|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
12.12.2008 17:40:43   
nmag
Meni pas ful pomaga in mi daje boljši občutek,kot bi mi pomagal nosit trebušček,priporočil mi ga je pa G in poleg tega me fino greje tudi v križ,kar mi zelo prija,imam čisto bičajni pas,ki gre po oblačilih,tako,da lahko nosim tudi kako majčko,ki mi je že prekratka zaradi trebuščka,ker jo pokrije.lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
12.12.2008 18:02:28   
akina
Res ste pridne čveke, jaz vas bolj berem, ker leže se mi ne da tipkat z eno roko. Danes sem dobla odločbo pa nič ne piše, da lahko grem na sprehod, tako kot je rekla gin. Vam, ki imate odločbe vsem piše?

Uživajte v petku!

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
12.12.2008 18:21:24   
detelja
meni gin. vedno napiše na tisto potrdilo dovoljeni kratki sprehodi...na odločbi pa piše, da se lahko gibljem okrog hiše oz. stanovanja...se je glih zadnjič gin. jezila, da te odločbe pišejo vse mal tko po svoje...oz imajo en mušter potem pa samo osebne podatke spreminjajo...pa ti je gin. na potrdilo tudi zapisala ali ti je samo ustno rekla??? če ti je napisala imaš kritje v primeru, če greš pa dobiš komisijo...drugače pa je sr...čeprav se vedno moraš ravnat po odločbi, ampak je rekla gin. da potem če se pritožiš in je ona to napisala, da ti nič ne morejo...komaj čakam, da bo ta bolniška pa to vse za mano...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
12.12.2008 18:43:58   
akina
Ja jaz tut komaj čakam, da se ta bolniška konča, ker mi sploh ni jasno kdo ima prav kdo ne. Moj osebni zdravnik mi je rekel, da sem komot tut na mojem stalnem naslovu dopoldan. in da, če pride kontrola predložim samo potrdilo, in da morem samo pazit, da ne bi šla kam za več dni.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
12.12.2008 18:48:02   
detelja
no, jaz sem stalno prijavljena še vendo pri starših...sem si pa uredila začasno prebivališče, kjer sedaj živiva...in takoj, ko so mi poslali prvo odločbo sem jim poslala fotokopijo potrdila o začanem prebivališču...in sedaj mi vedno pošljejo odločbo na začasno prebivališče...jaz bi na tvojem mestu isto naredila, ker nikoli ne veš kakšna so njihova pravila-od zzzs mislim...ker kolko vem je tako, da moraš javit vsako spremembo pri teh odločbah pa oni ti itak zdaj dajejo denar...no ne vem...naslednjič pa gin. povej, da ti naj na potrdilo zapiše, da so dovoljeni sprehodi...

joj, kako je čudno to vreme...še vedno dežuje...cel dan sem v tem stanovanju, sam do trgovine sem šla pa še to sem mislila, da me bo odpihnilo, čeprav sem dobro obloženauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu akina)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
12.12.2008 20:01:35   
anca
jupiiii končno petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Soncek - bravo za sestavljankeuser posted image Joj jaz sploh nimam časa za to... Mogoče se bom spravila zraven zadnji mesec pred porodomuser posted image

iingo - dobrodošla!

ella. - jaz sem od pregleda pred 2 tednoma čutila vsaj 10 dni brce konstantno na istem mestu - spodaj levo, pa na ultrazvoku se je videlo, da bejbi leži od desne proti levi. Očitno je bila ta pozicija ful udobna. No zdaj se mi pa že 4 dni zdi, da se totalno premetava in obrača, brca povsod.. Če je nekaj dni na istem mestu, ni pomoje nič narobe, možno pa tudi, da kot je rekla junona, slišiš popkovnico.

Zdaj pa počivat! Ahhhhuser posted image

Uživajte!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
12.12.2008 20:53:49   
sonček85
ja kokr kdaj.

nočko vsem in pridno pančajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
12.12.2008 21:13:02   
Anonimen
Pozdravljene čvekice!

Ni šans, da bi vam sledila, sedaj sem porabila dobro uro, da sem prebrala vse za nazaj. user posted image

Včeraj sem imela morfologijo, je zagotovo user posted image . user posted image Baje je že zdaj taka dolgonoga suhica, pa G je rekla, naj ne kupujem premajhnih copatk, ker ima velika stopala. Očitno bo visoka po očiju, ker sem jaz bolj pri nizkih (162). Sedela je po turško, tak da bomo imeli očitno eno malo jogistko. user posted image Vse smo izmerili in je vse ok. Težka 400 g in dolga 22 cm. Od začetka sem pridelala 5 kg (sem v 21t), v zadnjih 5 tednih 3 kg. Baje je kilaža ok, toda sedaj ne sme več tako pospešeno rasti. Moram reči, da je moj trebušček že kar pošteno velik, me prav zanima, kako bo čez 4 mesece. user posted image

Seks - Štorkljica upam, da ti bo kaj v tolažbo, midva sva imela do tega pregleda (od 23. avgusta user posted image ) popolno prepoved seksa. Včeraj je G rekla, da pa sedaj že lahko in sva bila včeraj zvečer oba kar malo nerodna, kot bi pozabila, kako vse gre. user posted image   Je pa kar fino, kot bi se na novo spoznavala. user posted image

Nizek pritisk
- Jaz sem pri tistih z zares nizkim. Če imam spodnjega 60, je to že kar praznik. Toda to imamo v familiji, tako da sem že navajena. Imam pa težave, če dolgo stojim (na primer v vrsti v trgovini), mi včasih postane kar slabo, se mi vrti in se moram takoj vsest, če ne bi gotovo padla skupaj. Toda bomo tudi to prenesli, samo da naša deklica pridno raste. user posted image

Spanje - Razbijanje srca se je nekako umirilo, toda moram reči, da se kar matram s položaji. Se mi zdi pravi projekt to spravljanje spat in najti pravi položaj. Glede na to, da sem vedno zaspala v par minutah in nikoli nisem imela nobenih spalnih motenj, je to zdaj kar šok. Vse me tišči, moti. Na levem boku pa že nekaj časa ne morem spati, saj mi nekako ne paše, pa tudi na hrbtu mi nekako ni ok, se kar zbudim. Tako da večinoma spim na desnem boku. Pa seveda s podloženimi blazinami. Sem pobrala vse v bajti, pod glavo, pa pod trebušček ... moj se mi kar smeji, pravi le kaj še bo. user posted image
Brcike - Ela Nora vedno bolj veselo brca. user posted image Tudi moj jo je že velikokrat pošteno začutil in je bil čisto raznežen. Če je res, da imajo novorojenčki potem isti ritem spanja kot zdaj (baje že spijo in sanjajo), bova ponoči spale, podnevi pa pokonci. Ali pa še vedno tako trdno spim, da je ponoči ne čutim, ko brca. user posted image

Moj je ravnokar prišel iz službe, tako da se hitim muckat. user posted image Pa kakšen film bova pogledala. Ena je rekla, da je gledala Madagascar v angleščini in s slovenskimi podnapisi. Kje pa si ga dobila, ker ga baje na IsoHuntu še ni. Kakšen nasvet? Hvala. user posted image

Čao čao,
NenaLena

(odgovor članu anca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
13.12.2008 11:12:24   
april09
Kje ste vse? Ocitno vam manjka jutranja doza kavice ... evo je user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo ze cist aktivni, smo sli ze iskat darilo za malo za bozicka - kuhinjo, ki jo bo dobila od babice in svakinj, pol smo mojga odpavili na smucarijo za 2 dni z najboljs prjatlom, mala spi, jaz pa sem ze vse pripravila za babje kosilo 4 generacij user posted image  Moja babi, mami, jaz in hci user posted image  Bomo jedli ribe - pango, zabeljen strocji fizol in korenje, pa psenico za prilogo user posted image  Mami bo prinesla se kaksno dobro solatko in to je to juhuhu

Nasledni vikedn bomo pa bozicno drevo postavili - treadicija je pri nas, da se postavi 24.12., ampak bomo zaradi male letos par dni prej, 24. pa bova verjetno mami pomagali user posted image  

ella, jaz sem kar nekaj casa nasla utrip skoraj na istem mestu. Meni se je mala postavila na glavo v 25 tednu v prejsnji nosecnsti in tko ostala do konca. Enim pa se do konca vrtijo pikci.. Nic se sekirat, vazno da utripi so in da cutis otrocka user posted image  Saj kasneje bo videla - ena bodo cutile otroka skooooz, druge pa bodo cakale na vsak premik. Ful so razlicni otrocki. Nasa rva je bila ful mirna v busi, jaz sem imela obcasno ful travme. Ponoc je bil mir, dopoldne mir, sele popoldne in zvecer se je mal pretegovala .. tko da sem pozrla po 1 milko na dan, ker cukr jih mal spodbudi h gibanju. In na kg se je poznalo.

Jaz pa ravno razmisljam, da bi probala svojo prehrano mal v red spravit. ker me je sram, kaj sem vcer naredila - pozrla sem celo skatlo rafaello, pol cokolade, pol pa se sendvic - no to vse skupaj v ene 3 urah, ampak vseeno.. not good. user posted image   Predvsem bi se rada odpovedala sladkemu, ki mi zadnje case ful pase... Pa je zjutraj dober namen, zvecer pa padem na celi crti. No morda pa se vseeno probam k seb spravit. Aja pa kruh moram nujnooo omejit. V prejsnji nosecnosti sem imela manijo na pomfri in dunajca, tokrat pa sami mocno OH, predvsem kruuuuhhhh.. user posted image  Mislim, da ce bi se odpovedala ali vsaj ful omejila sladko in kruh jedla samo za zajtrk, da bi bilo ze ful fajn...

Sibam se kaj anrest, dokelr je mala gleda pod kozo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
13.12.2008 17:55:32   
detelja
kje pa ste vse???? ste se zgubile???danes je spet en tako tečen, turoben dan, da je najlepše se cel dan cartat, seveda, če je dragi poleg...user posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
13.12.2008 18:08:54   
copka
Pozdravljene user posted image !

Jaz se bolj poredko oglasa, ker imam kar veliko dela pa tudi lena sem.
Kg lepo rastejo, malcek me ignorira in brca ful poredko (prejsnjo soboto je bil pa kot na maratonu user posted image  ), trebuh lepo raste. Danes sem nekam lena in samo pocivam.
Upam, da ste tudi ve v cvetju in da kar zarite.

Ali se je kateri ze kdaj zgodilo, da ji je pocila zilica v ocesu in je imela belocnico krvavo? Se dobro, da je pocila zilica, ki se vecinoma ne vidi, torej pod veko, samo ce gor pogledam, je kar grozno. Sedaj pa imam obcutek, kot da bi bila prehlajena v oci. Ali imate kaksen nasvet, kaj naj naredim? Po moje bo prej ko slej boljse, ampak ne bi si pa rada naredila slabsega stanja.

uzivajte vikend!user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
13.12.2008 18:09:35   
taškica
Drage aprilčice,

kar nekaj časa je trajalo, da sem preklopila v svojih možganih, da bom jaz rodila, če bo le bog dal, če bo usmiljena sreča in moja maternica dovolj prožna, aprilauser posted image . Pa se vam malce oglašam, da se pofočkam, vam želim zdravja in sreče in vse dobro.

Moja dva fanta se že pošteno muvata po mojem trebuhu. Ajevček je nekje spodaj in je očitno močnejši, Bjevček pa bolj nežen in se moram pošteno potrudit da ga začutim.  Drugače pa je tudi mene zagrabila manija gnezdenja in že močno preverjam trg vozičkov za dva. Punce moje, kakšna slaba izbira za zjokat se. Ko bi ve vedele kako se oziram za lepimi košarami enojčkov...pa barve, oblike, design.....nima veze. Za dva so pač bolj štorasti, težki in široki; je pa dvojna sreča.

Morfologijo imam šele v 22tednu; to je šele po novem letu. Sem pa precej utrujena, doma ležim na kavču in vas berem. Zato čim več pišite in vedno kaj lepega.

Glede komisije se jaz prav veliko ne sekiram. Kar naj pridejo na kontrolo.  Če me slučajno ne bo, sem spala, če me najdejo v mestu, sem na svežem zraku. Madona, saj smo samo nosečnice in ne goljufamo nikogar.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
13.12.2008 18:16:42   
taškica
Copka, meni tudi žilice počijo. Pa izginejo. Isto se mi je zgodilo pri prvem porodu zaradi pritiskanja. Ne samo da mi je počila žilica, temveč sem bila polna rdečih pik (od potiskanja - tako na obrazu kot pod vratom), ki so bile v bistvu počene kapilare :)

Vse zgine, še sam ne veš kdaj.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
13.12.2008 18:33:28   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Copka, meni tudi žilice počijo. Pa izginejo. Isto se mi je zgodilo pri prvem porodu zaradi pritiskanja. Ne samo da mi je počila žilica, temveč sem bila polna rdečih pik (od potiskanja - tako na obrazu kot pod vratom), ki so bile v bistvu počene kapilare :)

Vse zgine, še sam ne veš kdaj.

Verjamem, da izgine ne da bi opazil. Saj tudi ne vem, kdaj se mi je zgodilouser posted image  Mi je sestra vceraj sredi Mercatorja zacela: o, fak, kaksen uc, o fak. user posted image  Sem mislila, da mi bo pravkar ven skocil, potem pa ko sem videla, sem ji mirno rekla: kaksno paniko si zagnala, samo zilica je pocilauser posted image

To da od potiskanja pri porodu dobis lahko krvave oci pa vem, ker je imela ena znanka fuuul krvave oci, da sem se je malo ustrasila 

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
13.12.2008 18:38:34   
detelja
taškica midva z lubijem sva bila na dunaju in sva tam iskala vozičke in ne boš verjela v dolečinih trgovinah si imel več vozičkov za dvojčke kot pa za enega otroka...sva bila prav oba presenečena, ker pri nas jaz še v nobeni trgovini nisem zasledila vozička za dvojčke...tako, da če ti čas dopušča se mal zapeljita čez mejo...

copka meni se je to že tudi zgodilo....kaj dosti ti zdaj ne bi priporočala, da si daješ v oči...mogoče, če si jo mal izplahneš s kamilico ali pa če imaš kake visinke doma...jaz pa imam sedaj v nosečnosti vse polno kapilark po nogah-stegnih...sicer je naša familija nagnjena k temu in h krčnim žilam...čist ti dam prav, da imaš danes dan za počitek...tudi jaz sem danes tako nekam utrujena pa hrbtenica me tako boli...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
13.12.2008 18:49:33   
copka
Hvala, datelja, za odgovor.
itak se bolj drzim nacela, da bo ze samo telo poskrbelo za take stvari. edino ne bi rada imela celo oko rdece user posted image  

Sem ful neki utrujena, pa zjutraj, ko sem se zbudila, me je trebuh bolel, neglede na to ali sem lezala la levi, desni ali na hrbtu. Mogoce sem se vceraj prevec utrudila user posted image

Grem pojest malo sadja in se vrzt na posteljo. Si bom pa tudi pritisk izmerila, ker sem pred nosecnostjo tudi bila precej utrujena in razlog je bil zelo nizek pritisk.

Lep pozdrav!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
13.12.2008 19:00:51   
frutolina
ojla punce!
Vidim da nas je vedno več! user posted image  lepo da ste se pridružle!

NenaLena jaz sem Madagascarja potegnila dol preko torrenta, z mininove. Podnapise pa sem mela, sori zadnjič za napako, hrvaške.
Samo ti si pa malo kilc pridelala do sedaj... koliko pa lahko potem pridelaš v 5 tednih user posted image ?  Ko si napisala da je tvoja pupa velika 22 cm sem prav pogledla v svoj bušček user posted image  ker sma nekje isto noseči.... pa si ne morem predstavljat da nosim že tako veliko bitje okrog! Joj, sladko moje, komaj že čakam da ga/jo spet vidim...

Copka...kdaj pa ti je začelo to pokat? Meni se to ne dogaja ( že trkam po lesu)... sam oem pa čula da je včasih dobro it na pregled za oči pred porodom.

Taškica kak pa veš da sta dva fantka? So ti rekli na nuhalni? Al ti je ginekologinja? More bit pa res pestro z dvema v buščku... men že en tak razgraja da joj! user posted image  Kaj sta enojajčna, dvo? Malo sem radovedna, ker mamo tudi mi v familiji dvojčke, pa me to fascinira... user posted image

april09 jaz pa rada zvečer ob enajstih mljaskam sendviče user posted image  pa čokomanija me zadnje čase grabi...one kinder riegel so njaminjami... še dobro da mi jih je zmanjkalo user posted image  

Včeraj sem bla na predavanjih in je mojemu srčku postalo malo tečno(mislim, ni lih najbolj zanimiva snov za otročkeuser posted image ) in me je hkrati bincal na levi in desni strani trebuha!! Je blo moji sosedi na desni prav smešno,ker se je čez pulover vidlo! Zaj pa ne vem...al se je pretegoval al kak mu je uspelo hkrati na obeh straneh bincat? user posted image  
Ah ja , pa nov modrček mam..pa še po kakega bom šla...sem zrasla na dobro košarico C in slabe B ( oziroma kaj bi lagala iz A user posted image ). 12.12 mi bo ostal za vedno v spominu - prvič v življenju kupla modrček s C košarico user posted image  še cimra mi je bla fauš user posted image ! Zaj še samo en dekoltiran puloverček rabim user posted image

papa..

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
13.12.2008 19:27:09   
detelja
frutolina tudi jaz sem nora na sladkarije pa prej sploh nisem bila...mi pa tudi najbolj paše kinder, mjami...jaz sem zadnjič mojemu lubiju svetovala, da bi me lahko sedaj peljlal na izlet in veš kam v tovarno ferrero...lubi se je začel samo smejat pa me je vpr. kaj bi tam...sem rekla, da bi se tako najedla teh dobrih sladkarij, da bi mi postalo kar slabo..in veš, da je potem še najin bebi začel brcat...ampak sedaj ne vem, če je to bil znak "mamica,poglej se kako si že zdaj okrogla" ali pa "jupi, gremo ja gremo"user posted image user posted image  že sem študirala, da imam 22. test glukoze in da se mi bo mogoče vse skup mal obrnilo v želodcu in da več ne bom hotela jest sladkarij, da mi več ne bodo tako dišale...lubi se je samo režaluser posted image

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
14.12.2008 11:32:37   
*Junona*
Ja, čvekice, kje pa ste? Med tednom vas komaj dohajam, med vikendom pa se vse potepate.user posted image user posted image user posted image
Danes je spet tak turoben dan - megleno, mrzlo. Jaz pa sem tako utrujena. Se mi zdi, da se sploh ne morem naspat.
Ponoči me pa kolki bolijo če predolgo spim na eni strani in potem se premetavam iz levega na desni bok. Ojoj, že sedaj me bolijo, kaj šele bo. Bo res treba na kg popazit. Jutri imam MF in že komaj čakam. Zaradi kg bom pa sigurno spet kregana.

Lepo se imejte, se slišimo.
Lepo nedeljo vam želim.

papauser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
14.12.2008 12:28:42   
detelja
*Junona* čveke so verjetno vse na odihu...sedaj so v prednosti tiste, katere med tednom ne morejo sledituser posted image  tudi mene ful bolijo kolki, posebej ponoči oz ko si vležem na bok...včerja me je cel dan taaaaaako bolela hrbtenica pa sem počivala pa ni kaj dosti pomagalo...kaj pa bo še tam feb. marca...sicer bo dragi takrat več doma (no, vsaj upam) pa bo lahko mal masiral...če se jaz ne bi nič pazila bi moje kg bile sedaj že tam pri triglavuuser posted image  tko probam, da nekaj pojem za zajtrk, potem kosilo potem pa še kak jogurt, sadje, čimveč pijem pa nekako držim kg...problem bodo sedaj prazniki...joj, jaz pa imam po eni strani srečo, da moja gin. ni tako tečna glede kg...zadnjič sem ji rekla, da mi kar rastejo kg pa je rekla no sedaj nas debelušne vsaj suhice razumete kako to je pa se je sam režala...je rekla sicer malo moram pazit, da se do določenega tedna ne poredite pretirano pa to samo zaradi otroka...drugače pa je rekla, da ona nam itak ne more solit pameti glede kg, ko pa je sama bolj okrogle postave...je rekla, da kao, če nas bo kaj šolala glede kg, ko bomo šle iz oridiancije bomo rekle, kaj ta debela bo meni govorila, da sem se preveč zredila naj sebe pogledauser posted image  no moja prijateljica pa ima gin., katera jo nonstop krega glede kg...rok ima sredini feb. pa se je do sedaj zredila 7 kg...in to se mi ne zdi nič kaj pretirano, ali??

Junona držim pesti, da bo jutri vse ok na MF...kako pa so kaj tvoje bolečine? imaš še kakšne kontrole glede tega?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
14.12.2008 15:28:52   
sonček85
taškica.lepo da si se malo javila.Me pa zanima v koliko si napisala dva fanta ,a pričakujete 2 pobauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,Saj bo hitro NL in bo MF kot bi mignilauser posted image user posted image user posted image
copka.tudi lepo da si se nam javilauser posted image user posted image
Vse ki imate pa jutri pregled pa veliko srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja naj vam se malo potožim.Sem bila pri mami čez vikend in je en pesek kr izginil in ga že od petka zjutraj ni domov.Sedaj lahko da so ga nestramni sosedje kam zaprli,kaj naredili ali pa kaj ,ker ko sem šla s psičko iskat našga Tačija je vedla kam mora it in vohala kot nora.Zato slutimo da  ga imajo nekje v tisti hiši zaptrega-nesramneži:kaj jjim je naredil en lepi mali pesek.Res je bil tako priden in miren -pogrešam ga.So mi pa veselje delali 4 mladi psički ,ki so tudi naslikani v mojem albumu .No sedaj sem se malo iztožila ,sedaj pa čaklam da pride moj dragi iz 12 urneha šihta domov.Jjo kje je še ura 18.00

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.12.2008 15:31:45 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
14.12.2008 16:15:33   
sonček85
no je šel očim malo pogledat okol in je rekla mlada pr tisti hiši da so ga včeraj videli kam bi pa naj šel pa ne vejo.Sam to je hiša oddaljena kakih 500m in bi prišel sigurno domovuser posted image pa ga ni bilouser posted image user posted image user posted image user posted image ,sedaj pa ne vemo več kaj naj ,kr zjokala bi se 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
14.12.2008 16:36:12   
detelja
sonček85  zakaj pa niste šli k lastnikom te hiše pa bi rekli, da psička voha nekaj v tej uti/hišici ali kaj je že in da naj vam jo odprejo, da boste pogledali??? kaj pa če so ga zaprli pa ga bodo komu prodali??? pri nas (mojih starših) je tudi ena čudna soseda ne prenese nobene sosedove mucke, jim daje  hrano z nekim strupom za miške tako, da smo ostali že brez parih muck...sama pa ima tudi mačke pa hodijo k nam jest pa vsepovsod se klatijo to je pa ne moti pa ji je enkrat mama iz golega principa rekla, da so njene mačke nonstop pri nas pa se je tako zgražala kako nas lahko tako mačke motijo pa imamo tudi svoje pa bla bla..hallllooooo, sem si mislila...itak, da nas ne motijo, ampak goli princip...saj ne moreš ti mački povedat, da lahko hodi samo okrog hiše...doma pri starših imamo eno mačko, katera je hujša kot otrok...mama vstane enih 2-3x čez noč, da jo nahrani,včasih mamo zbudi samo, da rabi cartanje...pa ko ji daš hrano jo moraš najprej dobre pol ure božat pa se menit z njo in šele potem začne jestuser posted image  najhujše je, če mame ni doma potem noče jest pa sam hodi sem pa tja...user posted image  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
14.12.2008 16:48:16   
sonček85
ja sej je šel očim tja s psičko ,ki je vohala in bi če bil tam takoj zvohala ,ker sta bila več kot 5 let skupaj

Res ne vem kaj je sedaj to da je kar izginil,lahko da ga je pa kdo pobral in ga bo doma imel ,ker je bil pa tak da je šel k vsakemu kir je bil ,tak cartl mali je biluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lahko mi ostane le spomin nanj in na sliko user posted image joj kr solze so mi pritekle

Ja res pa je da niti muci niti pesu ne moreš dopovedat kaj lahko in kaj ne.Joj kaki ljudje obstrajajouser posted image Hvala za tolažbo

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.12.2008 16:49:02 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
14.12.2008 16:52:21   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št user posted image . ,št. user posted image )        PREGLEDI            SPOL

01.04.
1.metuljčica27             (št. 3 ,št. 1)                       
2.srečka82(26)            (št. 1, št . 0)            10.12 MF          user posted image   CE 
3.miška2006                
(št.2, št 1)               12.12                user posted image GO
02.04.
4.supermiška(28)         (št. 3, št. 1)            18.12UZ,23.12   user posted image    LJ
5.malcekvita                  (št. 1,št. 0)             12.12                  LJ/PO
6.ladybird01(30)         (št.  2 ,št. 0)                                        user posted image
7._malina_  (30)           ( št. 1,št. 0 )                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3 ,št. 1)                                      user posted image   PO
10.bibona   (29)                (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                            (št. ?, št. ?)
12.balbina                       
  (št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                    (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                           (št. 5 ,št. 3)             13.01           user posted image PO  
15.kataka21 (23)             (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)            22.12,23.123Duser posted image PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)            29.12              user posted image LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)               (št.  1,št. 0 )                             

20.Adelina                         (št. 3,št. 2)        
21.orhidejka                     (št.  1,št. 0)                                       MB     

06.04. /7.4
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)                              user posted image     LJ
23.bambocha (25
)           
(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št.   2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.   0)        16.12.   user posted image / user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                      Trst
27.Artičoka                       (št. 2 ,št. 1)          07.01.                KR  
28.jakanejc                       (št.  3,št. 2 ) 
29.tia12

(št.  ?,št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                  (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                            (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)                                    MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št.  1,št. 0)            09.01.,10.2      LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           06.01.             
36.linči 312                      (št. ?, št. ?)

11.04.              
37.angelito (28)              (št. 1,št. 0 )                                    user posted image LJ
38.aljab                            (št. 2 ,št. 1)                                       user posted image
39.matt                             (št. 1, št. 0)       

40.kimmii (31)                 (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                  
41.aprilcica09                   (št. 1, št. 0)           16.12               user posted image LJ
42.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                   user posted image                         
12.04.
43.poka1                          (št. 2 ,št. 1 )                                  
44.baltazarka                   (št. ? , št. ?)                                  
45.Bojana 29                    (št. 4 ,št. 1)             08.01          user posted image MB
46.diti(27)                       (št. 1 ,št. 0)             12.01           user posted image CE  
13.04.
47.tink@                            (št. 1 ,št. 0 )                                  NM         
14.04.
48. vud                              (št. 2, št. 1)             19.12             SG
49.zanchy                          (št. 3, št. 2)                                user posted image                                 
50.KaTkA24                       (št. ?, št. ?)                                user posted image MB/CE  
15.04. 
51.mavika                         (št. 1 ,št. 0 )                                 
52.pat                                (št. 2,št. 1 )                                 
53.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)           23.12         user posted image   LJ 
54.ninaMM  (22)
             (št. 1,št. 0)                                user posted image   LJ      
55.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                    KR   
16.04. 
56.lily32                            (št. 1 ,št. 0)
57.suzy25
                         (št. 2,št. 1)          08.01               user posted image SG      

17.04.

58.L & L(29)                     (št. 3,št. 2)          16.12MF,13.01user posted image KR
59.MAJLANA                      (št. ?, št. ?)                      
60.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.01           user posted image LJ
61.*nana*                          (št. 3 ,št.1 )                                  SG
62.klavdyk                          (št.  2,št.1)                                  SG
63.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
64.pikatara                        
(št. ?, št. ?)  user posted image user posted image 23.12        user posted image user posted image LJ
65.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0)          
18.04. 
66.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
67.blancica (34)               (št. 1, št. 0 )         29.12             user posted image PO  
68.malapikica(36)            (št.  3 ,št. 1)         23.12             user posted image MS

69.čokoladica1                  (št. ? ,št. ?)                     
19.04.
70.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                        LJ                          
71.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)           17.12 MF        user posted image TRB
20.04.
72.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)           05.01                  LJ              
73.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          14.01             user posted image LJ
74.Akina (25)                    (št. 1,št. 0)                                   user posted image MB        
75.tani22                           ( št. ?, št. ?)                                        

76.frutolina                        (št. 1, št. 0)          30.12.MF             

21.04. 
77.tojeto1(30)                     (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
78.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)          23.12 MF          SG
79.PikaV                              (št.3,št.1 )                          user posted image                

23.04.
80.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)           29.12          TRB                         
81.NenaLena                     (št. 1 , št. 0 )         11.12.      user posted image LJ             
82.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)          05.01
24.04.
83.Sonček 85 user posted image (23)        (št. 1 ,št. 0)           16.12.       CE
84.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                user posted image
85.duda1                     
     (št.  3,št. 2 )            15.01        MB
86.ninica23                        (št. 1, št. 0)             29.12 MF   CE  

25.04. 
87.pikaro                          (
št. 1 , št. 0)                              MS
89.Pat74  (34)                 (št. 3,št. 2)              19.01    user posted image PO
89.Patrica                          (št. ?,št. ?)
90.rmmaja                        
(št. 3,št. 2)  user posted image user posted image             Dolenjska
26.04.
91.anca(27)                       (št.  
1,št. 0)              18.12    user posted image LJ         
92.zoja B                            ( št. 4 , št. 1)             16.12MF LJ
93.olea                                (št. 1,št. 0)                               LJ
27.04.
94.štorkljica                      (št.   2,št.  1)                                 
95.barboom                       (št.  ?,št.   ? )                                  
96.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
97.anchika                           (št. 2 ,št. 1)             31.12
98.rea27 (27)                     (št. 2,št. 0)             22.12MFNM/LJ                            

28.04.
99.narcisa (26)                   (št. 2,št. 1)              17.12  ZASAVJE
100.ella. (33)                        (št.1 ,št.0 )              17.12 MF      user posted image
29.04..
101.mišk (26)                       (št. 2, št. 1)            15.12MF.BREŽ
30.04.
102.*junona* (24)               (št. 3,št. 0 )            15.12.MF  CE
 1.5.                     
103.copka(28)                      (št. 2,št. ?)             18.12.MF 
xx.04
104.ančula                           (št. ?, št.  ?) 
105.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
106.taškica   
                       (št. 3, št. 2) user posted image user posted image             user posted image user posted image LJ
107.Blueeyes(25)               
(št. 1, št.  0)           07.01 MF  LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

12.12
 Miška 2006
malcekvita
15.12
junona MF
mišk mf

16.12
jernejav
aprilčica09
L&L MF
sonček 85 MF
zojaB MF

17.12
zupancdam MF
narcisa
ella. MF

18.12
supermiška UZ
anca
copka MF

19.12
vud

Trenutno imamo:

user posted image :17+1
user posted image :19+1+2
user posted image :71+1                

TRENUTNO NAS JE: 107 nosečk 
OBJEMČKOMETER:
   8  user posted image
* avelina ,* Lupinca
,* malaMravljica
* joob ,*MALINČICA ,* Nogavica
* Nea_Teja * Tassika
**Mišika* sedaj marčevska user posted image

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

user posted image TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI                     DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
  NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
 NOSEČNOST                  ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
 MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
 LINK                                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                              TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?