Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:22:13
|
|
|
|
lili3
|
No, pa da se še jaz malo pridružim pri čveku, sva mislila it malo ven, pa je glih začel deževat, pa se mi ne da. Berem, berem pa ne pridem do konca, ste res pridne čveke. Moram povedat da se mi ful dopade od Brina majčka, Inigo a ste jo dali nardit ali ste jo kupli? Vidim, da nekatere že kupujete avtosedeže, ko gledajo naprej. Kdaj pa lahko daš v tak sedež? Mojček, tvoji Živi pa res ni videti, da se tak matrata s hranjenjem. Ima ful lepa lička, pa lep nov klobuk. HD, rdeča barva ti je pa res pasala. Tudi jaz sem se par let nazaj barvala na rdečo, ampak sem se pol naveličala vsak mesec barvat. Zdaj se barvam na temno rjavo, pa bo kmalu že 3 mesece od zadnjega barvanja, sivi že gledajo ven, bo treba nekaj ukrenit. vsem za sedenje. Metuljček, ti pa vedno skrbiš za novice iz sveta slavnih. Tako kot bi ti rekla: nice, very nice. Pa kr oba z doktoratom, to pa ni kr tak. Moj tudi ni za šoping, sam takrat, ko kupujeva za njega, pol si moram jaz čas uzet, pa vse pokomentirat, pa kaj predlagat. Takrat, ko bi pa jaz kaj rada pogledala, se pa zraven drži ko kup nesreče, tak da grem najrajši sama.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:25:06
|
|
|
|
neboglasnica
|
Upam, da bo zdržal comp brez teh obvestil o virusih. Ampak res: vsakič, ko sem hotela odgovoriti Blacky30, mi je napisalo, daje virus. Zdajle sem čistila comp dve uri z vsemi možnimi programi, upam da bo. Mimogrede: danes sem na CSD klicala, kdaj dobim denar za veliko družino. Skratka, da skrajšam: nimajo zabeleženo, da sem prejela odločbo in zato niso nakazali. Bodo naredili poizvedbo na pošti in denar bo šele drugo leto januarja. PM......***** A sem jaz kriva, če so na pošti zaj*****. Še dobro, da sem sledila nakazilom in videla, da ni denarja. Pa vsak mesec kličem kdaj bo in na CSD še vedno niso zabeležili, kreteni jedni!!! Sorry, sem se morala izkašljati. Staš na cepljenju priden in pohvaljen, mere je sporočila že Populis; blacky30 je odgovorila Almera, tako da šibam po Ančko. Aja, GH pa P še ne bi uvajala, ker je že tako ali tako dobro hranjen in se boji, da bi ga prenafilala. Ja valda, ga bom pitala kot piščanca. DD: če boste tolk kritične, ostanem doma. Me je že strah.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:26:15
|
|
|
|
netki
|
< Sporočilo je popravil netki -- 15.12.2008 15:27:02 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:27:05
|
|
|
|
ilatic
|
Ilatic..če pridemo v ponedeljek naprej..kako je pa potem snemanje dalje??? ker napisala si , da mormo bit tam ob 14h, ob 15.30, da je prvo snemanje, 16.30 ddrugo..kako pa naprej..ker jaz ne vem, če bo snemanje potem naslenji dan ob 8h, kako bom prišla iz sg do lj...imam dobro uro vožnje, kar pomeni da moram ob 6.30 startak, kar pomeni da morem pred 6 vstat da spravim sebe in malo..in mala bo imela čist zj... bioritem...a misliš da se da zmenit da je nadaljevanje kasnej, če pridemo dalje??? Hd ne vem. Po moje da je res zjutraj ob 8h, lahko pa tud kasnej. Ne vem no. Bom jutri poklicala pa vprašala, če ne bom pozabila.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:31:36
|
|
|
|
dzanika
|
mene pa zanima če je ktera dala že tega fruteka k je v bistvi jabolčni sok. Pa kako ste jim to dale? Kr v flaško al po žlici. Sam ne vem kako to po žlici k je tekoče??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 15:33:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 15:34:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:36:51
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika mene pa zanima če je ktera dala že tega fruteka k je v bistvi jabolčni sok. Pa kako ste jim to dale? Kr v flaško al po žlici. Sam ne vem kako to po žlici k je tekoče?? to pa tud mene zanima
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:38:23
|
|
|
|
sandrine
|
Ciao čveke, ponovno po dolgem času... Se ne javljam pogosto, ker se učim Kak je pa to tečno. Sm pri mami in čuva Tjana, jaz pa se skoz učim in priletim sam vsake tok časa z zizo...joj, joj, pa še cel januar bo tak Sm kr jezna, da sm v nosečnosti delala preko študenta, namesto, da bi izpite delala, zdaj je pa tko kot je...no, pa sej bo...komaj čakam februar Berem vas pa vsak dan. Najprej za vse bubane , da se čimrej pozdravite. Vidim, da nekatere že pridno uvajate- super. Mi2 pa se kr sam zizama, do 6 meseca pravijo. No, pa sej zdaj mi še čisto ustreza. Mi je pa super brati vaše izkušnje, se marsikaj naučim. Držim vam pesti za DD, komaj čakam Pa kr pogumno! Posvetovalnico imamo v petek, vam javim mere, sam od oka smo kr mišelinkoti Če ima katera res viška živkotov, bi jih pa prosla za 15- sem ravno ta mešalnik gledala, ki ga ima Inigo. A pa še za darila- danes in jutri je v intersparu 20% popust na igrače, če še katera nima daril za božička. Hm, pa na lestvico julijskih mačkic bi se tud lahka vpisala, so se kg ustavli in že 2 meseca stojijo- ene -3kg pa bi bla na stari teži. Sam bolj kot to bi mela mal mišic na trebuhu in riti, pa same kr nočejo pridet nč grem se učit naprej pa pa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 15:38:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:42:31
|
|
|
|
netki
|
sandrine.....pa kam moraš shujšat punca!!!! Sicer se nam pa kar pridruži, bomo mele vsaj motivacijo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 15:52:42
|
|
|
|
sasula
|
Uf, nisem vas dolgo brala:) Vidim, da vse pišete . Anelie 4 mesec 6700kg in 66 cm. Rodila 51 cm in 3030 kg. Sedi še ne:) Je pa zlezla danes iz ležalnika in se prekucinla ven. Pa, da ne bo pomote, bila je privezana notri. Tako, da ne vem.Je pa full živa punčka res. No samostojno še ne sedi, ob opori pa. Govori na vse moči in ponoše je prvo po 4 urah nato pa na dve uri in se mi zdi, da je to kar pogoso??
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:00:38
|
|
|
|
dzanika
|
sandrine pošlji mi svoj naslov na ZS pa ti pošljem živkote.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:09:21
|
|
|
|
glugluglu
|
3jemi, meni je pa klik danes čisto normalno delal, tam nekje okoli 12.00 sem bila gor. Jaz grem tudi na seznam za hujšanje -5kg -najmanj moram še dol spravit.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 16:16:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 16:16:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 16:22:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:24:28
|
|
|
|
ilatic
|
Flower nisem ti zamerila nič!!!! Samo želela sem povedat da vsi vse pa res ne vemo in nekatero vprašanje je lahko res za nekoga enostavno za nekoga pa ne. HB nismo vsi isti in enaki in imamo drugačen pogled na svet. Mene recimo tudi politika ne zanima, npr. kar vas bo šokiralo ne maram po tgovinah hodit!!! RES. Jaz najraje grem v prvo trgovino in vse tam kupim.... Skratka samo ne maram da se nekoga ogovarja če ga ne poznaš, ker ne veš kaj so njegove vrednote. Mene ni sram da ne vem kaj je etnična manjšina, bilo bi me pa sram, če ne bi znala ali vedela kako poskrbeti zase in za svoje otroke. Zdaj pa res nehajmo s tem pa je. Želim da ko bomo na DD, da navijate za nas, tudi če ne bomo kaj vedle, smo SUPER ženske, vredne prijateljstva itd...predvsem pogumne
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:24:50
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica DD: če boste tolk kritične, ostanem doma. Me je že strah. to se da pa enostavno rešit..ne povemo jim kdaj bomo po TV . Ampak bi tele lisice kako stražo udarle in bi vsak dan čekirale DD.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:25:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Flower nisem ti zamerila nič!!!! Samo želela sem povedat da vsi vse pa res ne vemo in nekatero vprašanje je lahko res za nekoga enostavno za nekoga pa ne. HB nismo vsi isti in enaki in imamo drugačen pogled na svet. Mene recimo tudi politika ne zanima, npr. kar vas bo šokiralo ne maram po tgovinah hodit!!! RES. Jaz najraje grem v prvo trgovino in vse tam kupim.... Skratka samo ne maram da se nekoga ogovarja če ga ne poznaš, ker ne veš kaj so njegove vrednote. Mene ni sram da ne vem kaj je etnična manjšina, bilo bi me pa sram, če ne bi znala ali vedela kako poskrbeti zase in za svoje otroke. Zdaj pa res nehajmo s tem pa je. Želim da ko bomo na DD, da navijate za nas, tudi če ne bomo kaj vedle, smo SUPER ženske, vredne prijateljstva itd...predvsem pogumne To pa itak!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:34:30
|
|
|
|
ilatic
|
Rebeca - Tarik je danes pojedel že en obrok(brokoli, cvetača, krompirček) GH in mu nisem potem dala nič mleka. Zdržal je dve uri in pol. Naredila pa sem mu na približno. Jaz GH nisem nikoli merila. Naredim raje malo več pa je. HD - prvi dan snemamo samo dve oddaji in ne tri!!! In ja tud js mam filing da bomo pršle vsaj do 4 oddaje Neboglasnica - a še za to leto nisi dobila denarja za veliko družino?? Jaz sem ga septemra, ker baje takoj ko oddaš vlogo za otroški dodatek ti oni avtomatsko dajo tudi za veliko družino. Al se gre za kaj drugega?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:35:38
|
|
|
|
pigama
|
Pozdravljene! Naša mala Maja je že malo boljša, čeprav se še vedno prepirava pri dojenju. Mi je pa pojedla danes pol hruške! Bile sva na kontroli, pravijo da je vse b.p. Vidim, da ste že vse skoraj gotove z voščilnicami, tudi Pia jih je že porisala,polepla, letos bodo namreč čisto njeno avtorsko delo. Mami jih še samo napiše in sva gotovi!!! Hojca: moja starejše dva sta bila oba v hojci.Mislim da je treba pazit kako, nastaviš višino, da jim je o.k. Pa ni noben hodil po prstih. No, pa saj jih nisem imela cel dan not. Je pa res, da ti lahko naredijo kar nekaj škode po hiši. liju z Majo greva čez 3 mesece na ORL na kontrolo in bomo videli kako naprej. Zdaj je še premala za tak poseg, ker ga delajo pod narkozo. Ker se drugače normalno doji, bodo počakali. Malo so me prestrašili, ko so rekli, da lahko ima govorno napako. ilatic za možeka, včasih znajo presenetiti s izjavami blacky pa za Nejca tudi Naš falot je že tudi dolgo tako priden!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:39:11
|
|
|
|
pigama
|
Punce pa ve boste na DD tak taboljše!!! pa ne glede na zmago ali poraz. Pa veste zakaj? Ker boste imele najboljše ime!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 16:42:04
|
|
|
|
pigama
|
Midva sva tudi morala tečnariti na CSD za dodatek za veliko družino. Je rekla, da dajo odločbo in nakazilo naprej šele, ko dobijo iz Lj komando.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 16:42:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?