|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
11.12.2008 19:43:42   
MTFP
Jaz že cel dan z enim učkom malo spremljam rr, pa se nič pametnega ne dogaja.... zdej pa ne vem al zato, ker imam preveč časa in skoz gor čepim, ali se res ne ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 851
11.12.2008 21:58:40   
zoga08
Hoj, ne obupavat sej smo tukaj. Jaz sem imela popoldanski počitekuser posted image . Zdej pa mal srfam.
Moj je na telovadbi. Jaz se pa izobražujem. Drugače pa se ubadam z zaprtostjo, pijem donat, pijem kamilce. Ampak vetrovi me pa dajejouser posted image . Moj je že čist bogi. Pozdravčka souser posted image

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 852
11.12.2008 22:02:31   
ana**
Dober večeruser posted image

Midva sva ravno prišla iz pijače.. In sm spila en čaj in mi je zdj tooook slabouser posted image user posted image

zoga08 se ti pridružujem pri zaprtostiuser posted image  A ma katera kakšn nasvet,da se "odprem" user posted image user posted image  kr men za hudiča nč ne pomagauser posted image

Mmmm...rogljički že dišijo!user posted image  Grem v napaaaduser posted image

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 853
11.12.2008 22:13:17   
ana**
A zdj pa ste že vse šle??user posted image

Hja...grem tut jz pod tuš pa spatuser posted image

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 854
11.12.2008 22:40:27   
_ella_
Ja ana meni je proti zaprtosti pomagalo gora sadne kupe, ki si jo delam in vsaj 3x na dan jem orenk kup.
Gre tko fajn vse venuser posted image user posted image
Pe še z vitamini se polnim. Sem ugotovila, da mi je od  vitaminskih tablet-centrum materne full slabo. Bom zdaj prešaltala samo na tifol. Saj vitamine mam dosti. Upam, da bo potem bolje.

Nočka

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 855
12.12.2008 2:28:47   
bimbambom
Pripenjam link za narocilo na pregled NS pri dr. Pušenjaku,  prijavila sem se na temle linku http://www.neplodnost.com/, pa so me naslednji dan poklicali in mi sporocili datum. Tel pa je 01 510 68 00.

Tudi mene tudi daje slabost, celodnevna, zadnjic sem si ful zelela krof, pa ga enkrat ugriznem in sem morala takoj na wcuser posted image . Pa pojem kosilo, ki mi pase, sam gre v momentu vse se ven. Pa shujsala sem 2 kg, tko da se mi se nic ne pozna da sem noseca, sem pa v 11T. Zjutraj si komaj zobe umijem, me kar sili na bruhanje tko da sm cist zmatrana po tako preprostem opravilu kot je umivanje zob. Za jest mi pase samo sadje ali pa zelenjava, pa se to v majhnih kolicinah. Obcutek imam, da je tako tut zaradi tablet dabroston, ki jih se vedno jemljem. Zelo sem zmatrana, cel dan mi je slabo, veliko spim, sem na bolniški (sem ze dobila odlocbo), tko da mi ni lustno. Veseli december bo sel mimo meneuser posted image , sam upam, da se bom kmalu pocutla ok in zacela uzivat v nosecniskih radostih.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 856
12.12.2008 7:34:40   
MTFP
Jutro punceuser posted image

Evo mene je WC že na vse zgodaj privabil.... hm..opažam da tam nekje do 2h popoldne bruham, od dveh dalje mi je pa samo slabouser posted image , tako da tisto kar pojem popoldne ostane v meni.

Bimbambom tudi jaz jem dabroston, in na začetku ko sem jemala 3 na dan, mi je bilo res kako uro po zaužitju slabo potem je minilo, sedaj jem dva na dan, mi je pa non stop slabo, tako da mislim, da ni samo dabroston kriv... danes ga npr. še nisem vzela pa sem že 2x bruhala...

Koliko škatlic si pa dobila ti? Jaz 2 in 14 dni sem jedla po 3, sedaj sem g vprašala kako dalje, je pa rekel naj do konca jem dva na dan in potem preneham... mi je čudno ker to ne bo potem do 12 tedna, kot je rekel prvič naj jih jemljem...

(odgovor članu bimbambom)
Neposredna povezava do sporočila: 857
12.12.2008 7:42:57   
_ella_
Neumno vprašanje ampak zakaj se jemlje dobroston?

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 858
12.12.2008 8:04:44   
monty
dobro jutro punce!

grozno, da ste res skoraj vse take revice, da kr naprej bruhate ali pa vam je slabo, ali je še kakšna nosečka, ki sploh ne ve da je?
jaz sem včeraj zvečer tudi pizzo jedla, mehiško, njami. samo sem jo samo četrtinko spravla vase. hitro sem sita opažam. sem pa žejna non stop. sploh zjutraj, ker proti večeru nočem veliko pit ker sem potem več na WCju kot v postelji. drugače pa sem kr nestrpna ker se mi še nič kaj ne pozna. teče pa 11 teden.
bi bla pa tolk doma in bi poležavala in si naredila topel zajtrk....

ne vem že katera je spraševala za folno. sem mela podoben problem ker sem tudi jaz cca 3 tedne vmes malo obračala želodec in sem vprašala v lekarni kako je s tem. sem tudi opažala, da mi je po neovinu slabo.... pa je rekla cca 1 uro traja,  da se absorbira. tko da jemljite te tablete ko vam je najmanj slabo in potrpite kako uro (uro in pol).

KOMAJ ČAKAM TOREK!!!!!

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 859
12.12.2008 8:09:05   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: _ella_

Neumno vprašanje ampak zakaj se jemlje dobroston?

Jaz sem ga dobila zaradi rjavkastega izcedka v 5 tednu.

(odgovor članu _ella_)
Neposredna povezava do sporočila: 860
12.12.2008 8:47:23   
Anonimen

Jeeeeee! Bebi miiiigaaaaa! Skoz je bil v pogonu, z rokicami mahu, se obraču bočno-hrbet-na glavico-okol in okol, sploh mi ni mogla slikice naredit, ker je vsakič nek zmazek dobila (star UZ, ki pa ga HB po novem l. zamenjajo)user posted image  V glavnem js sem presrečna!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Velik je 44mm, slikico pa itak dobim drug teden v četrtek na NS.

Sej sploh ne vem, kaj nej še pišem, ker mi tolk kroli po trebuhu, da bom tipkovnico pojedla!

Se vam javim malenkost kasneje, ko padem z oblakov v normalno stanje! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MTFP)
  Neposredna povezava do sporočila: 861
12.12.2008 9:33:32   
monty
jasna81, JUPI. superca, da ste tko aktivni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
a te lahko vprašam v katerem tednu si? (od zadnje M). ker jaz bi mela po zadnji M rok 6.7. G pa mi je dal 23.7, tko da mislim, da sva nekje skupaj. Bom vidla koliko bo moj pikec velik v torek.

a je še katera slišala za to, da je mamicam ki nosijo punčke bolj slabo! jaz sem nekje pa ne vem, da si nisem mogoče kr zmislila, ali ni nobenega pravila.

men se zdi, da takole ko raste tole veselje, ko enkrat vidiš bebico kako napreduje, pa da je vse okej... in te preplavi občutek sreče in navdušenja, se ful težko potem skoncentriraš na delo...  jaz bi bila komot že zdej doma in se ukvarjala samo s sabo. hodila na dolge sprehode, si pripravljala zdravo hrano, hodila na aerobiko, pa kdaj plavat.... ženske bi lahko bile na neki predporodniški še 6 mesecev pred porodom... user posted image  SANJE...
kolegica je doma že od 2 meseca ker se ji je nakaj v službi zakompliciralo in je bilo vsem v interesu da gre na bolniško in pravi da uživa sto na uro. zjutraj spi, potem malo kaj prebere.... a ne bi blo dobr!

aja sem vam še dolžna za FIT NOSEČNICO napisat. To je v Celju v Top fitu program za user posted image . moraš pa imeti prej zdravstven pregled, da veš da lahko tam user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 862
12.12.2008 10:03:10   
furlica
Pozdravljene,

sem klicala za NS in pregled imam 30.12. dan pred novim letom...
user posted image user posted image user posted image

Takrat bom v 13t 1d. Upam, da ne bo kej prepozno?

lep dan in lep vikend vam želim
furlica

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 863
12.12.2008 10:10:18   
Anonimen
Monty jaz sem v 11-tem tednu, natančneje 10t 6d, ZM 27.9.. Sem pa imela redne cikluse na 28 dni.

Vzamem pa nazaj besede, ko sem napisala, da se mi zdi, da se nisem nič kaj zredila. Pa ja de... 1,3 kg že imam plusa. user posted image  Kaj pa nej, če mi je slabo in samo hrana omili ta smotan občutek.

Pa malprej sem šla do pošte in ni šlo mimo trgovine, ampak v trgovino - po čips, extra salted! user posted image  Doma pa jem kompot na kompot, pa sploh ni važno, kakšen.user posted image

Glede službe - js sm kr vesela, da delam. Ne vem no, mi nekako paše imeti še eno obveznost zraven, ker jaz sem bila na porodniški+še potem 3 mesece doma, tako, da sem šele konec maja začela delat. Nasl. porodniška pa okol 6.6. Tako, da bo m v bistvu samo dobro leto delala, pol pa jovo na novo.user posted image

OK , no zdej pa grem res delat! user posted image

(odgovor članu monty)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
12.12.2008 10:14:50   
Anonimen
Aja - stara sem pa 27, ko bom rodila bom že 28, iz okolice Celja, to bo moj 2 otrok, 3. nosečnost.

LP vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
12.12.2008 10:16:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: furlica

Pozdravljene,

sem klicala za NS in pregled imam 30.12. dan pred novim letom...
user posted image user posted image user posted image

Takrat bom v 13t 1d. Upam, da ne bo kej prepozno?

lep dan in lep vikend vam želim
furlica

furlica nič ne bo pozno, jsz sem pri Alenu imela NS pri 13t 4d in je lulek že veselo bingljal pod popkovino. user posted image user posted image user posted image

A boste vse vprašale za spol?

(odgovor članu furlica)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
12.12.2008 11:24:46   
zoga08
HOJ,
Jasna81 user posted image user posted image user posted image , jaz tud komaj čakam da vidim mojo pikico. Me pa zanima če si ti že vprašala za splol oz. Ti je G kaj rekel da se še ne vidi.

Včeraj sem brala na forumu o tem vražah za spol, in men se kar zdi da imam fantka, tudi z mojim se stalno pogovarjva o fantku. (aja so pa tudi meni z verižico enkrat napovedal da bom mela najprej fantka pa punčko).Tako da me ful zanima kaj bo. Predvsem pa upam da bo zdrav.

Pozdravčka  user posted image , ki ste doma, naj bo čim manj obiska wc, se še kej oglasim.

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
12.12.2008 11:27:28   
furlica
Jasna81, ne, midva ne bova vprašala za spol...
Naj bo presenečenjeuser posted image user posted image user posted image  komaj čakam.
Hvala za mnenje, zdej sem ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 868
12.12.2008 12:01:59   
zvesta
Tako, jaz sem z drugega pregleda.

PDP je spet 2.7., je pa rekel, da na otip je pikica manjša in bo naslednjič delal UZ in takrat po potrebi prestavil datum.

Tako da še enkrat moji podatki:
PDP 2.7.
rojstni dan 24.10.1979
Kraj: Lenart
Naslednji pregled: 31.12.08
NS: 23.12.08

Sem še kaj pozabila?

Drugače pa imam srečo, da ni slabosti. Le utrujenost taka, pa ni časa počivati.
Pridno vas berem, komantirat pa mi ne znese. V službi težko, doma pa že pozabim, kaj sme vse prebrala.

Držite se, punce!

(odgovor članu furlica)
Neposredna povezava do sporočila: 869
12.12.2008 12:05:09   
nborazem
Spet se malo javljam...
MTFP- ja, tud meni skos slabo, še vedo
Sploh ne jemljem več Tifola in nobenih vitaminov, ker mi je po tem še slabše...

NO72009I- hvala za moje podatke vnešene v tabelo...

Če bi vedla kaj me čaka s to nosečnostjo, bi prekleto premislila...imam punčko, ki je stara 9 mesecev in me ful rabi, jz pa cele dneve na postli...seveda se pol zvlečem dol, sam to ni isto, kt če bvi se ukvarjala z njo, ko bi se počutila ok...
tehtnica je obstala, imam isto kg kot pred zanositvijo, sem pa napihnjena, vedno bolj...
Čakam sredo, ko bo pregled pri G in pa NS da izvem za spol
Sanjala sem fantka...

(odgovor članu nborazem)
Neposredna povezava do sporočila: 870
12.12.2008 12:15:49   
smile30
Oj punce, res bolj slabo čvekamo.

Zvesta - bo že pikica zrasla do naslednjič

Bimbambom in vse ostale bruhice - zdržite še kakšna dva tedna, pa bo ta slabost verjetno mimo

Jasna 81 - je čudovit občutek in pogled na pikico, kajne? To so zdaj najlepši UZ, ko vidiš otroka v celoti. Kasneje, ko se bodo že malo poredili, bomo videli pa le ud po ud. Tudi jaz komaj čakam NS - ker to je najlepši pregled. Traja najdlje in res prvič vidiš to majhno bitje do potankosti. Punce, vzamite partnerje s sabo. Boste videle, kako se jim bodo rosile oči in takoj po pregledu vas bodo še bolj božali.

Furlica - nič se sekirat, jaz bom že skoraj 14t ko imam NS. Je rekel, da bo še ob pravem času. Bomo videli.

Jasna 81 - tudi jaz sem začela delat (po prvem otroku) v aprilu in glej ga zlomka, a le do (nekje) junija. Jaz še šefu nisem povedala. Mu pa že moram. Ker me bo prej on pogruntal in to bo štala.
A si res že v 13T videla lulka?. Verjetno se takoj zgodaj upajo napovedat le za fantka, če se lulči fajn vidi.

ajd....

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 871
12.12.2008 15:17:26   
bdubadu
Tudi jaz se javljam po zelo dolgem času. Sem opazila v razpredelnici, da nisem napisala, koliko sem stara.
Zdi se mi, da sem najstarejša, trenutno 35 - 11.3. jih bom pa dopolnila 36. Tale tretji dojenček sploh ni bil planiran in še vedno se nekako ne morem navaditi na misel, da bom po 6 letih spet začela vse od začetka. Zdaj, ko sta oba fanta že tako velika. Ampak, očitno mi je tako namenjeno in ko vas punce berem, kako ste navdušene na temi malimi pikicami v trebuščku, se spomnem, kako sem se sama počutila prvič in drugič, čeprav tudi ni bilo planirano, pa sem bila vseeno tako zelo srečna. Zdaj sem kar nekako zaskrbljena, vsi plani so se nam porušili, zamenjati bo treba avto, preurediti stanovanje, prilagoditi počitnice, kolesarjenja, ves prosti čas...vidim en kup problemov, ki jih v resnici verjetno ni. Čeprav po moje to delajo samo hormoni, ki kar norijo po meni in povzročajo jezo, pa žalost, samo ta pravega navdušenja ni user posted image .
Upam, da tudi to pride, če ne prej, na nuhalni. Tokrat bom vsekakor vprašala za spol, čeprav do sedaj nisem. Tokrat hočem vedet pa prav vse. Svetujem pa vsem vam, ki ste prvič noseče, da si prihranite to presenečenje, ker je res čudovito, ko pričakuješ, ugibaš, na koncu si pa itak najbolj vesel, ne glede na to, kaj je.
Glede na vso to zmedo sem že nekajkrat sanjala ful grozne sanje o dojenčku v mojem trebuhu. Ne vem, če bi napisala, ker ste po moje zdej v tem stanju vse malo preveč občutljive na take zadeve, ampak vedno je imel hude prirojene napake. Tako da sem bila zjutraj vsa obupana.
Upam, da me vse črne misli in zmeda čim prej minejo.
Punce, pišite še naprej tako veselo, ker vas je res fino brati.

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 872
12.12.2008 16:46:03   
Hator
Jasna81, tudi midve sva pribl. enako noseče. Moja ZM 25.9., na pribl.24-26 dni, danes sem v 12. tednu (11t1d).
Meni se pa zdi, da se mi buši že kar konkretno pozna, prej sem imela zmeraj raven trebuh, če ne celo luknjo v njem, zdaj pa je lepo zaobljen. Ena prijateljica me je že pogruntala. Mi je tudi kar naprej slabo, bruham pa redko (že od nekdaj težko bruham), tako da se kar redim - ni čudno, ko pa sem skoz lačna. Sem se zredila že za kake3-4kg.
Aja, drugače pa tudi jaz jemljem ene tablete, podobne Dabrostonu in Utroges..., in sicer Prometrium, samo jih jemljem vaginalno, tako da ne vem, če mi je pol še zaradi njih slabo. Sem jih pa do sedaj jemala po 2tbl na dan, od zdej naprej pa po eno.

(odgovor članu bdubadu)
Neposredna povezava do sporočila: 873
12.12.2008 19:56:07   
Anonimen
Zdej pa eno full trapasto vprašanje, ampak men še skus ni čist jasno, pa prosim, če mi poveste al mislim prov al narobe. Torej, če sem noseča 11t0dni, grem v 12 teden? Al v enajsti?user posted image  Bom že tretjič mami, pa mi še vseen to ni jasnouser posted image . Hvala

(odgovor članu Hator)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
12.12.2008 20:57:50   
dysan
hahahahaha jaknik1 to še mene zanima, kr mi to tud ni jasno !!!

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?