Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:13:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Skor smo na drugo stran padle A so vse na kosilu Ta dež mi gre pa že prav na živce jz pa donc ne kuham Men gre tud dež ful na živce. Donc gremo k tastu, ka ma rojstni dan in živijo tik nad plazom (že enih 10 al pa več let nazaj so meli ful plaz), in imajo pod hišo cc 2-3m parcele, ostalo pa breg- plaz Tako da je v teh dneh kar "napeto" vzdušje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:14:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Skor smo na drugo stran padle A so vse na kosilu Ta dež mi gre pa že prav na živce Jaaaaaaa meni tudi. Prej je nehalo deževati in sem Emilijo spakirala da greve vn pa čez okno poledam in spet gre dež
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:15:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Skor smo na drugo stran padle A so vse na kosilu Ta dež mi gre pa že prav na živce jz pa donc ne kuham Men gre tud dež ful na živce. Donc gremo k tastu, ka ma rojstni dan in živijo tik nad plazom (že enih 10 al pa več let nazaj so meli ful plaz), in imajo pod hišo cc 2-3m parcele, ostalo pa breg- plaz Tako da je v teh dneh kar "napeto" vzdušje Ojoj, upam da bo plaz ostal tam kjer mora biti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:16:08
|
|
|
|
Skye
|
Tak moji pupi sta nahranjeni, razgibani in zdaj končno spita....joj ko bi spali vsaj 1. uro Joj sploh ne folgam brati....kolk ste pridne IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je imel ponoči vročino 39 stopinj, sem mu zbijala s sirupom in svečkami, včeraj je skos cel dan prespal, tudi ponoči je spal od 22h (ob 00 sva ga budila za antibiotik), do 3h, potem sdva se najedla in je spal do 8h(spet antibiotik), in še potegnil do 9.40h, no ob 10.30h je pa spet zaspal ...tale vročina ga kar fejst daje. Jst sem malenkost bolje, ker je antibiotik prijel, ampak vseeno bom še raje ležala z malim. IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja je bila danes na odvzemu krvi in ni niti pisnila...nič...sem bila tako presenečena, ker sem pričakovala en hud vreščeč glas. Ni kaj pridna je bila za korenjakinjo IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . za prvi zobek Vse tiste, katerih so še brezzobi...bodite srečne.....naši dve sta me parkrat že prav pošteno ugriznili (ko sem jima hotela dlesni namazati)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:16:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Nimam cajta ne brat, ne velik pisat, ampak naj povem, da je Gregi pravi mali dobrovoljček , špelin@ faca kot vedno in da sva spoznala še enga fantka in mamico, tku de j blo prou lušn mal pu zaguorsk guvurit . Na zagorskem čveku je pa nam pokukal ven prvi zobek !! In tuki je bil očitno vzrok naše tečnobe in zbujanja in vsega tele dni . Se še kej javim s terena ! za zobek
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:17:19
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Skor smo na drugo stran padle A so vse na kosilu ja .Enega sem spravila spat,drug pa baby tv gleda Ta dež mi gre pa že prav na živce meni tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:17:56
|
|
|
|
MARTINA25
|
No da se še jst pofočkam na sedmem delu.Mi smo po starem, še vedno brez zob, zbujanje enkrat na noč, zjutri in zvečer jemo mleko, ostalo sadje in zelenjavo ter skute....Tjaša ponavadi poje 190g sadja ali zelenjave ter eno skutko za posladek-na obrok.Ful ima rada piškotek ali žemeljco-tako v roko, da gricka.Samostojno še ne sedi, če jo pa malo obložim pa je super...da ne omenim obračanje iz hrbta na trebušček nam še vedno ne gre...enostavno se ji ne da obrnt.... TO je zaenkrat vse, vsem bolančkom pa želim da se čimprej pozdravijo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:18:12
|
|
|
|
katy82
|
Čau mačkice moje sem tko dobre volje da se moram takoj pohvalt kako smo opravl pri zdravniku:Naša mala sploh ni imela vnetja ampak ima močen soor po ustih in je zaradi tega hripava ker ji je že udarlo na glasilke.Bom dala uno nesposobno zdravnico na stran in nanjo pozabla ker sem res vesela da je vse kul z malo,po dveh dozah daktarina je glas občutno boljši Zdej je treba pa lepotičko spat spravt je tko tečkana,se pišemo kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:18:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Skor smo na drugo stran padle A so vse na kosilu Ta dež mi gre pa že prav na živce jz pa donc ne kuham Men gre tud dež ful na živce. Donc gremo k tastu, ka ma rojstni dan in živijo tik nad plazom (že enih 10 al pa več let nazaj so meli ful plaz), in imajo pod hišo cc 2-3m parcele, ostalo pa breg- plaz Tako da je v teh dneh kar "napeto" vzdušje Ojoj, upam da bo plaz ostal tam kjer mora biti. jz tudi, kar ni nič prijeten občutek v teh dneh, sploh pa ne ponoči
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:19:05
|
|
|
|
Skye
|
barbaw za ful lepo otvoritveno stran 8. dela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:19:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje sem tko dobre volje da se moram takoj pohvalt kako smo opravl pri zdravniku:Naša mala sploh ni imela vnetja ampak ima močen soor po ustih in je zaradi tega hripava ker ji je že udarlo na glasilke.Bom dala uno nesposobno zdravnico na stran in nanjo pozabla ker sem res vesela da je vse kul z malo,po dveh dozah daktarina je glas občutno boljši Zdej je treba pa lepotičko spat spravt je tko tečkana,se pišemo kasneje ti pa čim prej zamenjaj zdravnico pa čim bolj pridno naj panča
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:20:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Skor smo na drugo stran padle A so vse na kosilu Ta dež mi gre pa že prav na živce jz pa donc ne kuham Men gre tud dež ful na živce. Donc gremo k tastu, ka ma rojstni dan in živijo tik nad plazom (že enih 10 al pa več let nazaj so meli ful plaz), in imajo pod hišo cc 2-3m parcele, ostalo pa breg- plaz Tako da je v teh dneh kar "napeto" vzdušje upam, da ne bo hujšega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:20:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje sem tko dobre volje da se moram takoj pohvalt kako smo opravl pri zdravniku:Naša mala sploh ni imela vnetja ampak ima močen soor po ustih in je zaradi tega hripava ker ji je že udarlo na glasilke.Bom dala uno nesposobno zdravnico na stran in nanjo pozabla ker sem res vesela da je vse kul z malo,po dveh dozah daktarina je glas občutno boljši Zdej je treba pa lepotičko spat spravt je tko tečkana,se pišemo kasneje Super da ste zrihtali in da ni kaj hujšega pa upam da se vam soor hitro pozdravi. za Laro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:20:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 No da se še jst pofočkam na sedmem delu.Mi smo po starem, še vedno brez zob, zbujanje enkrat na noč, zjutri in zvečer jemo mleko, ostalo sadje in zelenjavo ter skute....Tjaša ponavadi poje 190g sadja ali zelenjave ter eno skutko za posladek-na obrok.Ful ima rada piškotek ali žemeljco-tako v roko, da gricka.Samostojno še ne sedi, če jo pa malo obložim pa je super...da ne omenim obračanje iz hrbta na trebušček nam še vedno ne gre...enostavno se ji ne da obrnt.... TO je zaenkrat vse, vsem bolančkom pa želim da se čimprej pozdravijo!!! O izgubljena duša WB
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:21:06
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje sem tko dobre volje da se moram takoj pohvalt kako smo opravl pri zdravniku:Naša mala sploh ni imela vnetja ampak ima močen soor po ustih in je zaradi tega hripava ker ji je že udarlo na glasilke.Bom dala uno nesposobno zdravnico na stran in nanjo pozabla ker sem res vesela da je vse kul z malo,po dveh dozah daktarina je glas občutno boljši Zdej je treba pa lepotičko spat spravt je tko tečkana,se pišemo kasneje za Laro Včasih se vprašam kje so določeni zdravniki dobili diplomo, oz. naredili doktorat (verjetno na tržnici)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:21:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tak moji pupi sta nahranjeni, razgibani in zdaj končno spita....joj ko bi spali vsaj 1. uro iz tvojih ust v božje ušesa, kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:22:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau mačkice moje sem tko dobre volje da se moram takoj pohvalt kako smo opravl pri zdravniku:Naša mala sploh ni imela vnetja ampak ima močen soor po ustih in je zaradi tega hripava ker ji je že udarlo na glasilke.Bom dala uno nesposobno zdravnico na stran in nanjo pozabla ker sem res vesela da je vse kul z malo,po dveh dozah daktarina je glas občutno boljši Zdej je treba pa lepotičko spat spravt je tko tečkana,se pišemo kasneje Super Katy, lepa novička
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:22:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:22:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 No da se še jst pofočkam na sedmem delu.Mi smo po starem, še vedno brez zob, zbujanje enkrat na noč, zjutri in zvečer jemo mleko, ostalo sadje in zelenjavo ter skute....Tjaša ponavadi poje 190g sadja ali zelenjave ter eno skutko za posladek-na obrok.Ful ima rada piškotek ali žemeljco-tako v roko, da gricka.Samostojno še ne sedi, če jo pa malo obložim pa je super...da ne omenim obračanje iz hrbta na trebušček nam še vedno ne gre...enostavno se ji ne da obrnt.... TO je zaenkrat vse, vsem bolančkom pa želim da se čimprej pozdravijo!!! O izgubljena duša . Super da Tjaša tako lepo je, obračanje pa tudi naši ni priljubljen šport.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:22:59
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:23:00
|
|
|
|
Anitka
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:23:11
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 No da se še jst pofočkam na sedmem delu.Mi smo po starem, še vedno brez zob, zbujanje enkrat na noč, zjutri in zvečer jemo mleko, ostalo sadje in zelenjavo ter skute....Tjaša ponavadi poje 190g sadja ali zelenjave ter eno skutko za posladek-na obrok.Ful ima rada piškotek ali žemeljco-tako v roko, da gricka.Samostojno še ne sedi, če jo pa malo obložim pa je super...da ne omenim obračanje iz hrbta na trebušček nam še vedno ne gre...enostavno se ji ne da obrnt.... TO je zaenkrat vse, vsem bolančkom pa želim da se čimprej pozdravijo!!! Lepo da Tjaša rada papa Glede samostojnega sedenja...nič ne skrbi...naši dve še tud ne sedita samostojno...oziroma sedita par sekund, potem pa jima zmanjka ravnotežja in čof na stran
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:23:46
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Skye Tak moji pupi sta nahranjeni, razgibani in zdaj končno spita....joj ko bi spali vsaj 1. uro iz tvojih ust v božje ušesa, kajne? jaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:27:29
|
|
|
|
MARTINA25
|
Tok ste pridne z pisanjem, da se je prav težko vključit v debato...no zdej sem pa le "zbrala pogum"...za nazaj pa itak ni šans da vse preberem!!! Moram vam povedat da sva z mojim bila dva dni nazaj na Pokljuki....komi sva prlezla gor....ful je bila zasnežena cesta na vrh pa snega sigurno pol metra.Ful je bilo lepo vzdušje..nkjer žive duše, sneg je padal kot za stavo, Tjaši je spančkala v avtu, midva sva pa ene 10 minut norela po snegu kot dva majhna otroka!!!Jst v glavnem komi čakam da tud pr nas zapade sneg, ker imam tega dežja pa že rehlo DOVOLJ!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 13:28:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?