Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 7:35:43
|
|
|
|
čebeli
|
Dobro jutro! Kofetka za vse.. ! O, vidim, da ste vse kar precej nestrpne in bi že rade rodile...nič novega...tut pri meni je tako. Sam jaz mam še zraven občasne napade panike, da je kaj narobe, ko dete tko miruje (čeprav naštejem 10 gibov) in nič ne kolca. Sem bila v petek na materinski šoli v porodnišnici in šele sedaj začela resno dojemat, da bom rodila... Omg, po vseh teh mesecih bi mi pa že lahko kapnilo... No, včeraj sem bila pa čisto zasedena, ker sem šla k mojim staršem kuhat...so imeli koline. No, vsaj za eno rabo sem še... Upam, da se vam danes kaj več posvetim... Pa še to...a boste vse imele prisotne partnerje, ko boste rojevale? Ker mojega možeka prav nič ne mika. Sem se počutila prav bedno, ko je babci rekel, da se enim moškim sex zagravža, ko to gledajo...Haaalloo?!? Bom natepla mojo mami in teto, ki sta mu šli natvezit kej tacga! Je pa babca rekla, da je v Sloveniji pri porodu prisotnih manj kot 50 % očkov. Aja, iskrene čestitke vsem novim mamicam!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 8:19:47
|
|
|
|
nadya
|
Jutro in hvala za kofe Čebeli sem te prav pogrešala učeri, ta seznam je za znort. Če ga boš kaj rihtala sem pod 14.12. pozabla z rdečo pobarvat Andyo in dat zavn te zadevščine, da je rodia. Spodaj pod rodile so je pa zrihtan . Sem kar že pokonci ker je moj prejle tok smrču, da sem prov živčna ratala in sem se raj ven iz spalnice pobrala. Kar se tiče poroda, tut jaz včasih sploh ne morem verjet, da bom šla rodit . Napade panike mamo pa najbrž vse nosečke, jaz tut vedno neki tuhtam pa premike štejem.... Moj bo pri porodu zraven, čeprov se je na začetku nekej branil.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 8:38:42
|
|
|
|
Nincica1
|
Dobro jutro in eno pri meni še nič novega, ponoči me je zelo bolelo v spodnjem delu trebuha in mi zelo otrdeval, zdaj pa spet nič, tako da ne vem v kolikšnem času se začne kaj dogajati, ko se odlušči čep, no zdaj je en dan,....mogoče bo pa danes kaj, bomo videli. Sicer bo pa moj mož z menoj pri porodu in je že od nekdaj to govoril, tako da kar se tega tiče nimava problemov niti nobenih predsodkov nadya sicer pa super seznam,...meni je všeč,ker so gor še stari podatki, jaz imam namreč +13kg, ampak nič zato Lep dan vsem, če bo pa kaj novega pa sporočim.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 9:49:45
|
|
|
|
mavrica72
|
Čestitke vsem novim mamicam tudi z moje strani ! Tudi pri nas ni še nič novega, čeprav sem včeraj že mislila, da bom morala iti v P. Zvečer me je tako začelo vse tiščati dol, predvsem pa spodaj so se pojavile bolečine, ampak ne takšno zvijanje kot menstruaciji. Sploh ne vem kaj je to bilo , sem pomislilla tudi na popadke, samo kolikor se spomnim, so popadki kot nekakšni krči, to je bila pa konstantna bolečina. V bistvu če sem ležala, je bilo v redu, samo hoditi nisem mogla . No, ponoči se je pa potem stanje čisto umirilo. Vidim, da nas ima jutri kar nekaj preglede oz. CTG-je v P. Tudi jaz sem med njimi, ampak s to razliko, da bom kar notri ostala, ker mi je napovedan za jutri CR. In po eni strani že komaj čakam, po drugi strani me je pa full strah same operacije. No, lepo se imejte v tem deževnem dnevu, pa se danes še kaj slišimo
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 10:16:00
|
|
|
|
ninica04
|
dobro jutro še z moje strani najprej vsem novim mamicam. Tolk jih je blo te dni, da si nisem vseh zapomnila.... pa veliko cartanja. jaz sem še vedno v enem kosu, me vsak dan neki špika, pa šraufa... pol se pa vse skupaj umiri. Pa ful me boli križ in otrdeva trebuh. Vidim pa da nisem edina, da smo že vse malo nestrpne... Včeri sma šla z mojim še na večerjo, najbrž zadnjič sama, malo sma dala v varstvo. Ker potem vema da dooolllgggooo časa spet sama ne boma mogla nikamor it. Pa je blo ful fajn.... moj bo zraven pri porodu. Sicer je pred 4 leti neki tečnaril, pa mu ni blo, pol je pa vseen bil in je blo vse ok. No meni je blo ful dobro. Zdej se pa sploh nič ne buni. Bo kar zraven. mavrica72 - nič se ne boj CR. Sem se glih pred nekaj dnevi pogovarjala z eno ki ga je tud mela, sicer takega kjer je bla samo delno omamljena (ne vem točno kk se reče), v glavnem ni čist zaspala. Pa je rekla da je blo vse ful fajn, da je že po parih urah skakala okoli, da jo je sicer bolelo tam kjer je bla šivana, dojije sta se pa takoj, pa v glavnem ful je hvalila vse skupaj..
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 12:29:10
|
|
|
|
*nina*
|
ahoj, slaba noč za mano, sem popoldne spala pol pa ponoči nisem mogla pa še grlo me je začelo bolet, pa neki iz nosa tečt, tk da sem si šla čaje kupit, pa hals bonbone, upam, da bo kaj boljše oz. da ne bo šlo še na slabše..., tud mene je celo noč neki dajalo v križu, trebuh mi je otrdeval, bomo vidli kaj bo jutri rekla g in kaj bo ctg pokazal...upam da odhod v P kar je glede poroda tiče moj ne bo zraven, ni za take stvari in ga niti ne silim...vrjamem, da je to posebna izkušnja za vsakega, ampak je glih tako posebna če ni prisotnosti partnerja...bo čakal uzuni in bo glih tako živčen in poln pričakovanj...mogoče še bolj, kot pa če bi bil zraven.
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 13:48:34
|
|
|
|
čebeli
|
muce, naš mesec kliče!!!! Č A K A L N A L I S T A t o p a d r e n a l i s t a PDP 01. 12. 2008 ??? olivija PDP 02. 12. 2008 ??? tian*zoja PDP 03.12. ??? Julllija ??? skorpika PDP 05.12. ??? julika PDP 06.12. ??? jasa PDP 07.12. ??? nadaklemen PDP 09.12. ??? moonshine PDP 12.12. ??? pišapela ??? mami1979 ??? ajda26 ??? december28 ??? ketii ??? Tedi77 ??? nAny84 PDP 13.12. ??? JAPE ??? julijana ??? patkapatatka KATERA BO DANES PRVA ??? PDP 14.12. andya PDP 15.12. Puella Zanositev PDP 16.12. b lollypop Suni Ti pa kar nisi na vrsti!!! Blackcoffee je že zdavnaj RODILA, Kaj pa druge zdej čakamo?? nič ni zastojn, bote dale za coffee! Tukaj pa je link za smajlije! http://www.pic4ever.com/
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 13:51:55
|
|
|
|
čebeli
|
Hm, deklice, men se zdi, da tile seznami kar niso ažurni... Povejte, kaj manjka...da popravim. Nadya, tvoj zadnji seznam je še imel vse tisto, kar si napisala naj popravim...sam se mi pa zdi, da so še njmn 3 pupe novopečene mamice...sam ne morem najt katere...HELP!!!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 15:01:18
|
|
|
|
nadya
|
Tuki na tvoji čakalni listi so rodile že: patkapatatka in andya. Ne vem če je še kera
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 16:02:21
|
|
|
|
mavrica72
|
ninica04 - hvala za spodbudne besede. Tudi jaz naj bi imela takšen CR, kjer naj bi bila skoz budna. No, bomo videli kako bo izgledalo vse skupaj. Me je pa danes popoldan spet začelo vse tiščati spodaj. Ampak vidim, da nas ima kar nekaj podobne težave. Grem sedaj spet malo v ležeči položaj, pa pridem zvečer še kaj pogledat, če bomo imeli tudi danes kakšno novo mamico .
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 16:02:34
|
|
|
|
čebeli
|
muce, naš mesec kliče!!!! Č A K A L N A L I S T A t o p a d r e n a l i s t a PDP 01. 12. 2008 ??? olivija PDP 02. 12. 2008 ??? tian*zoja PDP 03.12. ??? Julllija ??? skorpika PDP 05.12. ??? julika PDP 06.12. ??? jasa PDP 07.12. ??? nadaklemen PDP 09.12. ??? moonshine PDP 12.12. ??? pišapela ??? mami1979 ??? ajda26 ??? december28 ??? ketii ??? Tedi77 ??? nAny84 PDP 13.12. ??? JAPE ??? julijana KATERA BO DANES PRVA ??? 14.12. ??? A se katera javi? PDP 15.12. Puella Zanositev PDP 16.12. b lollypop Suni Ti pa kar nisi na vrsti!!! Blackcoffee je že zdavnaj RODILA, Kaj pa druge zdej čakamo?? nič ni zastojn, bote dale za coffee! Tukaj pa je link za smajlije! http://www.pic4ever.com/ [/quote]
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 16:17:21
|
|
|
|
ajda26
|
ČESTITKE VSEM MAMICAM IN SVOJIM . PRIDNO SE CRTAJTE IN UŽIVAJTE. Sama sporočam da sem našega malega fantina (52 cm in 3580 g) povila 3.12. v lj porodnišnici. Sva že veselo doma in se pridno crtamo. LP ajda 26
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 17:08:35
|
|
|
|
sonček85
|
jeeeeee kako sem vesela ,da sem prejela tvoj sms ob12.28 ,da greš v B ,ker gre zareS In samo čakala ,da boš sporočila MAMI SEM no in to sem dočakala včeraj ob 18.33 no pa še tole: Spet zima z dragulji nas je obdarila, najlepši zaklad pa je zate shranila, ko v roke ti "kepico" je položila, saj sinka si svojega te dni rodila. Naj sreča bo tvoja brez mej in brez dna, čestitam ti iz vsega srca!
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.12.2008 17:12:33 >
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 18:10:21
|
|
|
|
december28
|
Čestitke vsem novim mamicam!!! Jaz pa še kar čakam, da se kaj premakne... jutri imam zjutraj pregled...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 18:24:53
|
|
|
|
*nina*
|
IZVIRNO SPOROČILO: december28 Čestitke vsem novim mamicam!!! Jaz pa še kar čakam, da se kaj premakne... jutri imam zjutraj pregled... evo ga pri meni je isto in isto imam pregled jutri
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 18:39:19
|
|
|
|
december28
|
Ja, smo že kar malo boge, ane... Ampak, če prav vidim imaš ti rok šele 25.12., tako, da imaš še kar nekaj časa...kam se ti pa tako mudi...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 19:55:27
|
|
|
|
Puella
|
Jaz se javim, da bom prva mamica jutri. Samo kaj ko naš ni za to . Tile zadnji dnevi se mi tako vlečejo, pa kar nagaja. Se začnejo popadki, pridejo na pet minut, pa se čez pol ure nehajo. Joj, joj... Sem kar malo slabe volje. Še dobro, da ta prvi sin non stop hoče, da se igram z njim in se tako zamotim, sicer bi se mi še strgalo od tega čakanja . No, saj bo. Več kot dva tedna po PDP nas itak ne bodo pustili čakati. Spodbudno, kajne . Srečno vsem in mirno noč vsem mamicam in dojenčkom
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 20:57:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Malo za lušte vam delat, pa vam potem mogoče kaj prej voda odteče ... tole je naša flenča, danes ko je stara natanko 3 tedne in 3 dni: Drugače pa predvsem ČESTITKE VSEM NOVIM DRUŽINICAM!!!!! Sploh ne sledim več katera vse je že rodila, tako da mamice, v kolikor imate kako minutko časa, se pridite pofočkat na novo temo!
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 20:59:13
|
|
|
|
*nina*
|
sej tud 25.12 ni več tako daleč....dost jih je že rodilo in se meni zato toliko bolj vleče
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 21:53:46
|
|
|
|
nadya
|
Ajda 26 čestitke za pobalinčka Otika ti nas pa prihajaš samo dražit . Kok je cukerček Nežika Vidim da nas ma dost jutri preglede oz. ctg-je. Upam da bo vsaj za kakšno vzpodbudna novička. Teli zadnji dnevi se res vlečejo
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 14.12.2008 22:16:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadya Otika ti nas pa prihajaš samo dražit . Vem ... ne morem iz svoje kože
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 15.12.2008 7:43:37
|
|
|
|
CIPRESA
|
Punve vas občasno še malo pridem pogledat in prebrat Vsem želim da vam ure čakanja čim prej minejo, vem da že tako težko pričakujete ampak tudi za vas se bliža konec čakanja. Naspite se kolikor se morete in pocartajte pri vaših potem nebo več toliko časa za to, bo nekdo drug potreboval vaše cartanje Držim pesti da čimprej in čim manj boleče povijete svoje štručke
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 15.12.2008 8:51:51
|
|
|
|
neisha80
|
Zdravo.Tudi mi še zmeraj čakamo...Kako pa je Julika,katera ve?
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 15.12.2008 9:51:41
|
|
|
|
ellena
|
jaz bi tudi že šla v Rim...
|
|
|
|
RE: Decemberke 2008 - 2.del 15.12.2008 9:55:32
|
|
|
|
ninica04
|
dobro jutro.... Otika - ne nas dražit, smotka . Je pa prav fajna tale tvoja Nežika. Pa kaka frizurca, bote že kmal rabli frizerja.... Tudi jaz še vedno v pričakovanju, sem mela sicer ponoči prave šove, popadki na 10, nato na 5 minut, dve ure. Potem pa sem zaspala in s tem so zaspali tudi popadki . Jst sem se pa že tolk veselila, da bo končno vsega konec... pa še tolk vsega se dogaja te dni: mala bo kmalu mela rojstni dan, kr ene delavnice so za otroke, pa dedki mrazi.... pol pa kr gruntamo kdo jo bo kam pelu, pa kako bomo, pa praznovanje njenega rojstnega dneva.... vse na kupu. Nočem jo pa prikrajšat za karkoli, da ne bie v štartu potem zasovražla bebice . Ma spet kompliciram...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?