|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
13.12.2008 0:02:35   
majra
Čer!

Muzika, ne mores spati? user posted image

(odgovor članu aaaaaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.12.2008 0:16:20   
majra
Eh, pa mi je pobegnila user posted image

Čer, Daska! Še ena januarčica, ki zbiraš pogum, da se oglasiš? Ti kar. Potrebujemo nove sile, ker stare so začele štrajkati user posted image  Pa kje ste, ženske? Ste vse na FB in podobnih zadevah?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.12.2008 0:32:19   
majra
Monia, ALjaž, Lan, Lana vse najboljše user posted image user posted image user posted image
Mala pikica, zelo lep seznam. Kako si ti pridna user posted image

Klaja, tvoji punci sta pa ful pridni, da si pustita zobke umivat user posted image  Katja mi sedaj več ne pusti, zgleda da jo ful dlesni bolijo, nočem jo pa silit, da ji ne zamerim. Si pa sama po večerji ščetka user posted image  jo je prav lepo gledat, kako gloda ščetko in se reži zraven

Klepetka user posted image user posted image user posted image
O, smo odkrile izvor tvojih napakuser posted image  A veš, da jih jaz nikoli ne pogruntam v tvojih postihuser posted image

Štajerke, kaj pa kakšna foto dokumentacija?

Patrik user posted image user posted image user posted image

Triš, tudi ti imaš prekrasnega božička

Miha user posted image user posted image user posted image

Stanči user posted image

Jao, kako ste ene pridne s peko user posted image  Ok, dajte mi razložit kako vam to rata? Moja bi se nonstop okoli štedilnika motala, pa je škoda mojih živcev. Vsak izgovor je dober, ne user posted image  Triš, bom še jaz prišla po eno škatlouser posted image

Neja user posted image user posted image user posted image  Sunny user posted image

masažni aparatek-jaz bi raje kakšnega oreng možakarja, da me zmasirauser posted image  uh, bi pasalo

Mala pikica user posted image , upam da se stanje kmalu popravi

aaaaaaa, sem šla preštet koliko a-jev imaš, da ne pozabim kakšnega user posted image  Smem vprašat od kod ideja za a-je? Dobrodošla Lejla-ful lepo ime. Ti misliš, da je tvoja suhec? Moja je bila še kilogram lažja od Lejle pri 9.mesecih, pa si predstavljaj. MIdva pa ne veva po kom je suhec, ker sva oba konkretna človeka-vsak za dva user posted image

Pa sem prišla do svojega posta. Teta Majra ima monologe, ker se ji ne spi user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.12.2008 0:35:43   
majra
O, smo že 13., tako da lahko zaželim mojemu detetu vse najboljše za 11.mesecev user posted image
Še en mesec pa bo user posted image  in bomo pihali svečke user posted image

No, zdaj me pa že patetika daje, tako da grem rajš kaj koristnega narest-likatuser posted image

Lahko noč oz. dobro jutro

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.12.2008 0:38:08   
majra
Se pardoniram za monologe oz. smetenje. Sem iskala kakšnega smajlita, ki na kulturen in simpatičen način kaže jezik, pa nisem našla. Bo tudi ta dober user posted image  user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
13.12.2008 5:32:24   
TRIŠ
Ljubljana sem se pa sedaj prav smejala ,ko si povedala ,da ga imate vi tudiuser posted image .

Katee
ta aparat pa ima naša teta in je fenomenalenuser posted image

Mala pikica user posted image user posted image user posted image user posted image da se kolenčka čimprej poštimajouser posted image user posted image user posted image user posted image .Hišica pa je krasnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Majra ti samo pridi,jih bom prišparalauser posted image .Kadar pa jaz pečem pa se Žan zaposli z mojimi predali in omarami.Odprem mu jih in potem je eno uro mir,samo bog ne daj da takrat kdo pride,ker ne bi imel kam statuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
13.12.2008 8:17:58   
Sunny Morning
Dan.

Naša noč...user posted image user posted image user posted image . Do 1.00 je spala vse skupaj dve uri. Ostalo je bilo pa jokanje, pa kašljanje, pa nos sva pucale in zgleda, da je ugotovila, da ji je po pucanju noska bolje in zdaj samo bolj stoka, HB. Od 1.00 do 4.30 sva kar nekako spali, potem pa je bilo do 7.00 isto. Upam, da bo okrog 9.30 pala dol vsaj za eno urco, da tudi jaz pridem k sebi.

Naš user posted image je šel pa v Dolomite na otvoritev smučarske sezone, pa se reveži sploh ne morejo smučat, ker naprave ne delajo zaradi prevelike količine snega. Pravi, da so včeraj pucali sneg po strehah in da ga je sigurno 2m, ker so bili ljudje manjši. Noro.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Ja kaj pa se to zadnje čase dogaja, da je tako malo napisanega? Upam, da nas nekatere ne zapuščate počasi user posted image

Tudi to se bo včasih zgodilo, ampak mislim, da za zdaj ni bojazni.

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Jaz sem tako vesela, ker je Gašper dobil vabilo na božička in sicer od občine user posted image Sem pred časom slišala, da jih pošiljajo šele po drugem letu starosti, pa zgleda da ni tako.

Pri nas dobijo vabilo otroci, ki v tistem letu dopolnijo 1 leto, torej ga Neja ne bo dobila. user posted image  Upam, da me razveselijo.

Stanči user posted image

mala pikica user posted image za tvoja kolena in kolke.user posted image

aaaaaaa naša Neja je imela samo 200g več ampak je bila pa 6cm daljša...tudi pravi suhec.

IZVIRNO SPOROČILO: majra
MIdva pa ne veva po kom je suhec, ker sva oba konkretna človeka-vsak za dva user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
13.12.2008 8:19:23   
Sunny Morning
KATJA
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
13.12.2008 9:15:29   
klepetka
Jutro!
kuham kavico

user posted image

KATJA , VSE NAJ NAJ

user posted image

majra, user posted image  t i si pa bila včeraj nekam razpoloženauser posted image .No, in ne da niz a opazit mojih napak?! O kako si ti fejstuser posted image .Samogovori so ti šli pa suepr od rok user posted image

aaaa, ful lepo ime ima hčerkica. Glede njenik kilc pa je naša Lana čist na istem.In ob rosjtvu in pri 9. mesecihuser posted image

mala pikica, danes em pa tebe sanjala ponoči. user posted image user posted image

suny,user posted image , Neji pa user posted image user posted image

mml  je pa tud nekam sramežljiva ratala zadnje čase, pa sani tud, pa alfabeta tud, pa ostale tud,.....user posted image

naj bo dovolj za zdaj, ke rmoram otroke zruihtat ; gremo v Kočevje na neko  prireditevuser posted image Nič se m ine gre v tem vremenu, ekr se bo to odvijalo zunaj po mestu.

Neposredna povezava do sporočila: 2134
13.12.2008 9:37:38   
majra
Dan!

Hvala za čestitke!

Jap, Klepetka, sem končno po parih dneh spet ful razpoložena. ;Me je to vreme čisto potolklo. Sem pa danes čisto naspidirana čeprav sem šla šele ob 3 spat in bila ob 6 že pokonci

Šla bi kam pa je vreme zanič, pa user posted image  dela. Joj, kako mi gre to sobotno delo na živce. Nimamo nič od vikenda, ob sobotah dela, nedelja je pa gospodov dan, se počiva in se ne hodi okoli-filozofija mojega G.user posted image

Mi tudi ne bomo imeli Dedka Mraza, smo premladi user posted image  Je pa dobil G. v službi bon 42 € za Katjo za Dedka Mraza user posted image  Smo tega še bolj veseli.

Sunny, upam, da sedaj že spite user posted image

Grem kuhat, pa s Katjo v boj za spanje. Smo že 2x probale spat, pa je jokala kot dež user posted image  sem odnehala, ker je nimam srca poslušat kako joka

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
13.12.2008 10:01:48   
sani1
Dan!

klepetka- hvala za kavico. Se je prilegla, ker današnja noč ni bila ravno najboljša...

Vsi bolančki hitro se pozdravite!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mml- lepo praznujte danes in v prihodnjih dneh.user posted image  
Manci pa vse najboljše in naj bo taka mala nagajivka še naprej!!! user posted image user posted image user posted image

Zdej imam pa jaz eno prošnjo ali user posted image  

1. ima katera kakšen recept za piškote, ki so tako božično naravnani (cimet...)  Bom drugi teden pekla piškote...user posted image

2. kje naj kupim vrečke za shranjevanje, ki se vakumsko stisnejo ( no tiste za sesalec)?

Lep da vam vsem skupaj želim!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
13.12.2008 10:13:23   
mala pikica

user posted image

user posted image

user posted image 19.11. karmyka - LEA in TEA
 1460 g, 43 cm in 1350 g, 40 cm
user posted image  14.12. ljubljana - JAKOB
3625 g, 52 cm
user posted image    18.12. malamedika - JURE
2950 g, 47 cm
user posted image  21.12. sani - MANJA
1875 g, 42 cm
user posted image 23.12. karatina - KARIN
3570 g, 50 cm
user posted image 24.12. piškamiška - NEJC
2030 g, 44 cm
user posted image 25.12. mala pikica - GAŠPER
3450 g, 51 cm
user posted image 27.12. nana35 - KLEMEN
3340 g, 51 cm
user posted image 30.12. katee - ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm
user posted image  30.12. sonček balonček - MARUŠA
3400 g, 50 cm
user posted image 01.01. klepetka - LANA
3900 g, 54 cm
user posted image 02.01. martinca - PATRIK
3320 g, 50.5 cm
user posted image  03.01. aurora6 - ANITA
4195 g, 53 cm
user posted image 04.01. benika - JAKOB
3500 g, 50 cm
user posted image  04.01. ursalara - LARA
3375 g, 50 cm
user posted image    05.01. katarinas - LARA
3560 g, 54 cm
user posted image 06.01. sunny morning - NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image    06.01. suzanaKK - ALJAŽ
2950 g, 51 cm
user posted image 07.01. lutiropan - KAJA
3250 g, 50 cm
user posted image 08.01. raja - AJDA
3000 g, 50 cm
user posted image 09.01. lusa - DAŠA
3500 g, 52 cm
  user posted image 10.01. sončnica_8 - MATIJA
11 kg, 80 cm
  user posted image 11.01. ursulina - LENART
3350 g, 52 cm
user posted image 11.01. katrin RR - ANŽE
2790 g, 47 cm
user posted image    11.01. muzika - JAKOB
3340 g, 51.5 cm
user posted image 12.01. nussy - MONIA
3590 g, 52 cm
user posted image 12.01. lejla14 - ALJAŽ
3720 g, 51 cm
user posted image 12.01. stanči - LAN
4100 g, 54 cm

user posted image 13.01. majra - KATJA
3520 g, 52 cm
user posted image 14.01. nalin RR - JONAS
3450 g, 53 cm
user posted image 14.01. lunca1 - LUKA
3850 g, 53 cm
user posted image    14.01. urssyy - VIVIEN
3500 g, 50 cm
user posted image    14.01. septembrka - ANA KAROLINA
3290 g, 51 cm
user posted image 17.01. anchikaa - DAŠA
3520 g, 50 cm
user posted image 20.01. dašabina - MIHA
3820 g, 52 cm
user posted image 20.01. triš - ŽAN
3380 g, 51 cm
user posted image    21.01. tinča1 - DANIEL
3230 g, 48 cm
user posted image 21.01. aaaaaaa - LEJLA
3950 g, 53 cm
user posted image  22.01. klaja - HANA
3350 g, 50 cm
user posted image    22.01. barbas - KLEMEN
3810 g, 54 cm
user posted image 22.01. intruder24 - VID
3080 g, 51 cm
user posted image 23.01. vaney - ANŽE
3160 g, 52 cm
user posted image    23.01. golobček - NINA
3920 g, 54 cm
user posted image 25.01. limma - NEŽA
2740 g, 50 cm
user posted image 26.01. łiłi - TEO
2990 g, 51 cm

user posted image 29.01. anitav - JAN
4550 g, 54 cm
user posted image 30.01. mml - MATIC
3700 g, 54 cm
user posted image  30.01. obrigit - ŠPELA
2760 g, 49 cm
user posted image 31.01. alfabeta - AJDA
3550 g, 52 cm
user posted image 31.01. s00s - JAN
3250 g, 52 cm
user posted image 02.02. koala - ALEX
3200 g, 50 cm
user posted image 12.02. baby_08 - LANA
3980 g, 54 cm

Mamice praznujejo   user posted image    

januar:
2.1. vaney

februar:
1.2. sani1, 1.2. sončnica_8, 9.2. karatina,
27.2. katee

marec:
1.3. mml, 14.3. suzanaKK, 21.3. anitav
23.3. obrigit

april:
3.4. dašabina, 5.4. nana35, 26.4. alfabeta,
27.4. mala pikica, 27.4. s00s, 29.4. sunny morning

maj:
9.5. zasanjana

junij:
2.6. klepetka, 12.6. lusa, 19.6. aurora6,
27.6. ursalara, 30.6. ljubljana

julij:
24.7. koala

avgust:
11.8. triš, 25.8. golobček, 27.8 baby_08
30.8. lutiropan

september:
1.9. intruder24, 15.9. muzika, 19.9. limma,
27.9. nalin RR

oktober:
27.10. martinca, 29.10. ursulina

november:
1.11. barbas, 10.11. klaja, 13.1. karmyka
26.11. anchikaa

december:
5.12. lunca1, 20.12. nussy, 21.12. benika
24.12. łiłi

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
13.12.2008 10:40:08   
nana35
klepetka,verjemi da če bi bile tvoje ribe teleskopke,kot misli martinca,potem bi to še dobro videla,ker tako izbuljenih oči nima nihče na tem svetu!!

mala pikica,to,da je tako malo napisanega so samo predpriprave na službo,ko bo res tako malo napisanega...za zjokat.
Ja in super da si se odločila za ptičjo hišico,meni je tudi všeč ideja,pa hiška je tudi lepa,kaj šele ko bodo ptički tako veselo zobali iz nje v teh mrzlih dnevih.user posted image

muzika,moram reči,da je tudi meni všeč vaš domek,ker je tako topel in domač,pa velikooo igrač za Jakoba in obiske,sploh bo čudovito,ko bo zgoraj vse končano...Imaš lepo kuhinjo,mi je všeč,ker je svetla in veliko prostora,pa seveda kaj je najboljše?Da je veliko oken in svetlobe,to mi je od vsega najbolj všeč.Upam,da boste v vašem domeku zelo srečni.
Pa hvala za nasvet,bom pogledala za tole podarimo.si,ker imamo doma veliko stvari,ki niso za v koš,pri nas pa delajo samo gužvo.
Aja,pa Klemen je bil tudi 1x bolan in to,ko smo prišli z morja,drugače je pa zdrav in že trkam...upam,da ga nisem prehitro pohvalila.

katee,jaz tudi ne vem,če sem dobila naslove,bom še 1x preverila in ti sporočila.

majra,kakor muzika-obe prideta sem malo prepozno...user posted image pa se bolj sami s seboj pogovarjata.Bo treba prej pred računalnik pa potem dragega pocartat.
Fotodokumentacijo pa imata m.pikica in muzika.

Naša noč je bila kar vredu,moram reči,je pa včeraj Klemen samo jedel da so se že vsi čudili.In zadnje čase samo še je,zjutraj pa že ko se pripravlja hrana za nas in za njega dela am,am,am in že kar izsiljuje,potem pa je in je...kaj bo s tega otroka,upam,da ne bo debel.

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
13.12.2008 10:43:42   
nana35
KATJA vse najboljše!!!!!

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
13.12.2008 10:45:21   
mala pikica
sunny upam, da bo v Dolomitih vse v redu. Pri poročilih govorijo, da je skoraj 1000 SLovencev tam, ki ne morejo domov. Pa upam, da bodo noči kmalu boljše user posted image

majra ni nič kaj prijetno tako klepetati sam s sabo ne?

klepetka upam samo, da nisi imela kakšnih nočnih mor user posted image

sani ti težko kaj pomagam. Piškotkov se še nikoli nisem lotila, pa se tudi letos odločam, če bi ali ne bi, pa tudi glede vrečk ti ne vem svetovati.

aaaaaaa meni je tudi ime Lejla tako všeč. Se vedno spomnim na pesem Lejla user posted image

Katja vse naj, naj! Malo še, pa boš pihala svečko!

user posted image

Manca vse najboljše ob 3.rojstnem dnevu! Pa veliko veselja z Maticem!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2140
13.12.2008 11:17:11   
Sunny Morning
mala gospodična MANCA
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2141
13.12.2008 11:18:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: majra
Sunny, upam, da sedaj že spite user posted image

Kaj naj rečem...MALO MORGEN! Še zdaj nič. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
13.12.2008 12:20:57   
katarinas
Dan!

Mi smo kar dobro spali, sva pa z Laro že imeli obisk, naju je obiskala dobra prijateljica s katero se redko vidimo in je kar pasalo malo počvekati....zdaj pa odhaja, se seli za nekaj mesecev v Bruselj k fantu....joj kako ji bo luštno....oh dobri stari samski časiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Naša noč...user posted image user posted image user posted image . Do 1.00 je spala vse skupaj dve uri. Ostalo je bilo pa jokanje, pa kašljanje, pa nos sva pucale in zgleda, da je ugotovila, da ji je po pucanju noska bolje in zdaj samo bolj stoka, HB. Od 1.00 do 4.30 sva kar nekako spali, potem pa je bilo do 7.00 isto. Upam, da bo okrog 9.30 pala dol vsaj za eno urco, da tudi jaz pridem k sebi.

Ah ubogi sta obe....user posted image da čimprej mine!

Naš user posted image je šel pa v Dolomite na otvoritev smučarske sezone, pa se reveži sploh ne morejo smučat, ker naprave ne delajo zaradi prevelike količine snega. Pravi, da so včeraj pucali sneg po strehah in da ga je sigurno 2m, ker so bili ljudje manjši. Noro.

Hmmm sem včeraj slišala, da sploh ne morejo od tam, so tudi ceste zaprte.  

Sunny sem dobila slike, hvala.

KATJA & MANCA VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Jaz sem bila pa včeraj v službi, sem šla po ključe in uniformo pripravit...in zdaj gre res zares, v ponedeljek bom res tam ob 7. zjutrajuser posted image . Mislim, da mi bo težko tako zgodaj vstat, sem bila celo leto navajena vstajat vsaj okrog 8-ih. Ampak se pa že zdaj počutim, kot da ne bom nič znala, kot da sem kakšna praktikantkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2143
13.12.2008 13:43:01   
lutiropan
Katjauser posted image

Manca
user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
13.12.2008 14:39:42   
Anonimen
Dan!

Mi smo pa bili danes dop na slikanju v foto asja za koledarje in voščilnice. Sta bla mala prav božička lepa. Potem pa smo se šli še mal potepat k enim prijateljom na obisk.

Sedaj oba čmrlja spita, kosilo smo pojedli, jaz pa mal še čokolado mljaskam in tukaj vas berem...kako pašejo fraj minutke, ko daš lahk mal na off vse.

Muzika hvala za mail, samo kolikor jaz poznam svojo ravnateljico ne bo čist nič navdušena nad tem. Kako si pa ti uspela se to dogovorit? Jaz delam na majhni šoli in ne vem...Pa dej tudi meni posreduj info glede kapljic, je vedno fajn imet kakšno rezervo.

Klepetka pri vas pa je tudi kr pestro, se velik potepate, a ne?

Sunny zate en velik objemček, za Nejo pa da ji se čimprej spuca nosek.

(odgovor članu aaaaaaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
13.12.2008 14:48:28   
nana35
Jaz bi imela recept za čupavce!!!Saj veste,biskvit,povaljano v čokolado in v kokos!!

Hvala in prosim če se me katera usmili.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
13.12.2008 14:55:27   
mala pikica
nana izvoli TUKAJ user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
13.12.2008 15:55:08   
Anonimen
Katja
user posted image

Manca za tvoj 3.roj.dan
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2148
13.12.2008 16:46:22   
mml
Dan,

Manca se vsem najlepše zahvaljuje za čestitke in lepe želje in vam pošilja eno veliko
user posted image

Je pa bogica včeraj dobila vnetje ušesa....kar tako iz nič, veselo se je kopala in ko je šla ven je začela tožit, da jo boli uho, sem mislila, da ima noter vodo...po tem pa iz minute v minuto slabše in hud jok, bobnič se je pa tudi čisto pomotnil. Po Calpolu nič boljše, tako da sem ji dala AB in Voltaren, po tem je pa revica po kakšen pol ure zaspala, no ponoči je dvakrat prišla naokrog, sva sem malo crkljali, je bilo skoraj kot pred tremi leti, ko se je rodila malo pred 4. zjutrja user posted image . Se mi sploh ne zdi, da je že toliko časa, ko sem jo prvič dobila v naročje, tako malo, toplo dišeči, z radovednimi očmi user posted image , v tistem trnutku zame najlepšo in najpopolnejšo...

klepetka tiste ribe so črni moli user posted image , se pa množijo s svetlobno hitrostjo user posted image . Sem bolj tiho zadnje čase, ker nimam kaj dosti za povedat, ker se mi kaj dosti ne dogaja, pa časa imam hudo malo...priprave na Mancin RD, izdelava voščilnic, pisanje članka...po tem mi pa za RR počasi zmanjka časa

katarinas par dni boš potrebovala, po tem boš pa spet v stari delvoni formi...jaz sem potrebovala ene tri tedne, da sem dobila res tisti pravi občutek, prej se mi je zdelo, da sem sigurno kaj pozabila user posted image . Ja jutranje poležavanje je pa ena izmed lepših stvari porodniške user posted image

sani sem ti na ZS poslala recept za dišavne piškote...so zelo enostavni za naredit in suepr dišijo in so tudi za jest super dobri user posted image , no vsaj meni so všeč

Katja vse najboljše
user posted image

Vsi slavljenčki zadnjih dveh dnevov...z zamudo, ampak od srca...VSE NAJBOLJŠE
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
13.12.2008 18:54:23   
koala
Katja vse naj naj
user posted image

Manca vse naj naj
user posted image

muzika, jaz bi samo ime kapljic, ker sem pozabila kako se jim rečeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

mala pikica me je kar stisnilo ko si napisal kdaj imaš komaj MR, kriza,. Upam da ne bo bolelo preveč,

Danes so me pa v Tušu takooooo presenetili, smo bili tam v nabavi in so imeli božička, pa se mi ni dalo gužvat z Alexom, potem pa je darilce dobil kar v trgovini, pa se mi zdi da so se izkazali, saj je dobil knjigico ki bo sicer prišla prav malo kasneje, saj je veliiiiko zanimivosti v njej je pa od Walt Disneya

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?