mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Dan, Remember me?? Smo še živi, ampak smo bli v taki gužvi, da nisem mela energije za RR. V glavnem nazaj ne morem brat, ker sem ene 20 strani v zaostanku. Drugače pa smo bili na pregledu zaradi Nejčevega kašlja in sedaj imamo prepovedano druženje po trgovskih centrih. Moramo hodit čimveč ven, pa še enkrat ven, pa še enkrat ven, pa.......no pa priporočili so nam morje in hribe. Torej vse drugo, samo tukaj kjer smo, ni ok. Mi katera mal pove kaj kej dogaja, kaj je novega?? Mogoče Miška, ki hoče majčice ujet? A veste da smo mi, ko so bili naši cca. 7m stari, tud največ čvekale. Očitno je to čas, ko to najbolj dovolijo. Larisa pozdravljene! A Nejc še kar kašlja bošček mali, pa vama niso nič rekli kaj je vzrok njegovemu kašlju, ker nekaj ga mora sigurno dražiti. Ja to glede obiskov trgovskih centrov pa je tudi za Lukca prepovedano in, Luka še res ni bil v noben razen takrat, ko smo se srečali v CE, no in tudi takrat je po slabih 2 dneh zbolel. Jaz ga ful pazim, ampak čisto izolirati pa ga ne morem in je nemogoče. Ampak Luka res takoj stakne bolezen, pa sploh noben ne rabi biti prav bolan. Sem bila z njim pri brtrancu na roj. dnevu in je bilo kar nekaj ljudi, pa je čez tri dni že zbolel. Zadnjič pa sem bila pri mami, ki je bila tudi malo nahodna in Luka čez tri dni zopet zboli . Ampak mene najbolj skrbi, ker potem iz tega vedno pridela bronhitis. Upam, da boste čimprej vredu. To glede morja in hribov pa se strinjam s pediatrom. Tudi mi bomo letos takoj po morju šli še nekam v hribe. Smo pa tudi že letošnjo jesen hodili z Lukcem na Pohorje, sploh, ko je bila doli megla, ta je za Lukca zelo škodljiva.
|