Alfabeta
|
Čeerr! Najprej Katja in Manca !! Vse najboljše klepetka kako lepa slikica . Jaz sem si zadnjič predstavljala, ko si napisala, da si pobarvala opremo za mažoretke, da so modre barve....Zakaj že Aja, pa sramežljivost je moja vrlina, ja ja stanči, pa si ti ziher, da ta dohtar ni mal , ker tole je pa višek vsega. Mislim žaljivka, tisto prej itak, ampak da še tebe žali. Jao, pr meni tud ne bi dobro odnesel. Jaz imam preveč poznanih vsepovsod....to bi šlo pa po zelo hitrem postopku naprej Pa upam, da je Lan kaj boljši mala pikica, tvojega seznama še nisem pohvalila. zelooo lepo, pridna, ker se tako lepo potrudiš za nas Teta Majra, tvoj post mi je bilo pa tako lepo prebrat, ker si se res potrudila z dolžino, kar zadnje čase ni bilo v tvoji navadi sunny in Neja....za spanje, da bi se poštimalo in da bi kaj bolje spale Sicer pa vem kako ti je. vabilo za božička....pri nas ga tudi dobijo otroci od 1-6 let...Ampak ker gremo s Filipom, bo šla pikica zraven, tak da ga vsaj vidi sani, vrečke imajo v Sparu, so pa Space bag, pa da ne boš presenečena, ker niso prav nič poceni. Meni še ne dihtajo, nimam pojma zakaj martinca, upam, da je Patrik kaj boljši nana,vidim, da obvladaš tudi ribe, njihovo kombiniranje,.... Kaj pa ne poveš klepetka in nana..... jaz pa berem klepetkin post o mravljinih in se čudim, kjer hudiča v tem mrazu so pa do vaju prišli mravljinci mala pikica še vedno stiskam pestke, da prenehajo bolečine v kolenih muzika, a bi mi na zs spustila tisto o kapljicah...prosim...Jaz ji sicer sedaj dajem Revito, matični mleček, ampak ne vem če kaj nuca. Drago je pa ko . Pa ni panike, če bi imela filing da nuca. Res pa ga šele kak teden pije, ker prej niti pod razno nismo uspele spit ničesar iz česa drugega kot iz dojke limma za nazaj za spanje, pa upam, da ji je ostalo v navadi dašabina, upam, da je Miha kaj boljši intruder, upam da Dragona še ni in da pride namesto nje Božička No, pri nas je pa stanje boljše (trkam na les, da ostane Knock, KNOCK), se lepo izkašljuje, tak da upam, da bo, da gremo v ponedeljek v varstvo...Ne vem če sem povedala, da jo bo do božiča pazila ena gospa, ki ima v varstvu še 3 otročke, malo starejše od Ajde, pol leta. Potem pa gremo 5.1. v vrtec......Še prej imamo to sredo cepljenje, pa dvomim, da bo kaj. AMpak pregled za vrtec pa upam, da bo potdil, ker brez tega nas ne vzamejo No, sem pa kar zaposlena zadnje dni. Sem pekla včeraj ene piškote, pa nohtke sem si naredila zvečer SAMA,....pa en mali miljon stvari vmes. Mož je na furi, v Nemčiji, tak da smo že od četrtka sami, ampak smo preživeli, ker smo itak tega navajeni. Sem kaj pozabila.....hmmmm, ziher, ker sem vmes že vse pozabila Aja, še to....Vaney, si še kje živa ali so te malčki že čisto uničili? Tvoj vem, da je priden, sinko mislim . Še nekaj me zanima....kako uspavate tiste, ki so navajeni na vse kaj drugega kot ležanje v postelji in posledično uspavanje Bo kriza, se mi zdi Evo, da ne boste rekle, da nisem pridna s pisanjem
|