Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:20:01
|
|
|
|
3jeMi
|
oj, pupike! ste pa pridne ni kaj... najprej za vse tabolčkane pri nas sta se pa včeraj potikala 2 dobra možičkaka. najprej DHL-ov možic, ki je kot posrednik iz Harrods-a prinesel dva prelepa: enega za Lovra, drugega za babico. potem je pa še možic Očka s pomočjo sosedovega škrata prinesel eno veliko podolgovato škatlo... novo televizijo... mami pa se je lahko samo z miško po internetu sprehajala v tejle trgovini: http://www.hamleys.com/ ... joj, kako je London lep v tem času...
< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 12.12.2008 13:22:31 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:22:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:25:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:26:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:32:28
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: zimska BLACKY: Glede občutkov o prihodnosti julijk....ne, ni jih še. Razen, da veliko razmišljam zadnje dni o tem, če bomo še dolgo tak čvekale, ostale "virtualne prijateljice" še veliko let al se bo kar naenkrat zaključilo vse skup? Upam, da ni res kaj takega na vidiku, da mi tolko to po glavi hodi. Ne sekiraj se, nč se ne bo končalo. Čez 40 let bomo vse imele vnuke in kamere in bomo dopoldan kofetkale prek kamer in preko neta, zraven čuvale vnuke, in ena drugo spraševale - Ej, kaj že pomeni, če zeleno kaka? Aja, pol to ni driska, ko je skoz tekoče v plenici... Pa snahe bomo šimfale - Znaš kak je glupa una moja, sploh ne dovoli da dam malemu pikico banane, ampak znaš - jaz sem mu vseeno malo dala, hihi - naskrivaj! haha, sem pod mizo ... kot bi rekla Blacky Zimska, ti si prava!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:32:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:35:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:36:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:39:53
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 IZVIRNO SPOROČILO: zimska BLACKY: Glede občutkov o prihodnosti julijk....ne, ni jih še. Razen, da veliko razmišljam zadnje dni o tem, če bomo še dolgo tak čvekale, ostale "virtualne prijateljice" še veliko let al se bo kar naenkrat zaključilo vse skup? Upam, da ni res kaj takega na vidiku, da mi tolko to po glavi hodi. Ne sekiraj se, nč se ne bo končalo. Čez 40 let bomo vse imele vnuke in kamere in bomo dopoldan kofetkale prek kamer in preko neta, zraven čuvale vnuke, in ena drugo spraševale - Ej, kaj že pomeni, če zeleno kaka? Aja, pol to ni driska, ko je skoz tekoče v plenici... Pa snahe bomo šimfale - Znaš kak je glupa una moja, sploh ne dovoli da dam malemu pikico banane, ampak znaš - jaz sem mu vseeno malo dala, hihi - naskrivaj! haha, sem pod mizo ... kot bi rekla Blacky Aja, to sem pa mogla še dodat - kaj zimska, ti misliš, da bodo naši otročki imeli svoje otroke šele pri 40. letih?????
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:43:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:44:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:46:21
|
|
|
|
Blacky30
|
Karamela6, na imikimiju se prijaviš, pri registriranju izbereš full paket in potem ko klikneš na okvir, ki si ga izbrala, klikneš nad njim Customize. Ko se ti odpre novo okno, imaš na desni poleg okvirčka možnost Add Photo. Klikneš, te vrže v tvoj comp, izbereš sliko in se sama vstavi v okvir. Mi pa smo danes že ob 8h šibali v šoping. Si je mož vzel dopust. Nejc je dobil nove zimske čevlje, pa v Kiku sem za cotike za oba otroka pustila 100€. Oba sta tako preskrbljena za zimo, razen nekaj malenkosti še Nejcu manjka. Teja je dobila oblekico, škorenjčke, sandalčke k oblekici, trenerko, pliš majčke,..... Ni mi žal, res lepe stvari. Zdaj pa sta mož in Nejc šla v Avstrijo k moževi teti na obisk in Nejc se gre prvič peljat s tramvajem. Me prav zanima, kako navdušen bo prišel domov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:49:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:50:33
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ aurora za isto kombinacijo smrekce kot mi ja včeraj zvečer je blo ful pestro tu na forumu, jaz sem se tak narežala, da mi je pol moj reku, da sem bla 100% na U-Tubu. levinja je rulala z prigodami. dve sta mi najljubši, od levinje: Njen jo je čakal v avtu pred blokom, pa se mu je kr ena bica vsedla zadaj v ato, pa rekla: "Ja kje ste vsi?" o šit. pol pa frutka, ko je rekla, da se je na pumpi enmu drugmu v avto vsedla za crknt. še dans mi je smešno, ko se na ti dve spomnim Evo, točno ti dve sta meni najbolj ostali v spominu, pa onidve od lunice. Ko sem danes možu razlagala to v avtu, sem se spet jokala od smeha zraven, on pa se je tud ful režal. Aja, pa za zimsko sem mu tud povedala, kak je sfalila balkon. Še dajte....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:51:19
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Dejte KLIK-arce preverit, če so nam že kaj nakazali. Jaz bi šla malo šnofat po btc-ju, pa nimam nč gnara... malo prej sem čekirala, samo otroški dodatek je nakazan.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:52:13
|
|
|
|
netki
|
smrekica......mi jo ponavadi postavljamo na božični večer in najbrž bo tudi letos tako, ker je bolj malo placa in bo predolgo napoto če jo postavimo prej....ne vem še....že nekaj let imamo rdeče-zlato kombinacijo vsega kar je gor, je pa zelo bogato okrašena, to mi je všeč.....mora pa imet največ dve kombinacije barv, drugače mi ni všeč
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 13:54:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:55:35
|
|
|
|
majar.
|
rešli smo se širokega previjanja!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:55:44
|
|
|
|
nanka
|
Preverjeno, nakazan je samo otroški dodatek, nič ne bomo zapravljale.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:56:23
|
|
|
|
nanka
|
Majar super novica
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:57:30
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: majar. rešli smo se širokega previjanja!!! joj končno
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:58:41
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa se mi je zdelo, da bo samo otr. dodatek. s 70€ si ne morem nič pomagat tuhtam, al čem it na banko iz varč. računa dvignit. pa potem v ponedeljek nazaj položit. kaj pravite? ker drug vikend bo pa ful gužva v LJ. jaz moram pa v Mullerja po plenice, hrano, pa sebe bi rada malo oblekla... sej je ista figa konc koncev....ti kr pejd zapravljat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 13:58:48
|
|
|
|
dzanika
|
jaz sem pa včeraj dobila cel kup teh točk od baby centra tko da če jih katera rabi naj mi pošlje naslov na zs pa ji pošljem...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 14:00:03
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika jaz sem pa včeraj dobila cel kup teh točk od baby centra tko da če jih katera rabi naj mi pošlje naslov na zs pa ji pošljem... in kaj si lepega kupila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 14:00:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?