|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:07:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3476
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:08:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3477
   RE: Julijske čveke '08 V. del
15.12.2008 22:09:30   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

č

zdej mam pa eno res neumestno... moj že kr neki sanja o golažu... ampak težava je, da nimam govejega mesa v skrinji, samo svinjskega, pa bi ga rada jutri presenetla, a je sploh možn nardit iz svinjskega mesa tak golaž, da ma nek podoben okus kot goveji? verjetn ne ane?
pa tut paradižnika nimam...

mam samo korenje, česen, veliko čebule, svinjsko pleče al stegno (nism zihr, kaj točn), mleto papriko, krompir... kaj še kaj pomembnega rabim? nisem še nikol delala. a sploh pride okej, če ni v kotlu in za veeeeč porcij?

vse to uporabi, pa bo super stvar, ne rabiš kotla, začneš pa z naseklano čebulo (več čebul), ki se praži (ampak ne sme porumet, temveč se mora zmehčati) v kakšnem vinčku, potem mesek (pražit), potem pa vse ostalo, aja krompir?, No če češ krompir, ga daj po k mesu, mogoče tudi zraven pražit, da se lepo razpusti. Potem zalij +

naribano korenje, začimbe za golaž, če nimaš mešanice potem lovor, timijan, poper, sol, ma kar imaš doma notri zmečiuser posted image in bo super, pa ne poztabi na kakšen pasiran paradižnik ali paradižnikovo mezgo - koncetrat, kar imaš od tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
15.12.2008 22:10:33   
dzanika
no midva pa na srečo v minus še nisva šla nikoli. Ne on ne jaz. Tolk se pa kontrolirava da nebi šla v minus ker se mi zdi da je pol kr težko ven iz tega prilezt. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3479
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:11:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3480
15.12.2008 22:11:38   
Anonimen
mojcek, ja pr nama je to res tut kr tko prišlo, pač moje tvoje, ne vem nikol ni blo panike okol tega!

glugluglu, uu hvala ti, pa bom pol vseen poskusla jutri nardit iz tega kar mam. ja sej s krompirjem je bolj bograč ane? misla sem mal naribat notr krompirčka. sam paradižnika pa res nimam, razen kečap user posted image ma neki bom poskusla spacat, pa da vidmo! hvala!

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3481
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:12:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3482
15.12.2008 22:14:56   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

kdo pa vodi finance??? moj sovraži hodit na banko, nima smisla za finance in urejanje položnic in računov in premikanje denarja sem in tja, tak da pr nama je to moje delo...
kar se dnarja tiče..da ne bo zgledlo da sem vprašala sama sem pa tiho....moj plačuje položnice, in hrano, jst pa kupujem vse za malo in zase...ko zmanjka šiba njegova kartica..

je pa pr nas isto, da sem jst fffuuulll zapravljiva, on je pa totalen ziheraš..ne vem če je že kdajkoli bil v minusu..jst konstantno na svojem računu..aja imava pa ločene račune, s tem da kadar grem v trgovino vzamem njegovo kartico

to je pa res podobno že temu: najprej zapraviva moževo, potem pa vsak svoje, user posted image , hec.user posted image
Moj ne zasluži tolk, da bi on lahko plačeval vse položnice in vso trgovino, zato gre iz tam, kjer je, račune pa imava itak vsak svoje,
sej ne vem, če imaš lahko še v teh časih skupni račun, moraš imeti na svoj ime, vsaj, če si redno zaposlen.

Neposredna povezava do sporočila: 3483
15.12.2008 22:14:58   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mi2 pa oba zapravljica user posted image  s tem, da sm jz vseen bolj zihr in sm vsa varčevanja dala na trajnik, vzamejo ko je plača in pol tega pač ni. in je mir v bajti.
v minus je pa normalno, da grem user posted image  oba user posted image  kua pa češ, dnar more krožit.

Pri nas tudi... kroži....samo ne po pravih kanalih!user posted image

Jaz sem v minusu od jeseni. Prvič. In kredo za avto sem si vzela. Prvič. Full sem se sekirala ampak ni bilo druge možnosti. je pa zdaj toliko bolje, ko nisem vezana na nikogar in lahko grem od doma tudi v slabem vremenu, malega peljem v vrtec ipd..

Neposredna povezava do sporočila: 3484
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:18:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3485
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:20:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3486
15.12.2008 22:21:03   
nanka
Pri nas imam čez finance jaz. 

Neposredna povezava do sporočila: 3487
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:22:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:22:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3489
15.12.2008 22:23:13   
glugluglu
HD, ne imet slabe vesti zaradi tega, saj to je vse vajino, ti pa z drugimi stvarmi prispevašuser posted image user posted image user posted image ,
glede financ se vse lahko obrne, še prehitro

Neposredna povezava do sporočila: 3490
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:24:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3491
15.12.2008 22:25:24   
nanka
nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3492
15.12.2008 22:25:42   
Anonimen
u mojcek, še teb hvala!

bom jutr poskusla neki napcat, sej falit itak ne morem!

ma sej jst v bistvu nimam problemov s kuho, res pa je da je par stvari, ki jih še nism nikol delala in me zadnje čase mal drži, pa se trudim kej naučit

Neposredna povezava do sporočila: 3493
15.12.2008 22:30:51   
frutka_
Meni pa je Vendelina zakon! Knjiga pride 25eurov pa noter najdeš vse od jušne osnove do peke kruha, priprave rib, solat,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:31:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
15.12.2008 22:32:47   
Anonimen
Meni pa je Vendelina zakon! Knjiga pride 25eurov pa noter najdeš vse od jušne osnove do peke kruha, priprave rib, solat,...

a veš, da jo mam doma, pa je še sploh nisem odprla. sem čist pozabla! jutri grem pogledat, kaj se kej notri skriva!

hip hip hura, hip hip hura za zizike user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3496
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:33:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
15.12.2008 22:33:16   
Anonimen
dzanika - sem ti poslala na zs. Sporoči, če je ok.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3498
15.12.2008 22:36:40   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

js imam obe..in ivačiča in vandelino...super recepti..sem dobila obe od babice....še posebej mi je fajn k je not ogromno starih receptov, tiste domače hrane...golaži, enolončnice, štruklji..stvari ki jih mlade ful mal kuhamo...

Res je. Obvladam gostilniško hrano, zrezke in pomfri. user posted image Hrana na žlico pa mi je bila...daleko! Zdaj znam tudi to. Sicer še pogledam noter ampak načeloma imam ene recepte v glavi. Za obaro recimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3499
15.12.2008 22:37:58   
dzanika
nya o nisem niti opazla ZS. Ma me tolk moti odkar so spremenili to RR.  Ej 100x ti hvala. Vežda mi bo prišlo prav! user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?