Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:08:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz sem danes že cel dan brez Alje in moram rečt, da mi je prav všeč Sem bla v LJ, gledala TV, poslušam sedaj Fettes Brod- Emanuela, an Tagen wie diesen in obujam spomine na Deutschland Prav fajn je bit cel dan na off-u Alja mi je srala ponoči samo prvi dan prehlada, sedaj sta bili že 2 prespani noči in upam, da je za nami ta muka grešna. Za vse bubančke pa veliko , da se pozdravijo!!! Uživačica, ker si brez Alje dan preživela!!!! paše, a ne Ti že veš, ker si že uvedena v tak način A v ponedeljek se vi2??? ja, upam...razen če bom jaz slaba, ga bo pripeljal kdo drug Upam, da ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:08:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Ja. 1. pon, 2. tor. Ni glih težko za zapomnit zgleda sa se je sam men rojeval za vikend V nedeljo se najbolj splača rodit. To je otrok sonca in h+ga vedno spremlja sreča; Anitka A res? Kak fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:08:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z mojijm sma šla en dan prej v McDonalds, kot na zadnjo večerjo , potem sem bila tako cel teden lačna kot hudič.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:09:41
|
|
|
|
jana81
|
hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:10:11
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z mojijm sma šla en dan prej v McDonalds, kot na zadnjo večerjo , potem sem bila tako cel teden lačna kot hudič. Seveda, če sem dobila po 2 dneh za zajtrk kompot in čaj, jaz pa lačna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:10:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Jaz se Nedelja, jaz se spomnim tvojga sms, ko sem ga prebrala v postelji porodnišnice in takoj letela na net objavit novico Mat sem čohnjena jaz sem bila brez RR v P Tud tvojga sms se spomnim in CatJinga Jaz pa tvojega, tistega ki ni bil mišljen da si ti rodila Od koga SMS je bil tisto? Mislim, da ravno od CatJe ta je bila pa dobra pa ti takrat če se prav spomnem nisi imela interneta Ja in to ravno takrat ko se je najbolj dogajal. Dobila sem ga <, nikoli ne bom pozabla 22.5 popoldan, 23 zju3 sem šla pa rodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:10:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Jaz se Nedelja, jaz se spomnim tvojga sms, ko sem ga prebrala v postelji porodnišnice in takoj letela na net objavit novico Mat sem čohnjena jaz sem bila brez RR v P Tud tvojga sms se spomnim in CatJinga Ti pa imaš dober spomin In to zelo? Bi lahko kaj boljšega delala. A si mi spet misli brala??? Ne vem kaj je to pri nama. Kaka sorodna dušica. Bom počasi res začela verjet v to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:10:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa se spomnim sms-a od Barbaw, ko mi je eno uro pred CR poslala, kjer je pisalo, da mislite na mene. In to se mi je zdelo tako lepo. nisem vedela točno kdaj imaš uro, samo da je bila moralna podpora
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:10:58
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Meni niso dali nič, samo vodo v žilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:11:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja in to ravno takrat ko se je najbolj dogajal. Dobila sem ga <, nikoli ne bom pozabla 22.5 popoldan, 23 zju3 sem šla pa rodit si pa mela pestro
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:11:19
|
|
|
|
Anitka
|
Mojemu pa je tisti vikend babica umrla in sem bila cel sobotni popoldan v vežici, v nedeljo, ko je bil pogreb pa sem bila od zgodnjega jutra v P.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:11:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, sendvič sem zmazala, zdaj si grem pa še po in nekaj Uživaj Jaz sem pa in se bom pobrala spat. Lahko noč vsem! Nočko Tudi jaz vas zapuščam. Me spet joške matrajo, sem si glih prejle spumpala, pa so spet bule , kdaj bo konec te more . Je bilo 3 dni OK, pa evo spet Želim vam lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:11:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Jana, jaz sem bila obakrat lačna za pop , da sem komaj potiskala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:12:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Jaz po 2. porodu nisem bila lačna. Sem pa vsakič bruhala med popadki.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:12:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? ja, v nedeljo dopoldne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:12:28
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa se spomnim sms-a od Barbaw, ko mi je eno uro pred CR poslala, kjer je pisalo, da mislite na mene. In to se mi je zdelo tako lepo. nisem vedela točno kdaj imaš uro, samo da je bila moralna podpora Pa je res bila. Pri meni v operacijski je bila tako veselica. Grem takoj še enkrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:12:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hijenca mene so v porodni sobi nadrle, ko sem začela jest sirovo štručko pa to po 2 urah po porodu... se spomnem ko ste vse govorile nej si nesem zraven za jest, da si lačen, in sem si. Jana, jaz sem bila obakrat lačna za pop , da sem komaj potiskala jst sem si pa dobr zapomnala nasvet vas izkušenih in sem se prej najedla, pa še pol..sem mela ornk zalogo zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:13:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mojemu pa je tisti vikend babica umrla in sem bila cel sobotni popoldan v vežici, v nedeljo, ko je bil pogreb pa sem bila od zgodnjega jutra v P. Nekdo umre, nekdo se rodi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:13:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, sendvič sem zmazala, zdaj si grem pa še po in nekaj Uživaj Jaz sem pa in se bom pobrala spat. Lahko noč vsem! Nočko Tudi jaz vas zapuščam. Me spet joške matrajo, sem si glih prejle spumpala, pa so spet bule , kdaj bo konec te more . Je bilo 3 dni OK, pa evo spet Želim vam lahko noč Nočko tudi tebi in držim pestke, da bodo joške kmalu nehale matrati
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:14:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mojemu pa je tisti vikend babica umrla in sem bila cel sobotni popoldan v vežici, v nedeljo, ko je bil pogreb pa sem bila od zgodnjega jutra v P. Nekdo umre, nekdo se rodi. na žalost to prekleto drži..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:14:18
|
|
|
|
Aurea
|
hoj punce, mi smo še totalno budni ni ji za spat pa konc....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:14:24
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva z mojijm sma šla en dan prej v McDonalds, kot na zadnjo večerjo , potem sem bila tako cel teden lačna kot hudič. Pri meni pa zgleda da delujejo hamburgerji , pri 1. sem vedela, morm naslednji dan v porodnišnico, kar mi je bilo prav mučno in sem mojga poslal ob 11zvečer v Tivoli po horsa. pri 2. mi je pa glih en dan prej zapasu hamburger tko da sem spet svojga poslala , (pa ga celo nosečnost tud probala nisem), če zapaše pol more letet. No če bom še gdaj noseča (upam, da ne več) in če mi bo zapasu hamburger to pomeni, da grem povsej verjetnosti naslednji dan rodit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:14:49
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz ktako kašljam, da grem samo še pod tuš in sat. Pridne bodite, lepo spite in se tipkamo ju3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:15:01
|
|
|
|
jana81
|
mislim moj ma pa danes filmski maraton, zdej se je zabulu v film 300 (men totalno beden)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 23:15:10
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mojemu pa je tisti vikend babica umrla in sem bila cel sobotni popoldan v vežici, v nedeljo, ko je bil pogreb pa sem bila od zgodnjega jutra v P. Nekdo umre, nekdo se rodi. Ja tako pravijo. Žal prababica ni dočakala pravnuka.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?