|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
13.12.2008 8:57:45   
Pupa7
Dobro jutro user posted image ,

kej takega pa še ne, da sem zadnja napisala nekaj na forum in da sem celo prva, ki vam želim dobro jutro... To pa je nekaj strašno čudnega user posted image user posted image user posted image
Vem da je sobota, ampak da je tako hudo, pa nisem vedla hahahaha

Ajde pupe vstat in akcija user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 976
13.12.2008 9:07:10   
mama_milchy
Dobro jutro,

kako smo kaj danes? Mene že računalnik jezi; napišem sporočilo in me vrže vn user posted image .

Za začetek dneva paše dobra, dišeča user posted image  čeprav sem jaz dan začela brez ampak si bom hitro zdaj eno skuhala. Sem pa že v akciji; cunje so že v user posted image in se lepo perejo. Grem pa pogledat v škrinjo kaj bo za kosilo; Žiga je naročil, da bi jedel kakšno pecivo, meni pa diši kruh. Tako da grem zdaj v akciji; najprej nardim pecivo in pol še spečem kruh, pa juho dam kuhat, za glavno jed pa ne vem kaj bi nardila.

No, včeraj pa smo imele dobro temo; porod in pol po porodu; jaz upam, da ne bom imela večjih težav z Žigcem in user posted image . Mislim to, da bo zdaj še nekdo in ne bo Žigec vedno prvi in tako, sej me razumete.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 977
13.12.2008 9:10:44   
Pupa7
oooo mamaM vidim da si že v akciji user posted image pritna 100 na uro... user posted image

glede žigca pa saj sama veš da boš mogla zlo pazit, da se boš tudi njemu veliko posvečala, drugače pa naj se toliko bolj tvoj možek, pa potem nekako gre. Razgalaj o dojenčnku pa mu vsak dan, tudi če se ti zdi da ne razume. Moj nasvet.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 978
13.12.2008 9:11:35   
Jutro moje souser posted image ,

danes vam pa naj jaz postrežem s toplo dišečo user posted image  upam da bo tale dobra ler druhe tko ne znam prilimat aja pa še kaj sladkega bi bilo dobro a ne pa naj bo tole user posted image  ker spet ne znam druga prilimatuser posted image user posted image user posted image ...

Lahko rečem da še nisem dojela da mi res ni treba it v službo je pa prav lepo spala sem od 21:45 nekaj takega pa do 07:15 brez bujenja vmes ko dojenček je bilo prav luštno ko ni urca nč zvonila potem pa je bilo treba že na wc in moj se je dopravljal v službo pa je bilo konec spanja sej sem se naspala res prav lepo je...že mal pospravila sedaj se odpravljam v trgovino pa še k mami če mi bo skuhala kavico ko mi jo glih ni doma za pit ko sem samauser posted image ...Laura je že brez vročine od včeraj zvečer tako da je že danes odšla na bazar to imajo nekaj v šoli pa sem jaz rekla da bi bilo bolje da ne ampak njej pametni ati je rekel da ja ja...to je že druga zgodba...

Videla sem da ste imele včeraj fulll lepo debato glede porodov fulll lepo jaz lahko rečem le tole ko sem Laura zanosila me je bilo strah poroda in sedaj ista pesem pa lahko rečem da če rodim tako kot pr Lauri ni problem grem še kdajuser posted image user posted image user posted image mal heca...Ne ne bomo imeli kar dovolj dve navihanki...

No šibam pa se res še javimuser posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 979
13.12.2008 9:19:42   
trezika
Dobro jutro!
Madonca, vsak dan bolj dolgo spimuser posted image user posted image user posted image  Bolj hitro grem spat bolj pozno se bom zbudilauser posted image user posted image user posted image  Grem najprej nekaj pojest pa se vam potem spet pridružim...

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 980
13.12.2008 9:41:00   
mama_milchy
Pupa, sej jaz mu razlagam, da kako dojenček raste v trebuščku pa kako se rodi in kako pol papa pa nina in vse to.Gremo tudi večkrat h kolegici, ki ima malega dojenčka in tam opazuje kako in kaj ampak vseeno se bo treba z njim še veliko ukvarjat; morda bo lažje, ker bo star skoraj 4leta in že veliko razume.

Pri nas pa je  user posted image čeprav rahlo piha ampak zunaj pa smo lih tako. Tako da zdaj še kruh zamesim in gremo na dvorišče; pa cunje moram obesit, je regica že oprala pa tudi da se malo zunaj na zraku prepihajo, ker če ne se skozi noter sušijo.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 981
13.12.2008 9:58:12   
Pupa7
mamaM, saj prav tako, da ga pripraviš, da bo dobil bratca ali sestrico (nevem točn kaj pričakuješ ker vse sproti pozabljam user posted image ) da ne bo šokiran, (vsaj ne preveč) ko bo moral deliti pozornost. user posted image pa saj bo user posted image

nastavi se sončku še zame malo, ker tu imamo dež user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
13.12.2008 9:59:30   
mama_milchy
Kaj je marčevke user posted image  še spite user posted image  gremo, gremo; zunaj je lepo vreme - no vasj pri nas.

Kaj potrebujete terapevta, da vas spravi pokonci user posted image
user posted image

Cita, je fajn bit doma, ne? Meni je blo sprva full čudno, zdaj sem se že navadla....

Neposredna povezava do sporočila: 983
13.12.2008 10:00:41   
Lorencia
No, da se vam še jaz pridružim...vas občasno berem, ampak zaradi pomanjkanja časa, se nisem niti pridružila.

Opozorite me, če sem izpustila kakšen podatek.

PDP : 19.3.09
1 nosečnost
fantek
+ 6kg

naslednji pregled 15.12.08 MB

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 984
13.12.2008 10:02:59   
mama_milchy
Pupa, pri nas je spol še zavit v user posted image ; tako da ko vprašaš Žigca kaj imam mami v bušiju reče: dojenčka in to je to; bom marca poročala kako poteka uvajanje in vse ostalo....

user posted image

Drage moje, gremo mi malo ven; dokler kruh ne naraste; tudi zate, pupa, bom uživala na sončku...

Neposredna povezava do sporočila: 985
13.12.2008 10:05:05   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Lorencia

No, da se vam še jaz pridružim...vas občasno berem, ampak zaradi pomanjkanja časa, se nisem niti pridružila.

Opozorite me, če sem izpustila kakšen podatek.

PDP : 19.3.09
1 nosečnost
fantek
+ 6kg

naslednji pregled 15.12.08 MB

user posted image  med marčevke 09; zdaj se pa veselo pridruži klepetu sej smo same fajn babe; kje boš rodila za podatke v tabeli še potrebujeta spps in Dali,

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 986
13.12.2008 10:06:08   
Lolita23
Dobrodošla Lorencia, user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!!Falijo ti le podatki, kje boš rodila, pa koliko si stara.

No punce, jaz bi se res rada opravičla, če sem včeraj katero prestrašla, ne bi rada da bi katera bila jezna name.Vse pa se morate zavedat, da so naši otročički borci, ter da kmalu pride marec, ko jih bomo spoznale.user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 987
13.12.2008 10:17:37   
Pupa7
Lorencia dobrodošla v KLUBU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 988
13.12.2008 10:30:53   
Lorencia
O, najlepša hvala za dobrodošlico user posted image

Stara sem 25 let...rodila pa bom v Mariboru.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 989
13.12.2008 10:37:05   
NoBady
Lorencia --dobrodošla:)

lolita23 --vredu je, sej nisi nič slabega mislila, si samo oopisala svoje občutke, sej vemo da je taka pač kruta resnica, nikoli ne veš kaj te čaka... samo manj ko o takih stvareh beremo, manj mislimoo na take stvari in boolše je to za naše user posted image ...

js bi tut pohvalila včerajšnjo temo...mene je itak vsega strah, najbolj pa tega, da imam ZELO nizki prag bolečine in me boo že ob najmanjši bolečini zelo bolel... ampak se tolažim s tem da so še vse preživele, booom jst tut...sej pravjo da ko dobiš ta zakladek v roke, je vse pozabljenouser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 990
13.12.2008 10:41:43   
trezika
lorencia dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sn bla zdaj malo na obisku pri matejevem bratrancu, ki je star 2,5 let...me vsakokrat, ko pridem tako lepo po bušiju boža, pa sprašuje kdaj pride "jenči"?user posted image  Dans me je pa še dodatno presenetil z naslednjim vprašanjem: "Kdo dela jenčije?"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me je tako presenetil, da sn prvo ostala brez besed, pol sn se začela smejat, vmes je pa on že razlagal, da ga je en stric narediluser posted image user posted image user posted image  Mali bi še kakšne govorice začel širituser posted image user posted image user posted image user posted image  No, sn mu potem le uspela razložit, da sta tega jenčija Matej pa Jasmina naredlauser posted image user posted image  Samo se pa že dolgo nisem tako nasmejala...user posted image user posted image

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 991
13.12.2008 11:04:31   
Pupa7
pupe vidm, da se vam dogaja user posted image sej res trezika ma kdo dela jenčije hahahahah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   al te znajo presenetit mulčki miceni do konca hahahah kaj nas še vse čaka user posted image

jaz pa sem pri izdelavi darilc, pa se mi prav nič ne da, nobene prave inspiracije pr takem vremenu user posted image ah sej bo boljše, mogoče po kosilu hahaha

pa ve, ste že v polnem zagonu za kuhat ? al ste lih en tok lene k jst user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 992
13.12.2008 11:22:58   
trezika
Mene pa vreme dans prav nič ne gane...mam ful voljo, delam okraske za po hišiuser posted image  kuha pa taščauser posted image  

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 993
13.12.2008 11:44:18   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Mene pa vreme dans prav nič ne gane...mam ful voljo, delam okraske za po hišiuser posted image  kuha pa taščauser posted image  

daj še zame hahahah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
13.12.2008 11:45:50   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Kako ste kaj??Vse še spite, no ja saj je tak dan ja.

Pupa7 sej potem ko sem pritisnila na potrdi mi je že bilo žal, ker vem, da nas velik pomisli na slabe stvari, ko pač jih še prebereš.Upam, da niste jezne name.

Lolita ,nobena ziher ni jezna,takšnih informacij je okoli nas malo morje-tudi če sam mal bolj prebrskaš po RR je takšnih in drugačnih zgodb velikouser posted image
Na takšne smo bodoče mame bolj dovzetne in prej padejo v oči,kot pa tiste,v katerih ni napisanih "groznih dejstev"

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 995
13.12.2008 11:46:33   
Najaa
O, res super tema je bila včeraj.
Poroda mene niti ni strah, ker če sem prvič dala ven več kot 4-kilskega otroka, bom pa še enkrat šla čez to. user posted image  Moram se strinjat z vsemi, ki že imate user posted image , da je prva nosečnost potekala čisto drugače. Predvsem sem imela več časa za počiiiitek! In niti pod razno nisem bila toliko utrujena. Ves čas sem brala o nosečnosti in otroku... zdaj pa čas mineva s svelobno hitrostjo in tik tak sem že čez polovico. Prvič sem tudi komaj čakala, da bom kupovala in prala in likala za user posted image , tokrat pa se še nisem spravila, ker se mi ne da. user posted image  Res je vse drugače drugič, tretjič pa sploh.
Tisti dan, ko sem imela v P ctg, sva šla z mojim še na pico in sem se zarad popadkov že fajn zvijala na stolu. Zares pa je šlo šele zvečer, ko so bili že na 5 min, na pregledu v P mi je še voda odtekla... klistir... britje... porodna... dodatek umetnih popadkov... proti jutru, ko se je izmena babic že zamenjala (HB za novi dve, ki sta bili proti nočnim kot dva anglečka!) pa se je začelo še bolj zares do finiša. Ko sem jo prvič dobila na prsa, sem ji dala lubčka na čelo... še zdaj se mi orosijo oči, ko se spomnim tega dne. Nekaj najlepšega v življenju.
Po porodu pa nam je kar steklo, niti ni bilo večjih težav. Moj možek je itak zlat in je v vsem pomagal, me cartal in čuval... tudi moja mama je prišla... skratka, hitro smo se navadili na novo članico. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 996
13.12.2008 11:47:57   
Lolita23
Eno vprašanje:Je katera od vas kupovala, kaj prek spletne trgovine baby centra???!18.12 ima za 30% znižano jajčko, ampak le pri nakupu prek spleta, pa nimam pojam kak to poteka!!!user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 997
13.12.2008 11:48:24   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Živjo!!!!

Kako ste kaj??Vse še spite, no ja saj je tak dan ja.

Pupa7 sej potem ko sem pritisnila na potrdi mi je že bilo žal, ker vem, da nas velik pomisli na slabe stvari, ko pač jih še prebereš.Upam, da niste jezne name.

Lolita ,nobena ziher ni jezna,takšnih informacij je okoli nas malo morje-tudi če sam mal bolj prebrskaš po RR je takšnih in drugačnih zgodb velikouser posted image
Na takšne smo bodoče mame bolj dovzetne in prej padejo v oči,kot pa tiste,v katerih ni napisanih "groznih dejstev"

Se strinjam. Žel se tudi takšne stvari dogajajo, res pa smo bodoče mamice občutljive in nerade poslušamo to. Mene ne gane, ker sem malo morje tega slišala, nekaj tudi sama okusila in vem, da zna biti življenje kruto. Ampak me se ne damo. Marca bomo stiskale svoje male user posted image  h sebi. Treba je biti optimist!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 998
13.12.2008 11:50:33   
trezika
Js tut vem, da bom mela po porodu pomoč na vsakem koraku...dragi me tk že zdaj ful ujčka in vem, da mi bo potem tut v veliko pomoč...glede na to, da je previjal in hranil svoja dva brata in ne vem koliko bratrancev in sestričen, mislim, da bo on mene marsikaj naučiluser posted image  pa tašča je v službi že povedala, da bo marca rabla dopustuser posted image user posted image  tako da me v bistvu nima kaj za skrbet...za porod sn pa tk že rekla, da me ni nič strah kr itak ne vem kako to zgleda in kaj lahko pričakujem...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 999
13.12.2008 11:53:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Dobro jutro user posted image ,

kej takega pa še ne, da sem zadnja napisala nekaj na forum in da sem celo prva, ki vam želim dobro jutro... To pa je nekaj strašno čudnega user posted image user posted image user posted image
Vem da je sobota, ampak da je tako hudo, pa nisem vedla hahahaha

Ajde pupe vstat in akcija user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  danes sem si pa privoščila po ne vem kolkem času dooolgo poležavanjeuser posted image user posted image user posted image sem začela študirat,da nimam več veliko časa,da to izkoristimuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?