|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
13.12.2008 21:03:08   
Ajvy
Orto...ja res je bil dan za lenarjenje....ampak meni ni uspelo.....

Tanci..jah, enkrat imam pa lahko tudi jst pester dan user posted image user posted image
kako bo šele jutr v službi...na Ronaldu....me kar malo zvija....nisme bla že dolg tam...da ne omenjam dejstva ,da šefice nisem vidla že kako leto in pol user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 926
13.12.2008 21:03:56   
Ajvy
joj....kolk je dober tale čokoladni krof z vanilijevo kremo...ravnokar pogret v  mikrovalovni....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 927
13.12.2008 21:19:47   
tanci29
ajvy-ne skrbi..itak boš mela Tarjo zraven in se bojo vsi z njo ukvarjal...a drugače jih ne greš nič obiskat...jest sem šla vsaj enkrat na mesec malo v kontrolouser posted image ...jutri pa uživajte in upam da bo Tarja vesela Ronalda...naš erik se ga je zadnjič prav orng bal

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 928
13.12.2008 21:21:32   
sunny24
Čer! Kako smo?
Jst sem pršla okoli 19h domov, crknjena...Šoping utruja!user posted image user posted image user posted image  Ma je blo pa lušno!user posted image

Torej, mama mi je kupla ležalnik (enga v BC, za 30 evrov, naklon se spraminja, lahko je lažalnik/gugalnik), pol sm kupla vse tiste drobnarije za user posted image , pa flaše, dude, kozmetiko, tetra planice...Pa v Šparu sem dobila en modrc in zgleda so ga delali posebi zame, k mi je kot vlit in to za 15 evrov, pa nepremočljivo podlago za postlo sem nabavla...
Pol pa mi je moj dragi pomagu vse to znosit v stanovanje...Je bil ko istrska mula...user posted image user posted image user posted image

no, pol smo smrekico postavla in dala lučke gor (bunkice bomo jutri dali-danes se nam nei dalo več), pa večerjo smo nardila oz najprej smo jo nardila-pleskavice. Sm jih kupla v Mercatorju in ko smo to provali...user posted image user posted image user posted image  ...So romale v smeti in sm šla po 2 hamburgerja...Zdej je pa moj šou delat in konča ob 5h...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 929
13.12.2008 21:23:24   
Ajvy
Balonchy...sem že našla user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 930
13.12.2008 21:24:44   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-ne skrbi..itak boš mela Tarjo zraven in se bojo vsi z njo ukvarjal...a drugače jih ne greš nič obiskat...jest sem šla vsaj enkrat na mesec malo v kontrolouser posted image ...jutri pa uživajte in upam da bo Tarja vesela Ronalda...naš erik se ga je zadnjič prav orng bal

jah...grem...samo ponavadi ni šefice tam....pa samo ena vodja izmene....nas je pa več.....bo zanimivo.....hvala za lepe želje...
a res , Erik se ga je bal......bomo videli, kako pogumna bo naša pupa user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 931
13.12.2008 21:25:45   
Ajvy
Sunny...čestitke za nakupe user posted image user posted image user posted image user posted image  super si to dobila ležalnik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 932
13.12.2008 21:31:35   
tanci29
sunny-user posted image user posted image user posted image  za nakupe...madonca si bla pridna...vidim da ste vse čisto not padle...jest nisem še nč kupla in nč prpravla...pa sej mamo veliko od erika tako da ni potrebe...kakšne dude pa kakšno novo flaško pa kako cunco ziher...prvo čakam na novo sedežno....

ajvy-ja zadnjič sem ga peljala slikat z božičkom pa se je revež tolk jokcal da sem mogla še jest zraven(bilo je zjutrej še vsa nenaspana in res dobro zgledam na sliki z božičkomuser posted image ) to bo lep spominuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 933
13.12.2008 21:40:51   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

no, pol smo smrekico postavla in dala lučke gor (bunkice bomo jutri dali-danes se nam nei dalo več),

že smrekicouser posted image user posted image user posted image mi jo bomo šele 24 še tak je pol v napotouser posted image user posted image user posted image

super za nakupeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci jst tud nimam nič kej pač mam vse nekje večino sam morem skupi spravit pa pripravit.... sam se mi zdi da v 1. s emi je ful mudilo sem mela ene 3 mesece prej že posteljco prpravljeno pa vse oprano in zloženo.... zdej pa se mi nič ne mudi važno je da vem kje mam kej in če me kej prehiti se nič ne sekiram k tak al tak lahko na hitro pripravim in je to to tak da če pridem z bebo domov tak ne rabim druga k ležiščeuser posted image user posted image user posted image user posted image pa kako oblekco za preoblečt pol pa že porihtaš....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 934
13.12.2008 21:44:16   
Katjusa
sunny bodo padle kake slikice kaj vse si kupla/dobla sej veš da smo radovedne no vsaj jst semuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
13.12.2008 21:46:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-ja zadnjič sem ga peljala slikat z božičkom pa se je revež tolk jokcal da sem mogla še jest zraven(bilo je zjutrej še vsa nenaspana in res dobro zgledam na sliki z božičkomuser posted image ) to bo lep spominuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 936
13.12.2008 21:46:42   
Katjusa
punce ste vidle marčevke so tud pridne za čvekat... ne vem če nimajo nekaj naše krvi so tud že na 3 deluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 937
13.12.2008 21:47:02   
Ajvy
no.. punce....grem spat....nič niste čvekavo razpoložene....jst pa še manj user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 938
13.12.2008 21:47:41   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

no.. punce....grem spat....nič niste čvekavo razpoložene....jst pa še manj user posted image

lepo ajaj pa kej lepega sanjaj.... in seveda dost dolgo noč da se naspiš:)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 939
13.12.2008 21:50:54   
Balonchy
Nočko trebuščkarce...

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 940
13.12.2008 21:54:38   
Čebel@
ola!
tanci super vzušje imateuser posted image user posted image user posted image
sunny........bravo za uspešen nakup-si bila pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image

no midva sva bila na obisku......smo  se imeli zelo luštno......potem me je pa moj pelu na kalamare in solato tko da sem  sita.........mi pa trebuh otrdeva tko da moram rukniti en magnezij

lahko nočko želim vsem ki greste pančkat.......upam da ne ostanem sama tuki gor

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 941
13.12.2008 21:59:47   
Katjusa
jst sem še tle ....user posted image user posted image user posted image user posted image kalamariuser posted image user posted image user posted image user posted image mmmmmm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 942
13.12.2008 22:00:17   
sunny ti si pa imela res lep šoping sej lepo to si le izkoristila soboto do podtankosti...

Katjusa vaš Florjan je pa res pravi božiček pravi cukrčekuser posted image user posted image

Ajvy upam da bo Tarja jutri uživala in seveda da se ga bo razveselila...ja res sem spočita prav lepo je biti doma brez službenih skrbiuser posted image user posted image user posted image

Tanci naša se je tudi božička na začetku malo bala ampak je bilo kaj hitro dobro pač otroci so še mali pa vsak drugače sprejme....

Povejte mi če kateri fejst zatekajo noge???Meni kr fajnuser posted image user posted image user posted image moja G pravi da imam kr velik vodeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 943
13.12.2008 22:02:59   
sunny24
Matr mi sklerozno...sm pozabla kupit magnezij...ga bom pa juti! Joj mene joj!user posted image user posted image user posted image

Punce, te k greste pančat, lahko nočko in lepe sanje!

Sm vidla ja marčevke, da nas lovijo!user posted image

cita, meni nič ne zatekajo noge, mam pa malo prste na rokah otečene...Tko, ku en mini Shrek!user posted image

majchy, kalamari...to je pa bla večerja...Pol si danes mela bolj "ribji" dan?user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 944
13.12.2008 22:06:18   
Čebel@
katjuša,sunny......so bili dobri-so mi prov zapasali in zadnje čase moj možek kar uboga če povem da se mi kej lušta
sunny.....dobr da sem te spomnila a ne
cita.....moram potrkati da meni zaenkrat nič ne zatekajo.....baje pomaga če omejiš sol in da imaš noge velikokrat v zraku(tko kot bi ležala da ne bo pomote)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 945
13.12.2008 22:08:20   
Čebel@

majchy, kalamari...to je pa bla večerja...Pol si danes mela bolj "ribji" dan?user posted image
samo res-najprej za južno potem pa še za večerjo-bom škrge dubilauser posted image user posted image user posted image user posted image
sunny........glej ko imava iste številke pri objavah samo pomešaneuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 946
13.12.2008 22:10:19   
sunny24
majchy, pa res so iste cifre...ble! user posted image user posted image user posted image   A si pogledala kej na hrbet, če si dibila že kako škrgo? Pa med prste, če maš plavalno kožico?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 947
13.12.2008 22:11:35   
Čebel@

majchy, pa res so iste cifre...ble! user posted image user posted image user posted image   A si pogledala kej na hrbet, če si dibila že kako škrgo? Pa med prste, če maš plavalno kožico?user posted image user posted image user posted image
bo moj mogu dele prevert ko me bo masirovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 948
13.12.2008 22:12:49   
Čebel@
tanci ima pa 3 user posted image  6(666)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 949
13.12.2008 22:18:50   
sunny24
tanci, hitro še en post napisat...ne morš met take cifre!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.