Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:36:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea A gre kera pod tuš.... Sem že bila. Ne vem pa kaj je v tistem xu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:38:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: lepo je bilo malo počvekat s teboj mafi, zelo lepo in pošteno od tebe, da si "počistila" z dvomi Oprosti, prosim, ker sem bila skeptična - zaradi prepogostega pojavljanja določene "kvazi osebe" z izredno podobnim slogom pisanja, kot ga imaš ti, sem bila prepričana, da nas taista/taisti spet nateguje. No, več ti povem na čveku v Domžalah Tako da ti zdaj res izrekam iskreno dobrodošlico. mafi oprosti še meni, ker sem te kar bombardirala z vprašanji. No zdaj veš zakaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:38:05
|
|
|
|
barbaw
|
Gledam finale Kmetije in je Nikoli je nisem gledala pa tudi za to ne vem, zakaj imam prižgano.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:38:42
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Aurea čau vidim, da je bilo zanimivo, spet ste se snele s ketne in nabile full postov Sesil, daj kakega deda gor, še je polna luna estrelli sem jih poslala cel kup, naj ona zbere...so sami hot Estrellllllaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:39:13
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, tvoj se bo za danes izmazal Verjamem pa, da bo jutri nov dan, kajne, sploh za payback tilči, tole z vodo je pa res Imate ves čas same skrbi in stroške Anitka, za 5 minut se še na sekret ne splača it Gregi se je vmes že 1x zbudil, bo spet pestra noč... Tisto posteljico pa poznamo - jo je **** dobila na mail Aurea, ta ni moj tip
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:39:42
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea A gre kera pod tuš.... Sem že bila. Ne vem pa kaj je v tistem xu. nekaj takega, da bi šla še enkrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:40:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!! Tudi moj je šel za 5 minut na pijačo pa ga še ni A si mu verjela d aje šel za 5 minut ? Verjela glih ne, da ga pa tak dolgo ne bo si pa tudi nisem mislila. a te še vedno ni izučilo? Mah sem naivna, a ne? Je pa končno prišel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:40:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Danes niso tako pokvarjeni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:41:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Aurea A gre kera pod tuš.... Sem že bila. Ne vem pa kaj je v tistem xu. nekaj takega, da bi šla še enkrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:41:21
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam finale Kmetije in je Nikoli je nisem gledala pa tudi za to ne vem, zakaj imam prižgano. Jaz pa Slake poslušam na Slovenija1.Ne vem,ali me že EMŠO daje,da mi je taka muzka všeč,ali pa zaradi spomina na ohcet,kjer je bilo veliko harmonike.Zato je pa Nejc ves nor na harmoniko,saj je takrat že v trebuhu na veliko plesal.So se že ustrašili,da ne bom kar tam rodila, tako sva z našim plesala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:41:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, za 5 minut se še na sekret ne splača it Gregi se je vmes že 1x zbudil, bo spet pestra noč... Tisto posteljico pa poznamo - jo je **** dobila na mail Upam, da bo vseeno mirna noč za vse majčice.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:41:35
|
|
|
|
Aurea
|
Ne Estrella, dons so bolj družinsko navdahnjeni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:41:58
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, luštna pesjana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:42:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes niso tako pokvarjeni tole je bolj za moje oči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:43:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam finale Kmetije in je Nikoli je nisem gledala pa tudi za to ne vem, zakaj imam prižgano. Jaz pa Slake poslušam na Slovenija1.Ne vem,ali me že EMŠO daje,da mi je taka muzka všeč,ali pa zaradi spomina na ohcet,kjer je bilo veliko harmonike.Zato je pa Nejc ves nor na harmoniko,saj je takrat že v trebuhu na veliko plesal.So se že ustrašili,da ne bom kar tam rodila, tako sva z našim plesala Še dobro, da res nisi tam rodila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:43:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Danes niso tako pokvarjeni To pa je za oči spočit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:43:53
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Gledam finale Kmetije in je Nikoli je nisem gledala pa tudi za to ne vem, zakaj imam prižgano. Jaz pa Slake poslušam na Slovenija1.Ne vem,ali me že EMŠO daje,da mi je taka muzka všeč,ali pa zaradi spomina na ohcet,kjer je bilo veliko harmonike.Zato je pa Nejc ves nor na harmoniko,saj je takrat že v trebuhu na veliko plesal.So se že ustrašili,da ne bom kar tam rodila, tako sva z našim plesala Še dobro, da res nisi tam rodila. Ja,sej, ko je bil pa čas za to, pa ven ni hotel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:44:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, tvoj se bo za danes izmazal Verjamem pa, da bo jutri nov dan, kajne, sploh za payback tilči, tole z vodo je pa res Imate ves čas same skrbi in stroške Anitka, za 5 minut se še na sekret ne splača it Gregi se je vmes že 1x zbudil, bo spet pestra noč... Tisto posteljico pa poznamo - jo je **** dobila na mail Aurea, ta ni moj tip Ma jaz s paybacki ne čakam dolgo, dobi takoj bumerang Gregi, gregi.......tud za njega bo prišel payback
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:44:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" aerobika???? sej res, kaj je s tvojo aerobiko? a te treba brcnit v tazadjo da se boš zmigala in šla...pa ne se zgovarjat na edino. sej res, kje je pa ona? Moja aerobika je odpadla zaradi "kvazi " zabave Mateja Še vedno ga ni iz službe to je 15ur A dobi plačano? Ja seveda eno figo pod nos
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:45:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" aerobika???? sej res, kaj je s tvojo aerobiko? a te treba brcnit v tazadjo da se boš zmigala in šla...pa ne se zgovarjat na edino. sej res, kje je pa ona? Moja aerobika je odpadla zaradi "kvazi " zabave Mateja Še vedno ga ni iz službe to je 15ur A dobi plačano? Ja seveda eno figo pod nos Bo moral on tebi plačevat. Ga bo boomerang jutri zadel.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:46:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, luštna pesjana ja so kar dobr kvartet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:47:53
|
|
|
|
barbaw
|
ku ku, kaj vam je motivacija padla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:47:57
|
|
|
|
tally
|
Aja Estrella hvala za mail- tabelce
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:48:02
|
|
|
|
Anitka
|
Mojemu bom pa jaz še danes vrat zavila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:48:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes bo tuga???? vse tako kaže kje pa se skrivaš? sem mogla k Manci, ker se je zbudla. Zgleda, da se je ustrašila teme
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?