|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
12.12.2008 14:01:49   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: netki

se mi je zdelo, da bo samo otr. dodatek. s 70€ si ne morem nič pomagat user posted image

tuhtam, al čem it na banko iz varč. računa dvignit. pa potem v ponedeljek nazaj položit. kaj pravite? ker drug vikend bo pa ful gužva v LJ. jaz moram pa v Mullerja po plenice, hrano, pa sebe bi rada malo oblekla...

sej je ista figa konc koncev....ti kr pejd zapravljat

evo, to sem čakala. ZELENO LUČ user posted image user posted image user posted image user posted image

ja rekla bi, naj te ena podpre......sam da ne bom pol jst kriva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 14:05:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
12.12.2008 14:09:15   
netki
dzanika....kje si kupla tistega fliperja za v bano? cena?

Neposredna povezava do sporočila: 2378
12.12.2008 14:12:23   
dzanika
fliper je iz BC pa je 30€. Jan ga je dobil za miklavža od babi. Jaz sem pa včeraj kupila 2 pametnega kužka. Še za Janovega bratranca. Jih bosta dobila za božička. Neki točk pa imam še od zadnič...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
12.12.2008 14:16:17   
netki
user posted image

pa če to ne bo harmonikaš.....

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
12.12.2008 14:18:22   
nanka
Neti čisto tapravi harminakš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
12.12.2008 14:22:59   
glugluglu
Rebeca, mi smo bili tudi včeraj v Lj. na Rudniku v Baby centru sva z Mitjem malo gledala avtosedeže in seveda nama je bil najboljši všeč Romerjev in res je med najdražjimiuser posted image . Potem je pa maxi cosi, ampak pri tem je potrebno pa še nastavek za male kupiti, potem si pa že skoraj na istem.
Ker pa še ni nujno, bomo pa spremljali malo akcije v BC, ravno zadnjič so jo imeli.user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 14:27:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 14:29:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
12.12.2008 14:34:21   
netki
user posted image

tole bi blo zdele fajn vidit

Neposredna povezava do sporočila: 2385
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 14:34:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2386
12.12.2008 14:34:53   
netki
o šit kolk je velka....sorry

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
12.12.2008 14:36:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Kako se je pa oglasal Aleksander? Pri nas ima zdaj ze nekaj dni drugacne zvoke - prej so bili samoglasniki, potem sta prisla "g" in "h," pa tisti "brrr" s spuscanjem mehurckov, zdaj smo pa na "mmmmm, mmmmmm, mmmm" - tko bolj, k da mal godrnja, in to traja in traja. Bi prisegla, da sem ene parkrat ze "mama" slisala. Res! Castna Titova! user posted image  user posted image  user posted image

Uh, ne znam povedat oz. prav napisat, kar mali počne ... od "ghhhh" do "brrp" pa nekaj, kar ima veliko "a"-jev user posted image mehurčki so pa itak zakon.

Nope, vrata so dejansko mnozinski sam. srednjega spola, medtem k so hlace, skarje pa mnozinski sam. zenskega spola (TISTE ... isto, se obnasajo, k da bi dala mizo v mnozino ... tiste mize, tiste hlace, tiste skarje... medtem k vrata delujejo na isti stos, k ce das mesto  v mnozino ... TISTA mesta, tista vrata ...

Neki tazga, no  

punce, vas bo treba spet malce v šolo poslat user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Dejte KLIK-arce preverit, če so nam že kaj nakazali. Jaz bi šla malo šnofat po btc-ju, pa nimam nč gnara...

nič ni user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 14:37:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 14:39:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2390
12.12.2008 14:40:50   
nanka
Zimska, a je HD že kaj opravila, ali sta šele zdaj prišli na vrsto?

Neposredna povezava do sporočila: 2391
12.12.2008 14:44:46   
Anonimen
http://www.mojvideo.com/video-za-bozic-skupaj-smo/8bf43ccdc5440c906e43

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 12.12.2008 14:45:09 >

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
12.12.2008 14:52:26   
majar.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Kako se je pa oglasal Aleksander? Pri nas ima zdaj ze nekaj dni drugacne zvoke - prej so bili samoglasniki, potem sta prisla "g" in "h," pa tisti "brrr" s spuscanjem mehurckov, zdaj smo pa na "mmmmm, mmmmmm, mmmm" - tko bolj, k da mal godrnja, in to traja in traja. Bi prisegla, da sem ene parkrat ze "mama" slisala. Res! Castna Titova! user posted image  user posted image  user posted image

vrjamem, naša je že ati rekla, pri 3h mesecih. mi noben ne vrjame, se mi smejijo, ampak jst vem da se mi ne blede...
res je bolj nerazločno, ampak se sliši kaj hoče povedati.ne samo to... tudi druge besede ponavlja, najbolj pogosto ku,ku...
zdaj pa, vrjamete ali ne

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.12.2008 15:02:47   
lex
glugluglu na Kopah smučate - tej mi moreš obvezno javit. jaz sem bila pred otroci gor kot inventar - vsak vikend, pa še med tednom kdaj. Kak bi šla smučat mmmmmmmmmmmm

pa meni se je tud že neki podobnega zgodilo samo na Ribniški koči. Pol so mi pa gorski reševalci nogo tak povili, da zard povoja nisem mogla hodit ne zaradi praskice (to je bilo v OŠ ko smo šli v šolo v naravi)

netki - ja se strinjam da bi bolj pasal sneg

rebeca superuser posted image user posted image user posted image . mogoče mu je bil zrak presuh

metuljček stol je tudi mene spomnil na stol pri zobozdravniku. saj je lep samo res preveč spomni na zobozdravnika, no cene pa sploh ne rabim komentirat - pregrešno drag

ilatic - jaz se spet skrivam pod mizo od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (sva pa midva že tud iskala pižame okol ko je Aleks začel rovarit - sem zadnjič namesto v vsako hlačnico, nogo vtaknila kar v eno luknjo obe tak sem hitela

pa bravo Tariku za obračanje

jaz sem vedno smrekico delala 24.12 letos si je pa že skor ne upam. namreč nimama prostora in pol sva jo postavila na polico kjer imam rože, me je pa strah kaj bo Alina naredila z njo. ne vem če ne bo ena mini tini varjanta. aja mam pa vedno pravo, er ma ati gozd in mu gre čez daljnovod in tam itak ne sme zrast nobeno drevo, tako da jih tam sekamo

Inigo user posted image user posted image user posted image  za drugi zobek

dzanika kaka lepa smrekicauser posted image user posted image user posted image user posted image

mojcek spomnim se da je 1x ena tu spraševala kako poteka op za žolčne kamne za svojo 2 leti staro pupo, tako da je vse mogoče. pa bravo za bioenrgetika. jaz sicer ne verjamem v to, ampak važno je da ji pomaga - karkoliuser posted image user posted image user posted image user posted image

rebeca hvala, da se me spomniš - sam so danes zaenkrat še ful pridni - razen če izpustimo zdajšnjo požrtijo čokolade, ki je je pol v trebuhu Aline, pol pa v mojemuser posted image
350€ za 1 sedež user posted image ?????????? brez iso fixa je 250€ mat.er majo cene v ubier

mi smo pa danes dobili dodatek za velike družine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  najbolj pravi čas v letuuser posted image

evo vse prebrala in pokomentirala zdaj grem pa moje domače živalce mirituser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.12.2008 15:13:49   
dzanika
danes sem v BC reklami našla tale sedež. Pa me zanima zakaj je tako poceni? user posted image Ga katera pozna??

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=187918

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.12.2008 15:22:37   
Majuska
Aleksander je včeraj preizkusil Romerjev sedež, smo ga dobili na posodo od moževe žlahte. Edino prevleko smo novo kupili, ker je bila prejšnja strgana.

user posted image

user posted image

meni se zdi kar malce zgubljen no, samo kaj, ko je lupinica že ornk majhna user posted image

08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.12.2008 15:26:18   
ilatic
IMAMO NOV DATUM ZA DRUŽINSKI DVOBOJ!!!!!

PONEDELJEK 22.12.08 OB 14H!!!
Prvo snemanje ob 15.30, če zmagamo je drugo snemanje 16.30 tam do 17.30 cc!!!

Punce gremo v boj in nakupovanje!!!

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.12.2008 15:27:48   
neboglasnica

se mi je zdelo, da bo samo otr. dodatek. s 70€ si ne morem nič pomagat user posted image

tuhtam, al čem it na banko iz varč. računa dvignit. pa potem v ponedeljek nazaj položit. kaj pravite? ker drug vikend bo pa ful gužva v LJ. jaz moram pa v Mullerja po plenice, hrano, pa sebe bi rada malo oblekla...

Pokliči, če boš vandrala tu okrog. Drugače je pa varianta, da se med tednom pripelješ.

Neposredna povezava do sporočila: 2398
12.12.2008 15:28:29   
Majuska
No fajn, zdaj vemo kdaj navijat user posted image

08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
12.12.2008 15:28:42   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

IMAMO NOV DATUM ZA DRUŽINSKI DVOBOJ!!!!!

PONEDELJEK 22.12.08 OB 14H!!!
Prvo snemanje ob 15.30, če zmagamo je drugo snemanje 16.30 tam do 17.30 cc!!!

Punce gremo v boj in nakupovanje!!!

Tole nakupovanje: bom preverila, če imajo novo kolekcijo šotorskih kril v Induplati Jarše (zame), ne za navijače.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?