Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 7:44:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Hoj, sem že nazaj, zdaj pa nizki štart do 1000 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst sem danes v namen odstavljanja kupila tomee tipie flaško, ki je baje bolj podobna zizi, ker bi rada da greva od zize stran, in da lahk normalno zadiham ponoči Jana, obvezno poročaj, kako bo šlo! Anitka, a vi mate namen še AM dajat??? Mhm, kakšne flaške pa so to od TT? a od 6m +? Ne flaške so od rojstva naprej, le cuclji imajo 1,2,3 ker je pretok večji pri vsaki cifrri. Naša je le to sprejela v času ko sva se polno dojile.Tu je en klik KLIK Naj še jaz povem, da smo me direkt z zize prešaltale na cucelj 3 in je bila mala ful vesela, ker bolj teče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 7:45:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko Sta se res zelo potrudili Anitka, kako to, da nisi mogla spati? Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa. Pridni punci Se bo treba preselit k ****, pravi da tam nimajo položnic. Res so čist previsoki stroški življenja pri nas. Pa nič ne kaže, da bi šlo kaj dol, samo gor. Midva sva včeraj gledala kredite in za isto vsoto imaš zdaj skoraj 50 eurov več obroka kot 3 leta nazaj. S tem, da je ta ista vsota danes manj vredna kot pred 3 leti. A res al kaj A maš vsaj kakšne veze v kakšni banki? Če kaj rabiš, reci, mam brata v banki Sparkasse. Samo mi je ravno zadnjič rekel, da niso več ravno navdušeni za dajanje kreditov, zdaj bi oni raje sprejemali depozite ja to pa verjamem, jaz imam pri sparkasse oboje; kredit in depozit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 7:47:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Položnice plačane. Gregi se je zbudil po slabih 10 minutah... Pozabila sem vam povedati, da sta punci včeraj okrasili novoletno jelko Sta se res zelo potrudili Anitka, kako to, da nisi mogla spati? Položnice, ja... A ti povem, koliko je ostalo od moje porodniške, ko sem jih plačala? 100 EUR S tem, da sem vrtec in glasbeno plačala z moževega računa. Pridni punci Se bo treba preselit k ****, pravi da tam nimajo položnic. Res so čist previsoki stroški življenja pri nas. Pa nič ne kaže, da bi šlo kaj dol, samo gor. Midva sva včeraj gledala kredite in za isto vsoto imaš zdaj skoraj 50 eurov več obroka kot 3 leta nazaj. S tem, da je ta ista vsota danes manj vredna kot pred 3 leti. A res al kaj A maš vsaj kakšne veze v kakšni banki? Če kaj rabiš, reci, mam brata v banki Sparkasse. Samo mi je ravno zadnjič rekel, da niso več ravno navdušeni za dajanje kreditov, zdaj bi oni raje sprejemali depozite ja to pa verjamem, jaz imam pri sparkasse oboje; kredit in depozit Midva imava kredite pri Ljubljanski banki in zdaj plačujeva 30 EUR več kot lansko leto Komaj čakam, da se rešiva tega kredita za stanovanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 7:48:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro za enkrat vidim le Kodrani. Kodrana kak ste spali? Kako mala miška? Mi smo spali krasno od 20h-6h brez bujenja Zdaj smo papale 150ml mlekca+50ml frutka , zdaj bomo šli pa še malo pančkat no miška bo šla, mami pa ne. ANDRAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 6. ROJSTNI DAN O edina, Anji se je pa totalno odtrgalo, odkar se ne doji več Pa hvala za voščilo mojmu 6 letniku. Pred 6 leti sem bila ob tej uri že zdavnaj rešena muk poroda (0.53h) Jaaaaaaaaaaa veš sej vsaka zase najbolje ve, ampak jaz vem da od tistega mučenja z dojenja ne ona ne jaz nismo imela prov nič. Anja je bila podnevi sitna, ker je bila neprespana, jaz pa prav tako Tako dojili smo se 6,5 mescev in mislim, da je bilo dovolj. Torej v nedeljo se ga napijeve?? Ju3 bi prišla kuhat obarco, kaj na prinesem? Ja v nedeljo Jaz sem tudi tvojega mnenja glede dojenja. Če se ćlovek matra tko kot smo se mi2 že od rojstva mislim, da je najnji 6,5m ZMAGA Ju3 pa pinesi Sebe in Anjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 7:51:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro za enkrat vidim le Kodrani. Kodrana kak ste spali? Kako mala miška? Mi smo spali krasno od 20h-6h brez bujenja Zdaj smo papale 150ml mlekca+50ml frutka , zdaj bomo šli pa še malo pančkat no miška bo šla, mami pa ne. ANDRAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 6. ROJSTNI DAN O edina, Anji se je pa totalno odtrgalo, odkar se ne doji več Pa hvala za voščilo mojmu 6 letniku. Pred 6 leti sem bila ob tej uri že zdavnaj rešena muk poroda (0.53h) Jaaaaaaaaaaa veš sej vsaka zase najbolje ve, ampak jaz vem da od tistega mučenja z dojenja ne ona ne jaz nismo imela prov nič. Anja je bila podnevi sitna, ker je bila neprespana, jaz pa prav tako Tako dojili smo se 6,5 mescev in mislim, da je bilo dovolj. Torej v nedeljo se ga napijeve?? Ju3 bi prišla kuhat obarco, kaj na prinesem? Ja v nedeljo Jaz sem tudi tvojega mnenja glede dojenja. Če se ćlovek matra tko kot smo se mi2 že od rojstva mislim, da je najnji 6,5m ZMAGA Ju3 pa pinesi Sebe in Anjo ne resno a prinesem meso ali ne vem kaj še rabive? Velja tam okrog 11h? Ma stara moja zmago bove mi2 še dobro zapile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 7:57:08
|
|
|
|
Estrella*
|
edina pridi kadar tebi srce poželi, bom doma. Zmago bo pa treba podpret in to krepko Grem pogledat, če se je naša frača že zbudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 7:58:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* BARBAW: kar verjami. Ma sami RD so in kar naprej grešim Saj bo kmalu konc tega decembra. Grem kar spat, me že spanc daje. Ju3 upam, da bo cesta prevozna, če ne niti do dohtarja z Aljo ne bom mogla kdaj imaš P? Oglasi se na kavi, ko končate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, sem videla, da je boj med Roziko in Ta sončno kar krepko razplamtel Tista, ki bo do sobote premočno vodila, dobi častno mesto pri kitajcu resssssssss?????? Upam, smo da žuljev na prstih ne dobim Estrella stanje prosim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:03:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* BARBAW: kar verjami. Ma sami RD so in kar naprej grešim Saj bo kmalu konc tega decembra. Grem kar spat, me že spanc daje. Ju3 upam, da bo cesta prevozna, če ne niti do dohtarja z Aljo ne bom mogla kdaj imaš P? Oglasi se na kavi, ko končate 9.45h, grem pa še naprej v LJ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:05:30
|
|
|
|
Estrella*
|
STANJE +75
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:06:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro Evo, najprej kafe za vse Zdej si grem pa zajtrk pripravit pa za kafe pristavit, ker donc ga pa rabim, me nekej glava hoče bolet
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:07:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jutro! Naša noč je bila obupna, no comment... Aurea, hvala za linke, super bo Moj mali že spi prvo rundo, jaz se mu grem pa pridružit.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no prvi alarm sem že ugnala s čajem...zdej drugi bo dojenje, res jutr začenm z AM, ker tole me ubija, da se doji na 3 ure, včasih na 2, pa glih tolk da 5x potegne. Jana kak je bilo spanje?? Draga moja jaz ti res iz srca svetujem, da ga odstaviš, pa plisss ne me narobe razumeti, veš te smatram kot prijateljico in zaradi tega bom to napisala. Verjami ne ti ne on nimata od tega nič, ker če bi bil Nejček lačen bi konkretno pozizal, tole je pa samo mučenje za vse vas tri, oz. nekateri namesto mučenja uporabljajo izraz crkljanje , ampak to noben užitek ni da se ti non stop zbuja in parkrat potegne. Saj na začetku ne bo lahko, ampak mislim da je skrajni čas, da se tudi vi končnooo naspite Pa res brez zamere
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* STANJE +75 tolk? Dobro jutro SS, uff glava nagaja ste imeli neprespano noč?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:13:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ edinaos, kaj pa je bilo pri zobarju?? Niti pod razno ne delam v zobozdravstvu ma ne bi tukaj razlagala, bom v soboto. Imam namen tožit mojega osebnega zobozdravnika, ker misli da je ''veliki đek'' samo to naj povem, da mi je rekel: DA NJEGA BOLI ĐOKO, DA MENE ZOB BOLI, da mi pripada samo 1x leto pregled
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:14:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jutro! Naša noč je bila obupna, no comment... Aurea, hvala za linke, super bo Moj mali že spi prvo rundo, jaz se mu grem pa pridružit. Dobre ste, da lahko nazaj zaspite, jaz ko enkrat vstanem je konec s spanjem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:16:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea SS, slikce so fajn ste se spomnile, da ste dale dekico na tla In nisem ti še napisala, da za Mančine kolke! Tiana, a mi lahko prosim še enkrat pošlješ link do fotk s prejšnjega kofetkanja, da jih vidim Sem ti poslala še enkrat. za 1000!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi imamo tudi Hipp v roza škatli že pripravljen a je ta v roza kej drugačen okus, jst mam modrega Okus ni nič drugače, le da je roza probiotičen To je glavnooooooooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:17:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jutro! Naša noč je bila obupna, no comment... Aurea, hvala za linke, super bo Moj mali že spi prvo rundo, jaz se mu grem pa pridružit. Dobre ste, da lahko nazaj zaspite, jaz ko enkrat vstanem je konec s spanjem Kot vidiš tud meni ne rata . Pa sej se mi sploh ne splača za tistih nekaj minut, potem bom samo še bolj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok štekam, 10 post na tej strani ja ja sej vem, da je čas da se spokam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jutro! Naša noč je bila obupna, no comment... Aurea, hvala za linke, super bo Moj mali že spi prvo rundo, jaz se mu grem pa pridružit. Dobre ste, da lahko nazaj zaspite, jaz ko enkrat vstanem je konec s spanjem Kot vidiš tud meni ne rata . Pa sej se mi sploh ne splača za tistih nekaj minut, potem bom samo še bolj hvala enako Je bolje na RR viset in se dodobra zbudit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:22:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa res papa, grem malo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:22:59
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Evo, najprej kafe za vse Zdej si grem pa zajtrk pripravit pa za kafe pristavit, ker donc ga pa rabim, me nekej glava hoče bolet Dobro jutro! Upam da te kmalu mine glavobol . Pa za dobre izvide. Sicer nisem uspela prebrat za nazaj, ampak sem vidla iz drugih postov, da je vse OK. Slikce so pa super.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:25:23
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jutro! Naša noč je bila obupna, no comment... Aurea, hvala za linke, super bo Moj mali že spi prvo rundo, jaz se mu grem pa pridružit. Dobre ste, da lahko nazaj zaspite, jaz ko enkrat vstanem je konec s spanjem Kot vidiš tud meni ne rata . Pa sej se mi sploh ne splača za tistih nekaj minut, potem bom samo še bolj hvala enako Je bolje na RR viset in se dodobra zbudit itaaaaak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 16.12.2008 8:26:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zdaj pa res papa, grem malo Pridna, men se pa čist nič ne da. Bom kr ležala in brala za nazaj, kolikor mi rata.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?