Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:01:49
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: auroraa se mi je zdelo, da bo samo otr. dodatek. s 70€ si ne morem nič pomagat tuhtam, al čem it na banko iz varč. računa dvignit. pa potem v ponedeljek nazaj položit. kaj pravite? ker drug vikend bo pa ful gužva v LJ. jaz moram pa v Mullerja po plenice, hrano, pa sebe bi rada malo oblekla... sej je ista figa konc koncev....ti kr pejd zapravljat evo, to sem čakala. ZELENO LUČ ja rekla bi, naj te ena podpre......sam da ne bom pol jst kriva
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 14:05:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:09:15
|
|
|
|
netki
|
dzanika....kje si kupla tistega fliperja za v bano? cena?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:12:23
|
|
|
|
dzanika
|
fliper je iz BC pa je 30€. Jan ga je dobil za miklavža od babi. Jaz sem pa včeraj kupila 2 pametnega kužka. Še za Janovega bratranca. Jih bosta dobila za božička. Neki točk pa imam še od zadnič...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:16:17
|
|
|
|
netki
|
pa če to ne bo harmonikaš.....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:18:22
|
|
|
|
nanka
|
Neti čisto tapravi harminakš
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:22:59
|
|
|
|
glugluglu
|
Rebeca, mi smo bili tudi včeraj v Lj. na Rudniku v Baby centru sva z Mitjem malo gledala avtosedeže in seveda nama je bil najboljši všeč Romerjev in res je med najdražjimi . Potem je pa maxi cosi, ampak pri tem je potrebno pa še nastavek za male kupiti, potem si pa že skoraj na istem. Ker pa še ni nujno, bomo pa spremljali malo akcije v BC, ravno zadnjič so jo imeli.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 14:27:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 14:29:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:34:21
|
|
|
|
netki
|
tole bi blo zdele fajn vidit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 14:34:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:34:53
|
|
|
|
netki
|
o šit kolk je velka....sorry
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:36:30
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Kako se je pa oglasal Aleksander? Pri nas ima zdaj ze nekaj dni drugacne zvoke - prej so bili samoglasniki, potem sta prisla "g" in "h," pa tisti "brrr" s spuscanjem mehurckov, zdaj smo pa na "mmmmm, mmmmmm, mmmm" - tko bolj, k da mal godrnja, in to traja in traja. Bi prisegla, da sem ene parkrat ze "mama" slisala. Res! Castna Titova! Uh, ne znam povedat oz. prav napisat, kar mali počne ... od "ghhhh" do "brrp" pa nekaj, kar ima veliko "a"-jev mehurčki so pa itak zakon. Nope, vrata so dejansko mnozinski sam. srednjega spola, medtem k so hlace, skarje pa mnozinski sam. zenskega spola (TISTE ... isto, se obnasajo, k da bi dala mizo v mnozino ... tiste mize, tiste hlace, tiste skarje... medtem k vrata delujejo na isti stos, k ce das mesto v mnozino ... TISTA mesta, tista vrata ... Neki tazga, no punce, vas bo treba spet malce v šolo poslat IZVIRNO SPOROČILO: zimska Dejte KLIK-arce preverit, če so nam že kaj nakazali. Jaz bi šla malo šnofat po btc-ju, pa nimam nč gnara... nič ni
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 14:37:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 14:39:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:40:50
|
|
|
|
nanka
|
Zimska, a je HD že kaj opravila, ali sta šele zdaj prišli na vrsto?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:52:26
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Kako se je pa oglasal Aleksander? Pri nas ima zdaj ze nekaj dni drugacne zvoke - prej so bili samoglasniki, potem sta prisla "g" in "h," pa tisti "brrr" s spuscanjem mehurckov, zdaj smo pa na "mmmmm, mmmmmm, mmmm" - tko bolj, k da mal godrnja, in to traja in traja. Bi prisegla, da sem ene parkrat ze "mama" slisala. Res! Castna Titova! vrjamem, naša je že ati rekla, pri 3h mesecih. mi noben ne vrjame, se mi smejijo, ampak jst vem da se mi ne blede... res je bolj nerazločno, ampak se sliši kaj hoče povedati.ne samo to... tudi druge besede ponavlja, najbolj pogosto ku,ku... zdaj pa, vrjamete ali ne
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 15:02:47
|
|
|
|
lex
|
glugluglu na Kopah smučate - tej mi moreš obvezno javit. jaz sem bila pred otroci gor kot inventar - vsak vikend, pa še med tednom kdaj. Kak bi šla smučat mmmmmmmmmmmm pa meni se je tud že neki podobnega zgodilo samo na Ribniški koči. Pol so mi pa gorski reševalci nogo tak povili, da zard povoja nisem mogla hodit ne zaradi praskice (to je bilo v OŠ ko smo šli v šolo v naravi) netki - ja se strinjam da bi bolj pasal sneg rebeca super . mogoče mu je bil zrak presuh metuljček stol je tudi mene spomnil na stol pri zobozdravniku. saj je lep samo res preveč spomni na zobozdravnika, no cene pa sploh ne rabim komentirat - pregrešno drag ilatic - jaz se spet skrivam pod mizo od smeha (sva pa midva že tud iskala pižame okol ko je Aleks začel rovarit - sem zadnjič namesto v vsako hlačnico, nogo vtaknila kar v eno luknjo obe tak sem hitela pa bravo Tariku za obračanje jaz sem vedno smrekico delala 24.12 letos si je pa že skor ne upam. namreč nimama prostora in pol sva jo postavila na polico kjer imam rože, me je pa strah kaj bo Alina naredila z njo. ne vem če ne bo ena mini tini varjanta. aja mam pa vedno pravo, er ma ati gozd in mu gre čez daljnovod in tam itak ne sme zrast nobeno drevo, tako da jih tam sekamo Inigo za drugi zobek dzanika kaka lepa smrekica mojcek spomnim se da je 1x ena tu spraševala kako poteka op za žolčne kamne za svojo 2 leti staro pupo, tako da je vse mogoče. pa bravo za bioenrgetika. jaz sicer ne verjamem v to, ampak važno je da ji pomaga - karkoli rebeca hvala, da se me spomniš - sam so danes zaenkrat še ful pridni - razen če izpustimo zdajšnjo požrtijo čokolade, ki je je pol v trebuhu Aline, pol pa v mojem 350€ za 1 sedež ?????????? brez iso fixa je 250€ mat.er majo cene v ubier mi smo pa danes dobili dodatek za velike družine najbolj pravi čas v letu evo vse prebrala in pokomentirala zdaj grem pa moje domače živalce mirit
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 15:22:37
|
|
|
|
Majuska
|
Aleksander je včeraj preizkusil Romerjev sedež, smo ga dobili na posodo od moževe žlahte. Edino prevleko smo novo kupili, ker je bila prejšnja strgana. meni se zdi kar malce zgubljen no, samo kaj, ko je lupinica že ornk majhna
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 15:26:18
|
|
|
|
ilatic
|
IMAMO NOV DATUM ZA DRUŽINSKI DVOBOJ!!!!! PONEDELJEK 22.12.08 OB 14H!!! Prvo snemanje ob 15.30, če zmagamo je drugo snemanje 16.30 tam do 17.30 cc!!! Punce gremo v boj in nakupovanje!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 15:27:48
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa se mi je zdelo, da bo samo otr. dodatek. s 70€ si ne morem nič pomagat tuhtam, al čem it na banko iz varč. računa dvignit. pa potem v ponedeljek nazaj položit. kaj pravite? ker drug vikend bo pa ful gužva v LJ. jaz moram pa v Mullerja po plenice, hrano, pa sebe bi rada malo oblekla... Pokliči, če boš vandrala tu okrog. Drugače je pa varianta, da se med tednom pripelješ.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 15:28:29
|
|
|
|
Majuska
|
No fajn, zdaj vemo kdaj navijat
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 15:28:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic IMAMO NOV DATUM ZA DRUŽINSKI DVOBOJ!!!!! PONEDELJEK 22.12.08 OB 14H!!! Prvo snemanje ob 15.30, če zmagamo je drugo snemanje 16.30 tam do 17.30 cc!!! Punce gremo v boj in nakupovanje!!! Tole nakupovanje: bom preverila, če imajo novo kolekcijo šotorskih kril v Induplati Jarše (zame), ne za navijače.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?