Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:21:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Sm tolk zaposlena, da nism mela nč časa pridt na rr. Zjutraj sm v sobici na steno risala,me tolk vrat boli pa vse,da sm obupala kmal,nadaljujem jutri. Popoldne smo šli pa mal v Ljubljano,pa v Kika zapravljat (hvala Hijenca za kartice),pa še v ostale trgovine. Ob petih smo mel pa Dedka Mraza. Je bla ena predstava in je Gaja full gledala pa vriskala, ji je blo full zanimiv. No pol smo šli pa še do mojih,je mami že mal bolš,sm ji pa Gajo tm pustila k je hotla. Pa še vsaj ne misli na službo,če ma Gajo. Jo bo mela zdej mal večkrat k bo mela čas,jest bom šla pa kšn dan smučat. Kdo pa je to Napad na vrečko Tkole ji je bla pa predstava všeč Super fotke Pa dobro da je mami že bolje. Ob Gaji pa se bo sploh mal razbremenila misli na to odpoved. lušne fotke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:21:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še iz kopalnice a veste slučajno, če je odprta lesnina na brdu v ljubljani ob nedeljah? vem da veseli december vsi odpirajo tudi nedelje, če je le možno, zanjih pa res ne vem. v NG oz Kromberku ni...če boš kaj kupovala v Lesnini dela moj brat tam V krombergu v lesnini sem pa že bila in mi je razkazoval en mlad fant...zelo na kratko ostrižen, bolj svetle lase, ma ne blond. mogoče pa je bil tvoj brat, sam ga ne poznam. moj brat jih ima 35, na pol plešast z očali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:21:21
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz sem danes že cel dan brez Alje in moram rečt, da mi je prav všeč Sem bla v LJ, gledala TV, poslušam sedaj Fettes Brod- Emanuela, an Tagen wie diesen in obujam spomine na Deutschland Prav fajn je bit cel dan na off-u Alja mi je srala ponoči samo prvi dan prehlada, sedaj sta bili že 2 prespani noči in upam, da je za nami ta muka grešna. Za vse bubančke pa veliko , da se pozdravijo!!! Uživačica, ker si brez Alje dan preživela!!!! paše, a ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:21:34
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer najin žur odpade (beri: sva se spičila )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:21:48
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Evo pa sva se z mojim spičla pa še to zarad tašče Že cel teden mi tečnar da naj obiske dam k njej v kuhinjo da jo bo pospravla jst pa k pokvarjen radio nazaj odgovarjam da za tiste 2 ure bom pa svojo familijo k seb dala v dnevno in gotovo,mislm 5 ljudi pride ona pa k da mam žurko za 15 ljudi Dons je kuhno pospravla in ker pri men ni željenega učinka je šla mojmu povedat kako naj nardim da se kao ne bomo drenjal .Valda sem zdej pa nanga znorela k mi je neveden samo mirno to predlagal.Pa se je že tko lepo umirila in dala mir zdej mi pa spet po glav serje s takimi blesavimi forami.Ma sam snela se bom en dan s ketne in ji skočila v glavo tečki Pol pa za piko na I pa se moj nekam odpravla in ga vsa napičena sprašujem kam gre on pa men jezno:po torto zate.Ah zdej mi je pa res hudo Najbrž me bo edin torta lahko potolažla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:21:50
|
|
|
|
Estrella*
|
edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:21:56
|
|
|
|
Anonimen
|
EDina sej pol se ti bo dal k boš enkrat uzuni. No sam res je zdej že velik ura. Ma more se navadit tud drugje spat. Sej moja mami bo fajn skrbela za njo,sam ona se bo mal manj naspala , Sej mal me skrbi,sej to je normalno,sam itak bo vse uredu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina, a si kaj boljš volje ??? jooj sem smotana sem pustila, da se mi v celoti dol zvleče pa pozabim, fuuuul hvala obožujem njegove pesmi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:22:01
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca Ne vem več, kaj naj delam z njim, ker kar naprej žnerga, ko pa pridem k njemu, pa se mi mali lisjak smeji. Kaj je dans večina hroščkov sitnobice? upam da ti čimprej zaspi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:22:11
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a ti si se zdaj upokojila, ko si do 7000 prilezla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:22:34
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca Ne vem več, kaj naj delam z njim, ker kar naprej žnerga, ko pa pridem k njemu, pa se mi mali lisjak smeji. zapozneli učinki lune. sej bo minilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:22:49
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No jaz sem danes že cel dan brez Alje in moram rečt, da mi je prav všeč Sem bla v LJ, gledala TV, poslušam sedaj Fettes Brod- Emanuela, an Tagen wie diesen in obujam spomine na Deutschland Prav fajn je bit cel dan na off-u Alja mi je srala ponoči samo prvi dan prehlada, sedaj sta bili že 2 prespani noči in upam, da je za nami ta muka grešna. Za vse bubančke pa veliko , da se pozdravijo!!! Uživačica, ker si brez Alje dan preživela!!!! paše, a ne Ti že veš, ker si že uvedena v tak način A v ponedeljek se vi2???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:23:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:23:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a ti si se zdaj upokojila, ko si do 7000 prilezla? Kje pa samo mal nostalgije zganjam in brskam za starejšo musko po tubi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:24:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella a ti si se zdaj upokojila, ko si do 7000 prilezla? Kje pa samo mal nostalgije zganjam in brskam za starejšo musko po tubi Aja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:24:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: a ti je bila všeč pesmica???al si jo zgrešila to pa ne, se že vrti samo moj pa kr neki zraven na ušesa vleče Kar na njih stop MI je kar žal, da nisem šla na koncert
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:25:08
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem še iz kopalnice a veste slučajno, če je odprta lesnina na brdu v ljubljani ob nedeljah? vem da veseli december vsi odpirajo tudi nedelje, če je le možno, zanjih pa res ne vem. v NG oz Kromberku ni...če boš kaj kupovala v Lesnini dela moj brat tam V krombergu v lesnini sem pa že bila in mi je razkazoval en mlad fant...zelo na kratko ostrižen, bolj svetle lase, ma ne blond. mogoče pa je bil tvoj brat, sam ga ne poznam. moj brat jih ima 35, na pol plešast z očali ej . res je imel očala. no, meni je bil mlad, zame star pomeni nono
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:25:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer najin žur odpade (beri: sva se spičila )tako, da skočim pod tuš in pridem pogledat, če bo katera za čvek samo zate!!!!! Kje si pa sedaj, a sta se že pobotala al kva? ni šans SS moram malo izračunat stanje 124, pa še včeri si bla na61 124 SS a si ti čisto nora čvekica NOT GUILTY
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:25:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ss hvala za info. no meni buči ni potegnilo da bi lahko na internetu pogledala. ni panike pa še kdaj
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:25:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** TIANA: imaš mogoče v ponedeljek okrog 9ih al pa pol 10ih čas??? Imava z Manco ortopeda mal čez 12 v Lj, pa greva prej še proti Kranju zjutraj, ker moreva nekej oddat, pa me zanima, če maš čas, gremo na kafe??? Jaaaa, lahko kr okrog 9-ih. Kje ti najbolj ustreza? Men je vseen. A bi še kera kofetkala? jaz tud,pila kofi. no da vam povem da imam sedaj mir da sta oba zaspala, če ne bo ponoči spet kako zaletavanje v rešetke. ni problema, ti samo prilet v KR ob 9ih Tiana, kje pa??? Muca maca????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:25:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem še tle pa obe sva že rekle lahko noč . Tiana ja sej sm jest tud tazga mišljenja, da je fajn da bo Gaja pri njej,jo vsaj v dobro voljo sprav. Aja,pa hvala za vse pohvale naše hiperaktivke .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:25:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca Ne vem več, kaj naj delam z njim, ker kar naprej žnerga, ko pa pridem k njemu, pa se mi mali lisjak smeji. Kaj je dans večina hroščkov sitnobice? upam da ti čimprej zaspi. To pa ne bi vedla, ker je nisem dosti videla Počakajmo na noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos a nisi rekla, da se hitro pobotata? Ja saj midva se že zdaj normalno pogovarjava taprava kazen šele sledi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:26:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally jaz sem še tle pa obe sva že rekle lahko noč . RR đankijke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 22:27:37
|
|
|
|
barbaw
|
Meni se zdi, da so naši otroci sitni tudi zaradi vremena. Saj ne moreš niti na sprehod, pohajanje po trgovinah pa ni isto. Se pa naši vidi, da ji paše vsaj to, da gre od doma. Estrella jaz sem mojo miško danes zadnjič dala v jajčko, ker se nekaj steguje in upogiba hrbet, kot da se hoče pokonci vsest. Jutri premeščam zice iz avta v avto in dobi Jakovega.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?