Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 12:42:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca moj dragi je pravkar prišel z mesta, ker je imel 20 minut pavze in se je prišel za 10 minut cartat, in zdaj sem čisto raznežena lepo se imejte! kako lepo je prišel pokukat mami in bejbija
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 13:01:47
|
|
|
|
detelja
|
sonček85 a veš, da mi je ratal sestavit rožico zdaj pa bom probala še sestavit dojenčka...one bele puzzle pa bodo počakale dragega zunaj je tako gnilo vreme...dežuje pa nek čuden veter je...baje, da bo proti večeru snežilo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 13:18:55
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja sonček85 a veš, da mi je ratal sestavit rožico zdaj pa bom probala še sestavit dojenčka...one bele puzzle pa bodo počakale dragega zunaj je tako gnilo vreme...dežuje pa nek čuden veter je...baje, da bo proti večeru snežilo... jkaz se jo bom tudi te dni prbala it sestavljat,sam ne vem še kdaj ker mi dela ena prej preglavice.Imam obalo ,aktere se mi zdi da je nkakr ne morem sestavt
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 13:27:14
|
|
|
|
vud
|
Ojla punce! Res ste prave klepetulje, ne utegnem vam slediti. No, jaz sem si plačala še eno morfologijo pri Pušenjaku, ker je pri moji g šlo vse na en dva tri. Vse je ok - hura Za splol nisva vprašala, a zdaj me je že moj skoraj prepričal, da bo punca. Sem šla gledat uno kitajsko tabelo in mi je prikazano, da naj bi res bla punca... bomo videli aprila.... za prvega kaže prav - fantek. Posteljica je spredaj, tudi jaz ne vem kaj to pomeni. Kile gredo noro gor in to me ful jezi Danes grem frizerju po dolgem času in premisleku si bom dala delat nekaj pramenov. Moje zamenjave v službi še ni, ne vem ne vem..... danes bom dala delat tud enih 200 slik od malčka. Še vedno mu nisem uredila albuma, pa bo počasi star 3 leta. Mogoče bom imela kasneje ko bom doma in čakala na bebico več časa.... Držite se in uživajte v vikendu!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 13:27:29
|
|
|
|
detelja
|
hehe...jaz imam tudi občutek, da mi dela ta kar fajn težave...sem se včeraj zvečer vsedla, da bom sestavila okvir pa ko sem vidla same bele puzzle me je kar minilo a ti to sestaviš pa potem daš v okvir ali samo sestaviš pa spet razstaviš? midva bova zdaj to dala v otroško sobo...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:03:25
|
|
|
|
sonček85
|
jaz sestavim in potem dam v okvir in zgleda tako le:
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:04:20
|
|
|
|
sonček85
|
DAM JO V OKVIR ,KI JE SAMO STEKLO ,ZGLEDA NAJLEPŠE,SAMO 3 ,KI JIH IMAM SESTAVLJENE ŠE MORAM DAT ,DVE ŠE IMAM pa za sestavit
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:11:35
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sem se spomnila ,sedaj da sem dobila kka mesec nazaj uno od dm-a za dojenčka ko se rodi.A je že katera dobila? Po manj kot tednu dni dobila pismo s strani dm innotri kupončke, ki so veljavni do 31.3.2009. Ene par stvari si bom pa nabavila npr. kremo prosti strijam, pa pleničke itd. Aja, pa ti popusti niso združljivi z 10% popustom, če predložiš zbirni kartonček s pikami.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:13:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sem se spomnila ,sedaj da sem dobila kka mesec nazaj uno od dm-a za dojenčka ko se rodi.A je že katera dobila? Po manj kot tednu dni dobila pismo s strani dm innotri kupončke, ki so veljavni do 31.3.2009. Ene par stvari si bom pa nabavila npr. kremo prosti strijam, pa pleničke itd. Aja, pa ti popusti niso združljivi z 10% popustom, če predložiš zbirni kartonček s pikami. aha ,sam kdaj pa dobimo pol kupon ,za pleničke,ko rodimo a ne k prinesemo rojstni list.une kupone pa mislim ,da bom tudi jaz koristla pre koncem marca,za nabavo predno se bejbi rodi
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:31:13
|
|
|
|
zupancdam
|
mlavla, končno ena, ko gre rodit v Trbovlje, da ne bom sama. Mlavla, kdaj si pa prvič rodila v Trbovljah, jaz sem januarja 2007.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:37:22
|
|
|
|
nmag
|
Jaz tudi upam,da bom s katero od vas v porodnišnici,v Lj.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:38:10
|
|
|
|
zupancdam
|
mlavla, sem te našla pod februarski sončki, se pravi si rodila februarja letos.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:47:09
|
|
|
|
urnebes
|
nmag kaj je ta pas? Jaz mislim da bi ga tudi rabila...ti ga je priporočil dr.? mene vse boli...danes mi je desna dlan nekam otekla...pa gleženj leve noge me boli. Kaj so to tudi nosečniške težave? Najbrž je kriv EMŠO!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 14:48:49
|
|
|
|
Cveta28
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 sem se spomnila ,sedaj da sem dobila kka mesec nazaj uno od dm-a za dojenčka ko se rodi.A je že katera dobila? Po manj kot tednu dni dobila pismo s strani dm innotri kupončke, ki so veljavni do 31.3.2009. Ene par stvari si bom pa nabavila npr. kremo prosti strijam, pa pleničke itd. Aja, pa ti popusti niso združljivi z 10% popustom, če predložiš zbirni kartonček s pikami. aha ,sam kdaj pa dobimo pol kupon ,za pleničke,ko rodimo a ne k prinesemo rojstni list.une kupone pa mislim ,da bom tudi jaz koristla pre koncem marca,za nabavo predno se bejbi rodi Ja mislim, da jim moraš poslati ali prinesti kopijo rojstnega lista.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 15:41:20
|
|
|
|
iingo
|
Pozdravček vsem aprilčicam ! To je moja prva nosečnost in spadam kar v to skupino.Trebušček lepo raste in detece že brca (tako sem srečna ). Zdaj imam tisti pravi občutek: NOSEČA SEM! Mogoče sem se tudi zato šele zdaj oglasila (no, pa tudi na internetu nisem tako pogosto, danes pa dežuje ...). Moja pikica ali pikec naj bi prisel (prišla) v moje naročje 29.04.2009. Tako sem srečna. 16.12. imam morfologijo in zopet bom videla mojega sončka!!! Komaj čakam! Danes imam bolečine v spodnjem in nad desnim zgornjim delom trebuščka (he, he bolj trebuha). Rahlo me je zagrabila panika, saj sem bila zadnje čase kar aktivna... (No, odkar je nehala tista fuj, fuj, fuj in grda slabost zdaj uživam...) Pa sem se podala na ta forum in evo: Hvala vam, očitno je to nekaj normalnega . Samo da je bebi ok, bom že dala čez ta raztezanja in naslednji teden grem tako ali tako na pregled. Torej še enkrat pozdravček in objemček vsem aprilčicam. Juhuhuhuuu in hurej za nas!!!!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 15:54:19
|
|
|
|
detelja
|
iingo saj smo več ali manj vse nosečnice panične, če nas kje kaj zaboli ali če naj ti tako kot je bilo prejšnji dan...jaz sem zadnjič tudi prvič začutila tiste neke popadke ne vem kako se jim že reče, da se maternica pripravlja za porod (niso nevarni, ti pa tako za par sek. otrdi trebuh)..in sem bila vsa iz sebe...pol pa me je dragi spomnil, da je gin. rekla, da če se mi slučajno kdaj to pojavi, da je to normalno in da je ta čas že tu...sploh se ne zavedamo, kako hitro gre čas...enkrat bo samo prišel dan, ko se bomo odpravljale v porodnišnico...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 16:03:47
|
|
|
|
ella.
|
Dan, aprilke, zdajle sem vas po enotedenski odsotnosti z RRja brala...sto let :)) Go, babes, goooo :) Imam pa eno vprašanjce in sicer prosim za pomoč vse, ki uporabljate angelsound. Namreč, v zadnjih 3 tednih sem si ga trikrat sposodila od prijateljice in trikrat ugotovila, da je moje dete vedno v isti pozi (oz. srček na podobnem mestu)... ali niso naši malčki ful aktivni in kruzajo po maternici z leve na desno, gor in dol? Ali se morda okoli 18. tedna umirijo v eni pozi? Me skrbi, ker je moj bolj...pri miru. SPloh nemogoče, če je kaj po mamici ;) Mi poveste, kako je pri vas? Hvala, punce...
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 16:05:32
|
|
|
|
ella.
|
kok sem smotana, zastavljam vprašanja v petek popoldne, ko se vse stiskate k svojim lupčkom in se pripravljate na lep vikend ;)))) če pa kateri uspe odpisat, pa še tok večja hvala
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 16:12:19
|
|
|
|
sonček85
|
iingo:welcome in naj te ne skrbi ,vse smo malo panične ,a bomo videle na pregledih da je vse ok če želiš povej ,da te damo na seznam ella..lahko da se ti je že tako obrnil in da ima sedaj stalno lego v kateri rad jezi mami lepo da si se nam javila
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 16:48:08
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: april0 Junona - pozicija posteljice nima vpliva kje nosis - ima pa vpliv na to, kok dobro cutis otrocka. Ce imas postlejico spredaj, ga slabse, ce je zadaj pa boljse. Ker posteljica se ublazi brcike .. Ja, to je pa sigurno res, ker sem prve brcike začutla v 16t5d in je to za prvo nosečnost zelo hitro, kajne?
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 16:48:50
|
|
|
|
detelja
|
ella. žal nimamo vse te sreče, da bi bili naši dragi v petek popoldan in čez vikend ob nas moj pride samo zvečer-ponoči pol je tako hin, da še komaj govori, zjutraj pa ista pesem-vstane, se naje, gre v službo...komaj čakam, da bo ta december mimo...jaz mislim, da ni pomembno kje slišiš srčka, ampak, da ga slišiš...saj lahko so naše bebe aktivne, ampak isto kot mi imajo tudi oni svoj najljubši položaj, mesto....meni je gin. tudi vedno nekje pri desnem kolku slišala srčka...jaz ga pa čutim1x tu potem tam kako veselo brca...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 16:50:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24 ja najverjetneje bom v MB! nisem pa 100%! upam, da bo vredu, ker nism lih lepih kritik slisala za MB! Za vsako bolnišnico se najde kakšna slaba beseda. Tudi za Celje, Ljubljano, Trbovlje, Feldbach,... Verjeti moraš, da bo vse ok
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 16:50:38
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: anca Čau punce, vsem vam želim en fuuuul lep dan!! Danes pa hvalabogu ni taka tema kot včeraj... velikaaaaaaaaaaanski objem vsem!!! moj dragi je pravkar prišel z mesta, ker je imel 20 minut pavze in se je prišel za 10 minut cartat, in zdaj sem čisto raznežena lepo se imejte! Iiiiii, kak lepo
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 16:54:00
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Dan, aprilke, zdajle sem vas po enotedenski odsotnosti z RRja brala...sto let :)) Go, babes, goooo :) Imam pa eno vprašanjce in sicer prosim za pomoč vse, ki uporabljate angelsound. Namreč, v zadnjih 3 tednih sem si ga trikrat sposodila od prijateljice in trikrat ugotovila, da je moje dete vedno v isti pozi (oz. srček na podobnem mestu)... ali niso naši malčki ful aktivni in kruzajo po maternici z leve na desno, gor in dol? Ali se morda okoli 18. tedna umirijo v eni pozi? Me skrbi, ker je moj bolj...pri miru. SPloh nemogoče, če je kaj po mamici ;) Mi poveste, kako je pri vas? Hvala, punce... Ella, pozdravljena. Že kar nekaj tednov se nisva slišali. Glede AS: zdaj se še dete zelo premetava in po moje ti nisi slišala direktno utripa srčka, ampak žilo od popkovnice, ki ima seveda isti utrip. Jaz ko poslušam približno na treh mestih slišim srček, dva mesta sta popkovnica, eden pa je pravi in tega moraš včasih pošteno lovit, ko šviga sem in tja. Ko boš spet poslušala, pozorno prisluhni in videla boš, da se razlikuje utrip popkovnice od utripa srčka. Srečno
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 12.12.2008 17:16:33
|
|
|
|
sonček85
|
grem počas proč od računalnika ,ker se moram malo spočit ,saj me spet ves vikend ne bo Lepo se imejte in naj bejbiji veselo brcajo pa božajte jih
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?