Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:40:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK JA, SS, tale je bil pri nas pomočnik glavnega kuharja, ko sem bila v OŠ Majo kar dobre tortice, pa gor lahko daš sliko, ki jo želiš. A Matevž????? Ma pa ženo hudo zmajevko on ja za ženo pa ne bi vedela Bolj, da ne Je hudo ljubosumna. Ko sem jaz njega prvič vidla, sem bila 100% da je šiptar ej jz tud le zakaj?? Mama Lincer je pa se mi zdi večja od Matevžka in tud precej več kg ima. Karakter pa bolj da ne omenjam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally SS slikice so fenomenalne. Kok so lepi roščki . Pa Mancina rdeča lička Jaz jih pa ne vidim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:40:54
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Aurea, pospeš mi smo prpravljen Bruum, bruum noch 25 ne vem, če mi bo uspelo zdajle, ker se pravljica, ki jo moj bere princeski že nevarno bliža koncu...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:41:00
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa odstvaljanja kar malce strah . Res se bojim, da bo to še velika kriza pri nas. jaz si ga sploh ne predstavljam... niti v sanjah S skupnimi močmi nam bo verjetno uspelo. Je pa bolje po mojem sedaj začeti kot odlašati do 11.meseca - mislim, da je takrat še težje ampak... po svoje me kar malo stisne... gulp Saj mene tudi, ampak enkrat bo treba in mislim, da je okrog 7.meseca ta prava meja. Res ne bi rada, da bi bilo še huje. A bova začeli skupaj? mhm, morm mal prespat tole idejo... ker meni pa ni tako zlo napačno gledati dojenje tudi po 8 mesecu... kaj pa vem, samo zaradi šihta bo treba nekej ukrenit... ampak Anitka, vaš vsaj dudo sprejema zdaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:41:20
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Koliko obrokov GH imajo vaši hroščki? 3GH+3AM No pri nas tudi nekako tako. Včasih nam rata imet 4GH+ 2AM. Men ne rata, ker noče jest mlečnih kaš uuuu, dobra tema glih to nucam jutri bo pojedla (predvidoma, glede na danes in včeraj) dopoldan sadje, za kosilo cvetača in nekaj, pa še okoli 17.00 riževa kašica (danes je pojedla za 75ml vode in 2 žlički riža), pred spanjem še dojenje, pa zjutraj recimo okoli 8.00 dojenje torej še enkrat ponoči dojenje ampak ona se doji nekje okoli 3.00 in spet okoli 6.00 to je 3x GH + 4 dojenja moj pravi, da bo na ta način zelo hitro bajsika ampak kaj naj naredim ji skenslam tisto okoli 6.00?? kako to vse uskladit? Tana, ne se sedaj obremenjevati z grami Brine, ponoči naj je oz. se doji , če ji tako paše, ti se raje preusmeri na to, da ji uvedeš red v dnevno hranjenje in ko ga bosta dosegli, se spravi na kenslanje nočnega dojenja, če se že sama ne bo prej odstavila. To je moj predlog. verjetno res samo jo moramo tudi navadit na pitje vode ali čaja ali nesladkanega soka ker danes je naredila vsega par požirkov in potem sem ji seveda dala "piti" z dojenjem po krompirju/bučkah - in je tako dobila celo še eno dojenje več od tega, kar sem naštela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:42:41
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally SS slikice so fenomenalne. Kok so lepi roščki . Pa Mancina rdeča lička Jaz jih pa ne vidim maš ZS, tam more bit link
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:42:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to, porodniška še vedno ni na mojem TR tako, da ne morem plačat položnic. Grem pa ju3 na kontrolo z Aljo in potem v LJ naročit torto za Andraža Kolegica je za malo naročila v ZVEZDI in je za 30kosov dala 104eu Jaz grem v Tomačevo, tam je baje kos 2 eu in če vzamem 20 kom + dekoracija, bom spet ob 50eu Ti dam en dober klik??? KLIK JA, SS, tale je bil pri nas pomočnik glavnega kuharja, ko sem bila v OŠ Majo kar dobre tortice, pa gor lahko daš sliko, ki jo želiš. A Matevž????? Ma pa ženo hudo zmajevko on ja za ženo pa ne bi vedela Bolj, da ne Je hudo ljubosumna. Ko sem jaz njega prvič vidla, sem bila 100% da je šiptar ej jz tud le zakaj?? Mama Lincer je pa se mi zdi večja od Matevžka in tud precej več kg ima. Karakter pa bolj da ne omenjam je enkrat zadnjič, ko so šli moj, pa njegov brat s punco v kino, njena mami baje prijavila, da bi lahko našo Manco pripeljali k njej merkat, če bi jz hotla tud it v kino je vrajt
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:42:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hvala ti Ko boš imela čas mi pa napiši tvoj načrt, lahko tudi na ZS. Velja Aj sem se spomnila na recept. Kaj ko bi pršla ti v sredo al pa četrtek do mene, pa jo skupaj skuhava????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:42:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj pa grem na masažo, torej drage moje čveke bodte še naprej čvekasto raspoložene. Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:43:20
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella seznam je na strani 8????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:43:49
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurea kdaj naju bo pa najin mei tai razveselil? joj, nehi, ker vsak dan hodim na net slikco gledat, ker mi je tako fin Kok bi bilo fajn, če bi že jutri Ej, sem danes prvič uvedla moj stari sling za hitre opravke - hop tamalo iz avtosedeža v sling in po opravkih, nato spet v avto in ponovi vajo - brez problemov! Z mei-taijem pa bo še veliko lažje za zavezat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:44:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zdaj pa grem na masažo, torej drage moje čveke bodte še naprej čvekasto raspoložene. Nočko NOČKO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:44:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zdaj pa grem na masažo, torej drage moje čveke bodte še naprej čvekasto raspoložene. Nočko Nočko pa fajn se masiraj/ta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:44:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene je pa odstvaljanja kar malce strah . Res se bojim, da bo to še velika kriza pri nas. jaz si ga sploh ne predstavljam... niti v sanjah S skupnimi močmi nam bo verjetno uspelo. Je pa bolje po mojem sedaj začeti kot odlašati do 11.meseca - mislim, da je takrat še težje ampak... po svoje me kar malo stisne... gulp Saj mene tudi, ampak enkrat bo treba in mislim, da je okrog 7.meseca ta prava meja. Res ne bi rada, da bi bilo še huje. A bova začeli skupaj? mhm, morm mal prespat tole idejo... ker meni pa ni tako zlo napačno gledati dojenje tudi po 8 mesecu... kaj pa vem, samo zaradi šihta bo treba nekej ukrenit... ampak Anitka, vaš vsaj dudo sprejema zdaj A vi dude nimate? Jaz se tudi tako odločam ravno zaradi šihta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:44:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hvala ti Ko boš imela čas mi pa napiši tvoj načrt, lahko tudi na ZS. Velja Aj sem se spomnila na recept. Kaj ko bi pršla ti v sredo al pa četrtek do mene, pa jo skupaj skuhava???? Može, se bove ju3 zmenile, zdaj pa res grem me moj maser že čaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:45:27
|
|
|
|
Aurea
|
punce pridem pol nazaj, dons mi 1000 ne uide, ampak zdaj se mi pa moj že smili
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:46:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zdaj pa grem na masažo, torej drage moje čveke bodte še naprej čvekasto raspoložene. Nočko Mmmmmmmmmmmmmm masaža Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:46:59
|
|
|
|
Estrella*
|
ss: krasne fotke. Manca se je pa zapela na Erazma Zala je pa ful temna, a jo darmar vozi na kako visokogorsko smučišče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:47:23
|
|
|
|
*Tiana*
|
Dober večer Danes se samo na hitro javim in malo počvekam. Gorenjski čvek je bil uspešen, tako da punce (SS, tilči, darmar, svojeglava), hvala za družbo, res paše mal poklepetat špelin@ valjda si moja prijateljica , samo res ne razumem kako lahko ene dostopajo do slikic brez linka, druge pa ne, pa imam vse pod prijateljicami??? In pa, ja, res bi bilo lepo videt naše moške na porodniški. To bi bilo smeha No tolk sem do zdaj prebrala, špelinina obnova je bila super. Zdaj pa bomo videli kako naprej, al bo čvek, al pa bom malce še prebrala za nazaj?! Aja, dons smo imeli službenega dedka mraza, sem šla samo s taveliko in je prav pasalo. Je bilo prav fajn, obe sva uživali.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:47:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurea kdaj naju bo pa najin mei tai razveselil? joj, nehi, ker vsak dan hodim na net slikco gledat, ker mi je tako fin Kok bi bilo fajn, če bi že jutri Ej, sem danes prvič uvedla moj stari sling za hitre opravke - hop tamalo iz avtosedeža v sling in po opravkih, nato spet v avto in ponovi vajo - brez problemov! Z mei-taijem pa bo še veliko lažje za zavezat Jaz tudi že komaj čakam. To bo lepo darilo, ki si ga bom kupila sama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:48:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea punce pridem pol nazaj, dons mi 1000 ne uide, ampak zdaj se mi pa moj že smili Ja, ja ti kar drugot flancaj....mi diši to po likanju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:48:44
|
|
|
|
Anitka
|
SS dobre fotke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:48:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ss: krasne fotke. Manca se je pa zapela na Erazma Zala je pa ful temna, a jo darmar vozi na kako visokogorsko smučišče ja, čist je navdušena nad Erazmom že zadnjič je čist popadla njegove igrače, donc pa še po njem zala je pa res ful temna, ampak men je taka luštkama punčka, kot une iz porcelana pa od tilči poba je tak cuker pa od svojeglave tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:49:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Aurea punce pridem pol nazaj, dons mi 1000 ne uide, ampak zdaj se mi pa moj že smili Ja, ja ti kar drugot flancaj....mi diši to po likanju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 15.12.2008 21:49:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* špelin@ valjda si moja prijateljica , samo res ne razumem kako lahko ene dostopajo do slikic brez linka, druge pa ne, pa imam vse pod prijateljicami??? Jaz tudi tvojih slikic ne morem videt, mi ne odpre albuma
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?