|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
12.12.2008 9:40:03   
srečka nosečka
pa dobro jutro user posted image

mi smo odlično spali, z Lano sva drnjohali do 8,30 user posted image . Zdaj pa počasi dedi in babi prideta in Lano prevzameta za cel dan in nekaj noči (dokler se midva ne priklativa domov user posted image ).

mala pikica - ja, pri Remsu sva bile. user posted image  On je car zame. Je mojo sodelavko pozdravil, ko je bila že brezupen primer. user posted image

janey - stiskam pesti, da ti bo gladko šlo na izpitu. Pa ne rabiš glih 10-ke, je dovolj 9-ka. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
12.12.2008 9:41:48   
misar
ja larisa...nimam pojma kaj naj bi dogajalo na RR, sem bolj švoh čvekulja...zdaj moraš blažo prašat, ker včeraj je bla 150postov za mano, zdaj me pa že dohitevauser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 4577
12.12.2008 9:48:47   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

mi smo odlično spali, z Lano sva drnjohali do 8,30 user posted image . Zdaj pa počasi dedi in babi prideta in Lano prevzameta za cel dan in nekaj noči (dokler se midva ne priklativa domov user posted image ).

mala pikica - ja, pri Remsu sva bile. user posted image  On je car zame. Je mojo sodelavko pozdravil, ko je bila že brezupen primer. user posted image

janey - stiskam pesti, da ti bo gladko šlo na izpitu. Pa ne rabiš glih 10-ke, je dovolj 9-ka. user posted image

Ja srečka Rems je user posted image user posted image . A to si šla samoplačniško ali z napotnico?
Pa pridna Lana, da sta lahko tako dolgo spali, zdaj boš pa spočita za čaganje pozno v noč. Kako pa to, da imate zabavo v Lj?
Pa upam, da se pa zdaj res kmalu vidimo na kakšni kavici!

Neposredna povezava do sporočila: 4578
12.12.2008 9:49:22   
blaža
user posted image user posted image user posted image
ja larisa...nimam pojma kaj naj bi dogajalo na RR, sem bolj švoh čvekulja...zdaj moraš blažo prašat, ker včeraj je bla 150postov za mano, zdaj me pa že dohitevauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
12.12.2008 9:49:53   
Februarka08
Jutro.user posted image

Sej ne vem kaj vam dogaja da tolk čvekateuser posted image user posted image
V glavnem, za nami super nočuser posted image ni blo treba nič vstajat (nisem mogla verjet), zbudila se je ob 7h, sem šla k njej, jo potolažila, potem se je neki pogovarjala in zaspala nazajuser posted image spali smo do 8.30user posted image user posted image je moj tud doma danes, tako da mislim da je sobotauser posted image zdej je že letu s taščo v trgovino, ko pride nazaj, grem pa jaz po opravkih... jih mam cel kupuser posted image zunaj pa lije kot iz škafa in mi ni nič všečuser posted image

Vas bom probala mal prebrat, misija nemogočeuser posted image , če mi bo princesa pustila... se pa ravno gujsa in spušča prav smešne glasoveuser posted image aja, pa nima več vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image naj  tako tudi ostaneuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
12.12.2008 9:53:38   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Ja srečka Rems je user posted image user posted image . A to si šla samoplačniško ali z napotnico?
Pa pridna Lana, da sta lahko tako dolgo spali, zdaj boš pa spočita za čaganje pozno v noč. Kako pa to, da imate zabavo v Lj?
Pa upam, da se pa zdaj res kmalu vidimo na kakšni kavici!

Rems dela samo samoplačniško. user posted image  user posted image
Zabavo pa imamo v Divači user posted image . Pa naša firma je po vsej SLO, pa vsako leto v drugem koncu čagamo. user posted image

Obvezno kavica naslednji teden. Se jaz zavežem za to. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
12.12.2008 9:53:39   
misar
evo sem vidla, da so nas majčice šišnle za dve strani...že user posted image ...one so šele čveke user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
12.12.2008 9:55:18   
dolenjka
Dan user posted image

Jaz sem danes šele ob 9h v službo pribremzala user posted image  tko da sem zdaj 1 h mal delala, da sem skinila slabo vest user posted image
Mala pikica user posted image  user posted image  user posted image  lepo da si se javila in user posted image  user posted image  user posted image  da prideta z Luko v LJ 22.12. in ne misli na to, da bo bolan, ker potem bo res user posted image  Komaj čakam, da se spet vidimo user posted image   user posted image  user posted image

Larisa, pa kje se skrivaš user posted image  user posted image  A Nejči še tako "grdo" kašlja user posted image  user posted image  No, to torej pomeni, da se 22.12. verjetno ne vidimo user posted image  user posted image  Potem predlagam, da en lep dan prideta na hrib in gremo v šetnjo po "hribih" user posted image  user posted image

Jaz sem pa dobre volje, ker sije sonček in je petek, delam samo do 15.30 potem pa bom do ponedeljka do 9h s mojo carico user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4583
12.12.2008 9:55:19   
dolenjka
Dan user posted image

Jaz sem danes šele ob 9h v službo pribremzala user posted image  tko da sem zdaj 1 h mal delala, da sem skinila slabo vest user posted image
Mala pikica user posted image  user posted image  user posted image  lepo da si se javila in user posted image  user posted image  user posted image  da prideta z Luko v LJ 22.12. in ne misli na to, da bo bolan, ker potem bo res user posted image  Komaj čakam, da se spet vidimo user posted image   user posted image  user posted image

Larisa, pa kje se skrivaš user posted image  user posted image  A Nejči še tako "grdo" kašlja user posted image  user posted image  No, to torej pomeni, da se 22.12. verjetno ne vidimo user posted image  user posted image  Potem predlagam, da en lep dan prideta na hrib in gremo v šetnjo po "hribih" user posted image  user posted image

Jaz sem pa dobre volje, ker sije sonček in je petek, delam samo do 15.30 potem pa bom do ponedeljka do 9h s mojo carico user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4584
12.12.2008 9:55:19   
dolenjka
Dan user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4585
12.12.2008 9:55:57   
dolenjka
Aha, in očitno se me je Ella že spet lotila user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
12.12.2008 9:58:58   
srečka nosečka
februarka - super, da je Larisa brez vročine in upam, da tako tudi ostane user posted image

misar - majčice pa so res divje, se pozna da je slabo vreme in so lahko več za PC user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 4587
12.12.2008 10:03:16   
larisa
O Dolenjka, a zdej k si tko daleč, pa misliš, da moraš večkat post poslat, da ga ziher dobimo, al kako?  user posted image user posted image user posted image

Ja Nejc še vedno grdo kašlja in P mi je držal predavanje kaj in kako je po šoping centrih in zato sem se odločila, da tja pač ne bova hodila....tolk.....mogoče 1krat, za 1 urco user posted image  V hrib pa definitivno pridem. Brez pardona, te držim za besedo user posted image

No Blaža, eno kratko obnovo celega tedna mi pa lahko narediš user posted image user posted image  Al to pomeni, da niste nič pametnega čvekale, da vse sproti pozabite user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
12.12.2008 10:03:18   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Dan, Remember me??user posted image

Smo še živi, ampak smo bli v taki gužvi, da nisem mela energije za RR.
V glavnem nazaj ne morem brat, ker sem ene 20 strani v zaostanku. Drugače pa smo bili na pregledu zaradi Nejčevega kašlja in sedaj imamo prepovedano druženje po trgovskih centrih. user posted image  Moramo hodit čimveč ven, pa še enkrat ven, pa še enkrat ven, pa.......no pa priporočili so nam morje in hribe. Torej vse drugo, samo tukaj kjer smo, ni ok. user posted image

Mi katera mal pove kaj kej dogaja, kaj je novega?? Mogoče Miška, ki hoče majčice ujet?user posted image

A veste da smo mi, ko so bili naši cca. 7m stari, tud največ čvekale. Očitno je to čas, ko user posted image  to najbolj dovolijo.

Larisa pozdravljene!

A Nejc še kar kašlja bošček mali, pa vama niso nič rekli kaj je vzrok njegovemu kašlju, ker nekaj ga mora sigurno dražiti. Ja to glede obiskov trgovskih centrov pa je tudi za Lukca prepovedano in, Luka še res ni bil v noben razen takrat, ko smo se srečali v CE, no in tudi takrat je po slabih 2 dneh zbolel.
Jaz ga ful pazim, ampak čisto izolirati pa ga ne morem in je nemogoče. Ampak Luka res takoj stakne bolezen, pa sploh noben ne rabi biti prav bolan. Sem bila z njim pri brtrancu na roj. dnevu in je bilo kar nekaj ljudi, pa je čez tri dni že zbolel. Zadnjič pa sem bila pri mami, ki je bila tudi malo nahodna in Luka čez tri dni zopet zboliuser posted image . Ampak mene najbolj skrbi, ker potem iz tega vedno pridela bronhitis.

Upam, da boste čimprej vredu. To glede morja in hribov pa se strinjam s pediatrom. Tudi mi bomo letos takoj po morju šli še nekam v hribe. Smo pa tudi že letošnjo jesen hodili z Lukcem na Pohorje, sploh, ko je bila doli megla, ta je za Lukca zelo škodljiva.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
12.12.2008 10:06:48   
blaža
srečka nosečka, pol boš pa blizu mene na fešti. Divača je samo pet minut stran od mene!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4590
12.12.2008 10:08:13   
dolenjka

O Dolenjka, a zdej k si tko daleč, pa misliš, da moraš večkat post poslat, da ga ziher dobimo, al kako?  user posted image user posted image user posted image

Ja Nejc še vedno grdo kašlja in P mi je držal predavanje kaj in kako je po šoping centrih in zato sem se odločila, da tja pač ne bova hodila....tolk.....mogoče 1krat, za 1 urco user posted image  V hrib pa definitivno pridem. Brez pardona, te držim za besedo user posted image

No Blaža, eno kratko obnovo celega tedna mi pa lahko narediš user posted image user posted image  Al to pomeni, da niste nič pametnega čvekale, da vse sproti pozabite user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj, bogi Nejči user posted image

Zdaj jaz tebe držim za besedo, da boste res prišli oz. prišla 1x med 20.12. in 3.1. user posted image  user posted image  Vi ste tko bizi, da ne vem če se vas res lahko veselim user posted image  user posted image

Danes ima pa Lukec od Lillchy operacijo, držimo pesti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
12.12.2008 10:08:16   
blaža
Pa vi veste, da je bla včasih v senožečah bolnica, za pljučne bolnike in to ravno zaradi dobrega zraka.user posted image  Pa resno mislim.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
12.12.2008 10:09:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Pa vi veste, da je bla včasih v senožečah bolnica, za pljučne bolnike in to ravno zaradi dobrega zraka.user posted image  Pa resno mislim.user posted image

očitno je zrak na goliniku boljši, da je zdaj tam user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
12.12.2008 10:09:59   
blaža
Lukec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
12.12.2008 10:11:28   
mala_pikica
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

Dolenjka saj ne mislim na to, ampak vedno skoraj pride kaj vmes, ko se s kom dogovorim, pa se zelo redko. Zadnjič sem tudi imela namen iti ven s kolegicami in evo mali zvečer zakuha na 39.7 .
Saj zdaj bom pa prišla, bom pač samo Lano zraven vzela.

Pa sonček vam tudi malo zavidam, pri nas je totalno turobno in gnilo od zunaj. Pa uživajte do ponedeljka!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
12.12.2008 10:12:15   
larisa
Mala pikica, meni so razlagali glede teh ''bolezni'' ki se kažejo na dihalih, da je potem sluznica ''razgaljena'' in so zato ti otroci toliko bolj dovzetni za bolezni in si zelo težko razvijejo imunski sistem. Je pa meni P rekel, da druženje z otroki in druženje nasploh, sploh ni problem, ampak v teh centrih je ful slaba klima, kjer bacili mutirajo in so za user posted image  res nevarni. On pravi, da je sploh alergičen na mamice, ki preživljajo čas z user posted image  v trgovskih centrih, namesto doma, na obiskih, zunaj (ker se gre itak tudi z dežnimi prevlekami lahko ven) in ne vejo kaj počnejo s tem svojim otrokom na dolgi rok, pri hrani itd...pa ful pazimo in kompliciramo  user posted image No sej se delno strinjam s tem, ker sem vedno govorila, da zato, da nekam grem, pa res ne bom Nejca vlačila v šoping centre. Sem pa definitivno za kako srečanje, kavico, ampak to je itak 1krat na 14 dni.
Drugače pa gre verjetno pri nas za alergično zadevo in moramo pisati dnevnik opažanj, da bomo lažje prišli do zaključka, ker tako malemu itak testiranje ne bo nič pokazalo.
Mamo vsaj razlog da se potepamo po morju in hribih user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

Neposredna povezava do sporočila: 4596
12.12.2008 10:12:56   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Dan user posted image

Dolenjka saj ne mislim na to, ampak vedno skoraj pride kaj vmes, ko se s kom dogovorim, pa se zelo redko. Zadnjič sem tudi imela namen iti ven s kolegicami in evo mali zvečer zakuha na 39.7 .
Saj zdaj bom pa prišla, bom pač samo Lano zraven vzela.

Pa sonček vam tudi malo zavidam, pri nas je totalno turobno in gnilo od zunaj. Pa uživajte do ponedeljka!!

joj, saj nisi za slabo vzela user posted image  Veš, se mi smili Lukec, ker on je pa res non stop nekaj bolan user posted image  Tara je 10 dni smrkala, pa sem bila obupana, tako da te prav občudujem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4597
12.12.2008 10:14:20   
srečka nosečka
Larisa - bošček tvoj mali user posted image

blaža - user posted image  saj niti točno ne vem, kam gremo, upam, da se bomo fino imeli user posted image

lilči - stiskam pest da bo šlo vse kot po maslu in bo operacija uspela user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
12.12.2008 10:14:33   
dolenjka

Mala pikica, meni so razlagali glede teh ''bolezni'' ki se kažejo na dihalih, da je potem sluznica ''razgaljena'' in so zato ti otroci toliko bolj dovzetni za bolezni in si zelo težko razvijejo imunski sistem. Je pa meni P rekel, da druženje z otroki in druženje nasploh, sploh ni problem, ampak v teh centrih je ful slaba klima, kjer bacili mutirajo in so za user posted image  res nevarni. On pravi, da je sploh alergičen na mamice, ki preživljajo čas z user posted image  v trgovskih centrih, namesto doma, na obiskih, zunaj (ker se gre itak tudi z dežnimi prevlekami lahko ven) in ne vejo kaj počnejo s tem svojim otrokom na dolgi rok, pri hrani itd...pa ful pazimo in kompliciramo  user posted image No sej se delno strinjam s tem, ker sem vedno govorila, da zato, da nekam grem, pa res ne bom Nejca vlačila v šoping centre. Sem pa definitivno za kako srečanje, kavico, ampak to je itak 1krat na 14 dni.
Drugače pa gre verjetno pri nas za alergično zadevo in moramo pisati dnevnik opažanj, da bomo lažje prišli do zaključka, ker tako malemu itak testiranje ne bo nič pokazalo.

no vidiš, to je za iskotistiti user posted image  Zdaj sem se spomnila, na Rakitno se kaj zapeljita, je tko luštno tam user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
12.12.2008 10:14:34   
dolenjka

no vidiš, to je za iskotistiti user posted image  Zdaj sem se spomnila, na Rakitno se kaj zapeljita, je tko luštno tam user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?