dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Jaz sem danes šele ob 9h v službo pribremzala tko da sem zdaj 1 h mal delala, da sem skinila slabo vest Mala pikica lepo da si se javila in da prideta z Luko v LJ 22.12. in ne misli na to, da bo bolan, ker potem bo res Komaj čakam, da se spet vidimo Larisa, pa kje se skrivaš A Nejči še tako "grdo" kašlja No, to torej pomeni, da se 22.12. verjetno ne vidimo Potem predlagam, da en lep dan prideta na hrib in gremo v šetnjo po "hribih" Jaz sem pa dobre volje, ker sije sonček in je petek, delam samo do 15.30 potem pa bom do ponedeljka do 9h s mojo carico Dolenjka saj ne mislim na to, ampak vedno skoraj pride kaj vmes, ko se s kom dogovorim, pa se zelo redko. Zadnjič sem tudi imela namen iti ven s kolegicami in evo mali zvečer zakuha na 39.7 . Saj zdaj bom pa prišla, bom pač samo Lano zraven vzela. Pa sonček vam tudi malo zavidam, pri nas je totalno turobno in gnilo od zunaj. Pa uživajte do ponedeljka!! joj, saj nisi za slabo vzela Veš, se mi smili Lukec, ker on je pa res non stop nekaj bolan Tara je 10 dni smrkala, pa sem bila obupana, tako da te prav občudujem Ma ne dolenkja nimam kaj za slabo vzeti, saj pa nisi nič takega napisala . Je pa to tudi res, da si nekaj misliš, da se ne sme zgoditi in potem se ravno to zgodi. Sem pa res prvo, ko sem videla datum za srečanje pomislila, da upam, da bo Luka zdrav . zdrav kot dren, pravi slovenski pregovor