|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
12.12.2008 10:16:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Jaz pa grem sedaj tako user posted image     user posted image spat. Danes je Videk zelo zgodaj zaspal in bo jutri hitro auf.

Hijenca jutri je nov dan user posted image user posted image

Lahko noč

hijenca ti pa ne bodi tako huda na dragega, od jeze rit rasteuser posted image

Potem bi jaz imela 200kg. user posted image user posted image

Ne teža ne narašča, samo rit pride ogromna, zato sem jaz tako ritastauser posted image

Moja HB skupaj leze. Malo sem še izgubila samo ne morem rečt v kg, ker je bolj v dag. user posted image  user posted image Bom drug teden spreminjala ticker, če bo kaj za spremenit. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
12.12.2008 10:16:29   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

punce, kako se pride iz par žličk goste hrane na 1 obrok GHuser posted image user posted image

tolk časa ponujaš različne kombinacije, da ji je eno dovolj všeč?
ali par znanih kombinacij "kolobariš", pa že enkrat sama od sebe začne več jesti, čeprav je isto zadevo recimo en teden nazaj samo par žličk pojedla?
ali pač čakaš čas, ko bo pač sama želela več GH pojesti, pa karkoli ji bo že takrat ponujeno?

nimam pojma, kako sedaj naprej
testirali smo že jabolko, banano, korenček, kolerabico, bučke, grah (mislim, da je to vse)
največ je pojedla bučke in grah, kar je tudi sedaj nazadnje dobila
mogoče celo največ graha, ki je bil pa res zadnji (še včeraj)
ampak sedaj ne vem, kaj naj ji recimo danes dam
imam še bio avokado doma, jabolk (dovolj sladkih) pa ne
pa krompir lahko - ali pa se začnem ponavljat s kolerabico in korenčkom,...
koliko sploh mora pojesti dojenček, da prvič rečeš "to je pa sedaj bil obrok" - ali to nikoli ne "rečeš", ampak samo potem manj mleka popapa?

prosim za pomoč, ker se mi res ne sanjauser posted image user posted image

Zame je 1 obrok količinsko gledano mala porcija. Kako pa preit z nekaj žličk na cel obrok pa ti ne znam svetovat. Jaz se borim z zelenjavo, ostalo pa mi je.

Kaj pa narediš, ko ti poje par žličk? Kaj ji samo zelenjavo in sadje ponujaš?

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
12.12.2008 10:16:41   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Estrella* - ma komot lahko še kofeuser posted image , ne do takrat bom nehala, sam zakaj bi stran metla, če mam še mleka, vsaka kapljica je nekaj vredna. Sej se sam zvečer, včasih ponoč (pa še to skor ne več), pa zjutraj. Vsaj zdej čez zimo se kr bova dojila.

špelin@ -
zdej je blo neki časa mir sam dns je pa spet se nosek odloču da bo mal ponagajal.

Sporočam Vam,
da letos Božička, Miklavža in Dedka mraza ne bo,
ker nimajo vetrobranskega stekla in nemorejo nikamor nalepiti vinjete.

Lep podzrav od vseh treh ...   ;)

Jst bi megari jelenom na rogove prlepla, sam da bi ker pršu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
12.12.2008 10:16:56   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična user posted image

user posted image

[/quote]

Mali cortiki. Katera je LIA????

desna user posted image

Se mi je zdelo, ker zgleda bolj navihanauser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
12.12.2008 10:17:40   
Skye

Dobro jutro!

Madona. Videk je pa danes siten kot njegov ati včeraj. Samo nekaj žlendra.

Ati je danes skoraj celo noč gledal TV, posledično seveda nisem mogla spat, se mi je proti jutru nekaj šmajhlal, ampak sem se samo hladnokrvno obrnila vstran, ker sem bila našpičena.

Danes imam toliko poti, pa zunaj dež lije kot iz škafa, pa naj zdaj še Videka sitnega po dežju sabo šlepam. user posted image

Zraven tega še računalnik dela tako počasi, da se mi bo zmešalo. Grem si sedaj še eno kavo skuihat, potem pa malo prebrat, kaj ste nakloftale danes zjutraj.

user posted image user posted image user posted image
Meni je tudi tale dež pokavril plane. user posted image Še razmišljam ali se naj predam ali ne.

meni gre že prav na user posted image od tega vremena.  Pa tako rada grem z malima na sprehod user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
12.12.2008 10:17:52   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!
Evo midva se javljava na raport iz zasavja ! Babi je na šihtu, teta je šla na prakso v vrtec, dedi še spi, mami ga pa čaka da bota kavo spila. Noč je bla spet bl tko, nč kej ekstra za hvalit. Včeri sm napisala post, pa sm namesto ctrl+c (ne prvič) pritisnila ctrl+v  pa je šlo vse v maloro .

Vožnja do zagorja je bla obup, mali je jokal celo pot od ljubljane (celo iz bežigrada, ko smo se vozili po fuuul gužvi, tko da je bla res dolga). Na koncu je bil že čist brez glasu . Sm ustavila, ga podojila je blo vredu, kokr je šel nazaj v sedež, spet histeričen jok. Ga je moja sestra vzela ven, ko smo bli v zastoju na trojanah in se sploh ni pomiril. Čist nič ni pomagalo . U glavnem prava nočna mora. Kej tazga pa res še ne... Jest tud ni včeri nič hotel, spet vsega skupi okrog 350g GH. Po moje je res kombinacija viroze in zobkov .

user posted image user posted image user posted image user posted image za Žana.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
12.12.2008 10:18:04   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

punce, kako se pride iz par žličk goste hrane na 1 obrok GHuser posted image user posted image

ali par znanih kombinacij "kolobariš", pa že enkrat sama od sebe začne več jesti, čeprav je isto zadevo recimo en teden nazaj samo par žličk pojedla?
ali pač čakaš čas, ko bo pač sama želela več GH pojesti, pa karkoli ji bo že takrat ponujeno?

testirali smo že jabolko, banano, korenček, kolerabico, bučke, grah (mislim, da je to vse)
koliko sploh mora pojesti dojenček, da prvič rečeš "to je pa sedaj bil obrok" - ali to nikoli ne "rečeš", ampak samo potem manj mleka popapa?

Joj ne znam ti svetovati,ker mi smo tik tak prišli na poln obrok,ker je tolk rada jedla.
Lahko ji daš krompir pa grah ali krompir pa kolerabo. Ker krompir je bolj nasiten. Če dam jest naši samo recimo kolerabo,korenje,grah....brez krompirja ali riža je hitro spet lačna. Poje pa tm okol 150g-200g. To naj bi kao zamenjalo en obrok mleka.
Držim pesti, da ti Brina začne bolj jesti.

hvala
150-200 pa ni tako malouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
12.12.2008 10:18:05   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Punce, upam, da niste hude, ker zadnje čase res dosti jamram... user posted image  Samo čakam, da mi kakšna anonimka (itak nas berejo tudi drugi...) "pribije", kaj stokam, saj sem si to sama izbrala... Je vse to res, ampak vseeno sem utrujena in na momente sita vsega skupaj user posted image

oh...še kako dobro poznam ta občutek user posted image ...sam jaz sem se ponavadi ko sem bila takšna spravla na user posted image , pa čeprav dostikrat ni bil nič kriv...no zdaj bom pa tud tu kaj pojamrala, če smem....je potem človeku dosti lažje.

Ti samo pojamraj. Zato smo tukaj. user posted image  med drugim. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
12.12.2008 10:18:28   
Skye

Estrella* - ma komot lahko še kofeuser posted image , ne do takrat bom nehala, sam zakaj bi stran metla, če mam še mleka, vsaka kapljica je nekaj vredna. Sej se sam zvečer, včasih ponoč (pa še to skor ne več), pa zjutraj. Vsaj zdej čez zimo se kr bova dojila.

špelin@ -
zdej je blo neki časa mir sam dns je pa spet se nosek odloču da bo mal ponagajal.

Sporočam Vam,
da letos Božička, Miklavža in Dedka mraza ne bo,
ker nimajo vetrobranskega stekla in nemorejo nikamor nalepiti vinjete.

Lep podzrav od vseh treh ...   ;)

Jst bi megari jelenom na rogove prlepla, sam da bi ker pršu.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
12.12.2008 10:20:34   
barbaw

Joj ne znam ti svetovati,ker mi smo tik tak prišli na poln obrok,ker je tolk rada jedla.
Lahko ji daš krompir pa grah ali krompir pa kolerabo. Ker krompir je bolj nasiten. Če dam jest naši samo recimo kolerabo,korenje,grah....brez krompirja ali riža je hitro spet lačna. Poje pa tm okol 150g-200g. To naj bi kao zamenjalo en obrok mleka.
Držim pesti, da ti Brina začne bolj jesti.

hvala
150-200 pa ni tako malouser posted image

Važno je, da je otrok sit, ne koliko poje.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
12.12.2008 10:20:36   
barbaw

Dobro jutro!

Ati je danes skoraj celo noč gledal TV, posledično seveda nisem mogla spat, se mi je proti jutru nekaj šmajhlal, ampak sem se samo hladnokrvno obrnila vstran, ker sem bila našpičena.

Danes imam toliko poti, pa zunaj dež lije kot iz škafa, pa naj zdaj še Videka sitnega po dežju sabo šlepam. user posted image

Zraven tega še računalnik dela tako počasi, da se mi bo zmešalo. Grem si sedaj še eno kavo skuihat, potem pa malo prebrat, kaj ste nakloftale danes zjutraj.

Meni je tudi tale dež pokavril plane. user posted image Še razmišljam ali se naj predam ali ne.

meni gre že prav na user posted image od tega vremena.  Pa tako rada grem z malima na sprehod user posted image

A ste se vi kaj sprehajali po Mestnem parku? Sem enkrat videla enega atija s takim ferarijem kot ga imaš ti, pa se mi je zdelo, da bi bil lahko tvoj mož. Če se prav spomnim si nekje v centru doma. user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
12.12.2008 10:20:45   
tally

Evo našga dobrovoljčka:

user posted image

Orehi so najboljša igrača:

user posted image

kak simpatiko user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
12.12.2008 10:21:25   
Anonimen
Jest bom pa Gaji dons jogurt dala. Dejte mi povedat kolk je kej nasiten? Recimo skuta od Lj,mlekarn s podloženim sadjem jo nasiti vsaj za tri ure. Zdej bom dala pa jogurt pa jabolko, a dam še kšn piškot zravn?

(odgovor članu Skye)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
12.12.2008 10:22:12   
Estrella*
Trdnajva februarčic je padlauser posted image user posted image , smo  na -3user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
12.12.2008 10:22:14   
Skye

Dobro jutro!

A ste se vi kaj sprehajali po Mestnem parku? Sem enkrat videla enega atija s takim ferarijem kot ga imaš ti, pa se mi je zdelo, da bi bil lahko tvoj mož. Če se prav spomnim si nekje v centru doma. user posted image

čisto možno...čeprav ima še ena družinica z 5. mesečnima fantkoma isti voz user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
12.12.2008 10:22:40   
tilči

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Dobro jutro!

user posted image  skuhana,čajček, kakav tudi,kar po njih!user posted image

Mi smo tudi kar zadovoljivo spali,zjutraj se je ukakal,da je šlo vse skoziuser posted image
Dež še kar pada,verjetno imamo spet bazen v kleti,bojo imeli gasilci spet danes.No,saj so se že najavili, da kmalu pridejo po denar, ker vsako leto zbirajo prostovoljne prispevke in koledar nosijo.Samo takim ni problema dati,ker so ti vedno na voljo in takoj pridejo.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za gasilce in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vam to deževje ne bo več povzročalo težav.

Pa hvala na postrežbiuser posted image

tilči, gasilci res pridejo dostikrat pravuser posted image . Voda je pa itak vaš zaščitni znak tako, da ni tu kaj narest. Mogoče se priporoči "ta zgornjemu"user posted image

je kolega že kar sam od sebe prinesel črpalko,ker je spet ful vode.Dokler se ta deževje ne umiri,ne bo konec z vodouser posted image .Zato pa imamo tako vlago.Bi bilo najbolje klet kar zabetonirat.Moram se pozanimat, če bi bilo potem kaj bolje.Ali se katera kaj spozna na to?

hudo tole z vodo v kleti
iz kje pa pride voda?
iz bližnje reke/potoka ali se dvigne iz podtalnice ali ne požira in se nabira okoli hiše?
ko ste tam delali hišo, se ni dalo predvideti, da bo to problem - gledam včasih to na dnevniku, pa mi ni čisto jasno, ali so to nepredvidljive zadeve, ali se to zgodi kar enkrat, ne da bi človek lahko pričakoval

moj si dela kar sezname v glavi, kaj vse gre lahko narobe in kaj moraš pazit, če gradiš hišo - pravi, da bo na vse pazil
da mi je to videtuser posted image

Voda pride iz podtalnice.Hiša je pa stara okoli 40 let,tako da takrat niso nič mislili na to, kaj bo čez toliko let.So jo samo obnavljali

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
12.12.2008 10:22:47   
barbaw

Jest bom pa Gaji dons jogurt dala. Dejte mi povedat kolk je kej nasiten? Recimo skuta od Lj,mlekarn s podloženim sadjem jo nasiti vsaj za tri ure. Zdej bom dala pa jogurt pa jabolko, a dam še kšn piškot zravn?

Jaz ne miksam sadja in jogurtov. Enim to povzroča drisko. Meni sicer ne, pa Jaku tudi ne, samo vem, da marsikdo ne prenese te kombinacije. user posted image
Pri Maji jogurt isto nasiti kot skuta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
12.12.2008 10:22:52   
tana7

Tana, prosim, da nehaš komplicirat!!!!!!Ker drugače bo treba polat intervencijo na območje F.......user posted image  Kar sta že probale in ni bilo reakcije, ji daj toliko kot želi pojest. Količina koliko je dovolj za obrok je težko rečt, ker ima vsaka hrana različno kalorično vrednost. Ko noče več , nehaj. In ko bo kazala , da je lačna ji daj drug obrok. Če ne kaže lakote, ji ponudi zopet čez 2,5 do 3h.

Za obrok je dovolj , ko je otrok sit npr.3h. Jaz si pomagam tako, da kar je nad 100g, pri naši drži vsaj 2h.

Za jest ji daj za glavne obroke tisto, ki ima najraje.

saj ne kompliciram
pač prosim za pomočuser posted image ti me pa tukaj na.pi....d...ješuser posted image user posted image
res ne kompliciram
pač me zanima, kako ste ostale prišle na en obrok
saj ji dam toliko, kolikor želi pojest, me pa zanima, ali enako delam naprej in čakam, da bo začela več jesti, ali moram iskat nekaj, kar ji bo dovolj všeč, ali kaj
a te prav razumem, da bi ji ti večkrat na dan ponujala GH? ker jaz to naredim samo enkrat  - dopoldan (potem proti večeru pa poskusim še z riž/mleko kašico, česar pa skoraj da nič ne poje)
a različne zadeve bi ji ponudila v istem dnevu?

Neposredna povezava do sporočila: 4693
12.12.2008 10:23:59   
Estrella*

A bi rada imela pujceka domauser posted image user posted image Joke....najprej bi ji dala samo jogurt, da vidiš kako ga prenese in koliko časa bo sita. Ju3 bi ji potem dala dodatke. Se mora navadit okusa jogurta samega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
12.12.2008 10:24:06   
Anonimen

Trdnajva februarčic je padlauser posted image user posted image , smo  na -3user posted image user posted image user posted image

Ohooooo user posted image user posted image .

Gaja spi že eno uro pa pol,men ni nč jasnouser posted image  No sej  drugač mi je fajnuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4695
12.12.2008 10:24:29   
barbaw

Dobro jutro!

čisto možno...čeprav ima še ena družinica z 5. mesečnima fantkoma isti voz user posted image

Ne vem kakšen je tvoj mož. Je pa bilo to poleti, pa v voziček nisem videla. user posted image
Sicer je pa vseeno. Ti nisi bila, ker bi verjetno pristopila.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
12.12.2008 10:24:31   
barbaw

Zdaj bomo pa me mogle branit našo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4697
12.12.2008 10:24:43   
Skye

Jaz ne miksam sadja in jogurtov. Enim to povzroča drisko. Meni sicer ne, pa Jaku tudi ne, samo vem, da marsikdo ne prenese te kombinacije. user posted image
Pri Maji jogurt isto nasiti kot skuta.

Moji dve imata najraje od vse hrane zmiksano skuto z banano in jabolko. Če pa slučajno dodam keks pa se ustnice spremenijo v zadrgo user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
12.12.2008 10:25:21   
Srčekgirll

Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična user posted image

user posted image

Ijaj sta fljetne.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
12.12.2008 10:25:39   
tana7

Zame je 1 obrok količinsko gledano mala porcija. Kako pa preit z nekaj žličk na cel obrok pa ti ne znam svetovat. Jaz se borim z zelenjavo, ostalo pa mi je.

Kaj pa narediš, ko ti poje par žličk? Kaj ji samo zelenjavo in sadje ponujaš?

kaj naredim?
če noče več, ji neham ponujat - ne mislim na silo - včasih počakam še par minut, jo probam mal zamotit, kdaj potem še kaj poje
kaj bi pa lahko še naredila?

ponudila sem ji samo tisto, kar sem napisala, pa proti večeru riževa kašica
mlečnih izdelkov ne bomo do 8. meseca, kakor je rekla P
lahko pa bi kuhla in miksala riž, pa krompir,...
ali kaj si imela v msilih?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?