|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
13.12.2008 18:58:32   
klepetka
MANCA, ZA ROJSTNI DAN TI ŽELIM VSE NAJ NAJ

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
13.12.2008 18:58:51   
stanči
KATJA IN MANCA

user posted image

dober večer še od mene user posted image
imeli smo pestro ponoči,spala sva sede.Mali mi je spal v naročju tak da sva pregurala noč.Revček ful kašlja in kiha pa nosek zabit user posted image dopoldan ni nič spal,popoldan pa sem ga dvakrat dala spat a za vsako ko se je ulegel je začel kašljat in potem mi je obakrat fuuuul bruhal user posted image ma ful je bogi res,tak da cel dan ni nič spal in pol še je vročino dobil 38.8 in sem šla sam še dežurnemu.In kaj naletim na največjega idijota v celi naši občini in okolici.Te mi pa reče da kaj hodim gužvo delat da mu nič ni da je sam prehlajen user posted image lej pa ka te na gobec zdele user posted image čist sem popizdila-halooooo pa za to si tu da mi otroka pogledaš pa mu je kej al pa ne .mater zakaj plačijemo zdravstvo-zato da si lahko dohtarji take napake privoščijo kot tisti fantek Bor,ki je umrl zarad malomarnosti zdravnice-mrš pa zdravstvo ****ti ko me to razpizdi.No in pol račem ja sreča da je pol sam prehlad če so plučka čista in on meni ja češ da se mi vidi da sem blont user posted image ej adijo no in jaz njemu lepo mirno-"gospod doktor še enkrat vam povem,da me lahko žalite in se norca delate iz mene kolk hočete ampak zato ste plačani in tu da mi pomagate"in se mi začne neki da ni tak mislu,rekla sem sam v soboto poslušakte radio rogla na temo beseda je vaša ker vas bom tak pošpukala da vas pes nebo povohal-in res ga bom-jebe se meni za mene ampak ko pa gre za Lana pa streljam če je potrebno res
uf mater sem zatežila se opravičujem ampak mi je fajn v duši user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
13.12.2008 19:21:53   
klepetka
no, evo mene spet. Pa je res zatišje tukaj zadnje dni.user posted image

Lana že spi, ekr je posušila popoldanski spanec.

Bili  na božični prireditvi, bilo super lepo, amapk full mrzlo.
Ena izmed redkih slik, ker sem v glavnem snemala

user posted image
mml,  boga Mancauser posted image . Tale ušesa so pa res user posted image . Upam da bo čimprej dobro.user posted image user posted image .

Drugače pa  se mi je zdelo, ja, da boš ti vedela, katere ribe imam v mislih. Sem prepričana, da misliva isteuser posted image .
Pa lahko še meni vržeš na ZS recept za dišavne piškote? Hvala ti

mala pikica, ne ne , nisem imela nočnih mor. Tinkara je bila v igriuser posted image user posted image

limma, super da ste se uspeli dogovoriti v službiuser posted image

sani, takele vrečke so včasih oglaševali po TV  TOP shop al kaj je že bilo.

sunny, upam da user posted image  srečno prispe domov. Sploh nisem vedela, da so tam take vremenske razmereuser posted image

katarinas, saj bo.Prve dni bo bolj tako, potem bo pa  superuser posted image

anitav, ja imamo res kar pestro pri nas, sploh zdaj ko je ta nori decemberuser posted image . Stalno neki nastopi, prireditve ,....

nana, si dobila recept za čupavce? Drugače ti ga jaz prepišem

aha, vidim da si dobila

koala, res lepo presenečenje v Tušu.Pohvalnouser posted image

stanči, bošček  Lanuser posted image .Upam da bo današnja noč kaj bolj prijazna do njegauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 13.12.2008 19:25:16 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
13.12.2008 19:47:26   
lutiropan
Stančiuser posted image user posted image   in veliko user posted image user posted image user posted image za Lana..

Tudi drugim bolnim veliko  user posted image user posted image user posted image , da čim prej ozdravijo.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
13.12.2008 19:56:26   
nana35
Manca,vse najboljše!!!Pa da kmalu ušesa nehajo boleti.

Katarinas,želim ti dober začetek službe v ponedeljek!

Klemen je ravnokar pojedel kos kruha z otroško pašteto,pred tem pa malo pudinga in sadja.Ne vem kam daje hrano tale otrok,le da je pa plenička velikokrat polna,tudi do 5x na dan,če je treba.

mala pikica,hvala ti najlepša za recept!!Sem ga že napisala.user posted image

klepetka,vidiš da sem imela prav glede sorte rib!!Mast se spoznam. Sem ti že jaz napisala,da so to miliji,pa nič...Joj,so bile mažoretke lepe!!!user posted image

stanči,upam,da se sinko kmalu pozdravi!!user posted image user posted image user posted image

:))

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
13.12.2008 19:59:16   
Alfabeta
Čeerr!

Najprej Katja in Manca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !! Vse najboljše

klepetka kako lepa slikica user posted image . Jaz sem si zadnjič predstavljala, ko si napisala, da si pobarvala opremo za mažoretke, da so modre barve....Zakaj žeuser posted image user posted image user posted image  Aja, pa sramežljivost je moja vrlina, ja ja user posted image

stanči, pa si ti ziher, da ta dohtar ni mal user posted image user posted image , ker tole je pa višek vsega. Mislim žaljivka, tisto prej itak, ampak da še tebe žali. Jao, pr meni tud ne bi dobro odnesel. Jaz imam preveč poznanih vsepovsod....to bi šlo pa po zelo hitrem postopku naprejuser posted image
Pa upam, da je Lan kaj boljši user posted image

mala pikica, tvojega seznama še nisem pohvalila. user posted image user posted image user posted image  zelooo lepo, pridna, ker se tako lepo potrudiš za nas

Teta Majra, tvoj post mi je bilo pa tako lepo prebrat, ker si se res potrudila z dolžino, kar zadnje čase ni bilo v tvoji navadiuser posted image

sunny in Neja....za spanje, da bi se poštimalo in da bi kaj bolje spale user posted image  Sicer pa vem kako ti je. user posted image

vabilo za božička....pri nas ga tudi dobijo otroci od 1-6 let...Ampak ker gremo s Filipom, bo šla pikica zraven, tak da ga vsaj vidiuser posted image user posted image user posted image

sani, vrečke imajo v Sparu, so pa Space bag, pa da ne boš presenečena, ker niso prav nič poceni. Meni še ne dihtajo, nimam pojma zakajuser posted image

martinca, upam, da je Patrik kaj boljšiuser posted image user posted image

nana,vidim, da obvladaš tudi ribe, njihovo kombiniranje,.... Kaj pa ne povešuser posted image

klepetka in nana.....user posted image user posted image user posted image  jaz pa berem klepetkin post o mravljinih in se čudim, kjer hudiča v tem mrazu so pa do vaju prišli mravljinciuser posted image user posted image user posted image

mala pikica še vedno stiskam pestke, da prenehajo bolečine v kolenih user posted image

muzika, a bi mi na zs spustila tisto o kapljicah...prosim...Jaz ji sicer sedaj dajem Revito, matični mleček, ampak ne vem če kaj nuca. Drago je pa ko user posted image . Pa ni panike, če bi imela filing da nuca. Res pa ga šele kak teden pije, ker prej niti pod razno nismo uspele spit ničesar iz česa drugega kot iz dojke user posted image

limma user posted image user posted image user posted image  za nazaj za spanje, pa upam, da ji je ostalo v navadi

dašabina, upam, da je Miha kaj boljši user posted image

intruder, upam da Dragona še ni in da pride namesto nje Božičkauser posted image

No, pri nas je pa stanje boljše (trkam na les, da ostane Knock, KNOCK), se lepo izkašljuje, tak da upam, da bo, da gremo v ponedeljek v varstvo...Ne vem če sem povedala, da jo bo do božiča pazila ena gospa, ki ima v varstvu še 3 otročke, malo starejše od Ajde, pol leta. Potem pa gremo 5.1. v vrtec......Še prej imamo to sredo cepljenje, pa dvomim, da bo kaj. AMpak pregled za vrtec pa upam, da bo potdil, ker brez tega nas ne vzamejouser posted image
No, sem pa kar zaposlena zadnje dni. Sem pekla včeraj ene piškote, pa nohtke sem si naredila zvečer SAMA,....pa en mali miljon stvari vmes.

Mož je na furi, v Nemčiji, tak da smo že od četrtka sami, ampak smo preživeli, ker smo itak tega navajeni.user posted image  

Sem kaj pozabila.....hmmmm, ziher, ker sem vmes že vse pozabila

Aja, še to....Vaney, si še kje živa ali so te malčki že čisto uničili? Tvoj vem, da je priden, sinko mislimuser posted image . Še nekaj me zanima....kako uspavate tiste, ki so navajeni na vse kaj drugega kot ležanje v postelji in posledično uspavanjeuser posted image  Bo kriza, se mi zdi

Evo, da ne boste rekle, da nisem pridna s pisanjem user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
13.12.2008 20:25:30   
klepetka
alfabeta, saj to ni bila ta mažoretna oprava obarvana. Obarvala sem trenerko-na roza user posted image user posted image user posted image

pa glede tvoje  sramežjilivostiuser posted image ; sem mogla najprej dobro premisliti, če si res tako sramežljiva, ker mi nekako ni šlo to skupaj; ti in sramežljiovost mislimuser posted image .No, pa daj se opogumi in večkrat kaj napišiuser posted image .Naj te ne bo preveč sramuser posted image

Pa super, da je Ajda boljeuser posted image
.Pa ne bi ti nam nohte pokazala?Mene to zanima .

nana, priden Klmen, da tako rad papcauser posted image .Moram tud Lano pohvalit, da zadnje čase rada je, pa saj se ji vidi. Maruša pravi, da bo Lana prej rabila modrček kot onauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
13.12.2008 20:38:30   
stanči
PUNCE HVALA-zdej sem se enmal že ohladila ampak joj ko sem bila besna-streljala bi lahkouser posted image res me je razjezil ker nima nobenega spoštovanja do pacienta,jaz nevem a ti naši dohtarji mislijo da so bogovi al kajuser posted image
Lan je že zapal ob 18.30 a se je ob 19.30 spet zbudil,ma kašlja tko da brezveze,revček.Zdej pa smo se vsi trije malo igrali in zdej sta moja dva fanta šla spat-nekam je tišina že.Mora se navadi,ker ko bom šla jaz v službo,kako bo,a me bo čakal da pridem domovuser posted image
alfabeta tole ni nič kaj fajn a ne da je mož na furiuser posted image super za privat varstvo-mojga faloteka bo pa moj ati pazil,je šel letos v pokoj in je zaljubljen v Lana in Lan vanjuser posted image
mala pikica še jaz te moram pohvalit za lep seznamčekuser posted image user posted image user posted image
upam in želim ti da te bolečine hitro izginejouser posted image

dašabina in martinca vama pa želim da se vama otročka hitro pozdravita,ker sama vidim kako je hudo ko je otrok bolanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
13.12.2008 20:39:25   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

alfabeta,pa glede tvoje  sramežjilivostiuser posted image ; sem mogla najprej dobro premisliti, če si res tako sramežljiva, ker mi nekako ni šlo to skupaj; ti in sramežljiovost mislimuser posted image .No, pa daj se opogumi in večkrat kaj napišiuser posted image .Naj te ne bo preveč sramuser posted image

Pa super, da je Ajda boljeuser posted image
.Pa ne bi ti nam nohte pokazala?Mene to zanima .

Ja, sej zato sem pa napisala, naprej JA, JA, pa tega user posted image , glede sramežljivosti pa to...No ja, sicer sem sramežljiva....FKK sončenje se pa ne bi šla, ker sem sramežljiva user posted image user posted image user posted image

Nohti....ne morem...ker mi fotoaparat ne fokusira kot bi moral, ne vem kaj je narobeuser posted image , da ne morem dovolj izostrit da bi se videlo. No, saj niso nič posebnega, sem pa ponosna, ker mi je v prvo ratalo, glede na to da sem prvič gel v roki držalauser posted image . Meni osebno so lepši kot od nohtarce, ker so bolj natural

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
13.12.2008 20:40:09   
Sunny Morning
Čer.

Neja je šla spat šele ob 14.15 user posted image . Ni mi jasno kako je zdržala. Je spala samo pol ure, potem sem se pa z njo vlegla na veliko postlo in sva potegnili do 16.15 user posted image , tako da sem se tudi jaz naspala. Zvečer je pojedla 1/2 hrenovke in cel kos kruha, tako da se je res napokala, zdaj pa že pol ure spi. Se ji pa zdajle tudi dvigovalo ni, tako da se mi zdi, da bo danes že veliko bolje kot včeraj. Je pa popoldne veliko kašljala, pa ji je moja mami naredila "specialo pijačko".user posted image  Žlico sladkorja zaliješ z žlico vode in naš na ogenj, da se sladkor stopi, potem pa zaliješ z 1dcl vode in je baje ful dobro proti kašlju. Za zdaj nuca. stanči probaj za tvojega fanta, mogoče bo pomagalo, da se ne bo davil revež.

Za vse bolančke
user posted image

muzika mi smo zdaj tudi prvič bubani. Do zdaj je bila res čisto brez težav.

Grem zdaj še torto nafilat, še malo pred TV, potem pa spat.

user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
13.12.2008 20:42:46   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: stanči

alfabeta tole ni nič kaj fajn a ne da je mož na furiuser posted image super za privat varstvo-mojga faloteka bo pa moj ati pazil,je šel letos v pokoj in je zaljubljen v Lana in Lan vanjuser posted image

Ma ne, sej to je bolj izjema, kot pravilo, ker drugače ima šoferje, ampak sedaj je moral it pa še nekaj pogledat, pa je izkoristil priliko da je sedel v novega Man-auser posted image . Eh, moški in igračeuser posted image

A tvoj bo pa doma? No, če je tebi tako prav.....meni bi se user posted image  če bi bila doma, pa ne pri mojih ker so še v službi, ampak pri moževih

(odgovor članu stanči)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
13.12.2008 20:46:07   
Alfabeta
Sunny, pri  nas zalijemo prežgan sladkor z mlekom in je tud fajn.

Moram še tole povedat....sem zadnjič P omenila, da sem tamali k j ful kašljala dala Bronhial al neki tazga sirup za izkašljevanje, ki sem ga kupla v Sanolaborju in se je kar zgrozil, da ji tega ne smem dajat, ker lahko izzovem astmo. user posted image  Aja, jaz sem jo imela kot otrok, morda tud zaradi tega

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
13.12.2008 20:53:01   
vaney
še malo od mene po dolgem času

saj ne bom dolga, ker sem utrujena, danes smo imeli koline, midva z Anžetom sva se jim izgonila in šla na obisk k moji mami

ženske, vam povem, da tale veseli december ni nič kaj vesel, če delaš v šolstvu in posledično nimam tudi časa za rr kaj veliko; da vam samo drugi teden predstavim: ponedeljek služba+popoldanska predstava za otroke, torek služba+domov+v Griblje po piškote+v Stražo v Seevil+k mami v službo odpeljat ves materil, ker ima 50let+k ortodontu ob 18h, sreda služba+generalka za drugo predstavo v četrtek+obvezna službena večerja, četrtek služba+igranje predstave za jaslične skupine+dedek Mraz in petek služba, potem pa na dopuuuuust do 7.1., aja, vmes pa naš čaka še uvajanje Anžeta v vrtec
upam, da ste malo dobile sliko, zakaj večinoma samo preberem
Da ne boste dobile napačnega vtisa, jaz obožujem svojo službo, ampak tale december je pa prav naporen

anita, so vas obvestili o vrtcu? Anže je dobil mesto v Črnomlju, na Majerju, ker gre iz Majerja najstarejša skupina na Čardak, tista iz Čardaka pa v osnovno šolo. Tako da moram še v Dragatuš sporočit, da nas ne bo.

saj sploh ne vem točno več, kaj ste pisale....preveč je vsega.

D+BK, kdaj bomo pa me imele silvestrovanje?

triš, v torek popoldne sva se srečali, si šla ravno na glavno cesto od doma, mi pa v novo mesto, pa si bila nekam zelo slabe volje, mislim, da si šla ravno takrat k tastuuser posted image

v glavnem vsem čestitke za zobke (mi jih imamo 6), korake (Anže naredi 3), obmesečniceuser posted image user posted image

še to, spanje v vrtcu: takole vam bom napisala. Veliko mamic to skrbi, kako bodo njihovi otroci spali v vrtcu, ker so doma navajeni, da nekdo zaspi z njimi, da jih nosijo, božajo, zaspijo na dojki...in jih je prav strah. Ampak otroci so zelo fleksibilni in hitro vidijo, da v vrtcu to enostavno ni možno, ker sva samo dve, njih pa 14. Pri nekaterih je bilo malo več krize in so se recimo v enem tednu navadili samostojno zaspat, ostali pa so itak tako utrujeni od vsega dogajanja, da zaspijo sami od sebe v približno 5-10 minutah. Nekatere 10 popravimo na ležalniku, nekatere božamo, nekatere držimo za roko, zdaj pa v moji skupini večina zaspi že sama od sebe. Ob 11h imamo kosilo, med 11.30 in 11.45 večina že spi. Prostor zatemnimo, spustimo pomirjujočo glasbo, damo jim dude, igrače, stekleničke (kar pač prinesejo od doma, da lažje in bolj z občutkom varnosti zaspijo) in potem se počasi umirijo. Pa vedno gledava s pomočnico, da sva vsaj tisti čas, ko še ne spijo trdno, obe v igralnici in se umirjeno pogovarjava, da slišijo najin glas v ozadju, ga prepoznajo in umirjeni zaspijo. Vsaj pri nas (pa vidim, da pri drugih tudi) s tem ni prevelikih težav. Je pa res, da nekateri ne želijo spanja in potem samo počivajo. Pri tako majhnih (jasli) še ne dajemo drugih dejavnosti namesto spanja, ker obvezno potrebujejo vsaj počitek, če že ne spijo. Spijo pa ponavadi 1,5-2 uri, odvsino od dneva. No, zdaj sem pa bila dolgauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
13.12.2008 20:58:30   
Alfabeta
vaney, ti maš pa res naporen teden. Ampak ti boš vse to zmogla, a ne? user posted image  Pa hvalaaaa za tole tazadnje user posted image user posted image user posted image . Naša je meni zato problematična, ker ne mara dude, ne mara flaške za spat, ninice, nič! Ampak se bo morala nekako prilagoditi, a ne?  no, saj bo

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
13.12.2008 21:26:30   
Sunny Morning
Joj, vaney oprosti. Mi je Seevil čisto ušel iz glave, ampak vidim, da ne boš samo zaradi tega hodila, tako da mi je malo lažje.

Alfabeta, če rabiš za nohte kakšno vajo se javim. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
13.12.2008 21:28:55   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Alfabeta, če rabiš za nohte kakšno vajo se javim. user posted image

čak da preštejem....1, 2, 3, 4, 5....ja 6 si v vrsti za vajo....user posted image user posted image user posted image  Kuk si dobra, da si se prostovoljno javla user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
13.12.2008 21:32:22   
ljubljana
vaney tudi pri Jakobu v vrtcu je tako, imamo super vzgojiteljici. Vsi otročki so se super uvedli, zelo radi hodijo v vrtec, ogromno prepevajo, ena vzgojiteljica igra harmoniko, pozna cel nabor slovenskih ljudskih pesmi in jim cel dan prepeva. Zaspijo na isti način kot si ti opisala. Nobenih težav. Veliko mi pomeni to, da si bo ena od vzgojiteljic vzela čas samo za našega Jakoba, da se bo počasi uvedel in da se bo v večini posvečala le njemu, ga crkljala, opestovala, se mu prilagodila... Edina stvar ki me zanima, kako jo bodo izpeljali je to, kako bodo navadili našeka sončka, da bo samostojno jedel, Ničesar namreč ne nosi v usta, vse zmeče z mize, z žlico pa tolče okrog sebe. Ostali se pa ne pustijo hraniti in hočejo sami jest, četudi pol juhe mimo ust zlijejo user posted image .

Čeprav sem zelo rada z mojim sončkom in ga imam neizmerno rada, kot da bi bil moj privesek, mi kar paše sedaj, ko ga takole dam za par uric v vrtec. V torek sem šla v trgovino in sem se kar sprehajala z vozičkom med policami in mi je bilo kar čudno takole v miru brez cviljenja kupovat in izbirat stvari. Sem se počutila nekako osamljeno in izgubljeno. user posted image

Se tudi jaz počasi navajam, da naredim kaj brez nejga. Danes sem ga pustila v varstvu pri babici in ni nič jokal. Jutri pa praznujemo. Sem adnes delala torto višnjevo z vanilijevo jogurtovo kremo. Kipila sem tudi vso dekoracijo tako da bom jitri poslikala, da boste videle kako je uspelo.

Na obisk dobimo še Christianovega sošolca in njegovega bratca (mami in oči delata, pa nimata varstva) in bo tako na praznovanju bolj veselo.

Toliko za danes sem že kar nekaj napisala.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
13.12.2008 21:32:57   
vaney
sunny, saj ni problemauser posted image  sem te pa mislila danes poklicat, ker sem imela preveč cajta, da bi se dobile na kavi, pa sem potem tukaj prebrala, kako slabo noč ste imeli, pa sem vas rajši na miru pustila

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
13.12.2008 21:38:43   
vaney
ljubljana, saj če je v skupini samo en otrok (ali pa 2,3,4), ki še ne je sam, sploh ni problema. Vzamemo si čas in imamo vsaka 2 roki, pa gre. Hranimo jih. Potem pa tudi ti najmlajši ugotovijo, da drugi pa jedo sami in se več ne pustijo ter hočejo sami jest. Pri meni septembra 9 otrok ni jedlo samih, zdaj samo še dvema pomagava, ostali se več ne pustijo. Vse bo zalaufalo tako kot je treba. Samo pusti času čas in se ne obremenjuj, vz. in pomočnica sta tam zato, da bo tudi tvoj otrok sit, da bo pil, zaspal in se imel skozi dopoldne lepo, užival in se naučil kaj novega. Ne skrbi. Otroci so zelo fleksibilni že po naravi, me pa moramo biti tudi, neuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
13.12.2008 21:39:59   
vaney
zdaj je pa mojih romanov dovolj (sem nadoknadila za cel teden) in grem spat, ker gre jutri Grega na jago in bova spet sama, pa si moram malo odpočit in nafilat baterije.

nočka vsemuser posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
13.12.2008 22:14:34   
dašabina
DOber večer še od mene, Miha je boljše, hvala vsem za lepe želje, so kapljice pomagale....
Vsem slavljenčkom vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bolančki pozdravite se...user posted image user posted image user posted image

Slikice, avatarji, vse krasno....user posted image user posted image user posted image

Pa ena je spraševala za čestitke, naša bo takšna:

user posted image

Dali delati v Foto Asja in sem zelo zadovoljna, ker zgleda še lepš kot tle pa pol manj dela s pisanjem....preprosto a unikatno....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 13.12.2008 22:21:26 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
13.12.2008 22:29:37   
lutiropan
Dašabina super čestitka....Kako kaj drugače? user posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
13.12.2008 22:40:53   
mala pikica
Manca pa tak rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image mml pa jaz bi tudi recept za dišavne piškote user posted image

stanči nekateri pa si res upajo, res groza user posted image Pa upam, da bo z Lanom kmalu bolje user posted image user posted image user posted image

klepetka iiiii kako lepi božički! Res so luškane, upam, da jih ni preveč nazeblo user posted image

katarinas user posted image Upam, da se hitro privadiš, kaj druga nam niti ne preostane user posted image

nana malenkost user posted image So uspeli?

alfabeta fajn, da je Ajda že boljša user posted image

vaney to pa zdaj verjamem, da si potolažila večino mamic, katerih sončki grejo kmalu v vrtec user posted image

dašabina res luškane voščilnice, Kako hitro pa jih naredijo? Jaz še vedno razmišljam, da bi jih na hitro dala naredit, pa se bojim, da nisem že malo pozna user posted image

Zdaj pa gremo mi tudi v pančevo deželo. Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
14.12.2008 0:37:16   
muzika
Nana, tudi tebi hvala za pohvale našega domeka. To s svetlobo pa drži tudi zame, zato smo tudi naredili še balkonska vrata v dnevno sobo.

Glede fotodokumentacije pa je takole.... Če boste mene čakale, bo prej sneg skopnel, čeprav ga še niti ni. Mogoče se mala pikica lotiuser posted image

Katarinas, to počutje kot praktikantka pa ni znano samo tebi. Tudi jaz se tega bojim.user posted image

Anitav, sploh ni bilo problema. Sem prišla k ravnatelju in mu hotela povedat, da mi pripada 10 dni, pa mi jih je sam ponudil. Je cuker, ne?! No, če mi ne bi, bi si te dneve sama izborila, saj tako konec koncev piše v zakonu in tudi najbolj jeznogledi se ga morajo držati.

mml, kako lepo si napisala o Manciuser posted image . Pa želim ji, da se čim prej pozdraviuser posted image

Alfabeta, ti bom poslala zs. Ampak tako kot to, kar ji daješ zdaj, tudi to ne bo pomagalo v nekaj dneh, saj ni zdravilo, ampak samo dodatek za zvišanje odpornosti. Pri nas vsaj tako deluje. user posted image

sunny morning, a ni fino se tudi čez dan takole malo vlečt z malimi pikeci?user posted image

Ljubljana, sem kar zazijala, tako se lepo sliši tale tvoja torta. Jo je težko naredit? Si jo snela z neta ali iz kuharice?

aaaaaaaaaaaa, kje si danes?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
14.12.2008 5:22:57   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mml

no ponoči je dvakrat prišla naokrog, sva sem malo crkljali, je bilo skoraj kot pred tremi leti, ko se je rodila malo pred 4. zjutrja user posted image . Se mi sploh ne zdi, da je že toliko časa, ko sem jo prvič dobila v naročje, tako malo, toplo dišeči, z radovednimi očmi user posted image , v tistem trnutku zame najlepšo in najpopolnejšo...

Kako lepouser posted image user posted image user posted image .
mml ali še meni pošlješ receptek za dišavne piškotkeuser posted image

MANCA TEBI PA VSEEEENAJBOLJŠEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa da bolečine v ušesku hitro minejouser posted image user posted image user posted image

klepetka kako lepa je Maruška.A te kostime so tam dobili ali ste jih morali kupituser posted image

stanči ubožec mali.Tudi mene je pri Maticu takole zdravnik nakuril in odgnal naslednji dan pa sva morala v bolnico,ker je dehidriran  in od takrat naprej tečem k zdravniku ko se nmi zdi da nekaj ne štima in ti povem ,da ko se gre za moje otroke postanem prava levinja

Vaney .Si me pa nasmejala z stavkom o tastu.Ja takrat sem šla vrjetno k njemu ,da sem mu napovedalauser posted image user posted image user posted image user posted image ,sedaj se je umiril.Imaš pa res naporno,ampak saj boš zmogla,ti to znašuser posted image .Silvestrovanje pa pri meni odpade,razen če se zmenimo še ta teden,ker potem je zame do novega leta SAMO DRUŽINICAuser posted image

Alfabeta torta je uspela samo jo še nismo probaliuser posted image .Sem jo dala na balkon da se lepo ohladi in prepojiuser posted image .No držim pa pesti za ponedeljek da zaštartateuser posted image user posted image user posted image

Dašabina krasni ste na slikici.Voščilnica pa je itak INuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 14.12.2008 5:24:08 >

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?