tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tana, problem je v tem, da so si otroci tako različni, da je težko nekaj posploševat. Naša je GH sprejela zelo dobro in je že drugi al tretji dan pojedla za cel obrok. Hotela sem povedati, da nima smisla otroka siliti oz vztrajati na neki določeni vrsti hrane, če je ne mara, zato ji ponujaš stavro, ki jih raje poje. Glede na to, da imata kar nekaj živil uvedenih, bi ji lahko dala 3 obroke GH in 3x dojenje. Samo predlog. Za uvah+janje bi si izbrala dopoldansko malico in potem bi jo še podojila. Tana iskreno povem, da je za drugega otroka zelo težko kaj pametnega svetovat, ker ga ne poznam. Naša ne mara mlečnih kašic, zato jih ne dajem. Vsak teden pa poskusim 1x, da vidim, če si je že premislila saj ne vztrajam, zato pa imamo že toliko različnih, ker je vsako jedla samo po 3 dni in potem nikoli več edino, kar je pa vsaj nekaj pojedla, so bučke in grah ampak grah zaenkrat ne bi ponujala (itak sem ga sedaj zadnjega), ker pravijo, da napenja, pa da ne bo samo grah jedla en teden mislim pa, da ima malo težave s kakanjem - se sedaj dva dni včasih napenja, pa ne kaka bo treba mogoče po suhih slivah poseč 3 obroke GH in 3x dojenje? saj ne poje še za cel obrok ali si mislila 3GH+dojenje in 3 samo dojenje? A ti pije vodo, čaj sok??? nič, razen dojenja misliš, da bi morala, saj poje samo par žličk nikoli še ni ničesar pila Tud na tekočino se bo mogla navadit, ker ko bo jedla več GH, jo bo potrebovala. Mogoče ji tud zato gre slabše dol?? Tana naša je bila tudi gorač nasprotnik čaja vode, zdej pa spije po deci na dan ji dam kr vmes ko je da mal spije včasih . Sem ji pa skos ponujala tudi če ni hotla nič spit. Enkrat bo že zagrabila.