|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
12.12.2008 16:31:27   
Deja
Katjuša - Cene so različne... tam nekje okoli 4,40€. Ko si izbereš kroj ki te zanima si lahko izbereš državo - slo in ti iz funtov spremeni v €. Tej ceni prištej še poštnino - cca 1€ in imaš končno ceno. Moj kroj je naprimer tu na internetu stal 4,40€; račun, ki je zraven pa je 5,30€ - se mi ne zdi veliko....

Glede košarice - jaz imam doma košaro v kateri je spala že moja mama, pa jaz in moj brat, sedaj pa bo še moje dete... Trenuno je še gola - zato bom naredila posteljnino - oz preoblekico... kroj za takšno kot je na zgornji sliki bom naročila drugi teden... je tudi od burde...

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.12.2008 16:32:32   
Maksi1
Deja, ja res je lepa košarica.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.12.2008 17:29:40   
tanci29
samo en vellllllllliiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkk pozdravček od mene.....upam da ste vse ok.....cmok cmok cmok

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 828
12.12.2008 18:03:43   
Punce moje rada bi se na hitro javila in vam povedala lepo lepo in dobro novičko danes je bil moj zadnji delovni dan in sem sedaj uradno na dopustu JUUUUHHHHUUUUU....user posted image user posted image user posted image sem tko vesela kot otroci ki dočakajo počitnice...Moja Laura je imela predvčerajšnjem skoraj 40 vročine včeraj še samo 37,4 danes pa že 36,5...upam da se kaj ne vrne nazaj...

No sedaj bom pa več lahko z vami čvekala ampak danes sigurno ne ker grem počivat sem nenormalno utrujena in upam da bom lahko jutri dolgo dolgo spala komaj čakam....

Božajte bušije in pridne boditeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 829
12.12.2008 18:28:49   
zwer
ojla čvekice .... evo mene končno doma iz službe ... kako ste kaj???

No jst sem totalno lenain bomo dans naročila hrano z mojim in se bova mal ujčkala ...

Drugače sem prebrala malo nazaj (kokr sem lako na hitr) ... čestitke vsem ki ste naredile izpite in pa ki ste opravile preglede oziroma so se otročički pozdravili user posted image user posted image user posted image

zdej pa čakamo na picoooooooo

Love Zwer

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 830
12.12.2008 19:00:58   
Pupka
Čer srečke!

MI je žal in se že v naprej opraičujem, ampak res vas ne morem prebirat za nazaj!

Samo da se javim!

Danes smo končali 32 teden- tak da stopamo v 33.!

Smo meli UZ, moj taveliki se je spet skor zjokal, tamali je pa tudi z takimi vlkimi svetlečimi učkami gledal našega dojenčka!

3 tedensko ležanje na levem boku se je obrestovalo, tak da smo obrnjeni na glavo in ker sem MK pozabla v avtu vam lahko napišem le to, da smo težki že skoraj 2400g  user posted image user posted image user posted image in zelo poskočni! Sicer je vse OK, in G je tudi rekla da večji plod ni nič čudnega ker sva oba velika! Drugi teden grem vseeno še v laboratorij tudi na 50g glukoze... In naslednji pregled mam 5.1.09 in verjele ali  ne je rekla G da bomo vseeno nardili še UZ- četrti (glih zato ker je velik, pa ker sem se pri prvem porodu začela prej odpirat...)user posted image user posted image Se že veselim!

Zdaj je sicer user posted image že za 2 tedna večji od "standardov" tak da vedno bolj se mi zdi da bomo vsaj kakšen teden prej rodili! SAM JAZ OSTAJAM DO KONCA IN ŠE ČEZ TU PRI VAS! user posted image user posted image Rekla pa mi je tudi da ene tri tedne bi blo še dobro ostat 2v1- tak da se moram ahtat! Ker zaradi velikosti lahko preseneti! No- toliko na kratko!

Sicer sem bla pa z Galom na plavalnem tečaju in kar nisem mogla verjet kako priden in poslušen je bil danes! Je pa prav hecen in uživa v vodi nenormalno! Po moje mu bo vsak čas zrasla še plavalna kožica user posted image user posted image

Me je pa zamikalo da bi šla tudi jaz mal na kako plavanje (namakanje) sam se bojim da staknem kako infekcijo, vnetje, al karkoli! Tak da se bom, če že, namakala zgolj v domači bani.

sem pa rahlo utrujena danes. Jutri moram mojga pelat še k sestri da ga ostriže, pa na mobitel bi rad šel nekaj pogledat, pa jaz sem planirala da greva mal vozičke pogledat, ker bojda kolegi njegovi so prav resni da ga kupijo! NOOOOO, upam da bo kaj s tega! Tudi na firmi so ga vprašali kaj naj kupjo! user posted image user posted image user posted image   Lepo... user posted image user posted image

No, zdaj pa lepo klepetajte naprej, jaz bom izkoristla čas z mojim user posted image , pol pa spet pridem naokoli- pa vas preberem kolko bo šlo!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 831
12.12.2008 19:59:17   
Balonchy

user posted image       FEBRUARČKI 2009     user posted image

PDPIme (starost)(št.user posted image , št.user posted image )Spol-imePreglediPorod.
user posted image  1.2. rebeka84        (1,0)  user posted image - Uroš     17.12.  LJ
user posted image   2.2. smokvica72    (3,0)   user posted image                 ?     LJ               
user posted image   2.2. TEDIGO (30)   (2,0)   user posted image                  ?      
user posted image   3.2. mamutka        (3,2)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. bara10           (2,0)   user posted image                 ?
user posted image   3.2. LaraS             (x,x)    user posted image                 ?
user posted image   5.2. Ajvy                (2,1)   user posted image              16.12.  LJ
user posted image   5.2. nina 166         (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   5.2. Nusa30 (30)   (2,1)   user posted image                 ?
user posted image    5.2. petrap (24)    (1,0)    user posted image             17.12.  PO
user posted image  5.2. claud (22)        (1,0)   user posted image - Larissa  6.1.
user posted image   6.2. kk85               (2,1)   user posted image                 ?
user posted image   6.2. RAISA (35)      (2,1)   user posted image                    LJ
user posted image    7.2. witto (29)      (1,0)   user posted image                22.12    IZ 
user posted image   7.2. carmar            (2,1)   user posted image                 ?
user posted image  7.2. suzyto             (2,1)   user posted image - Lora       ?
user posted image   8.2. reckova (24)   (1,0)   user posted image               15.12.  MB 
user posted image   8.2. timy (29)         (1,0)   user posted image - Eva      12.1.  CE
user posted image   8.2. Nea                 (4,2)  user posted image                   ?
user posted image   8.2. diamantina (23) (1,0)  user posted image - Ambrož  
8.1. MB
user posted image  8.2. Pupka (24)       (2,1)  user posted image                   5.1.  PT
user posted image  10.2. cati (28)         (3,0)   user posted image                 5.1.  MB
user posted image 10.2. kolumbo          (2,1)   user posted image                 22.12.
user posted image 10.2. Shuka              (3,0)  user posted image                  24.12. KR
user posted image 10.2. Katjusa (27)    (2,1)  user posted image                5.1./19.1. CE
user posted image  10.2. orto2 (28)      (1,0)  user posted image                     LJ
user posted image  10.2. barbyka (32)  (3,1)  user posted image                     ?   LJ
user posted image  13.2. izidora            (5,2)  user posted image                     ?
user posted image  14.2. Kranjcanka     (x,x)  user posted image                    ?
user posted image  14.2. Maša29          (1,0)  user posted image                    ?   JES
user posted image  14.2. Kaška (33)     (1,0)  user posted image                     ?   CE
user posted image  15.2. micamuca       (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  15.2. SALT (23)       (2,0)   user posted image                     CE 
user posted image  16.2. birdy               (2,1)  user posted image                 18.12 (UZ)
user posted image  16.2. kayica24 (24) (1,0)  user posted image  - Marinela   5.1.   PT
user posted image  16.2. vesnozaver (27) (1,0)  user posted image - Aljaž       ?    MB
user posted image  16.2. mala* (23)     (1,0)  user posted image                    7.1. KR
user posted image  17.2. julija 30 (30)  (1,0)  user posted image                      ?    PT
user posted image  17.2. tanci29 (31)   (2,1)  user posted image                      6.1. 
user posted image  18.2. naia (25)        (1,0)  user posted image                       ?    LJ
user posted image  18.2. Želva             (2,1)   user posted image                     ?
user posted image  18.2. *Nelly* (27)   (1,0)  user posted image                     ?
user posted image  19.2. zorica (30)     (1,0)  user posted image                      22.12   MB
user posted image  20.2. maja83 (24)   (2,1)  user posted image                      ?   SG
user posted image  20.2. mrka               (x,x)  user posted image                      ?
user posted image  20.2. macka27 (25) (1,0)  user posted image                     ?  KR/LJ
user posted image  20.2. brkn83 (25)     (1,0)  user posted image                  23.12. CE
user posted image  21.2. Cvetka13        (2,1)  user posted image                      ?
user posted image  21.2. Maksi1            (1,0)  user posted image                    5.1.
user posted image  21.2. Alter_ego        (2,1)  user posted image                      ? 
user posted image  22.2. Pikica5 (21)    (2,0)  user posted image user posted image - Tai,Mai/Tia  23.12. MB
user posted image  22.2. glen (28)        (5,1)  user posted image - Val           18.12./7.1.  IZ
user posted image  22.2. bad girl (24)   (4,1)  user posted image                      ?
user posted image  22.2. Deja (25)        (1,0)  user posted image                  12.1. CE
user posted image  23.2. antonia (32)   (3,0)  user posted image                      ?   PO
user posted image   23.2. majchy23 (23)(1,0)  user posted image - Hana     30.12.  LJ
user posted image  23.2. Anonimen       (x,x)  user posted image                    ?
user posted image   23.2 Zwer (28)       (1,0)  user posted image                  15.12  LJ/PO
user posted image  24.2. sunny24 (27)  (2,0)  user posted image                     9.1.  PO
user posted image  24.2. Luca (29)        (1,0)   user posted image                      ?   LJ
user posted image  25.2. delfinkica         (x,x)   user posted image                      ?
user posted image  25.2. boma2 (31)     (2,1)   user posted image                    19.12. LJ
user posted image  25.2. lilcha (28)        (1,0)   user posted image - Maša         23.12. LJ
user posted image  26.2. sazi (32)         (2,1)   user posted image                     15.12. LJ
user posted image  26.2. piskot (33)      (2,1)   user posted image                          KR
user posted image  26.2. akvalina (27)   (3,1)  user posted image - Lea           5.1.  LJ
user posted image  26.2. BarbaraGS (28)(1,0)  user posted image - Elizabeta   18.12.  LJ
user posted image  26.2. Miša99 (34)     (3,2)   user posted image                         ?     LJ
user posted image  28.2. dita7                (x,x)   user posted image                        ?

user posted image user posted image user posted image    VSEH TREBUŠČKARC = 72   user posted image user posted image user posted image

user posted image  = 20
user posted image  = 14
 user posted image  = 39

Z nami so pot začele:   
kalaxy, nicnic, anonimna, loveforever - junija pričakuje user posted image   user posted image user posted image , fortun, mariana, Rubin, Fargesia - 17.12. dela test (držimo pesti za user posted image  user posted image user posted image ), Katyy26, lea88

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 832
12.12.2008 19:59:24   
Balonchy

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 833
12.12.2008 20:51:59   
sunny24
Čer! Kako smo?
Kst sem prej popoldne kar poniknla...mi je full trebuh otrdel in sm šla sam ležat...Pol je blo hmali bujše. Hvala za vse info glede spalne vreče...

deja, full dobri kroji so na uni strani od burde. Pa lepo blazino si nardila! user posted image user posted image user posted image

ursa, četitam za pregled in za UZ! user posted image user posted image user posted image  Komi čakam, da ga bom mela tudi jst...Sam še 4 tedne...Ta bo še dolga. Ma, bom že zdržala...user posted image

pupka, čestitam za pregled tudi tebi! user posted image user posted image user posted image  

glen, super, da ni Lin močno bubana! user posted image

Kaj počnete?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 834
12.12.2008 21:14:11   
Ajvy
oj...pa je konec dneva....madona se utrujena user posted image user posted image  danes nas čina ni obiskala in upam, da bo temu tudi ostalo tako......noč je še dolga, tako da stitskam pesti za nas.....

user posted image user posted image user posted image  hvala za lepe želje...TArja jih je vedno vesela.....

Katjuša...mi damo Calpol v šprico in gre 1,2,3 v usta.....
Super za lepo nočko user posted image user posted image sem ti kar malo folš....

Sunny...pri nas je tako.da jst oddam papirje enkrat zdej...moj pa takoj ko rodim....
Primi sogni- to je firma ležalnička....bil je pa mislim, da 30 evrčkov...se ti pa splača pogledkat, ko so dostikrat v akciji.....odvisno kolk si zahtevna...ta sene guga in ne trese ....ma pa lok in mizico.....

Brkn...čestitke za vstop v 31.teden user posted image user posted image user posted image
Jah...ne se preveč učit....vidiš ,d ato škoduje tvojim nogam user posted image user posted image

Glen...o meri to pa je grozn...dobr si se to odločila, da bo LIn doma ......user posted image user posted image user posted image user posted image  ogromne pestke za vse vas tri ,da vas virus niti od daleč ne povoha.....
Super za risanko.....user posted image user posted image

Shuka...hvala za čajček in vitaminsko bombo....user posted image  ah seveda, pa ena najlepša hvala za zadnji , najslajši  del posta....user posted image user posted image user posted image

Zwer...hvala za kofico user posted image user posted image
Bogica....verjamem ,da ti je kreg s šefom težko padel na občutke.....samo važno ,a ti veš ,da ni imel prav...njemu bo itka slej ko prej to v glavo butnil.....

petrap...čestitke za vstop v 33.teden....user posted image user posted image  pa seveda za zadnji delovni dan.....pa smo ga dočakali ...ti še najbolj user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 835
12.12.2008 21:38:34   
Ajvy
2.del ...sem raje poslala...mi neki šteka....pa da mi ne bo treba vse še enkrat...

Glen.....kaj je rekel zdravnik ???Poročaj....aha....superca user posted image user posted image user posted image  to me izredno veseli, da je samo kašelj user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem....jst zaenkrat ne razmišljam o tem ,da bi jo izpisala iz vrtca...bomo sproti razmišljali o tem....ne vem.....
Glede sirupa...jst sem si nabavla železo od Nutrilita..ker še nikomur po njemu ni bilo slabo...je pa super okusa in res ti nič po njemu ni.....
Železo ima tudi konjsko meso....citrus pa je dobro, ker je potem večji izkoristek železa...ne gre direktno v drekec.....

mala*..upam, da je počutje že boljše.....user posted image user posted image user posted image
Čestitke za izpit user posted image user posted image user posted image user posted image

Deja...super blazina user posted image user posted image mojstrica user posted image user posted image
super za uspešen nakup...potem imaste že vse doma??
Čestitke za nagradouser posted image user posted image user posted image

Košarica je zelo lepa....

Kayica....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da ti bo psihologinja v tolko lahko pomagala, da boš lahko nehala skrbet ....ampak lepo uživala v nosečnosti.....

Sunny...mi ne bomo imeli spalne vreče....

Urša ...super za tako izčrpen UZ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci,,,lepe pozdrave nazaj user posted image user posted image user posted image

cita...čestitke za zadnji delovni dan....zdej pa uživancija user posted image user posted image user posted image user posted image
Bogica Laura....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pestke, da se čina ne vrne nazaj....

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 836
12.12.2008 21:39:22   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

oj...pa je konec dneva....madona se utrujena user posted image user posted image  danes nas čina ni obiskala in upam, da bo temu tudi ostalo tako......noč je še dolga, tako da stitskam pesti za nas.....

user posted image user posted image user posted image  hvala za lepe želje...TArja jih je vedno vesela.....

Katjuša...mi damo Calpol v šprico in gre 1,2,3 v usta.....
Super za lepo nočko user posted image user posted image sem ti kar malo folš....

no super da niste imeli vročine in držim pesto da tako osteneuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Je pa pridna da spije calpol k je res negravženuser posted image user posted image user posted image user posted image in da ji pomaga....

Mi pa spet imena zbiramo.... joj mislim da se ne bomo mogl nikol odločit in tisto ime k sma najprej zbrala zdej verjetno čist odpadeuser posted image user posted image user posted image user posted image joj bliže k smo več imen imamo zamišljenih... je pa fino to da so nama obema všeč....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 837
12.12.2008 21:48:51   
Ajvy
ne..nisem še končala user posted image user posted image

Zwer...prijetno ujčkanje želim.....

pupka....čestitke za vstop v 33 .teden....user posted image user posted image
Kako lepo je brat , kako je tvoj raznežen....ah tile naši dedci.....
MAarija...to pa je gramaža.user posted image user posted image ....pol boš pa sigurno kdaj prej rodila user posted image

To pa se bojo lepo izlazali njegovi kolegi..takih je malo.....

Super za Gala da je tak užival na plavanju...joj jst bi tut mal čof čof user posted image

Sunny,,,,po mojem so vse kmetovalke danes user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 838
12.12.2008 21:55:13   
Ajvy
Katjuša---a res..meni se pa ne zdi nagravžen....ne vem...važno ,da gre dol user posted image
Hvala za lepe želje...sjt tudi želim ,da tako ostane...da bomo lahko šlo na Ronalda v nedeljo pa na igralne urice jutri....user posted image user posted image user posted image

A res...zakaj pa tisto ime ne velja več...pol ga lahko poveš, a ne??user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 839
12.12.2008 21:55:18   
brkn83
pozdravček. Kako ste kaj? Js sem za danes končala z učenjem, saj imam zopet ful zatečene noge, in sem res ful utrujena. Še hrana mi ne paše, sploh nisem nič skor jedla danes, prej mal kosila, pa neki malega za zajtrk, to pa je tudi vse. Komaj čakam torek, da se bom lahko popoldan malo spočila.

Zdej vas grem na hitro mal prebrati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 840
12.12.2008 21:57:31   
Ajvy
PUnce....rada bi vas nekaj vprašala...oz rada bi ,da se zmenmo....jst bi srčno želela ,da se s tega foruma na forum dojenček ne premaknemo dokler se februar ne zaključi oz. dokler ne rodi zadnja aktivna trebuškarca februarčica....ker mi je totalno mim...da potem one ko rodijo klepetajo na forumu dojenček...tiste pa k še čakajo pa umriajo od dolgčasa na forumu nosečnost....
MIslim, tako bolj solidarno se mi zdi....ve pa povejte......

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 841
12.12.2008 21:59:18   
Ajvy
Brkn...pa da ne gre vsa ta snov tebi namesto v možgane v noge user posted image user posted image user posted image user posted image

bogica, kar lepo noge v luft..pa počivčkat

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 842
12.12.2008 22:03:33   
sunny24
Katjusa, kako to, da ste se premisnli?

ajvy, se strinjam s tabo...Bomo te, k smo na koncu februarja res umirale od dolgčasja, če se boste vse na drugi forum preselile...
Kaj da vse kmetujejo? A to misliš, da gledajo kmetijo?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 843
12.12.2008 22:05:09   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

ajvy, se strinjam s tabo...Bomo te, k smo na koncu februarja res umirale od dolgčasja, če se boste vse na drugi forum preselile...
Kaj da vse kmetujejo? A to misliš, da gledajo kmetijo?

jap....to sem imela v mislih....kaj pa ti..si si predstavljala brkn kako okopava svojo gredico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 844
12.12.2008 22:08:45   
sunny24
Neeeeee!user posted image   Sam jst te kmetije ne gledam...Pol sm mogla malo poštudirat, kaj si točno misnla!user posted image

Naša brkn je itak full pridna, ko se tolko uči!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 845
12.12.2008 22:09:36   
Ajvy
tolk časa sem vas komentirala ,da je zmanjkalo časa za klepet.....

punce..moja ura je odbila...treba je iti spat...zjutraj me budilka ne pusti spat.....

nočko...čim manj wc-janja

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 846
12.12.2008 22:10:27   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Neeeeee!user posted image   Sam jst te kmetije ne gledam...Pol sm mogla malo poštudirat, kaj si točno misnla!user posted image

Naša brkn je itak full pridna, ko se tolko uči!

čist preveč ....bo prišel ven user posted image  s knjigo in očalčki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 847
12.12.2008 22:11:35   
brkn83
deja - ful dober si naredila blazino!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Res si pridna. Tudi košarica na slikici je super, a takšno boste imeli???

glen - super, da je z Lin vse uredu. Potem pa se bosta lahko naslednji teden malo razvajale, ko bosta skupaj.

cita - čestitam, za zadnji delovni dan danes. Sedaj pa boš lahko malo počivala in uživala.

pupka - čestitam za pregled.user posted image user posted image user posted image

ajvy - super, da Tarja nima več vročine in da ste bolje. Upam, da tako tudi ostane naslednje dni.
Se strinjam s tabo, da tle čvekamo, vse dokler ne rodi zadnja, in se potem prestavimo na drug forumuser posted image

Mislim, da tista snov, ki jo js predelam gre bolj v možgane user posted image , ker je ful aktiven, ko se učim. No včeraj na izpitu, pa ko je bilo treba odgovarjat je bil pa ful miren, in ko sem oddala izit, me je pa ful brcnil.user posted image user posted image user posted image  sem se morala ful nasmejati.

Ej, a zdej ste se pa vedve z sunny, na mene spravle????? prave obrekljivke ste.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 848
12.12.2008 22:13:00   
Čebel@
čer!
ajvy........jaz sem za-super predloguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vam samo zaželim lahko nočko ker me tok zgaga spet peče da grem kar spat,pa spet moram dobiti še svečko(še 7x) potem pa pod tuška in ajat

se tipkamo jutri......lepo čvekejteuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 849
12.12.2008 22:13:03   
brkn83
ajvy - sej je bolje, da greš spat, ne boš več obrekovala tle na forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.