Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:15:12
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:15:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. ti pa si faca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:15:59
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... revica, pr nas je bilo včeraj tako, danes pa sicer spi, ampak kašlja za pop.z.dit Bo pa jutri spala do 11h, tak ko je naš dans
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:16:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Jana, jaz sem bila obakrat lačna za pop , da sem komaj potiskala jst sem si pa dobr zapomnala nasvet vas izkušenih in sem se prej najedla, pa še pol..sem mela ornk zalogo zraven Ja saj kovačeva kobila je vedno bosa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:16:26
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... A res, ojoj . A jo tudi sicer kaj matra?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:16:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z mojijm sma šla en dan prej v McDonalds, kot na zadnjo večerjo , potem sem bila tako cel teden lačna kot hudič. Pri meni pa zgleda da delujejo hamburgerji , pri 1. sem vedela, morm naslednji dan v porodnišnico, kar mi je bilo prav mučno in sem mojga poslal ob 11zvečer v Tivoli po horsa. pri 2. mi je pa glih en dan prej zapasu hamburger tko da sem spet svojga poslala , (pa ga celo nosečnost tud probala nisem), če zapaše pol more letet. No če bom še gdaj noseča (upam, da ne več) in če mi bo zapasu hamburger to pomeni, da grem povsej verjetnosti naslednji dan rodit V tretje se pa zna kaj spremenit, tako da je treba še enkrat probat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:17:01
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo. moj je imel HB s sabo en tekoči jogurt in frutabelo, pa sva si podelila okrog 5h zjutraj bila pa sem tako lačna, da sem komaj dočakala zajtrk ob 7h, gres se mi še nikoli ni zdel tako božanski
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:17:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz ktako kašljam, da grem samo še pod tuš in sat. Pridne bodite, lepo spite in se tipkamo ju3 Nočko tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:17:52
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... revica, pr nas je bilo včeraj tako, danes pa sicer spi, ampak kašlja za pop.z.dit Bo pa jutri spala do 11h, tak ko je naš dans ž ja, vi ste tudi bogi... a še ni nič napredka? še vedno ušeska bubajo? sej naša itak vedno spi nekje do 10h (z mano seveda)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:18:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... ojej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:18:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo. moj je imel HB s sabo en tekoči jogurt in frutabelo, pa sva si podelila okrog 5h zjutraj bila pa sem tako lačna, da sem komaj dočakala zajtrk ob 7h, gres se mi še nikoli ni zdel tako božanski ob kolkih si pa rodila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:18:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z mojijm sma šla en dan prej v McDonalds, kot na zadnjo večerjo , potem sem bila tako cel teden lačna kot hudič. Pri meni pa zgleda da delujejo hamburgerji , pri 1. sem vedela, morm naslednji dan v porodnišnico, kar mi je bilo prav mučno in sem mojga poslal ob 11zvečer v Tivoli po horsa. pri 2. mi je pa glih en dan prej zapasu hamburger tko da sem spet svojga poslala , (pa ga celo nosečnost tud probala nisem), če zapaše pol more letet. No če bom še gdaj noseča (upam, da ne več) in če mi bo zapasu hamburger to pomeni, da grem povsej verjetnosti naslednji dan rodit evo mafi ta je zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:18:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo. moj je imel HB s sabo en tekoči jogurt in frutabelo, pa sva si podelila okrog 5h zjutraj bila pa sem tako lačna, da sem komaj dočakala zajtrk ob 7h, gres se mi še nikoli ni zdel tako božanski Potem veš kaj se je meni dogajalo, ko sem v sredo zadnjič dobila za jest, prvič pa potem v petek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:19:10
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz tudi grem, lahko noč. za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:19:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... revica, pr nas je bilo včeraj tako, danes pa sicer spi, ampak kašlja za pop.z.dit Bo pa jutri spala do 11h, tak ko je naš dans ž ja, vi ste tudi bogi... a še ni nič napredka? še vedno ušeska bubajo? sej naša itak vedno spi nekje do 10h (z mano seveda) ja upam da ga ne bolijo več, ampak ga nazaj napada kašelj.. Nejc je kakšen teden prakticiral to, da je šel spat ob 22.30-23h pa spal do 10, seveda se je vmes zbudil za jest x-krat ,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:19:35
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi grem, lahko noč. za spanje Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:20:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi grem, lahko noč. za spanje Enako tudi tebi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:20:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?) Optimistke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:20:46
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz bom tudi šla sedaj, in imam celo postlo za sebe, pa še sveže preoblečena je. Kot polhek bom spala. LAHKO NOČ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:21:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz tudi grem, lahko noč. za spanje Lahko noč nočko , lepe sanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:21:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?) Optimistke A prvič gredo dol, drugič pa ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:21:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz bom tudi šla sedaj, in imam celo postlo za sebe, pa še sveže preoblečena je. Kot polhek bom spala. LAHKO NOČ Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:21:48
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?) Optimistke no men so šle kr fajn dol...proti pričakovanju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:22:17
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc.... A res, ojoj . A jo tudi sicer kaj matra? ne, samo je že spala, pol pa se je (tik pred koncem Poirota ) zbudila in nakidala cel kup je dragi poskrbel za to, ker sem mogla konec videti - obožujem Poirota Sicer pa je tako - ona se zbudi, gre v kravco, nato se usede in gleda, nato začne žlobudrat in se smejat tako, da ji ne morš zamerit pol pa začne telovaditi - upra se na ograjico ali na noge enega izmed naju in se vzpenja noge lahko že čisto stegne tale naša telovadka. Skratka, včeraj nama je to počela od 0.30 - 3h zjutraj Zobkov pa itak nimamo - tako kot vi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:22:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella si me vprašala kako je z dojenjem in ti lahko povem, da imamo 1x na noč (prej tega ni rabila ), mleka pa imam samo za vzorec. Ga bom počasi zamenjala za čaj ali pa AM. Kasso bomo držale pestke zate v ponedeljek. A so kakšni stranski učinki? Ma saj si dosti dojila. A se spomniš kako smo bile pametne za kilce kako jih bomo zlistile in kako bo dojenje pomagalao(kot prvič?) Optimistke A prvič gredo dol, drugič pa ne? upam da ni tako
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?