nana35
|
klepetka,super za Lano,da lepo napreduje,čestitke za dva nova zobka in za veselo premikanje po stanovanju.A resno misliš s to mravljinčasto roko?Ker moja je tudi kdaj pa kdaj in moja mama pravi da je to od hrbtenici,kar ji prav rada verjamem,saj sem večni hrbtenični bolnik,zdaj po porodu pa je samo slabše,pa ne s hrbtenico,ampak z rokami. Recepta za linške oči ti jaz ne bi dajala,čeprav nekje ga imam in sem jih delala,pa naj ti ga raje napiše katera od izkušenih pekaric. Upam,da bo Maruša lepo nastopala in da boste skrajno uživali. O kakšnem brisanju črk to pišete,nimam pojma,verjetno sem površno brala,pa zato,me pa zanima,zakaj ne boš delala več napak,namreč jaz sem še zmeraj zasledila eno ali dve v tvojem postu . Zmajevke še ni,sem danes vprašala intruder,ker je bila pri meni z Vidom,tako da malo še uživa.No,kmalu pa pride od zmajevke mož ,žena pa za njim. Ribice-vi imate mogoče molije,ki ste z njimi povečali družino,so tudi živorodke, mogoče govoriš o njih. Pri muziki pa smo bile samo 4 z njo vred in naši malčki,sami fantki,pogrešajo punce!!!!!!!!!!!!Patrik je zbolel,intruder tudi ni bila še za na obiske tako da... Aha,in vidim,da si prišla gor,da ni vedno insert kriv za napake ampak človečnjakinja klepetka. Ja pa meni se je tudi že to s smajlijem večX zgodilo,samo sem opazila in ga zbrisala. limma,ptičje hišice se dobijo že poceni,tako da mislim,da je 15€ dovolj.Ampak zdaj smo tako navalile s to hišico,kot da jo zdaj mora m.p.kupiti . klaja,tako kot pravi limma,ampak za tole zavarovanje moraš prejemati socialno pomoč ali kako bi se izrazila.Če jo prejemaš in jo boš še naprej,potem se lahko zavaruješ na občini in to zastonj,plača občina-osnovno zavarovanje seveda,dodatno sama plačaš,jasno da,samo da moraš ko greš podaljšat zavarovanje imeti zraven odločbo iz CSD-ja.Kako se pa preko tvojega zavaruješ pa je najbolje da pokličeš in ti povedo s prve roke.Jaz nimam pojma. martinca,joj,upam,da je mali Patrik že boljši,res grozno.Pošiljam objemčke zanj. stanči,kdo je to Stana? Ubogi tvoj otrok,res ne moreš nič,če silijo vanj,samo govoriš lahko ali pa se zameriš.Lahko pričakuješ,da bo Lant kmalu prehlajen, pri nas je bilo vedno tako,ko je bil kdo prehlajen blizu Klemna. Evo grem,ker vmes še kuham pa moj je zdaj prišel domov in sem se tako vstrašila zdaj ker se je pritihotapil,ker Klemen spi,me je skoraj kap...