|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2009
9.12.2008 14:00:11   
monty
ne skrbi, moja izkušnje je še bolj čudna. Zadnjo M sem imela 29.9., cikle več ali manj točne na 28 dni. Delala sem OV teste, ki je oktobra pokazal II (to pomeni da bo OV nastopila v 12 do 23 urah) na 14 dan v ciklusu. torej bolj točno vse skupaj ne bi moglo biti. Test sem delala 27 dan ciklusa torej dan pred izostankom in je bil 1000000% pozitiven (first sign in CB). No pri G sem bila dvakrat enkrat 7.11. ko sem bila v 6 tednu, sej je videl plod velikosti 0,39 cm, srčak še ni bil. Naslednji teden 14.11 sem bila na UZ torej v 7 tednu, je bil veliko komaj 0,44 cm se je pa videlo bitje srčka. In potem mi moj G razlaga, da je plod star 4 ali kvečjemu 5 tednov od zandje M. Kar je NEMOGOČE, ker potem ko sem delala test še sploh ne bi bila user posted image . Pa sem mu povedala kdaj sem imela OV in kako je zdaj to mogoče. pa je rekel, da lahko reče on samo glede na velikost in da je to 4 ali 5 tednov. in naj pridem čez 5 tednov, to bo sedaj moj komaj pričakovani pregled 16.12 ko upam, da mi ob še enkrat naredil UZ in da bova bolj skupaj. Jaz bom po zandnji M do novega leta dopolnila 14 tednov on pa bi me na NS poslal sredi januarja. Tako da se za 16 pripravljam da se me ne bo kar tako znebil ali pa grem drugam. Ker on mi sploh ne bi več UZ delal, on je datum določil 23.7 (pa še to sem mu jaz mogla rečt kdaj bje zame dan D). Da ne govorim , da mi niso dali narst nobenih krvnih preiskav, urnina... tudi materinske še nimam.
In kar tudi več nimam. NIMAM VEČ BESED ZA NEŠE ZDRAVSTVO!

in vsak dan se pizidim ko se s kom pogovarjam, pa si dopovedujem, da počakaj samo še malo.

(odgovor članu ineskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 801
9.12.2008 15:12:34   
ana**
Živjooo..

Da vam prvo povem,da sm mela dans zjutraj prometno nesrečouser posted image
Tko veste kak je zjutrav v centru Lj... pa šolarji,avtobusi,avti.. Vsem se mudi gužva pa takšan,da se vn ne vidišuser posted image
In tko se en kreten zaleti v mene!!!user posted image (se opravičujem izrazu ampak ne morm drugače rečt)
Hvala bogu,da je moja pikca tko dobr zavarovana v bušiju in ni nič narobe! Se mi je kr kamen odvalil od srcauser posted image

MTFP držim pesti za pregleduser posted image Pa hitr poročajuser posted image

Aja...je ena spraševala iz kot smo. Jaz sm iz centra Lj

Pa sm še malo okoli hotla it ampak bom kr doma ostala pa malo počivalauser posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 802
9.12.2008 15:16:03   
anci banci
jaz sem pa iz Ljubljane (bežigrad)

(odgovor članu ana**)
Neposredna povezava do sporočila: 803
9.12.2008 18:10:15   
_ella_
pozdravljene punce

Monty- mislim da ni nič nenavadnega, da ti še niso naredili preiskav. Jaz sem bila že 2 krat na UZ in bom knjižico dobila šele pri nuhalnem preglegu. Moj G to sam dela ker ima licenco. Mislim pa da je razlog v tem, ker je tako velik riziko do 12 tedna za SS. Za moje pojme pa je datum pregleda za NS odvisen od velikosti ploda. Idealne mere nuhalne svetline za oceno tveganosti so 1-2,5 mm. (sem iz enga članka na Wipking prebrala) Moja razlaga je, če plod nima ta prave velikosti( neglede na tvoj podatek nastanka) bo tudi rezulta nuhalane svetlin narobe. Prosim punce to je izklučno moja razlaga. Sicer pa če misliš ,da te ne jemlje resno pa najbolje, da si res poiščeš G ki mu zaupaš.

Sama sem iz okolice Domžal

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 804
9.12.2008 18:16:59   
Upsss
Bayb77 in tršica: en velik user posted image  za vaju in upam, da bosta čimprej zagledali +!

Jaz se javljam po reeees dolgem času, sem bila kar malo živčna pred današnjim prvim pregledom pri G.
No, potekalo je tako: najprej mi je G napisala eno morje napotnic (za odvzem krvi, za prvi UZ) in mi na moje vprašanje povedala, da se prvi UZ dela baje šele v 11.-14. tednu (mislim, skoraj sem dol padla). No, potem sem malo pojamrala in mi je naredla en izvenserijski UZ, kjer se je moj pikec videl, vendar je zelo majhen - samo za 6t2d, zaradi česar mi je PDP prestavila na 2.8. Bi pa vseeno ostala med julijkami, ker nekak slutim, da bom rodila takratuser posted image

Upam, da je z vami vse OK, nič se ne sekirajte glede prvih UZ, ker očitno jih včasih naredijo res prehitro.
Jaz bi morala biti že en teden in tri dni dlje noseča, pa .... eh, tega enostavno ne morejo točno napovedati, zato pa se nekaterim očitno še nič ne vidi.  Držim pesti, da bo z vami (nami) vse ok še naprej!

lep pozdravček od upsss (aja, lokacija: MB)

(odgovor članu ineskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 805
9.12.2008 18:36:27   
MTFP
Ej, punce jaz sem iz pregledela. Fizolček je velik 1.02 cm. Srček sem slišala user posted image in sem tako vesela.

Sem pa po RR koledarju v 8 tednu, ginekolog mi je napisal pa v 7 tednu, ter rok se mi je zamaknil iz 27.7 na 28.7.2009. No bi človek pričakoval da se bo rok premaknil za en teden, če se mi je tudi teden nosečnosti... No ampak že vedo (na eni angleški strani, mi pa isto kaže kot da sem v 7 tednenu)...

Skratka G mi kaj veliko ni povedal razen da je velik kot mora biti in da izgleda vse vredu. Moram pa priti v laboratorij še en dan na tešče (pa sem pozabila al je rekla ta teden al naslednji teden.... ker sem bila kot kura tam po pregledu).

Mislim res sem bila kura, po pregledu sem si šla kupiti večji modrček pa pravi prodajalka kok pa imate št. pa sem rekla 38B, pravi ja tok jo pa ne morate imeti, sem rekla aja 83B, pravi tudi to ne bo, in jo pogledam čukasto in vprašam kot da si prvi modrc v življenju kupujem ja kakšne pa so že potem številke? No in mi reče ja al je 80 al 85 pa jaz ja do sedaj je bilo 80B, mislim ne do sedaj je bilo 85C, ammm ne 85B, zdaj pa ne vem koliko rabim. No ja verjetno si je mislila svoje. Jaz pa res kot da si v življenju še nisem modrca kupila...

Dabroston moram samo še po dva na dan jesti ;)...

Imam pa NS 7.1. 2009 (me sploh ni vprašal ampak kar določil termin, ampak tako ali tako sem imela namen iti) in 2 pregled 14.1.2009. (očitno se tisto pred 14 dnevi ne šteje kot nosečniški pregled)user posted image

Aja dobila sem tudi materinsko knjižico vendar neizpolnjeno. Razen datume naslednjih pregledov mi je notri vpisala. Bom kar tako pustila, mi bo že sama rekla če morama kaj sama izpolniti.

lp,

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 806
9.12.2008 18:36:36   
Anonimen
Joj, user posted image user posted image user posted image  obema tako bayb77 kot tršici.

Jst mam pa jutri drugi pregled in glede na to, da smo začeli izgubljati naše zlate julijske sončke me je pošteno strah, sploh pa, ker je bil na prvem pregledu mali nekam majhen, pa skor mal cvikam, da ni kaj narobe. Tako  da vas prosim, da držite pesti.

MTFP - user posted image user posted image user posted image , pa javi nam kmalu.

Toliko za informacijo naj povem, da so meni že na prvem pregledu izpolnili MK in sem tudi dobila en kup papirjev za krvne teste ( pa čeprav je to že moja tretja nosečnost), ki sem jih mogla it delat čez dva dni, tko da jutr ka pridem tja me verjetn tam že vsi rezultati čakajo. Pa končno bom točno zvedela, kdaj bo moj pravi PDP.

Pozdravčka vsemuser posted image

(odgovor članu Upsss)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
9.12.2008 18:37:58   
Anonimen
No MTFP, vidim, da si me prehitela. Torej ČESTITAM!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
9.12.2008 19:16:01   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: MTFP

Ej, punce jaz sem iz pregledela.
Joj danes sem očitno še naprej totalno zmedena. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 809
9.12.2008 21:15:06   
Melika
Hey punce.
Javljam se s svojega 2. pregleda; 10t 2 dni. Naša pikica je velika 3,5 cm, zaenkrat vse ok. user posted image Danes sem prvič dala vodo,kri, merili smo pristisk, tehtali user posted image , izpolnili MK, ki pa jo dobim šele naslednjič, ko pridejo izvidi iz laboratorija. Moj G me je naročil na NS. ki jo imam 23.12, svoj 3. pregled pa 08.01.
Lep pozdrav vsem skupaj ter mirno in zdravo user posted image !!!

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.12.2008 9:27:56   
smile30
Čao punce,
po dolgem času se javljam tudi jaz. Oj, kaj vse se je zgodilo med tem časom in sicer:
1 UZ 4.12. - vse OK, rok se je spremenil na 11.7.2009. Drugi pregled sledi 7.1.2009 in NS komaj 9.1.2009 (ker nisem prej dobila prostega termina in je dr. izračunal da bo še v OK terminu za NS). Potem pa je moj pridni sinko zbolel za trebušno oz. nekaj podobnega. V glavnem, smo bruhali celo nedeljo. Naj vam povem, da ni hujšega kot gledat bolnega otroka. Ko je otrok, ki je po naravi zelo živahen, kar naenkrat povsem miren, te nemilo gleda in zaspi vsako drugo uro - to je grozno za videt. No, v glavnem, je zdaj že dosti boljši - tudi zato, ker ni v vrtcu in lahko nagaja babici.
Drugače se počutim, kot da bi imela veliko železno kroglo v trebuhu, in ta občutek ne mine in ne mine. Tudi jaz še nisem dobila MK. Kolikor se spomnim, dobiš jo, ko opraviš krvne preiskave oz. že NS. V bistvu, ko imajo že kaj za vpisat. Na prvem pregledu ti nimajo kaj, saj ti še ne morejo izmerit ničesar.
Miklavž je že mimo, prinsel je polno sladkarij in sadja, moj mali cukrček pa se je najbolj razveselil gasilske postaje od Dupla (ker je notri gasilski avto z sireno). Kmalu bo treba po nakupih še za Božička in okrasit bo treba hišo. Ja, to pa komaj čakam. Kaj pa kaj ve? A greste kam al boste doma, čez praznike mislim.
No ja, drugače je vse v redu. Pa se še kaj slišimo danes.

(odgovor članu Melika)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.12.2008 9:36:05   
monty
ella, hvala za razlago. Ja menda je res najbolj važna velikost, mene je sam zmotil, da me je G naročil na ambulanto in ko sem govorila z tistimi na NS mi je svetovala naj mi 16. naredi še ne UZ da vidi koliko je velik in naj se glede na stanje16.12 potem naročim na NS. On pa mi UZ ne bi delal, ker me je hotel kr jan naročit. edino to. sicer pa je primarij in že menda ve. Po moje sem jim bila tečna ker sem že takoj na začetku tam težila, in mi je delal že dva UZ. sej bo. do torka še počakam. na koliko časa pa te potem naročajo na preglede? da bi le mela enkrat NS, da izvemo kaj bomo imeli in da lahko rečem vse je okej in uživam. na začetku je vse tako neresnično a ni? jaz včasih kr pozabim da sem user posted image . me pa apetit pridno spominja na touser posted image

(odgovor članu smile30)
Neposredna povezava do sporočila: 812
10.12.2008 10:09:03   
jazzz27
Helov....

Evo se vam po dolgem času javim. Z nama je vse ok...upam. Sicer počivamo in si dajemo predah. NS bo 29.12. in prosim, če me date za pdp 7.7., full ste lepo poštimale seznamček.

lučka....dobrodošla....nisem gledala kdaj imaš pdp...ti si za mano testek delala, ane?

jaknik..kako si ti?

monty...držim pesti, da bo vse ok. Pa moram ti čestitat, da še kar vztrajaš.

Včeraj sem gledala preverjeno.....groza!!!

Lep da vam želim

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.12.2008 10:31:15   
Anonimen
Zdravo punce!

Js mam nepredvideno pavzo. Sem mal jezna in sem se prišla na RR ohladit! user posted image

Smile tudi midva z mojim malim sma imela trebušno virozo al gripo al kaj jaz vem kaj... V glavnem bruhanja in driskanja ni bilo videt nikjer konca. Sem samo prala in brisala za nama. Če ni on pobruhu, sem pa jaz. In to v loku. Uff.... Zdej sma ok, HB.

MFTK user posted image  joj si me nasmejala z modrci! user posted image

user posted image  Za vse, ki ste imele preglede. Jaz komaj, komaj čakam petek!

Učeri mi prijateljica, ki dela v istem vrtcu, kamor hodi Alen, pove, da je Alenova vzg. posumila, da se pri meni nekaj dogaja (je med. sestra po orig. poklicu), ker sem čisto drugačna v obraz in sem skoz nasmejana. Pa jo vpraša, če sm noseča, ona pa "ma neeeee" In js zafarbam ko kuhan rak, pa je samo obnemela za trenutek in me gledala. Sm rekla "Jaaaaa" In pol objemanje, lubčkanje, nazdravljanje...user posted image

No, ok, ne bom več težila! BTW: ful lep seznamček, malo pa vseeno pogrešam tiste linke spodaj!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 814
10.12.2008 12:01:08   
monty
jazzz, sicer hvala, pa ne vem kako to misliš, da še vztrajam. A pri svojem G ali ...
jaz mislim, da bo vse okej saj se  dobro počutim, krvavim nič, tudi pa zadnjem user posted image ni bilo nič, tako kot enkrat vmes. Je mel pa moj posebna navodila. PAZI LOMLJIVO!!! meni je kr čudno če se mi na trebuh naslanja, on pa nč kej to ne bi pazu.user posted image  zadnjič sva se malo za hec žgečkala, nekaj takega in on se mi nasloni z dlanjo na trebuh. si predstavljate mojo reakciijo. Revež.

vam pa moram povedat da sem čustveno nestabilna. Sama sebi se včasih čudim. Sva šla z mojim na kavo in mi je nekaj malo narobe rekel, jaz pa kr solze v oči. In včeraj ko sem nekaj tečnarila in mi je rekel naj se že spravim v klub na sestanek sem dobesedno POP.... sem se začela kr dret... groza. men se zdi, da nimam nobenga potrpljenja kaj se lepo zment. pa kr smcmerim se. user posted image

res je tole stanje malce čudno! kaj vse ti hormoni zakuhajo!!!
nič, uživajte in pišite kaj!
a ste že kaj kupovale za božička ali še boste. Jaz grem v pon v AUS malo i IKEO pa Baby center.... bomo vidli če je kaj luštnega.

pa pa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.12.2008 12:09:40   
Češnca
Dan!

Sem ravnokar s pregleda - vse je ok, fižol ni več fižol, ampak že skoraj pravo malo dete, že brca! user posted image  Res sem vesela, da je vse ok. Naslednja dva pregleda imam 15.1.09 in 2.3.09. Zdej en dan se moram pa v laboratorij spravit za toxo. Mi je že zdaj slabo, ker vem, kako se folk zapoti po stopnicah, ko se zd odpre. user posted image  Jst pa vsa skozlana, pa še v službo se mi bo mudil. Ah, bo že! user posted image
Materinsko knjižico imam, sestra jo je že zapolnila s pridobljenimi podatki.
Aja, rojstni dan imam 3.10. (za seznamček).

MTFP zdej maš pravico bit zmedena, nč se sekirat. user posted image  Si pa tud mene nasmejala s svojo prigodo.

jasna81 ja, ko te direkt vprašajo, nimaš kaj... Je pa lepo, da si vsa nasmejana!!! user posted image

monty to so hormoni, ja! user posted image  Sej bo bolš.

Lepo se imejte, čuvajte svoje srčke. user posted image

< Sporočilo je popravil Češnca -- 10.12.2008 12:11:15 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.12.2008 12:50:26   
Anonimen
Jazzz - čaaaaauuuu, končno spet glas od tebe, smo te že prov pogrešali tu zgoraj. Sm ful vesela, da je vse OK.user posted image  
Sm pa bla danes na pregledu in je naš pikec od zadnjič ful zrastu, tko da ni zdej nobene panike, se mi pa PDP prestavi na 2.7.2009, kaj več pa bom zvedela na NS, ki jo imam ??? Moram pol kasneje poklicat G, ker je rekla, da me bo ona naročila ( javim kasneje datum za seznamček). Naslednji pregled pa imam 7.1.2009.

Monty - izkoristi stanje nosečnosti za vse kar si želiš, user posted image deri in jokaj se po mili volji, tut kadar te ne mečejo hormoni, ker to je edini čas, ko ti lahko popustijo zavore, pa ti tega skoraj nihče ne zameri, saj si noseča in so pač krivi hormoniuser posted image   (mal te debelo gledajo, to pa je tut vse)   

Jasna81 - držimo pesti za v petek

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 817
10.12.2008 13:37:14   
Anonimen
Evo, še en podatek za seznamček, NS - 24.12 2008

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 818
10.12.2008 16:54:23   
N072009I
user posted image   JULIJSKE NOSEČKE 2009   user posted image

user posted image

PDP  
Ime (št.user posted image ,št.user posted image )   starost, RD     Pregledi 

29. JUNIJ  
Hator (3user posted image ,0user posted image ) 29 let, NS 19.12 

1. JULIJ

NO72009I (1user posted image ,0user posted image ) 30 let, RD 07.12, NS 18.12,  2.P 12.01                                  
Anonimna (2user posted image ,1user posted image )   

2. JULIJ  
Jenny* (3user posted image ,1user posted image ) 33 let   
jaknik1 (3user posted image ,2user posted image ) 30 let, NS 24.12, 3.P 07.01

3. JULIJ  
zvesta (2user posted image ,1user posted image ) 29 let, RD: XX.10 , 2.P 12.12, NS 17.12  
tacamuca (1user posted image ,0user posted image ) 2.P 17.12, NS 23.12
_ella_ (1user posted image ,0user posted image ) 37 let, RD 26.04, NS 23.12
bimbambom
(1user posted image ,0user posted image ) 30 let, NS 23.12 

4. JULIJ 
Nikita (5user posted image ,0user posted image ) P 17.12, NS 23.12
glossa (2user posted image ,1user posted image )
Melika (1user posted image ,0user posted image ) 28 let, NS 23.12, 3.P 08.01
nena30 (1user posted image ,0user posted image ) 2.P 16.12
jasna81 (3user posted image ,1user posted image ) 27 let, 2.P 12.12, NS 18.12 

5. JULIJ  
Naty-Taja (3user posted image ,2user posted image ) 30 let, RD 18.05, NS 22.12
inuasa (1user posted image ,0user posted image ) 26 let, RD 20.11, 2.P 16.12   

6. JULIJ  
furlica (2user posted image ,0user posted image ) 2.P 11.12 
ana** (2user posted image ,0user posted image ) 24 let, RD: 11.01, 2.P 15.12, NS 23.12
nborazem (6user posted image ,2user posted image ) P 17.12, NS 30.12   

7. JULIJ   
jazzz27 (2user posted image ,0user posted image ) NS 29.12   

8. JULIJ

9. JULIJ
lastovka (1user posted image ,0user posted image )  
andy28 (2user posted image ,1user posted image ) 28 let, RD: XX.04, NS 30.12, 2.P 08.01  
Ribica 80 (1user posted image ,0user posted image ) 28 let, 2.P 8.12, NS 29.12 
bdubadu (4user posted image ,2user posted image ) NS 30.12  

10. JULIJ   

11. JULIJ 
mravljica123 (1user posted image ,0user posted image26 let, NS 30.12  
smile30 (2user posted image ,1user posted image30 let, 2.P 07.01, NS 09.01

12. JULIJ 
Matejci (2user posted image ,1user posted image )
lolita80
(2user posted image ,1user posted image ) 28 let, 2. UZ 12.12  

13. JULIJ   
rakica26 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let, 1.P 20.12, NS 24.12
ribica 
(?user posted image ,? user posted image )  
geolina (?user posted image ,?user posted image ) 1.P 10.12
Anonimna user posted image (3user posted image ,0user posted image ) 27 let, NS 29.12, UZ 05.01, P 15.01
ksandra (1user posted image ,0user posted image ) 33 let, NS 05.01   
zoga08 (1user posted image ,0user posted image ) 26 let, NS 18.12     
KaOs (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 21.11, 2.P 28.01 

14. JULIJ   
anci banci (1user posted image ,0user posted image29 let, RD: 14.03, NS 05.01  
SKORPY (1user posted image ,?user posted image ) 26 let
Vixen (1user posted image ,0user posted image ) 33 let, RD 16.07, 2.P 24.12   

15. JULIJ   
severinca77 (2user posted image ,1user posted image )  
masna (2user posted image ,2user posted image ) 31 let, 1.P 10.12   

16. JULIJ   
češnca (2user posted image ,1user posted image ) 29 let, RD 03.10, 3.P 15.01, 4.P 02.03, NS 05.01 

17. JULIJ   

18. JULIJ 
lola11 (1user posted image ,0) 

19. JULIJ    

20. JULIJ   
ineskaa (3user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD: 31.07, 3.P 22.12
Chebellca (1user posted image ,0user posted image )  
Chatty (2user posted image ,user posted image ) 26 let, 1.P 17.12
lučka 25
(1user posted image ,0user posted image ) 32 let, 1.UZ 09.12, NS 12.01  

21. JULIJ 
levinja86 (1user posted image ,0user posted image ) 22let, 1.P 16.12  

22. JULIJ   
ROŽICI (?user posted image ,?user posted image )  

23. JULIJ   
monty (1user posted image ,0user posted image ) 2.P 16.12 

24 JULIJ  

25. JULIJ   
Anonimna user posted image (2user posted image ,1user posted image ) 28 let, 1.P 18.12
zaspančka (1user posted image ,0user posted image ) 23 let, 17.07, 2. P 15.12  

26. JULIJ  

27. JULIJ   
bipi (2user posted image ,1user posted image ) 30 let
majčula
(1user posted image ,0user posted image ) 28 let, 1.P 17.12 

28. JULIJ  
MTFP (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, RD 24.05, NS.07.01, 2.P 14.01

29. JULIJ  
anadami (1user posted image ,0user posted image ) 27 let, 1.P 23.12 
BOOMER (1user posted image ,0user posted image ) 29 let, 1.P 17.12   

30. JULIJ  

31. JULIJ  

02. AVGUST  
Upsss (1user posted image ,0user posted image ) 1.P 09.12  

AKTUALNO V TEM TEDNU     
user posted image user posted image user posted image user posted image  

ponedeljek; 8.12.2008
Ribica 80 2.P     

torek; 9.12.2008
Melika 2.P                                   
lučka 25 1.UZ
Upsss 1.P
MTFP 2.P

sreda; 10.12.2008
jaknik1 2.P                                    
geolina 1.P

masna 1.P 
češnca 2.P

četrtek; 11.12.2008
furlica 2.P                                    

petek; 12.12.2008
zvesta 2.P
jasna 81 2.P
lolita80 2.UZ

AKTUALNO V DECEMBRU                            

ponedeljek; 15.12.2008
ana** 2.P                                    
zaspančka 2.P

torek; 16.12.2008
nena30 2.P
inuasa 2.P
levinja86 1.P
monty 2.P

sreda; 17.12.2008
zvesta NS                 
tacamuca 2.P
Nikita P
nborazem P  
Chatty 1.P
majčula 1.P
BOOMER 1.P

četrtek; 18.12.2008
tršica NS
N072009I NS
Jasna81 NS

zoga08 NS
Anonimna user posted image 1.P

petek; 19.12.2008
Hator NS 

sobota; 20.12.2008
rakica26 1.P

ponedeljek; 22.12.2008
Naty-Taya NS
ineskaa 3.P

torek; 23.12.2008
tacamuca NS
_ella_ NS

bimbambom NS 
Nikita NS
ana** NS
anadami 1.P

sreda; 24.12.2008
rakica 26 NS 
Vixen 2.P                                  

četrtek; 25.12.2008
BOŽIČ

petek; 26.12.2008  

ponedeljek; 29.11.2008
tršica 1.P   
Ribica 80 NS                                   
Anonimna  user posted image NS

torek; 30.12.2008
nborazem NS                                        
andy28 NS
bdubadu NS
mravljica123 NS

sreda; 31.12.2008

AKTUALNO V JANUARJU

četrtek; 01.01.2009 
NOVO LETO

ponedeljek; 05.01.2009 
Anonimna user posted image UZ
ksandra NS
anci banci NS
češnca NS

četrtek; 08.01.2009 
andy28 2.P

ponedeljek; 12.01.2009 
tršica 2.P
N072009I 2.P

Lučka 25 NS

četrtek; 15.01.2009 
Anonimna user posted image P

sreda; 28.01.2009 
KaOs 2.P

trenutno nas je 57 user posted image user posted image user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

user posted image NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image
NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image
NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image
MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 819
10.12.2008 17:18:48   
MTFP
Ej, si se pa potrudila z seznamčkom ;),

Mislim, pa da bi bilo lepo, da se na seznam uvrsti tudi tiste, ki so bile julijke, pa se je žal usoda odločila drugače. Nekaj podobnega sem zasledila pri Marčevkah..., ne vem no kakor želite samo ideja je...

Drugače pa drage moje julijke nikjer ne zasledim, da še katera tako bruha kot jaz... res ni nič luštno... pa ko bi se tale jutranja slabost res pojavila samo zjutraj... ne pa cel dan, še ponoči ko se zbudim me ponavadi zbudi slabostuser posted image . Ampak G pravi, da je to dobr znak...bo že držalo, naj se samo moj fižolček lepo razvija...

(odgovor članu N072009I)
Neposredna povezava do sporočila: 820
10.12.2008 18:27:07   
Hator
MTFP, tudi jaz imam probleme s slabostmi, čez cel dan, morda najhujše, ko grem iz službe, pa zvečer. Tudi ponoči ne spim zaradi slabosti. Bruham pa zelo težko, kar je po eni strani še huje, želodec mi obrne, ven gre pa samo slina in solze na oči. Je hudo, ampak važno, da se pikica razvija.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 821
10.12.2008 18:56:54   
ana**
Živjooo...

Moja noč je bla kr neki,nouser posted image Zbudila sm se ob 4ih in sm bla na smrt lačnauser posted image user posted image Ma take lakote še nism doživelauser posted image Si jz vzamem kruh in namaz..Tko vgriznem se mi vse obrne in sm mogla v wc bruhatuser posted image user posted image user posted image Mislim to pa je kr nekiuser posted image In pol sploh nism smela blizu tistemu kruhu k se mi je vse takoj obrnilo!!

Aja...ljubljančanke kaj pa je zdj z kakšno telovadbo?user posted image

Zdj pa dobim obiskuser posted image Prideta dve kolegici k men..Bomo mal čvekale.

Dragi pa je šel na "eno"pijačko... Tko bog ve kdaj bo prišu domov in,če je res samo ena pijačauser posted image

A se lahko pohvalim z mojim bušijem v 10t?user posted image

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 822
10.12.2008 19:01:06   
zoga08
Hoj, ste pa pridne s čvekanjem.
No prav smilte se mi vse ki vas tarejo slabosti, sama si sploh ne znam predstavljat, kako bi delala če bi mi blo slabo. No jaz sem še vedno samo bolj utrujena, aja pa ko grem po stopnicah sem zadihana kot da sem prišla na Triglav.

Mene pa zanima če bo oz. katera že obiskuje telovadbouser posted image . Jaz sem v fazi iskanja lokacij in ponudb. Drugače pa sem v ponedeljek bila na bowlingu odigrala eno igro (bolj na izi) in mi ni bilo nič hudega.

user posted image  Zanima me še če se že mažete, ter s čim?

Ja pa še to ali boste vprašale za spol otroka. Midva bova, ker sva firbčna.

Pozdravčka souser posted image .

... Ljubezen nikoli ne mine ...

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 823
10.12.2008 19:15:15   
MTFP
Uf o telovadbi nisem razmišljala, ker sem itak na bolniški.
Na žalost še vedno parkrat na dan krepim svoje trebušne mišice nad WC školjko.

Je zoprna tale slabost, ker nič ne moraš narediti... joj moj že 14 dni vso gospodinjstvo vodi. Je že prav utrujen videti... upam da se pri meni tale slabost in bruhanje čim prej knčata, da se mu malo odolžim.

Mažem se jaz zaenkrat še nič... Kdaj pa se je priporočljivo začeti? Jaz spadam bolj med tiste, ki se začnejo, ko so že vidne posledice.. in s čem se ostale mažete?

Za spol sva vedno govorila da ne bova vprašala, sedaj pa se vedno bolj nagibava k emu da bova user posted image

Tud on mene lep pozdravček vsem user posted image ...

(odgovor članu zoga08)
Neposredna povezava do sporočila: 824
10.12.2008 19:48:27   
Nikita
Moje slabosti se pocasi umirjajo,kar je po treh mucnih in napornih tednih res pravi balzam.:) Za tiste,ki ste se v tem vrtincu pa...na zalost ni nobenega cudeznega recepta proti. Meni je pomagal sam to,da sem skoz zvecla kruh al pa prepecenec. A se vam ze kej trebuscek pozna?!Jst sem konkretno napihnjena in zvecer se kar ne morem nagledat svojega zaobljenega busija. ;). Pa se tolazba za punci,ki sta se poslovili od nas. Sama sem stara 28 let in se ze 5 let trudim za otrocka. Na vajinem mestu sem bila ze 4x (na zadnje letos julija)!!!No in sem spet nazaj:)Ne dam se tak hiter in tudi vama polagam na srce,da gresta z dvignjeno glavo naprej. Srecno

< Sporočilo je popravil Nikita -- 10.12.2008 19:50:17 >

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?