Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:51:40
|
|
|
|
tally
|
zdej pa res grem nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:51:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja samo on bi se, mene pa prav na hitro in še tako grobo, da me je vse skupaj miniloooooooooooooooo Da si ne boš kake občasne zamenjave omislila? Ni slaba ideja Bom premislila o tem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:52:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja samo on bi se, mene pa prav na hitro in še tako grobo, da me je vse skupaj miniloooooooooooooooo Da si ne boš kake občasne zamenjave omislila? Ni slaba ideja Bom premislila o tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:52:51
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: imaš mogoče v ponedeljek okrog 9ih al pa pol 10ih čas??? Imava z Manco ortopeda mal čez 12 v Lj, pa greva prej še proti Kranju zjutraj, ker moreva nekej oddat, pa me zanima, če maš čas, gremo na kafe??? Jaaaa, lahko kr okrog 9-ih. Kje ti najbolj ustreza? Men je vseen. A bi še kera kofetkala? jaz tud,pila kofi. no da vam povem da imam sedaj mir da sta oba zaspala, če ne bo ponoči spet kako zaletavanje v rešetke. Super , za oboje, spanje in kofi. Prideš zares? sej bi sam ni prevoza , pa še mal bi lahko zavila v vaš C&A, ki mi je pa prov všeč Škoda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:52:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj spi danes pri mamici in atiju . Ta je pa huda Porkamadona, koliko pa ima vožnje do doma 15- 20 minut. Samo jaz sem se odpeljala z njegovim avtom, on pa ima mojega še vedno na prafaktorje razstavljenega. a mami pa ati ga ne morta prpeljat? Ja draga moja dober izgovor ima, saj tvoj avto padena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:53:45
|
|
|
|
Estrella*
|
A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ja samo on bi se, mene pa prav na hitro in še tako grobo, da me je vse skupaj miniloooooooooooooooo Da si ne boš kake občasne zamenjave omislila? Ni slaba ideja Bom premislila o tem. Če potrebuješ kak nasvet, imaš mojo cifro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:54:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? JJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:54:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku, jaz sem tudi tu Kaj je sedaj, a boš kaj napadala??? Bo bolj zanimivo Nimam šans Maš, maš, sam zavzet se je treba. Mama Estrella bo kmalu omagala(barbaw, prav šla v pokoj) Mislim, da sem brez kondicije tudi jaz Anitka, keri letnik si pa ti? '78 Potem pa še nisi tako stara, da ne bi imela kondicije kakor se vzame
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:54:41
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj spi danes pri mamici in atiju . Ta je pa huda Porkamadona, koliko pa ima vožnje do doma 15- 20 minut. Samo jaz sem se odpeljala z njegovim avtom, on pa ima mojega še vedno na prafaktorje razstavljenega. a mami pa ati ga ne morta prpeljat? Ja draga moja dober izgovor ima, saj tvoj avto padena Pa tako in tako sem sitna danes, bi se tako samo kregala po nepotrebnem. Me pa jezi, ker bo tam spal, to pa priznam. Pa ker sma midva ekstra po njega šla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:54:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? itak ponedeljek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:55:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj spi danes pri mamici in atiju . Ta je pa huda Porkamadona, koliko pa ima vožnje do doma 15- 20 minut. Samo jaz sem se odpeljala z njegovim avtom, on pa ima mojega še vedno na prafaktorje razstavljenega. a mami pa ati ga ne morta prpeljat? Ja draga moja dober izgovor ima, saj tvoj avto padena Slab izgovor. Pa kako lahko ostane pri mamici, pa itak ga cel teden ni Jaz teh maminih sinekov ne zastopim. Moj HB ni tak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:55:35
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Seveda vem, če so mi ga 3 tedne prej postavili. V četrtek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:55:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Jaz se . Zakaj?
< Sporočilo je popravil Anitka -- 13.12.2008 22:56:29 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:56:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? itak ponedeljek zate vem , da tega nikoli ne boš pozabila. Vsaj teh 4 dni v P Postojna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:56:44
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A tvoj je že pozabil kako masirat? Ja samo on bi se, mene pa prav na hitro in še tako grobo, da me je vse skupaj miniloooooooooooooooo Ojoj, ga je treba mal v red spravit. Daj povej mu kaj bi rada in kaj te moti, nezadovoljstvo na tem področju vama ne bo prineslo nič dobrega.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:56:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj spi danes pri mamici in atiju . Ta je pa huda Porkamadona, koliko pa ima vožnje do doma 15- 20 minut. Samo jaz sem se odpeljala z njegovim avtom, on pa ima mojega še vedno na prafaktorje razstavljenega. a mami pa ati ga ne morta prpeljat? Ja draga moja dober izgovor ima, saj tvoj avto padena Slab izgovor. Pa kako lahko ostane pri mamici, pa itak ga cel teden ni Jaz teh maminih sinekov ne zastopim. Moj HB ni tak Ta teden je bil skoraj preveč doma. V ponedeljek in v četrtek. To je skoraj preveč za mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:57:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? itak ponedeljek zate vem , da tega nikoli ne boš pozabila. Vsaj teh 4 dni v P Postojna Prvič ponedeljk, drugič petek, prvič šla domov v petek, drugič v ponedeljek.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:57:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Jaz se Nedelja, jaz se spomnim tvojga sms, ko sem ga prebrala v postelji porodnišnice in takoj letela na net objavit novico Mat sem čohnjena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:58:06
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz pa v nedeljo - sem pozabila napisati.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:58:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Jaz se Nedelja, jaz se spomnim tvojga sms, ko sem ga prebrala v postelji porodnišnice in takoj letela na net objavit novico Mat sem čohnjena jaz sem bila brez RR v P
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:58:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? itak ponedeljek zate vem , da tega nikoli ne boš pozabila. Vsaj teh 4 dni v P Postojna Prvič ponedeljk, drugič petek, prvič šla domov v petek, drugič v ponedeljek. enako Andraž v ponedeljek, Alja v petek. Pa mi2 mava res ful podobnosti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:58:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj spi danes pri mamici in atiju . Ta je pa huda Porkamadona, koliko pa ima vožnje do doma 15- 20 minut. Samo jaz sem se odpeljala z njegovim avtom, on pa ima mojega še vedno na prafaktorje razstavljenega. a mami pa ati ga ne morta prpeljat? Ja draga moja dober izgovor ima, saj tvoj avto padena Slab izgovor. Pa kako lahko ostane pri mamici, pa itak ga cel teden ni Jaz teh maminih sinekov ne zastopim. Moj HB ni tak Jaz že tako norim, hijenca če bi bila v tvoji koži bi pa res POLUDJELA!!!! Verjamem pa, da ti je po drugi strani še bolj, da je tam ostal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:59:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Jaz se Nedelja, jaz se spomnim tvojga sms, ko sem ga prebrala v postelji porodnišnice in takoj letela na net objavit novico Mat sem čohnjena
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:59:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se ve vse spomnite na kateri dan ste rodile v tednu??? Jaz se Nedelja, jaz se spomnim tvojga sms, ko sem ga prebrala v postelji porodnišnice in takoj letela na net objavit novico Mat sem čohnjena jaz sem bila brez RR v P Tud tvojga sms se spomnim in CatJinga
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?