:21
|
|
|
|
dzanika
|
te verze sem jaz pisala na voščilnice letos: Le blagostanja, zdravja, sreče, december v koš naj vam nameče! Naj božič dom vaš razsvetli, a z novim letom vse vzcveti. Ljubezen, posel in sploh vse, kar vaše si želi srce. Vse kar upate, naj se izpolni, kar iščete, naj se odkrije, kar si želite, naj se uresniči. Vse, kar v srcu čutite, naj se v praznični noči v srečo in ljubezen zlije. Naj v letu 2009 sreča vas objame, toplina naj vaše srce zavzame, vse slabo naj z novim letom zbledi, le veselje naj izžarevajo vaše oči!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 19:17:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:20:26
|
|
|
|
dzanika
|
hd jaz itak veš da bi verjetno kej lepga ˝zašila˝ gor na voščilnico k mam tut za obrobe vzorčke. Drugač pa bleščice dobiš v lekarni. Se dobijo tut takšne v stiku da sam potegneš po papirju pa se pozna...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:23:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu aja, neboglasnica a ste jo vi z lojtro okraševali? Ne, s tal. Saj je visoka samo 2,30 m. blacky30: ti mi pa delaš lušte s tem riževim narastkom. Po novem letu se pripeljem k tebi, velja??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 19:23:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:24:06
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci tako, po nekaj dneh sem se končno najedla dan bi pa že skor lahk kako križanko rešl, drugač bova pozabla kak to gre pa je reku moj, da moram najprej shujšat , bomo vidl, če mu bo to še zvečer pomembn Mater, tebe pa tvoj kar fejst maltretira s kilažo, ne? Že zadnjič sem ti napisala, da bi ga tak okol kepe, če bi meni upal kaj takega zinit. Pa križank tudi videl ne bi vsaj eno leto.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 19:25:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:25:34
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: ksenci tako, po nekaj dneh sem se končno najedla dan bi pa že skor lahk kako križanko rešl, drugač bova pozabla kak to gre pa je reku moj, da moram najprej shujšat , bomo vidl, če mu bo to še zvečer pomembn Mater, tebe pa tvoj kar fejst maltretira s kilažo, ne? Že zadnjič sem ti napisala, da bi ga tak okol kepe, če bi meni upal kaj takega zinit. Pa križank tudi videl ne bi vsaj eno leto. se strinjam, jaz bi tut popizdila. Ma midva bova šla spet oba na dieto po novem letu. Je lažje kuhat če sva oba na dieti. Pa še škodval nama ne bo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:26:31
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: dzanika hd jaz itak veš da bi verjetno kej lepga ˝zašila˝ gor na voščilnico k mam tut za obrobe vzorčke. Drugač pa bleščice dobiš v lekarni. Se dobijo tut takšne v stiku da sam potegneš po papirju pa se pozna... a me **** tole z lekarno??? ker bila sem v knjigarni, v mullerju... ma bom dol padla kaj sm js napisala. Ma js sm za na odstrel res! Gledam zraven DD pa kr neki pišem pa poslušam pa sm se zmotla. Knjigarno sem misla.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:28:10
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: dzanika hd jaz itak veš da bi verjetno kej lepga ˝zašila˝ gor na voščilnico k mam tut za obrobe vzorčke. Drugač pa bleščice dobiš v lekarni. Se dobijo tut takšne v stiku da sam potegneš po papirju pa se pozna... a me **** tole z lekarno??? ker bila sem v knjigarni, v mullerju... ma bom dol padla kaj sm js napisala. Ma js sm za na odstrel res! Gledam zraven DD pa kr neki pišem pa poslušam pa sm se zmotla. Knjigarno sem misla.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 19:30:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:36:44
|
|
|
|
dzanika
|
HD v knjigarni res nisi dobila? Ma bi jih mogli met. Pri nas jih majo. Drugače pa jih ima 100% trgovina ART sam pa ne vem če je kje na obali. Tam majo pa ogromno izbiro...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:37:07
|
|
|
|
neboglasnica
|
Saj sem vedela zakaj je zatišje - vse gledate DD, da nam boste solile pamet. X - napačen odgovor, kajti me bomo zmagale!!!! Saj veste, pokriti moramo stroške. Kaj torej pravite o vseslovenskem srečanju, ampak PO novem letu?? Zdaj vas pa zapuščam, me tako butica boli, kot da bi bilo kaj notri . Tale očala mi grenijo dneve, pa še strašno doolgoo sem že pokonci, od 03.00 zjutraj. Aja, pa Staš je prerastel št. 74. Madonca, le kaj naj mu še oblečem??? Nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 19:39:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:39:50
|
|
|
|
dzanika
|
HD pa trgovina prometej ma tut ogromno tega sem bla zadnjič... sam res pa ne vem kaj imaste kaj na obali od tega...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:40:29
|
|
|
|
dzanika
|
HD pa trgovina prometej ma tut ogromno tega sem bla zadnjič...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 19:40:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:41:13
|
|
|
|
netki
|
zdej sem gledala vreme...ne morem verjet - december je, na obali pa majo 12 stopinj... hruška ....kaj ti še v kratkih rokavih hodiš?? jaz sem za srečanje po novem letu
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:42:11
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 IZVIRNO SPOROČILO: ksenci tako, po nekaj dneh sem se končno najedla dan bi pa že skor lahk kako križanko rešl, drugač bova pozabla kak to gre pa je reku moj, da moram najprej shujšat , bomo vidl, če mu bo to še zvečer pomembn Mater, tebe pa tvoj kar fejst maltretira s kilažo, ne? Že zadnjič sem ti napisala, da bi ga tak okol kepe, če bi meni upal kaj takega zinit. Pa križank tudi videl ne bi vsaj eno leto. haha se strinjam z blacky. moj sploh ne upa kaj takega rečt - sicer je pa sam tud potrebn diete, mogoče pa zato...on je bil noseč skupaj z mano, samo njemu je vse ostalo moj je skos govoru da on ga nosi do 5. mesca, od 5. mesca dalje pa jaz.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.12.2008 19:45:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:48:27
|
|
|
|
Netta
|
Mirjam, čestitke za puzzle!!! Hočem slikico!!!! Lepilo v vseh trgovinah, kjer prodajajo puzzle, kar na istih policah, v beli plastični flaški ponavadi. evo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 16.12.2008 19:53:12
|
|
|
|
Netta
|
tu je pa še ena, ko sem bila jaz dojenček...sem kar slikala s fotoaparatom, pa je žal bolj slaba slika, brez fleša je blo pa še slabš... zdaj pa še ostale prosim
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?