ninocka
|
Zdej mam par minutk casa in upam, da mi rata kaj skup spacat Danes sem doma na bolniski in imam obadva mala doma. Evana mam doma yaradi noric, ki so sicer ze skor cist izginile, ampak je cez vikend ful kasljal in ga imam danes se doma, Ruben ma pa vnet usesek. Smo sli v soboto k svakinji na obisk in je tam skoz jokal in se samo pri meni crkljal, potem mi je pa se yaspal v narocju. Sva mislila y mojim, da je tolk utrujen, ker je skoz zehal, pa prostora ni poznal, pa se necakinja je vsake tolk casa ga hotla mal pocartat, pa mu ni pasalo...Zvecer smo ga dali samo spat in je celo noc lepo spal, vrocine tko al pa tko ni mel, vceraj zjutraj je mel pa cist zalit usesek z gnojckom. Smo sli na metelkovo in smo dobili antibiotike, rugace je pa ze OK. Sem ga komi lovila tam po ZD, ker se mu je tolk dogajalo Je ygledalo, kot da smo ydravega otroka mal na obisk pripeljali. Danes je tud OK, nic ne joka la pa se drzi za uho, zgleda je zdaj, ko se mu je gnojcek zlil, ze OK. Pri Evanu je pa ravno obratno - ko se mu zlije, ga zacne bolet... Drugace smo se pa nehali dojit - zdej ze priblizno kaksna 2 tedna. Ga je moj zvecer yacel dajat spat in je dobil flasko caja. Spil je par pozirkov, potem pa zaspal. Ponoci se je zbudil ful manjkrat, pa se takrat je mal po flaski cajcka popil, pa zaspal nazaj, al je pa smao pojamral in spal naprej. Moj mu je potem pocasi zacel dajat se flasko s kakavaom - najprej je spil pa pozirkov in potem naprej caj, pa je vsak dna slo vec, tko da ydaj spije priblizno pol flaske (1.5 dcl) in lepo zaspi. Se mi zdi, da tudi ne pogresa prevec joske oz. vsaj nic ne nakazuje, da bi se se kaj dojil. Sem fulvesela, ker je slo v bistvu tolk na izi in ponosna na mojga, ker se je res potrudil V vrtcu je OK, zadnje 2x ni niti jokal vec, ko sem ga oddala, je pa fuul vesel, ko me vidi. Baje je v vrtcu priden, se zmeraj s sabo vlaci tistega oslicka, je pa rekla pomocnica, da ga pa vedno da tistemu otroku, ki joka, da se potolazi Doma se ful rad igra z evanom in mojim, sploh ocka je zdej blazno IN pri nas. Vsakic ko ga vidi se dere ata ata ata in ful siba k njemu. Pa ful se stiska in crklja pri njemu. Danes sta se z Evanom igrala s poganjalckom in se Ruben usede nanjga (ne zna se poganjat, Evan ga je pa v tej starosti obvladal v nulo), potem se pa obrne in se dere A, A, A...Evan pa rece: Rubencek, sej ze grem, pa te bom porival okorg...in je blo potem enega veselja in smeha Ja, pri nas bomo pa tudi zibali Hvala vsem za cestitke Rok imam po UZ 11.07., po zadnji M bi ga pa mogla met 23.06. Naslednji ponedeljek imam NS, tam mi morajo itak se enkrat potrdit rok. Sem mela pa lih eno samo samcato M po porodu Vsi smo ful veseli, obcasno mi je slabo, ampak ni primerjave s slabostmi pri Rubnu. Sem lih nekaj vmes med obema prejsnjima nosecnostima glede pocutja. Edino utrujena sem pa na polno in spim ze ob 8:30 zvecer. Tko da nobene moje nadaljevanke ne vidim Doma ze vsi vejo, so tudi vsi veseli, moja mami edino skbi, ker je tolk mal razmika med obema nosecnostima (zaradi CR). Tud G je najprej malo yaskrbljeno reagiral, pol je pa zracunal, da bo itak vec kot 1 leto med porodi, pa je rekel, da je OK. Tega me je blo drugac najbolj strah, da bi mi rekel, da je prehitro... No, pa moram it, ker je Evanu dolgcas v samemu v sobi. Danes ma moj oci RD in grem pol na obisk in me zdej ze 1/2 ure sprasuje, kdaj gremo, pa kdaj se bo bubi zbudil Gruska, kaksne so bile reakcije pri tebi, ko si povedala, da si v tretje noseca (mislim zdaj s Tajo, ko si bila)? Meni vsi pravijo Ful sta pogumna, svaka ti cast, jst se ne bi upala...